forum.gif
Par kailiem sievišķiem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailiem sievišķiem !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.13 18:50
 citēt
Maris:
Hems:Atnāca vīrs un visu nolika pa vietām.
Un šie kad vairs nevarēja taisnību pierādīt tad mēģināja to darīt ar zagtām bildēm.

Vai domā gaf, gaf vīru kurš paliek par muļķi ar suņa kaklasiksnas palīdzību?

Un kurš ir tik dumjš, ka nesaprot kur atrodas bilde (ka šī atrodas vietnē kur autors to PATS IZSTĀDĪJIS PUBLISKI), bet forumā bildi publicēt nav iespējams - tikai ielikt saiti tagos, lai nav lieki jāstaigā uz to lapu?

Māri, es tevi saprotu, tici man, ka pat jūtu līdzi... šādi rīkojās tikai bezspēcīgi lautiņi :( kā piem. Bildes. No tevis negaidīju. Ja jaf nemāki siksniņas atšķirt, no ko, lai būtu suņa siksniņa, paliks tev vieglāk ap sirdi...un atceries, .....(ļ.r.v) , es tevi neaiztiku.

Tu dikti meties aizstāvēt zaglēnu un arī esi zaglēns... noteikumi šai vidē prasa norādi uz autoru, un tad viss štokos. Arī mani redzošajā bilde autors būtu pierakstāms, un tici, es ar to siksniņu izskatos daudz labāk, nekā tu profilā ar iemargarinizēto pļesku :D
Parādi man tos n-tos cilvēkus, kuri Latvijā zin, ka Rolands66 nopublicētā bilde naf viņa, bet ir Dansigas. Un aiz pieklājības pret titulētu autori varēja norādīt, ka darbu paķēris no viņas mapes.
Publicēts: 27.08.13 19:28
 citēt
Hohma būs, ja neviena zeltene nepieteiksies. Kādi pieci veči fotogrāfi varēs bīdīt progresu, bildējot cīši tautiski viens otru..:face-grin:
Publicēts: 27.08.13 19:34
 citēt
etwas:Hohma būs, ja neviena zeltene nepieteiksies. Kādi pieci veči fotogrāfi varēs bīdīt progresu, bildējot cīši tautiski viens otru..:face-grin:

Kur tu tur ņemsi piecus večus?
Lunis varēs ar mobiļņiku sevi spogulī, kā jaf tas tagad pieņemts, ot,
tā būs īstā Tautas klase :), bet jāpublicē draugos.lv, savādāk nebūs pa īsto, nu kontrolbildīti var ielikt te, lai zaglēni var izmantot rādot , kā savu mākslu :D
Publicēts: 27.08.13 19:42 labots
 citēt
etwas:Hohma būs, ja neviena zeltene nepieteiksies. Kādi pieci veči fotogrāfi varēs bīdīt progresu, bildējot cīši tautiski viens otru..:face-grin:

Tad būs skaidrs ka TAUTAS stila pieprasījums ir tikai mīts , nav vērts springt apgūstot. Bez koļīšanas piesiešanās tur nekas nenotiek. Pirmās pazīmes par to jau liecina , klusums.
Publicēts: 27.08.13 19:58
 citēt
taa palasot, liekas, ka ir viedoklis - bezmaz jalepojas, ja izdodas pliku vaaveri pafocheet? :D

Luni, nu bet lai nu kam, tev bij jaatceras, ka neviens nenoveerte neko pa velti:D Butu reklamejies fotosesiju, tautisks kailfoto par 500ls, gan jau kada buutne panjemtu sms krediitu:-)
Publicēts: 27.08.13 20:01 labots
 citēt
imgfoto:taa palasot, liekas, ka ir viedoklis - bezmaz jalepojas, ja izdodas pliku vaaveri pafocheet? :D

Luni, nu bet lai nu kam, tev bij jaatceras, ka neviens nenoveerte neko pa velti:D Butu reklamejies fotosesiju, tautisks kailfoto par 500ls, gan jau kada buutne panjemtu sms krediitu:-)

