Izlasi 12.to punktu 12. Citējot, kopējot, tulkojot vai kā citādi pārpublicējot fotOblog.lv autoru darbus, saskaņošana ar darba autoru un vortāla administrāciju, kā arī atsauce uz autoru ir obligāta!
Saprati... saskaņoji? nē Ot tā , tagad esi NOZIEDZNIEKS
UldisMuzikants:Haiduk, šitā bilde ir pietiekami iezīmīga, lai neviens , kas kaut cik regulāri te apgrozās, neiedomātos, ka tā ir Rolanda bilde. Un diskusijās neesmu ievērojis, ka kāds liktu norādi uz bildes izcelsmi, jo to var vienkārši noteikt.
Blogā ir ~5600 lietotāji, + ciemiņi... vai visiem ir jāzin šī bilde... Rolands66 to ielika kā savu!!! Viss! Un ielika, lai paņirgtu!!! Ot tieši tāpēc arī uzrakstīju jautājumu, jo nabadziņam tak savu plikņu naf
UldisMuzikants:Haiduk, šitā bilde ir pietiekami iezīmīga, lai neviens , kas kaut cik regulāri te apgrozās, neiedomātos, ka tā ir Rolanda bilde. Un diskusijās neesmu ievērojis, ka kāds liktu norādi uz bildes izcelsmi, jo to var vienkārši noteikt.
Blogā ir ~5600 lietotāji, + ciemiņi... vai visiem ir jāzin šī bilde... Rolands66 to ielika kā savu!!! Viss! Un ielika, lai paņirgtu!!! Ot tieši tāpēc arī uzrakstīju jautājumu, jo nabadziņam tak savu plikņu naf
Reāli nojūdzies..........blogam gan veicas uz šādiem
UldisMuzikants:Es varētu cīši tautiski tik pa naudu. Vismaz , iedomājoties , ko ar šo teicienu domā Tu
Pa naudu tas tā ikdienišķi ATDOT visu un nekā Šoreiz neder, GRIBAS sagādāt cilvēkiem prieku , sev atzinību un laurus ! Sailgojums pēc patiesās tautas atzinības pavilcis mani..
UldisMuzikants:Lai Tev veicas! Svecītes turētāju nevajag?
Esmu radis šancēt ar savu komandu , viņiem tā teikt nav jāpierod vāi kā savādāk pēc KLIENTA - modeļa vēlmēm Slava počot gan tikai MAN , viņiem ierastais $$. Kā pie mums saka LABĀK saņurcīts trīņits nekā liels PALDIES Šoreiz rubļits kā vienmēr viņiem , PALDIES LIELS būs man
Nav pirmā reize,kad kāds no pieredzējušākiem knipseriem,kuru pildes savulaik esmu pat apbrīnojis un šo to mācījies,galu galā tomēr izrādās vienkāršs sūdvabuļs ar bremzētu domāšanu. Reku pārmet:'' Izlasi 12.to punktu 12. Citējot, kopējot, tulkojot vai kā citādi pārpublicējot fotOblog.lv autoru darbus, saskaņošana ar darba autoru un vortāla administrāciju, kā arī atsauce uz autoru ir obligāta!
Saprati... saskaņoji? nē Ot tā , tagad esi NOZIEDZNIEKS
UN PATS pēc dažam minūtēm izdara tieši to PAŠU
''Blogā ir ~5600 lietotāji, + ciemiņi... vai visiem ir jāzin šī bilde... Rolands66 to ielika kā savu!!! Viss! Un ielika, lai paņirgtu!!! Ot tieši tāpēc arī uzrakstīju jautājumu, jo nabadziņam tak savu plikņu naf ''
Reku trīs reizes vienā teikumā apdirsis sev kājas. 1. Es neesmu nekur to bildi licis. Lika dansiga.Kad izņems-arī te pazudīs. Šito šams liekas tā arī nesaprata..... 2.Lai paņirgtu??? Kas tas bija? Hipotēze ,paranoja vai marasms? 3. Man ir kailbildes galerejā jau nez cik gadus,vienu izņēmu no melnrakstiem. Cik to ir pavisam-ne katram pervim zināt. Nav tas žanrs ,kurā es ņemos un nezināju,ka tā iedala NABAGA no BAGĀTAJIEM fotogrāfētājiem.
Bija forumā šis tas dzirdēts par krančiem vaukšķētājiem,taga pats redzu. Kad šķir attālumi OK. Redzēs cik labi zobiņi turēsies platītē,kad tuvāk sanāks tikties
Par titulu "vistu kūts galvenais gailis". Bet kas ir smieklīgākais, viņi jau arī tās vistiņas, ja jūt apdraudējumu, "apkaro". Drīz būs palikuši tikai pāris gailēni. Kņazs, viņa padomnieks un, protams, galma āksts, piemēram.... kas tur bija par tiem tunčiem teikts?!
