Hems:Starp citu Roland, interesanti ir tas ka daži (ko es zinu) no šiem kailfoto nīdējiem ir pederasti. Kuri tie ir viņi paši zina, ja pateikšu tad būs tāds tracis. Gatavosies viņi atkal praidam vajadzēs mēģināt izjaukt. Un Putins ir malacis.
Cik es saprotu, tad šeit nav neviena plikņu nīdēja, taču ir cilvēki, kuriem ir gaumes izjūta, un tamdēļ Tava bezgaumība tiem acīs griež. Taču ja runā par Tavu otro argumentāciju, tad jāsaka, ka Tavas bildes laikam nekad nebūs vismaz labas. ..jo labas bildes ir labiem cilvēkiem. Bet ja cilvēks disputa laikā pāriet uz personālijām, tad tas liecina tikai par sapuvuša cilvēka iekšējo būtību, un jo vecāks tas ir jo puvums lielāks. Bildes vislielākajā mērā atspoguļo vispirmām kārtam pašu autoru, un ja es būtu psihiatrs, tad pirmo pederastijas kandidātu uzskatītu Tevi, jo tik bezgaumīgi, bez mīlestības sievieti var rādīt tikai cilvēks, kurš tās nemīl. Piem., www.fotoblog.lv..., es savu sievu šādi noteikti nerādītu, nav viņa to pelnījusi.
Hems:Nu tad kaifo Borman par Citugaismu. Starp citu fotografet.lv domā savādak un tāpēc viņš no turienes aiztinās.
Es no turienes aiztinos divu iemeslu dēļ - 1. Priekš tā bloga bija SPECIĀLI jāgatavo digitālie faili, un es tam biju par slinku; 2. Tur ir pārāk maza auditorija, kas nereprezentē Latvijas vidējo fotomīli. => Priekš manis tas iestādījums bija pārāk mazfunkcionāls.
Bet tas, ka tur bija ļoti liels bezgaumīgu plikņ bildētāju īpatsvars mani maz uztrauca, mani vairāk bēdināja tie, kas par tādu bezgaumību sajūsminājās.
p.s. Labāk pajautāt pašam cilvēkam, un nevis bābiski tenkot. p.p.s. Un pabiju es tur pāris mēnešus - tas saits neizturēja pārbaudes laiku.
Neesi tāds vienīgais. Un tāpēc arī tur joprojām ir tā pati mazā saujiņa dažu pašapmierinātu onānistu, kuri gana eleganti jūtas tādā skaitā, kādā tie ir, lai nedo dies kāds nesāk radīt konkurenci.
Nesaprotu par kādu konkurenci var runāt saitu sakarā?;-0 Konkurence var notikt tikai par resursiem, klientiem, bet tur taču ne viena, ne otra nav. ..tiesa arī šeit nav, un aiz to arī šeit nav iespējama nekāda konkuence.
Citagaisma:Nesaprotu par kādu konkurenci var runāt saitu sakarā?;-0 Konkurence var notikt tikai par resursiem, klientiem, bet tur taču ne viena, ne otra nav. ..tiesa arī šeit nav, un aiz to arī šeit nav iespējama nekāda konkuence.
Reitingi vienmēr bijuši topā,var tak saitu līmenī ar parīvēt
Oi IDEJA , man sāka gribēties sabildēt modeļus "Pašapmierinātu onānismu" stilā Caur ko AKCIJA modeļi kuri šonedēļ atbrauks paši kaut kur vakarpusē uz Tomes pusi apņemos sabildēt "Pašapmierinātu onānismu" stilā , pilnīgi par pliku velti. He he , varētu būt interesanti , jāpamēģina taču reiz TAUTAI tuvais stils apgūt. Par cik "Treniņu nolūkos" tad samaksu neņemšu.
Lunis:Oi IDEJA , man sāka gribēties sabildēt modeļus "Pašapmierinātu onānismu" stilā Caur ko AKCIJA modeļi kuri šonedēļ atbrauks paši kaut kur vakarpusē uz Tomes pusi apņemos sabildēt "Pašapmierinātu onānismu" stilā , pilnīgi par pliku velti. He he , varētu būt interesanti , jāpamēģina taču reiz TAUTAI tuvais stilss.
Citagaisma:Nesaprotu par kādu konkurenci var runāt saitu sakarā?;-0 Konkurence var notikt tikai par resursiem, klientiem, bet tur taču ne viena, ne otra nav. ..tiesa arī šeit nav, un aiz to arī šeit nav iespējama nekāda konkuence.