Par piķi es visu laiku bildēju jau drīz 30 gadus , a vot HALĀVA un tā TAUTISKĀ stilā no ielas nav gadījies daaudz daudz gadus :)
Publicēts: 27.08.13 20:03
 citēt
Lunis:
imgfoto:taa palasot, liekas, ka ir viedoklis - bezmaz jalepojas, ja izdodas pliku vaaveri pafocheet? :D

Par piķi es visu laiku bildēju jau drīz 30 gadus , a vot HALĀVA un tā TAUTISKĀ stilā no ielas nav gadījies daaudz daudz gadus :)

..un negadīsies ar.:-) ..laikam.:-)
Publicēts: 27.08.13 20:04
 citēt
VĒL jau LAIKS 5 dienas !
Publicēts: 27.08.13 20:31
 citēt
Haiduks:
Maris:

Vai domā gaf, gaf vīru kurš paliek par muļķi ar suņa kaklasiksnas palīdzību?

Un kurš ir tik dumjš, ka nesaprot kur atrodas bilde (ka šī atrodas vietnē kur autors to PATS IZSTĀDĪJIS PUBLISKI), bet forumā bildi publicēt nav iespējams - tikai ielikt saiti tagos, lai nav lieki jāstaigā uz to lapu?

Māri, es tevi saprotu, tici man, ka pat jūtu līdzi... šādi rīkojās tikai bezspēcīgi lautiņi :( kā piem. Bildes. No tevis negaidīju. Ja jaf nemāki siksniņas atšķirt, no ko, lai būtu suņa siksniņa, paliks tev vieglāk ap sirdi...un atceries, .....(ļ.r.v) , es tevi neaiztiku.

Tu dikti meties aizstāvēt zaglēnu un arī esi zaglēns... noteikumi šai vidē prasa norādi uz autoru, un tad viss štokos. Arī mani redzošajā bilde autors būtu pierakstāms, un tici, es ar to siksniņu izskatos daudz labāk, nekā tu profilā ar iemargarinizēto pļesku :D
Parādi man tos n-tos cilvēkus, kuri Latvijā zin, ka Rolands66 nopublicētā bilde naf viņa, bet ir Dansigas. Un aiz pieklājības pret titulētu autori varēja norādīt, ka darbu paķēris no viņas mapes.
retardam atkal caureja... cik ilgi turpināsi piesmirdināt fotoblogu?
Publicēts: 27.08.13 20:36
 citēt
Bildes:
Haiduks:

retardam atkal caureja... cik ilgi turpināsi piesmirdināt fotoblogu?

tas blogs Tava guļamistaba, šekspīriņ???:face-grin: Tak pamosties, tu esi niecība!!!!:anger:
Publicēts: 27.08.13 20:48
 citēt
OOO, viņa augstība un majestāte ierunājās! :exciting::exciting::exciting:
Publicēts: 27.08.13 20:49
 citēt
Jā, ja cilvēks ir labs meistars, tad viņš uz tiem kas nav tādā līmenī skatās uz sapratni un ja labs cilvēks tad cenšas dot padomu. Ja viņš tāds nav tad viņš sāk ķengāties ar vārdiem piesmirdināt, caureja utt. Jo prasmes tad ir, bet dvēselē viņš ir palicis plebejs. Un no tādiem jāvairās kā no bomžiem.
Publicēts: 27.08.13 20:53
 citēt
Hems: Jo prasmes tad ir, bet dvēselē viņš ir palicis plebejs. Un no tādiem jāvairās kā no bomžiem.
Labi cilvēki vairās no bomžiem?
Publicēts: 27.08.13 20:57 labots
 citēt
GĀZI grīdā !

Es gan REĀLI bez kādas pakaļ domas , PIEDĀVĀJU !

mās laidīs cīši tautiski !
Publicēts: 27.08.13 21:00
 citēt
to versatile:
Labi cilvēki vairās no bomžiem?

