forum.gif
Par kailiem sievišķiem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailiem sievišķiem !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.13 11:03
 citēt
Gaisma: nu jā... saprotu, saprotu.

Šodien viens paziņa atnesa nobloķētu kompi ar paziņojumu "Drošības policija, bla-bla... maksā 50 Ls, citādi čokā līdz mūža galam". Izrādās, ka vairāk kā gadu bija racies pa šitādām bildītēm pilnīgi bez antivīrusa. Tomēr mūsu tautā vēl ir varoņi. :face-grin:
Bet uz maksas Bitdefender IS uzinstalēšanu piekrita bez iebildumiem, veselais saprāts tomēr ir saglabājies.
Publicēts: 27.08.13 11:07
 citēt
Schneider:bija racies pa šitādām bildītēm

A es wot nerokos, pašas pamanās laiku pa laikam kaut kur izrakties, piemēram, no twitera (kā šajā gadījumā). :)
Publicēts: 27.08.13 11:30
 citēt
Rolands66:
Gaisma:neapnīk to reklāmplakātu stuķēt klāt katram komentāram?

25 kadrsss,pidžina kamēr zemapziņā iegraužas. Pē tam vis mūž tik pie Luņa nāks.

Var jau arī radīt pretēju iespaidu. Mūzdienu sabiedrība ar rūgtu pieredzi izvairās no jebkā, kas tiek reklamēts. Jo taču, reklāma melo. :)

Publicēts: 27.08.13 11:33
 citēt
Publicēts: 27.08.13 11:51 labots
 citēt
Es gan REĀLI bez kādas pakaļdomas , PIEDĀVĀJU !

mās laidīs cīši tautiski !
Publicēts: 27.08.13 11:52
 citēt
Nu re viss kārtībā Atnāca vīrs un visu nolika pa vietām.
Un šie kad vairs nevarēja taisnību pierādīt tad mēģināja to darīt ar zagtām bildēm.
Nemaz nerunājot par Citugaismu ar savām diletantiskajām bildēm. Jādomā ka tas skolotājs, kas viņu samācīja ir vēl stulbāks.
Publicēts: 27.08.13 11:56
 citēt
Hems:Nu re viss kārtībā Atnāca vīrs un visu nolika pa vietām.
Un šie kad vairs nevarēja taisnību pierādīt tad mēģināja to darīt ar zagtām bildēm.
Nemaz nerunājot par Citugaismu ar savām diletantiskajām bildēm. Jādomā ka tas skolotājs, kas viņu samācīja ir vēl stulbāks.

Šis kandidē uz dienas citātu !
Publicēts: 27.08.13 12:05
 citēt
Hems:Atnāca vīrs un visu nolika pa vietām.

Vai domā gaf, gaf vīru kurš paliek par muļķi ar suņa kaklasiksnas palīdzību?

Un kurš ir tik dumjš, ka nesaprot kur atrodas bilde (ka šī atrodas vietnē kur autors to PATS IZSTĀDĪJIS PUBLISKI), bet forumā bildi publicēt nav iespējams - tikai ielikt saiti tagos, lai nav lieki jāstaigā uz to lapu?
Publicēts: 27.08.13 12:08
 citēt
O Māris ir sācis ķengāties. Starp citu Māri kas tevi aiztika ? Pats ielīdi lai papļurkšķētu ka veca vecene, nemaz nezinot par ko vispār iet runa.
Publicēts: 27.08.13 12:12 labots
 citēt
Hems:O Māris ir sācis ķengāties. Starp citu Māri kas tevi aiztika ? Pats ielīdi lai papļurkšķētu ka veca vecene, nemaz nezinot par ko vispār iet runa.