Starp saitiem, OKi. Bet iekšpusē, lietotāju starpā?:-0 Nu par ko man būtu jākonkurē piem., ar Tevi? Par auditorijas labvēlību? Bet vai tā labvēlība rezultējas kādā resursā? ..nē taču. Tad atgriežamies pie jautājuma"par ko tad konkurēt"?
Lunis:Oi IDEJA , man sāka gribēties sabildēt modeļus "Pašapmierinātu onānismu" stilā Caur ko AKCIJA modeļi kuri šonedēļ atbrauks paši kaut kur vakarpusē uz Tomes pusi apņemos sabildēt "Pašapmierinātu onānismu" stilā , pilnīgi par pliku velti. He he , varētu būt interesanti , jāpamēģina taču reiz TAUTAI tuvais stilss.
līdz cikiem var mīt ?????
Oi jāsaskaņojas , pa vidu vairākas citas bildēšnas Jurmala , Vecumnieki , Suntaži , koroče lai SŪTA ZIŅU laiku sabīdīsim , vēl tik jāizdomā kā būs ISTAIS "Pašapmierinātu onānistu" stils Jā viss kā parasti čiki piki 18+ un līgumiņš bez jokiem.
Lunis:Oi IDEJA , man sāka gribēties sabildēt modeļus "Pašapmierinātu onānismu" stilā Caur ko AKCIJA modeļi kuri šonedēļ atbrauks paši kaut kur vakarpusē uz Tomes pusi apņemos sabildēt "Pašapmierinātu onānismu" stilā , pilnīgi par pliku velti. He he , varētu būt interesanti , jāpamēģina taču reiz TAUTAI tuvais stils apgūt. Par cik "Treniņu nolūkos" tad samaksu neņemšu.
Nesanāks. Neproti Tu tā bildēt, pat speciāli bildējot nesanāks nekas sliktāks par naivismu vai outsider ārtu..
Rolands66:
Starp saitiem, OKi. Bet iekšpusē, lietotāju starpā?:-0 Nu par ko man būtu jākonkurē piem., ar Tevi? Par auditorijas labvēlību? Bet vai tā labvēlība rezultējas kādā resursā? ..nē taču. Tad atgriežamies pie jautājuma"par ko tad konkurēt"?
Rolands66:
Poļi saka ''nogāzt zirgu'' Zirga gāzšana fiška jau ir PROCESĀ kā tādā
Citagaisma:
Poļi saka ''nogāzt zirgu'' Zirga gāzšana fiška jau ir PROCESĀ kā tādā
Tas nav funkcionāli. Procesi patīk sievietēm.. p.s. "Zirga gāšana" ir ar noteiktu mērķi. Vismaz man kā poļu izcelsmes sēlim, tā šķiet.
Turies, vecais! Mēs ar tevi vismaz domās būsim un turēsim īkšķus! Tik nepiemirsti rezultātus iepostēt!
Man te viena jauka meitene PARMETA ka es "Parāk daudz fantazējot" vajagot REĀLI dzīvē dzīvot nevis "Fantazēt tēlus". Nu tad es šai speciālai reizei APŅEMOS būt reālistisks un RADĪT reālos dzīves šedevrus nodemonstrēt to arī PUBLIKAI ka spēju LABOTIES būt tuvs tautai. Tas protams ja pieteiksies un ieradīsies REĀLIE modeļi.
Turies, vecais! Mēs ar tevi vismaz domās būsim un turēsim īkšķus! Tik nepiemirsti rezultātus iepostēt!
Man te viena jauka meitene PARMETA ka es "Parāk daudz fantazējot" vajagot REĀLI dzīvē dzīvot nevis "Fantazēt tēlus". Nu tad es šai speciālai reizei APŅEMOS būt reālistisks un RADĪT reālos dzīves šedevrus nodemonstrēt to arī PUBLIKAI ka spēju LABOTIES būt tuvs tautai. Tas protams ja pieteiksies un ieradīsies REĀLIE modeļi.
katram vecim jāuzceļ māja,jāiestāda papele un jānogāž kārtīgs zirgs
nav jau nekas ļauns, ka neprot bildēt - ļauni ja nav paškritikas un publicē tos mēslus aprēkšanai.
Normālam cilvēkam nevajag vispār mācēt bildēt, lai atšķirtu sūdu no bildes - tas, ka neprot bildēt vēl nav stulbuma attaisnojums un nedod morālas tiesības publicēt sūdus.