Bildes pārpublicēšana nav zagšana. Uz intelektuālo īpašumu tādu kā bildes vispār nav iespējams attiecināt vārdu "zagšana" - ja nozog, tad tas ko nozog ir zaglim un vairs nav likumīgajam īpašniekam. Nozagt var bildes izdruku, bet digitālu bildi nozagt nevar. To var nelikumīgi izmntot, bet šajā gadījumā pat tā nav - bilde nav nekur nokopēta - vienkārši ielikta saite uz bildi
speciāli vakar domāju - neiesaistīšos diskusijā - atvilksies tak Vecais un atradīs kādu uz ko uzgāzt savu verbālo mudacību- un VOILA!!! Vai tā nav diagnoze?
Eee eee jūs man te visu maļinu nesadirš , Es izvedu vienreizējaa dāsnuma akciju PATIESĀM bet trūcīgām tautas mākslas cienītājām. DODU iespēju tikt pie patiesām visādu fantāziju nesabojātām kailbildēm A JŪS KO ! Peee ! Viss forši , bet KUR pēc patiesās tautas maxslas slāpstošās trūcīgās provinces tīrradnes ? mās laidīs cīši tautiski !
26.08.2013-01.09.2013 ! Tautai tuvā stila kailfoto iespēja !
Lunis:Eee eee jūs man te visu maļinu nesadirš , Es izvedu vienreizējaa dāsnuma akciju PATIESĀM bet trūcīgām tautas mākslas cienītājām. DODU iespēju tikt pie patiesām visādu fantāziju nesabojātām kailbildēm A JŪS KO ! Peee ! Viss forši , bet KUR pēc patiesās tautas maxslas slāpstošās trūcīgās provinces tīrradnes ?
mās laidīs cīši tautiski !
vai ta nebūsi pamanījis, ka dažiem indivīdiem ir tieksme nokārtoties tieši avenēs????
Lunis:Eee eee jūs man te visu maļinu nesadirš , Es izvedu vienreizējaa dāsnuma akciju PATIESĀM bet trūcīgām tautas mākslas cienītājām. DODU iespēju tikt pie patiesām visādu fantāziju nesabojātām kailbildēm A JŪS KO ! Peee ! Viss forši , bet KUR pēc patiesās tautas maxslas slāpstošās trūcīgās provinces tīrradnes ?
mās laidīs cīši tautiski !
vai ta nebūsi pamanījis, ka dažiem indivīdiem ir tieksme nokārtoties tieši avenēs????
Jā Luni,neķer krenķi. Vienmēr būs tādi,kam žults smadzeni grauž par to,ka citi rotaļādamies ar prieku var darīt to,kas šiem ar pārcivēciskām mokām NEDODAS
Rolands66:Jā Luni,neķer krenķi. Vienmēr būs tādi,kam žults smadzeni grauž par to,ka citi rotaļādamies ar prieku var darīt to,kas šiem ar pārcivēciskām mokām NEDODAS
Man žultes nav kam spiest , nogrieza naxxx nu jau pirms 11 mēnešiem
Rolands66:Jā Luni,neķer krenķi. Vienmēr būs tādi,kam žults smadzeni grauž par to,ka citi rotaļādamies ar prieku var darīt to,kas šiem ar pārcivēciskām mokām NEDODAS
Man žultes nav kam spiest , nogrieza naxxx nu jau pirms 11 mēnešiem
Toties pārējais funkcionē labi,un nekas neliecina ,ka tuvākajā laikā varētu rimties
Vai nu tās tautas tā paknapi vai cienītājas kautrējas no nabadzības lepnību zaudēt NEKAUTRĒJAS katra tautiete cienījama arī trūcīga PATIESAS tautas mākslas cienītāja.
Gaisma:neapnīk to reklāmplakātu stuķēt klāt katram komentāram?
NĒ , patiesi TUTAS MAXSLAS cienītāji gan jau ir kautrīgi , šurpu turpu lapu nebraukā bikli veras uz zemi .
Es te lasu Lavijas Kerivi 1939 gadu data.lnb.lv... visus mūsu tikumus, kas arī tagadējās dienās ir nepieciešami Organizēt jaunavu sagatavošanu par mājsaimniecēm.
Es te lasu Lavijas Kareivi 1939 gadu data.lnb.lv... visus mūsu tikumus, kas arī tagadējās dienās ir nepieciešami Organizēt jaunavu sagatavošanu par mājsaimniecēm.
Gaisma:"samāksloti" ir slikti? māksla vaitad var būt neSAmākslota vispār?
Vot man PARMETA ka "Parak daudz fantazēju TĒLU PASAULE esot , vajago REĀLO DZĪVI kā ir !" Ta esot tautai cieņā ! Un smejies vai pēc laiciņa biju vienas izstādes atkalšānā kur bija LAUKU puika viens un CIENĪTĀJI ap šo vien pulscējās un es saku PATĪK !? Cienītāji ar atbild PATĪK pat ļoti , NESAMĀKSLOTI esot ! Tapēc es te izdomāju pēc TAVAS INICIATĪVAS ka vajag man ar stigu laboties tasīt PATIESĀS TAUTAS VĒRTĪBAS nesamākslotus kailfoto, par cik JĀMĀCAS man šitas tad PAR BRĪVU tā teikt "Treniņu nolūkos!"