Jā,Māris mēdz būt ass savos vārdos. Domājams tamdēl ,ka biezā slānī ar stulbumu nākas kaut kur saskarties. BET ĻOTI ZINOŠI un efektīgi var iemaukt pļurkstētājiem,un būs jau aizmirsis vairāk,nekā daudzi pļūtīzeri JEBKAD zinās :D :D
Publicēts: 27.08.13 12:13
 citēt
Un kas aiztika Haiduku? Tas punkts viens. Punkts divi, runa nekur un nekad neiet.
Publicēts: 27.08.13 12:18
 citēt
Var var iemaukt un var arī dabūt atpakaļ. Lai arī godīgi sakot jūs mani kā tādi nemaz neinteresējat. Mani interesē vienīgi cita gaisma - Zilāgaisma.
Publicēts: 27.08.13 12:20
 citēt
Dabīga pusdienu maxsla

Publicēts: 27.08.13 12:21
 citēt
Gaisma:Un kas aiztika Haiduku? Tas punkts viens. Punkts divi, runa nekur un nekad neiet.
iet, un kā vēl iet! Tu mēģini ignorēt valodas attīstību. Tu tak saproti, ka arī saulīte NETEK pa zemes virsu, tomēr tā saka...

Bāzt degunā jebkurā situācijā, ka runa, lūk (pavej), neiet ir tupuma pazīme.
Publicēts: 27.08.13 12:22
 citēt
Klausies Gaisma, kāpēc Tu te iejaucies. Mēs taču ar tevi tīri labi satikām - kā atceros. Tu mani palūdzi izdzēst vienas lēdijas bildi - portretu un es to izdarīju. Saproti te runa iet vienīgi un tikai par Citugaismu, kurš taču visu laiku velk uz kašķi vārda tieša nozīmē.
Publicēts: 27.08.13 12:26
 citēt
Labi diskusija jau ievilkusies un tas kas uzsāka, lai prot godu un arī beidz. Man tiešam nav laika muldēt pa tukšo.
Publicēts: 27.08.13 12:28
 citēt
Bildes:

Bāzt degunā jebkurā situācijā, ... ir tupuma pazīme.

Šo, Kaspar, lūdzu uzraksti uz papīra ar mārkeri un piespraud pie monitora! Centies izlasīt un sev atgādināt vienmēr, kad ienāc fotoblogā!

Lai gan, tad liksies, ka esi miris, jo pārstāsi te "atzīmēties". Gudru, vērtīgu vai vismaz sakarīgu jebko jau uzrakstījis neesi ļoti, ļoti sen. Vecums nenāk viens, saprotu, saprotu. Nepārmetu. Tikai konstatēju un iesaku kaut nelielu risinājumu.
Publicēts: 27.08.13 12:28 labots
 citēt
Man nešturmē TAUTAS MĀKSLAS cienītājas :(

Tik pelmeņu nesējas un "Noslēpumu gribētājas"

Es gan REĀLI bez kādas pakaļ domas , PIEDĀVĀJU !

Publicēts: 27.08.13 12:52 labots
 citēt
Gaisma:
Bildes:

Bāzt degunā jebkurā situācijā, ... ir tupuma pazīme.

Šo, Kaspar, lūdzu uzraksti uz papīra ar mārkeri un piespraud pie monitora! Centies izlasīt un sev atgādināt vienmēr, kad ienāc fotoblogā!

Lai gan, tad liksies, ka esi miris, jo pārstāsi te "atzīmēties". Gudru, vērtīgu vai vismaz sakarīgu jebko jau uzrakstījis neesi ļoti, ļoti sen. Vecums nenāk viens, saprotu, saprotu. Nepārmetu. Tikai konstatēju un iesaku kaut nelielu risinājumu.

Klausies Gaisma, kāpēc Tu te iejaucies. Mēs taču ar tevi tīri labi satikām - kā atceros.

Es, savukārt, Tev iesaku vispār pievērsies kaut kam, da jebkam. citādi izskatās, ka tad, kad lietoji - vismaz fotografēji. Tagad nav ar ko aizpildīt tukšumu un jāvāvuļo forumā? Tu tak ar jaunāks nepaliec... :big_smile:
Publicēts: 27.08.13 13:04
 citēt
Citu stulbums paša stulbumu neattaisno!
Šo der ielāgot.
Publicēts: 27.08.13 13:07
 citēt
TomsL:Citu stulbums paša stulbumu neattaisno!
Šo der ielāgot.
pastāsti labāk kaut ko par darba attālumiem kamerām - ff vs. crop.
Publicēts: 27.08.13 13:08
 citēt
Cīņa nav galā,tā nebeigsies......