Diemžēl nav citas iespējas. Man paziņas dabūja blusas un utis piedevām braucot autobusā, Lieki teikt, ka vainīgie brauca bez biļetes un smirdēja.
Publicēts: 27.08.13 21:02
 citēt
A, ko var gribēt no bēdu sagrauzta dzīves neveiksminieka... vai kāds kādā topikā no Bildes ir lasījis ko sakarīgu, man naf gadījies. + vēļ tīršķirnes latvieša daba- pašam ir vai naf, ka tik otram naf .
Bet sen jaf atpakaļ rakstīju- kā tāds sētas krancis pielien no mugurpuses, un cenšās iekost!, kad dabon ar kāju spērienu, tad gaudo :(

Un kas manos tekstos ir nepareizs, vai grūti pievienot autora vārdu zem[.img]...[/.img]
... tā būs tikai cieņa pret cilvēku, kurš ir bildējis!
Publicēts: 27.08.13 21:02
 citēt
Incanti... Hems - a Tu vari bez gūgles tantes palīdzības, tā pa fikso, pateikt definīciju - kas ir plebejs?

Un tie Tavi paziņas redzēja blusas pārlecam? Vai arī bužināja bomžu galvas lai tiktu utīm klāt??? Varbūt drusku veselo saprātu nenāktu par ļaunu ierubīt?
Publicēts: 27.08.13 21:05
 citēt
hm... labi, ka vecais ir prieka gludināts (?) veiksminieks :D :D :D

citējot klasiku - inteljektom nje izurodovan...
Publicēts: 27.08.13 21:13
 citēt
Bomžu mīlētājiem - jūs bieži kaukur braucat no Rīgas autoostas? Tad, kad jāsēž kādu stundiņu uzgaidāmajā zālē?
Publicēts: 27.08.13 21:22
 citēt
Haiduk, nav ko vairāk ar Bildēm runāt un censties ko iestāstīt. Turpmāk pilnīgi vajag ignorēt.
Viņš taču ir mazattīstīts.
Publicēts: 27.08.13 21:37
 citēt
Hems:Haiduk, nav ko vairāk ar Bildēm runāt un censties ko iestāstīt. Turpmāk pilnīgi vajag ignorēt.

šitādiem naiviem apgalvojumiem mēs tiekam baroti vismaz sešus gadus... kopš Anira laikiem. Paskati topikus... visus ir izmīdījis, vienu laiku te kā gailēns lēkaja , bij sadabujis aizstāvjus, bet tiem palika kauns , ka ar Bildēm ielaidušies :D

Bet, Bildes, es tev tā gruntīgi, pa latviskam atbildēšu- NEPRIECĀJIES- MAN IET LABI (vienmēr ir gājis, un ptu, ptu, ptu pārplecu, un vienmēr ies labi)... nūģiem, ot tiem neiet :P
Publicēts: 27.08.13 21:39
 citēt
Hems:Haiduk, nav ko vairāk ar Bildēm runāt un censties ko iestāstīt. Turpmāk pilnīgi vajag ignorēt.

Šitā mūsu šekspīriņu aplikt.... Viņš taču mumsiem Māxliniex.... :)
Publicēts: 27.08.13 22:10
 citēt
Jūs,zēni,drusciņ sākat apnikt!:face-sad:
Publicēts: 27.08.13 22:15
 citēt
viecha, bet tu konkrēti saki... savādak nevainīgie uztrauksies :), es pat neapvainošos, ja nosauksi mani- jo labi apzinos, ka te ar tiem paplēšoties esmu nolaidies līdz viņu līmenim... pats vien esmu vainīgs :D
Tāpēc tajā otrā saitā mēs uzturam cilvēcīgas, sirsnīgas attiecības, bet kad vajag nedaudz adrelīna, ienāku palasīties :D
Publicēts: 27.08.13 22:19
 citēt
vai ne? te nu bija teeme, kur vareeja par skaisto parunaat. par pupiem, pliknjiem utt. a te viss aiziet savstarpejaa milestiibaa, pliki babulji iistiem viiriem neruup, ka tik vienam otru nodirst:-D
Publicēts: 27.08.13 22:20
 citēt
Haiduks:viecha, bet tu konkrēti saki... savādak nevainīgie uztrauksies :), es pat neapvainošos, ja nosauksi mani- jo labi apzinos, ka te ar tiem paplēšoties esmu nolaidies līdz viņu līmenim... pats vien esmu vainīgs :D
Tāpēc tajā otrā saitā mēs uzturam cilvēcīgas, sirsnīgas attiecības, bet kad vajag nedaudz adrelīna, ienāku palasīties :D

