kūtra tauta. Peļļu pirti izgāza, šodien Ogres svētkos jau uz GATAVU servisu neviens nerāvās, u.t.t. Būs 7.septembrī olimpiskās spēles Jumpravā,vienmēr var atrast ko un kā. Ja man ir brīvs nekad neatsaku kaut kur stiept gaismas,printeri un ģeneratoru. Variantu jūra. Vieņīg pašam uzsākt organizēšanu nevek. Nervi švaki.
Gaisma:Es tik tā iedomājos, ka sen nav bijis neviens plenērs... Vai es vienīgais, kas tā iedomājies?
nu uzprasies pie vecā uz pēršanos!
' Pats mīz? Nopietni apsveru šādu iespēju, pilnai infai - kas ir kas. Ieinteresēja Pirtnieka koments par sadarbību ar Arhipova k-gu. Gadījās savulaik ar šo interesanto cilvēku parunāt, būtu interesanti parunāties ar zinošu, kopējus projektus veidojušu cilvēku.
Rolands66:kūtra tauta. Peļļu pirti izgāza, šodien Ogres svētkos jau uz GATAVU servisu neviens nerāvās, u.t.t. Būs 7.septembrī olimpiskās spēles Jumpravā,vienmēr var atrast ko un kā. Ja man ir brīvs nekad neatsaku kaut kur stiept gaismas,printeri un ģeneratoru. Variantu jūra. Vieņīg pašam uzsākt organizēšanu nevek. Nervi švaki.
Nedaudz sasmējos. Uz svētkiem bija viss mūsu fotokluba zieds. Noliedzējiem / neticīgajiem Tomiem būs jāsamierinās ar savu mazspēju - kluba autori tikpat kā nepublicējās F/blogā. Apjautājoties par ignorances iemeslu, atbilde bija viennozīmīga: daži Kretīni, pašpasludināti f/bloga ķeizariņi, apķēzoši visus, kuri nepakļujas viņu diktātam. Ar tādiem diskutēt - sevi pazemot. Nu kaut kā tā...
Rolands66:kūtra tauta. Peļļu pirti izgāza, šodien Ogres svētkos jau uz GATAVU servisu neviens nerāvās, u.t.t. Būs 7.septembrī olimpiskās spēles Jumpravā,vienmēr var atrast ko un kā. Ja man ir brīvs nekad neatsaku kaut kur stiept gaismas,printeri un ģeneratoru. Variantu jūra. Vieņīg pašam uzsākt organizēšanu nevek. Nervi švaki.
Nedaudz sasmējos. Uz svētkiem bija viss mūsu fotokluba zieds. Noliedzējiem / neticīgajiem Tomiem būs jāsamierinās ar savu mazspēju - kluba autori tikpat kā nepublicējās F/blogā. Apjautājoties par ignorances iemeslu, atbilde bija viennozīmīga: daži Kretīni, pašpasludināti f/bloga ķeizariņi, apķēzoši visus, kuri nepakļujas viņu diktātam. Ar tādiem diskutēt - sevi pazemot. Nu kaut kā tā...
Man liekas, ka šie sātaniskie plenēri ar žūpošanu un valstīšanos pa pagrabu pirtīm sevi ir izsmēluši.
Fotobloga galerija spilgti ilustrē, ka mūsdienu fotogrāfija Latvijā ir daudz tuvāka mūsdienu *sakrālajai mākslai*
Šodienas garīgie ļaudis atmet mokošo studiju procesu un rada *pa taisno* no Dieva bez kādām akadēmiskām ķēmībām - ja mīli skaisto tad ņem kroplu koka stumbru un drāz! Baisais vēzis jau tavā vietā ir radījis izaugumus kas ekselenti attēlo galvas... cik tik vien pūļu kā izkasīt padziļinājumus acīm, mutei un nabai.
Domāju vajadzētu kādu garīgu plenēru bez izvirtībām un smadzeņu pārpūlēšanas - spars un darbība to visu aizstās.
Ir pat joma kurā mūsdienās krustojas svētas lietas un fotogrāfija - to mums ilustrē
Autorus]http://www.ogrenet.lv/Ogre_85/25462/ Autorus[/url] -Studijā! P.S.Māri, izprovocēji mani. Pirmo atrādīšu to darvas karoti, kas medus mucā varēja nebūt.
Autorus[/url] -Studijā! P.S.Māri, izprovocēji mani. Pirmo atrādīšu to darvas karoti, kas medus mucā varēja nebūt.
Nafig autorus??? Kāda tam nozīme? REALITĀTE IR REALITĀTE. Cik kā un un kur varēs vērot bildes no Ogres 85 g jubilejas-rādīs laiks. Tad arī varēs autorus redzēt.Varošus un ne pārāk.
dolldia:Jā, tapa, šodien redzēju Luni, Voldemortu un pat Roļiku. Ogres svētkus, protams, arī! Reportāža ar būs...
Dolly, Tu lepna! Iespējams, redzēju Tevi, neatpazinu. Varēji jau pienākt. Būtu iepazīstinājis ar visnotaļ jauko mazpisētas kafe "Niko". Nu labi, nākošreiz.
Gaisma:Es tik tā iedomājos, ka sen nav bijis neviens plenērs... Vai es vienīgais, kas tā iedomājies?
nu uzprasies pie vecā uz pēršanos!
Pasen atpakaļ lasīju- Haiduks ir kā skabarga Bildes pakaļā, bet cits atbildēja- nevis kā skabarga, bet kā ezis Nu nedod tev miera, nedod, paķer R Melno balzāmiņu, un atnāc ciemos... varbūt tā eža būšana izbeigsies , redzēsi tiešajā, nebūs vairs jādzīvo baumu un iedomu pasaulītē
Nekas, izgulēsies, būs iespēja atvainoties, ja atcerēsies...
Tad kad ieliksi pirmo ievērības vērto fotogrāfiju, es tevi un tev līdzīgos čata pasažierus sākšu uztvert nopietni. Un eee, kā lai smalkjūtīgāk izsakās ( man tas nesanāk, piekrītu ) par ko man jāatvainojas foruma piesārņotājam Elmāram ? PS izgulēšos un būs jātaisa nākamās kāzu bildes tas maratons ir diezgan nogurdinošs.