Publicēts: 27.08.13 13:27
 citēt
Bildes: iet, un kā vēl iet! Tu mēģini ignorēt valodas attīstību.

Šajā punktā atļaujiet nepiekrist, jo tieši šeit ir visparastākā "runāšana krieviski latviešu vārdiem", tipa uz doto momentu, nevis valodas attīstība.
Publicēts: 27.08.13 13:32
 citēt
attiecībā par runāšanu pa latviski manīm ir savs viedoklis tomērt, tāpatās kā uz plikiem sieviešiem
Publicēts: 27.08.13 13:35
 citēt
Es arī viennozīmīgi uzskatu, kaddē ir jāsaka sekojošais: tas ir izaicinājums un mani uzrunā iešana ar kājām.
Publicēts: 27.08.13 13:43 labots
 citēt
Cik drastiskas sarunas par mīļo valodiņu panesās.:-)
..bet iesākās tik jauki - par plikiem sievišķiem.
Publicēts: 27.08.13 14:08
 citēt
Bildes:
TomsL:Citu stulbums paša stulbumu neattaisno!
Šo der ielāgot.
pastāsti labāk kaut ko par darba attālumiem kamerām - ff vs. crop.
Tu laikam nekad savā ilgajā dzīvē neesi dzirdējis parunu "gudrākais paklusē" jo vienmēr centies iegūt "pēdējo vārdu". Visticamāk, ka pamatoti Tev tas pēdējais vārds paliek, jo gudrākie jau paklusē.
Šis, iespējams, būs izņēmums :)
Publicēts: 27.08.13 14:14
 citēt
Lunis:Man nešturmē TAUTAS MĀKSLAS cienītājas :(

Luni, ir termini, kurus reklāmas saukļos labāk nevaiga izmantot. Stirnas baidās no vārda "Recidīvs"

"Es tā domāju" (C) Frunzik Mkrtchyan filmā "Mimino"
Publicēts: 27.08.13 14:40
 citēt
TomsL:
Bildes:astāsti labāk kaut ko par darba attālumiem kamerām - ff vs. crop.
Tu laikam nekad savā ilgajā dzīvē neesi dzirdējis parunu "gudrākais paklusē" jo vienmēr centies iegūt "pēdējo vārdu". Visticamāk, ka pamatoti Tev tas pēdējais vārds paliek, jo gudrākie jau paklusē.
Šis, iespējams, būs izņēmums :)
gribēju tik uzzināt, vai būsi gudrāks un paklusēsi... :D
Publicēts: 27.08.13 14:44
 citēt
:face-grin: man ir proble'mas ar paklusēšanu - tas gan ir fakts <- un pats to atzīstu :super_man:
Publicēts: 27.08.13 14:47 labots
 citēt
Sapper:
Lunis:Man nešturmē TAUTAS MĀKSLAS cienītājas :(

Luni, ir termini, kurus reklāmas saukļos labāk nevaiga izmantot. Stirnas baidās no vārda "Recidīvs"

"Es tā domāju" (C) Frunzik Mkrtchyan filmā "Mimino"

Zinu zinu , bet es tomēr Kazarmju laikmeta p-rodukts VIENKARŠAI tautai :)

'Es gan REĀLI bez kādas pakaļ domas , PIEDĀVĀJU !

Publicēts: 27.08.13 14:48
 citēt
Lašaras :haha:
Publicēts: 27.08.13 15:05
 citēt
Citagaisma:Cik drastiskas sarunas par mīļo valodiņu panesās.:-)
..bet iesākās tik jauki - par plikiem sievišķiem.

Pliki sieviški progressa virzītājs !