Cilvēki nepostē mēslus tāpēc, ka neprot bildēt - tie postē mēslus tāpēc, ka ir idioti.
Ja pavēro plašāk neta resursus un pavēro dažādu vietņu bildes....................es nudien nezinu. Man kaut kādas barjeras liedz uzreiz tik daudzus cilvēkus par idiotiem saukt. Pie kam varbūt foto ir vienīgā joma,kur tas cirvis tik tups.
Varbūt ļaužu un mēdiju masas ir ierautas kādā idiotiskā procesā un peld pa šo straumi? Kaut vai kā Voldemorts teicA,KA oGRES svētkos bija viss fotogluba zieds. Jau kuru dienu gaidu tās bildes,kur būtu māsteru tvēriens jūtams. Visdrīzāk nesagaidīšu. Varbūt kaut kas kaut kur lokāli parādīsies-nezinu. Mēslus gan var atrast jau tagad. Tas nebija veiksmīgākais piemērs gan jau. Nekad neesmu nopircis nevienu foto mākslas darbu. Iespējams,ka tamdēļ man nav tiesības prasīt,lai tādus varētu baudīt pa velti.
VValdis:Nav jau nekas ļauns ka cilvēks ir idiots. A mums pofig, mēs svilinam [url=http://zz.diena.lv/video/video-rigas-pils-dedzinataji-sanem-zurijas-papildnominaciju-165819
aga.]http://zz.diena.lv/video/video-rigas-pils-dedzinataji-sanem-zurijas-papildnominaciju-165819aga.[/url] tagad, kad lauri sadalīti visi grib būt spičku pienesēji...
26.08.2013-01.09.2013 ! Tautai tuvā stila kailfoto iespēja !
Man kāda jauka meitene reiz PĀRMETA es "Pārāk daudz fantazējot" vajagot REĀLI dzīvē dzīvot nevis "Fantazēt tēlus". Šai speciālai reizei APŅEMOS būt reālistisks RADĪT reālās dzīves šedevrus , nodemonstrēt tos arī PUBLIKAI ka spēju LABOTIES būt tuvs tautai. Protams ja ieradīsies REĀLIE tautai tuvam stilam gatavie modeļi. 26.08.2013-01.09.2013 ! Viss notiks Ķegums / Tome rajonā ~30min no Rīgas centra ar auto.
palaidniex:Modeļi jau ir pieteikušies? Naivās mākslas daungrādei...?
ŠITĀ pie reizes arī iztestēsim konkrētā stila PIEPRASĪJUMU plašās tautas masās. Kā runā galvenā problēma esot NAUDAS trūkums sabiedrībā izdevumi skolai utt. Šeit PAR BRĪVU kā reiz pirms JAUNĀ mācibu gada !
Rolands66: Vītušu vecmeitu armija pievelk galvenos spēkus GESA virzienā. Lunim laiks iepirkt ūdensgaubici visādam gadījumam
MĒS pret diskrimināciju , pieteikšanās rindas kārtībā ņemsim pretī visas kam tuva TAUTISKĀ DAILE tās krāšņākajās izpausmēs ! Izmēram griezumam un svaram nav nozīmes ! Ciši tautiski tas ir SPĒKS !
Rolands66: Vītušu vecmeitu armija pievelk galvenos spēkus GESA virzienā. Lunim laiks iepirkt ūdensgaubici visādam gadījumam
MĒS pret diskrimināciju , pieteikšanās rindas kārtībā ņemsim pretī visas kam tuva TAUTISKĀ DAILE tās krāšņākajās izpausmēs ! Izmēram griezumam un svaram nav nozīmes ! Ciši tautiski tas ir SPĒKS !
Atcerējos vēl vienu paņēmienu - kad īsti pašam nav skaidrs vai ir sūds sanācis vai kartiņa ciešama - var iepostēt to kkur tālās zemēs - austrumu par provi kur gaume banālāka.
Atcerējos vēl vienu paņēmienu - kad īsti pašam nav skaidrs vai ir sūds sanācis vai kartiņa ciešama - var iepostēt to kkur tālās zemēs - austrumu par provi kur gaume banālāka.
Reala ar Ceisiņu nu traki foršas krāsas sataisījuši bij.
Sjitaaa tev bija LOOTI smuka bilde , bet nu parak BURZJUAZNO tauta nesapratīs! 1 Мы пойдём другим путём! 2 Каждая кухарка должна научиться управлять государством. 3 Из всех искусств для нас важнейшим является кино , balagāns koroče !