forum.gif
"Baltijas ceļa" fotogrāfijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Baltijas ceļa" fotogrāfijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.13 18:53
 citēt
Eiropas digitālā bibliotēka "Europeana" un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina iesaistīties digitālā Baltijas ceļa izveidē vietnē www.europeana1989.eu. Projekts apkopo 1989.gadā notikušā Baltijas ceļa dalībnieku liecības, t.s., fotogrāfijas. Vairāk par projektu: www.lnb.lv...
Publicēts: 22.08.13 18:57
 citēt
Slinkums stiept :(
Publicēts: 22.08.13 18:58
 citēt
Man šaize gadījās... tai laikā cītīgi VHS filmēju... Baltijas ceļā ar ģimeni pabraucām kur retāks- kaut kur starp Vangažiem un Sēnīti palikām... safilmēju... pēc tam nešķita pašam nekas īpašs... pārrakstīju pāri...
Publicēts: 22.08.13 19:09 labots
 citēt
Eltons:Man šaize gadījās... tai laikā cītīgi VHS filmēju... Baltijas ceļā ar ģimeni pabraucām kur retāks- kaut kur starp Vangažiem un Sēnīti palikām... safilmēju... pēc tam nešķita pašam nekas īpašs... pārrakstīju pāri...

Biju Augšlīgatnē tieši uz Pleskavas šosesjas krusta virs dzelzceļa pārvada , sašķilu biški uz vienu otru pusi un skatu "Talumā" pa tiem pampakiem. EXSTRĒMĀKAIS ka braucām ar TURIST bussu kuru vadīja pilnīgā komā esošs vaģila kurš pa brīdim kaut kur atpakaļ cēlā ievilka niskrečoja kādu sienu paņema līdz dzīvžoga daļu m vecenes turēja stūri lai amplitūdas nav par plašu.un finālā atdūrās Ķeguma stacijas M Ž sienā ar pakaļu , izkrita no kabīnes ar vārdiem "Autopilots izbeidzās"
Publicēts: 22.08.13 19:14
 citēt
Man jau muzejs prasīja, vajadzēs kādu dienu izrakties pa veco bilžu kastēm. Mums gan nekādu extrīmu nebija, kolhozs iedeva autobusu, aizbraucām, nostāvējām vajadzīgo laiku pie Ieriķiem un devāmies mājās.
Publicēts: 22.08.13 19:33
 citēt
Biju kaučkur pie Līgatnes, bet cerības atrakt negatīvu gandrīz nekādas...:(
Publicēts: 22.08.13 19:36
 citēt
Schneider:Man jau muzejs prasīja, vajadzēs kādu dienu izrakties pa veco bilžu kastēm. Mums gan nekādu extrīmu nebija, kolhozs iedeva autobusu, aizbraucām, nostāvējām vajadzīgo laiku pie Ieriķiem un devāmies mājās.

Es gan nespringšu , atcerotis kādas grēdas ar tā laika matereālie aigāja Tutū jo bija jādod visādām redakcijām , buedrībām , apvienībām un kādiem tik vēl nē brinumdariem kam "Jāveido kautkas" lai lābāk stāv kastēs sen``cu mājās un vasarnīcā arī manā istabas stūrī pilnas TV kaste ar negiem dipiem .
Publicēts: 22.08.13 19:36
 citēt
Friidis:Biju kaučkur pie Līgatnes, bet cerības atrakt negatīvu gandrīz nekādas...:(
Ogrēniešu vienā vietā bijām Augšlīgatnē .
Publicēts: 22.08.13 20:38
 citēt
Kādas 3-5 bildes ir, bet figu es kādiem tirliņiem došu :grimace:
Publicēts: 22.08.13 21:26
 citēt
Mēs pie Iecavas bijām.Ar baigo organizēto braucienu no Jūrmalas redakcijas.Toreiz jau mūsējie bija bezmaz vai niknākie revolucionāri Latvijā!
Publicēts: 22.08.13 21:43
 citēt
viecha:Mēs pie Iecavas bijām.Ar baigo organizēto braucienu no Jūrmalas redakcijas.Toreiz jau mūsējie bija bezmaz vai niknākie revolucionāri Latvijā!

Es ar biju pie Iecavas - ne nikns, bet zaļš - kameras nebija, bildēt nepratu.
Publicēts: 22.08.13 21:56
 citēt
Man gan ir bildes, tajā laikā ar Ricoh Singlex TLS ar Zenitaru 50/1,7, jo oriģinālais Rikenon 50/2 bija visai štruntīgs.
Publicēts: 22.08.13 22:08
 citēt
Schneider: ar Zenitaru 50/1,7,

vienīgais labais krievu stikls kas man nagos bijis (a bijuši ir padsmit) - pirku par 1,5LVL latgalītē - pārdevu par 20 un blēdis nejutos

Ir bijis arī 16mm zenitara fiš, Industar 61, Miri un 85mm helios - visi mēsli - tas 1,7/50 vienīgais uz kura kartiņu nav kauns skatīties.
Publicēts: 22.08.13 22:12
 citēt
Vēl Tair-11 bija jēdzīgs. Un Mir-24M.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):