Publicēts: 27.08.13 15:19 labots
 citēt
Rolands66:

Jā,Māris mēdz būt ass savos vārdos. Domājams tamdēl ,ka biezā slānī ar stulbumu nākas kaut kur saskarties. BET ĻOTI ZINOŠI un efektīgi var iemaukt pļurkstētājiem,un būs jau aizmirsis vairāk,nekā daudzi pļūtīzeri JEBKAD zinās :D :D

Tas tiesa, pie stulbuma jautājumiem Māris strādā nopietni. Ja mēs te blogā par stulbuma mērvienību pieņemtu 1 māri, tad es pēc viņa vērtējuma būtu tieši vienu Mega- vai Gigamāri stulbs. Lūdzu, skala gatava, visiem pārējiem atliek tikai atrast savu vietu tajā.

P.S. Tā kā Māris nevarēja izšķirties starp "mega" vai "giga", tad arī visi citi, kas šos priedēkļus neatšķir, orientējoši var pieņemt, ka ir apmēram 1 māri stulbi.:face-grin::face-grin:
Publicēts: 27.08.13 15:25
 citēt
GunarsII:
Rolands66:

Tas tiesa, pie stulbuma jautājumiem Māris strādā nopietni. Ja mēs te blogā par stulbuma mērvienību pieņemtu 1 māri, tad es pēc viņa vērtējuma būtu tieši vienu Mega- vai Gigamāri stulbs. Lūdzu, skala gatava, visiem pārējiem atliek tikai atrast savu vietu tajā.

P.S. Tā kā Māris nevarēja izšķirties starp "mega" vai "giga", tad arī visi citi, kas šos priedēkļus neatšķir, orientējoši var pieņemt, ka ir apmēram 1 māri stulbi.:face-grin::face-grin:
nebija asprātīgi... :face-sad:
Publicēts: 27.08.13 15:31
 citēt
Bildes:nebija asprātīgi... :face-sad:

Varbūt, bet vairāk par stulbumu es neciešu stulbu lecīgumu, to arī gribēju pateikt:face-sad:
Publicēts: 27.08.13 15:50
 citēt
GunarsII:
Bildes:nebija asprātīgi... :face-sad:

Varbūt, bet vairāk par stulbumu es neciešu stulbu lecīgumu, to arī gribēju pateikt:face-sad:
viens LV filosōfs reiz teica, ka 95% cilvēku ir stulbi. Ja tas tevī izraisa izvirdumu, tad ko domāt lasītājam? Ka sevi pieskaiti tiem 95%?
Publicēts: 27.08.13 16:03 labots
 citēt
Bildes:
GunarsII:
viens LV filosōfs reiz teica, ka 95% cilvēku ir stulbi. Ja tas tevī izraisa izvirdumu, tad ko domāt lasītājam? Ka sevi pieskaiti tiem 95%?

Bildes, tēma aiziet tālu no kailajiem sievišķiem un būtībā nonāk pie daudz apspriestās diskusiju kultūras. Es pieņemu, ka esmu samērā nemoderns, un pārāk pieradis pie dzīvajām diskusijām, kur daudz kas no tā, kas notiek šeit, būtu pilnīgi nepieņemami. Tas arī viss. Bet tas filosofa izteikums taču ir tīrā retorika, kas galīgi nav apspriešanas vērts.
Publicēts: 27.08.13 16:20
 citēt
Un viss šitas ļembasts sākās mana mācību darbiņa dēļ, kad nolēmu uzzināt kā tad man sanāk pēc kursiem. Izrādās nu traki. Tagad esmu visas savas bildes izdzēsis, lai jums te nebūtu slikta aura. Atstāju tikai 4, lai nav galīgi bešā.
Runājot par Citugaismu viņš no fotografet aizgāja jo tur viņa darbi tika reāli vērtēti. Šeit tas viss ir vienkāršāk - patīk vai nepatīk un viss. Un Citagaisma nu ļoti nepatīk kritika, bet patīk glaimi. Vai tiešām jūs nesaprotat, ka līdz ar to jūs tiekat nostādīti kā kaut kādi stulbeņi un glaimotāji. Cieniet taču sevi un viss būs labi.
Publicēts: 27.08.13 16:26
 citēt
Es gan REĀLI bez kādas pakaļ domas , PIEDĀVĀJU !

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8