Eiropas digitālā bibliotēka "Europeana" un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina iesaistīties digitālā Baltijas ceļa izveidē vietnē www.europeana1989.eu. Projekts apkopo 1989.gadā notikušā Baltijas ceļa dalībnieku liecības, t.s., fotogrāfijas. Vairāk par projektu: www.lnb.lv...
Man šaize gadījās... tai laikā cītīgi VHS filmēju... Baltijas ceļā ar ģimeni pabraucām kur retāks- kaut kur starp Vangažiem un Sēnīti palikām... safilmēju... pēc tam nešķita pašam nekas īpašs... pārrakstīju pāri...
Eltons:Man šaize gadījās... tai laikā cītīgi VHS filmēju... Baltijas ceļā ar ģimeni pabraucām kur retāks- kaut kur starp Vangažiem un Sēnīti palikām... safilmēju... pēc tam nešķita pašam nekas īpašs... pārrakstīju pāri...
Biju Augšlīgatnē tieši uz Pleskavas šosesjas krusta virs dzelzceļa pārvada , sašķilu biški uz vienu otru pusi un skatu "Talumā" pa tiem pampakiem. EXSTRĒMĀKAIS ka braucām ar TURIST bussu kuru vadīja pilnīgā komā esošs vaģila kurš pa brīdim kaut kur atpakaļ cēlā ievilka niskrečoja kādu sienu paņema līdz dzīvžoga daļu m vecenes turēja stūri lai amplitūdas nav par plašu.un finālā atdūrās Ķeguma stacijas M Ž sienā ar pakaļu , izkrita no kabīnes ar vārdiem "Autopilots izbeidzās"
Man jau muzejs prasīja, vajadzēs kādu dienu izrakties pa veco bilžu kastēm. Mums gan nekādu extrīmu nebija, kolhozs iedeva autobusu, aizbraucām, nostāvējām vajadzīgo laiku pie Ieriķiem un devāmies mājās.
Schneider:Man jau muzejs prasīja, vajadzēs kādu dienu izrakties pa veco bilžu kastēm. Mums gan nekādu extrīmu nebija, kolhozs iedeva autobusu, aizbraucām, nostāvējām vajadzīgo laiku pie Ieriķiem un devāmies mājās.
Es gan nespringšu , atcerotis kādas grēdas ar tā laika matereālie aigāja Tutū jo bija jādod visādām redakcijām , buedrībām , apvienībām un kādiem tik vēl nē brinumdariem kam "Jāveido kautkas" lai lābāk stāv kastēs sen``cu mājās un vasarnīcā arī manā istabas stūrī pilnas TV kaste ar negiem dipiem .