UldisMuzikants:līdz svētdienai jāizšķiras, vai haiduks tiks vai netiks pārspēts! Bildes studijā, Luni! / Kādi kritēriji? Kuram banālāk vai kādi citādāki? Vai bildēm jābūt patīkamām jeb jāizraisa nožēla?
Man būtiski lai publika samet LIKE un sajūsmā spiež DEL ! Bet patiesās mākslas modeles vēl nešturmē
Hems:Starp citu Roland, interesanti ir tas ka daži (ko es zinu) no šiem kailfoto nīdējiem ir pederasti. Kuri tie ir viņi paši zina, ja pateikšu tad būs tāds tracis. Gatavosies viņi atkal praidam vajadzēs mēģināt izjaukt. Un Putins ir malacis.
Manuprāt, šis teksts jau nu bija kolosāls... Kāds sakars slikti nobildētai bildei ar kritikas izteicēju orientāciju?
Palasīju. Saprotu, piektdiena, taču pilnmēness jau aizgājis nākošajā fāzē. Par sakarībām.Pliekans, slikti padarīts darbs (Nju) varētu liecināt par dotā indivīda dvēseles un ķermeņa disharmoniju, nesakārtotību. Senā patiesība - veselā miesā vesels gars - šodien ir ļoti aktuāli. Vienīgi, ja nu pediņus pieņem par Dieva radībām... Sēlijā par dīvaiņiem saka: Dievam visādus vajagot uz kosti.
Uz pašu pirmo, bet ja nepublicēsi, kā zināsi šedervs, vai sūduks (un tas ir ar visām bildēm, ne tikai ar plikņiem) Uz dullo paķēru vienu pasažieri- Uldis Muzikants- paskatīju bilžu albūmu- nevienas kailbildes... ... bet bildējis ir dikti daudz tādu- kāpēc tad neliec tās fotoblog.lv... vai netiek novērtētas, vai "FB principiāli nav tā vieta, kur likt bildes "pa nopientam".."
cite- :tātad, te lieku tās, kurās parādu savu darba procesu vai bildes, kuras radušās bildēšanas prieka dēļ.
Un vai tā naf laba atbilde uz tēmu Lunis arī laiž par Tautas klasi- visas meitenes, kurām esmu redzējis Luņa bildes, apgalvo- par brīvu un vēl paiku (vakariņas, pusdienas, salātiņus) uzsaucis.
Es te lieku reti- jo mans darbs naf domāts noriešanai, bet te daži tipiņi savādāk nemāk , nesaprotu, vai skaudība, vai vienkārši slēpjoties aiz nika, izrāda savu īsto dabu, ko ar vārdu un uzvārdu nedrīkst atļauties. Tur tajā onānistu saitā (cite Gaisma) ir ar vārdu un uzvārdu, un tāda noriešana nenotiek
Haiduks:Es te lieku reti- jo mans darbs naf domāts noriešanai, bet te daži tipiņi savādāk nemāk , nesaprotu, vai skaudība, vai vienkārši slēpjoties aiz nika, izrāda savu īsto dabu, ko ar vārdu un uzvārdu nedrīkst atļauties. Tur tajā onānistu saitā (cite Gaisma) ir ar vārdu un uzvārdu, un tāda noriešana nenotiek
Tur ir tieši tāpat kā te, un tieši tāpat kā citās vietās. Grupu uzvedības modeļi pie līdzīgas kultūras ir stipri līdzīgi, vienīgā būtiskā atšķirība ir mērogos. Ja fotoblogā aiz to, ka tas ir lielāks ir vairākas "grupiņas", "kopienas" vai kā savādāk nosaucami veidojumi, kas laika gaitā ir iemācījušies sadzīvot un līdzāspastāvēt, tad fotogrāfistos aiz to nelieluma ir tikai viena dominējoša grupa - pliknisti. /Tā vismaz bija, kādu laiku atpakaļ/. Bet vārdi un uzvārdi nav nekāds noslēpums, domāju, ka tie kuri ir vēlējušies tie sen ir uzzinājuši, kas "slēpjas" gan aiz dansigām, gan aiz citām gaismām, gan aiz luņiem, gan aiz muzikantiem arīdzan.
Aizej uz fotosienu- tur ari rupjības ir ļoti reti... un pie bildēm pamatā par bildi runā Ja necenzēs, tad norāde derēs www.fotosiena.lv... Tās grupas, grupējumi ir tikai dažu smadzenēs iekāpuši izdomājumi...
Rolands66:Haiduk būtu labi ,ja pasniegtu paraugus,kur un ko esmu zadzis
es vienkārši pajautāju, ja ieliki bildi, tad tā ir tava, ja paņēmi svešu, tad noteikumi prasa norādi uz autoru- blogā ļoti pieņemts uzdarboties sīkzaglēniem , tāpēc lai nebūtu pārpratumi, pajautāju, un gaidīju konkrētu atbildi
Haiduks:Aizej uz fotosienu- tur ari rupjības ir ļoti reti... un pie bildēm pamatā par bildi runā Ja necenzēs, tad norāde derēs www.fotosiena.lv... Tās grupas, grupējumi ir tikai dažu smadzenēs iekāpuši izdomājumi...
Fotosiena arīdzan tāds nišas produkts vien ir, nu tāds kāds erfoto bija. Un kā jau nišas produkts, tas tāpat kā fotogrāfētaji ir ar gana monolītu dalībnieku auditoriju, ja šāds apzīmejums šķietās patīkamāks. Taču vienlaikus jāsaka, ka Gaisma rakstīja par fotogrāfistiem un nevis fotosienu, un cik zinu tad fotosienā arī nav vardu un uzvārdu.
Rolands66:Haiduk būtu labi ,ja pasniegtu paraugus,kur un ko esmu zadzis
es vienkārši pajautāju, ja ieliki bildi, tad tā ir tava, ja paņēmi svešu, tad noteikumi prasa norādi uz autoru- blogā ļoti pieņemts uzdarboties sīkzaglēniem , tāpēc lai nebūtu pārpratumi, pajautāju, un gaidīju konkrētu atbildi
Vajag ievērojami mazāk dzert.............,ja nesajēdz kas ir ielikts un kā ko izlasīt,der iemacīties elementāras lietas pirms kādu par zagli saukt.
Haiduks:Aizej uz fotosienu- tur ari rupjības ir ļoti reti... un pie bildēm pamatā par bildi runā Ja necenzēs, tad norāde derēs www.fotosiena.lv... Tās grupas, grupējumi ir tikai dažu smadzenēs iekāpuši izdomājumi...
Fotosiena arīdzan tāds nišas produkts vien ir, nu tāds kāds erfoto bija. Un kā jau nišas produkts, tas tāpat kā fotogrāfētaji ir ar gana monolītu dalībnieku auditoriju, ja šāds apzīmejums šķietās patīkamāks. Taču vienlaikus jāsaka, ka Gaisma rakstīja par fotogrāfistiem un nevis fotosienu, un cik zinu tad fotosienā arī nav vardu un uzvārdu.
Tad sanāk, ka tev nekur naf labi ... paša ziņa tas ir, man gan visur labi , pat te, īpaši ka draugs atnāk
Haiduks:
Vajag ievērojami mazāk dzert.............,ja nesajēdz kas ir ielikts un kā ko izlasīt,der iemacīties elementāras lietas pirms kādu par zagli saukt.
Ot pārādi to vietu- kur tevi par zagli nosaucu1. Un iedod norādi uz bildi , kur redz autoru, jo papriekšu paskatīju te, www.fotoblog.lv... tādu bildi neredzēju, bet virsū ir bloga emblēma ... ja bilde naf tava, un neesi devis norādi, piedod, zaglēns ... bet ja bilde tava, kāpēc uzreiz nevari pateikt - MANA ;0
Citagaisma:
Tad sanāk, ka tev nekur naf labi ... paša ziņa tas ir, man gan visur labi , pat te, īpaši ka draugs atnāk
Kur es rakstīju, ka man nav labi fotogrāfētājos? Kur es rakstīju, ka man nav labi fotosienā? Vai es rakstīju, ka man ir slikti erfoto? Nevajag man piedēvēt to, ko nekad neesmu teicis vai rakstījis. Vienkāršī šī vieta man šķīetās funkcionāli vispiemērotākā, jo ir visplašākā fotomīļu pulcēšanās vieta. Ja fotogrāferistos, man nevajadzētu speciāli gatavot failus, tad gan jau arī tur būtu palicis. Bet tā kā tā bija vienīgais saits, kuram speciāli vajadzēja pielāgot digitālos bilžukus, tad tas neizturēja pārbaudes laiku, jo nekādi nevarēja uzlabot savu enginu vai ko citu.
UldisMuzikants:Fotobloga čatā ielikta bilde nav zagšana. Es domāju, ak ja te rakstītu nevis ar savu vārdu, bet pseidonīmu, tad ar to norādītu, ka distancējos no sava alter ego izteiktajām domām, ka tās var nebūt manas patiesās domas, bet polemizēju ar citiem un sevi. Ar savu īsto vārdu tāpat konfliktēju, kā no citiem profiliem.
Palasi noteikumus- ja izmanto bildi- jādod norāde uz autoru , ja ne, es ir domāt, ka liek savu- rezultātā zagšana!!! Par vienu šādu jaf autors ielicējam uzbrauca- ar kādām tiesībām... un bilde ielikta tepat blogā . Liekot šādu bildi un vēl pie tik incākas tēmas es uztvēru ka tas ir izsmējums autoram
Citagaisma-: Ja fotogrāferistos, man nevajadzētu speciāli gatavot failus, tad gan jau arī tur būtu palicis. šito nedaudz paskaidro, nu galīgi nesaprotu- speciāli gatavot failus... Es sen vairs to nedaru un visur var ielikt... vienīgi daži krievu saiti prasa svara ierobežojumu, un tad gan ir speciāli jāgatavo
UldisMuzikants:Fotobloga čatā ielikta bilde nav zagšana. Es domāju, ak ja te rakstītu nevis ar savu vārdu, bet pseidonīmu, tad ar to norādītu, ka distancējos no sava alter ego izteiktajām domām, ka tās var nebūt manas patiesās domas, bet polemizēju ar citiem un sevi. Ar savu īsto vārdu tāpat konfliktēju, kā no citiem profiliem.
Palasi noteikumus- ja izmanto bildi- jādod norāde uz autoru , ja ne, es ir domāt, ka liek savu- rezultātā zagšana!!! Par vienu šādu jaf autors ielicējam uzbrauca- ar kādām tiesībām... un bilde ielikta tepat blogā . Liekot šādu bildi un vēl pie tik incākas tēmas es uztvēru ka tas ir izsmējums autoram
Kā es varu izmantot to,kā man nemaz nav???? Haiduk,nopietni,šitais skaidrā prātā nāk ??
Haiduks:Rolands66, vai tu reiz atbildēsi uz jautājumu- vai tava? nevis lokies, kā zutis pa zirnājiem
Bilde ir tur kur viņa ir.MAN AR TO NAV NEKĀDA SAKARA. Ja nesaproti vispār ko redzi,padomā vai iemācies,citādi pa stulbumam vari iesūdzēt tiesa kādu par mājas zādzību-ja tas būs savā žogā carumu izurbis.......nu cirks ar visiem klauniem