Kā tad!Es vēl te līdīšu iekšā jūsu ķengās un tiesāšu kurš ir niecība un kurš māxlinieks!Darīt man nav ko?Es tikai saku beidziet piedraņķēt ēteru ar savām blēņām,satiecieties kaut kur klātienē un noskaidrojiet attiecības!Cik var lasīt šito figņu zem visiem topikiem pēc kārtas?
Publicēts: 27.08.13 22:27
 citēt
Haiduk, Viecham ir pilnīga taisnība. Te diskutējot mēs tiešām nolaižamies līdz plebeju līmenim. Ignorēt un viss.
Publicēts: 27.08.13 22:39
 citēt
Hems:Haiduk, Viecham ir pilnīga taisnība. Te diskutējot mēs tiešām nolaižamies līdz plebeju līmenim. Ignorēt un viss.

Nu naf manā daba būt pasīvajam- sivēnam vienmēr ir jāierāda aizgalda :D
Un tai saitā mēs to izdarām kolektīvi, un sivēni no turienes ir prom :P

bet kad ienāk te, tad lielās, kādi tik mākslinieki viņi tur bija, vienīgie, patiesie
Gaisma:
Neesi tāds vienīgais. Un tāpēc arī tur joprojām ir tā pati mazā saujiņa dažu pašapmierinātu onānistu, kuri gana eleganti jūtas tādā skaitā, kādā tie ir, lai nedo dies kāds nesāk radīt konkurenci.
Publicēts: 27.08.13 22:40
 citēt
Kura sērija , jau 7 !

GĀZI grīdā !

Es gan REĀLI bez kādas pakaļ domas , PIEDĀVĀJU !

mās laidīs cīši tautiski !
Publicēts: 27.08.13 22:44
 citēt
visus, kas šajā topikā nerunā par kailajiem sievišķiem, bet piesārņo vidi ar ķengām un onānistu pieminēšanu - izbanot uz mārrutka!!!!
Publicēts: 27.08.13 22:57
 citēt
Par tiem kailajiem sievišķiem un banošanu:

Идет заседание Верховного Совета в Киеве. Председатель просит:
- Включите третий микрофон.
Подошедший к микрофону депутат говорит:
- Шановни депутаты! Дозвольте мени сказаты за жидив. Председательствующий:
- Ни. Не треба. Бо це вопрос националистычный.
- Ну, тоди за москалив скажу.
- И за москалив не можно, бо це тоже националистичный вопрос.
- Так я буду говорить за экологию.
- Вот за экологию давай.
- Шановни депутаты! Шо ж у нас робыться?! Рички вси повысыхали, леса вси повырубалы. Нема де жида утопыти ни москаля повисыти...
Publicēts: 27.08.13 23:09
 citēt
:D
Publicēts: 27.08.13 23:16
 citēt
Bļā .......... tas Lunis ar savu bildi man jau ZB :beaten::beaten::beaten:
Nāksies viņo pasvilināt :big_smile:
Publicēts: 27.08.13 23:23
 citēt
Oliss:Bļā .......... tas Lunis ar savu bildi man jau ZB :beaten::beaten::beaten:
Nāksies viņo pasvilināt :big_smile:

Uzspridzini, vai ta jāmāca :D
Publicēts: 27.08.13 23:27
 citēt
Haiduks:
bet kad ienāk te, tad lielās, kādi tik mākslinieki viņi tur bija, vienīgie, patiesie

Ne i lielos ne i kā. Pateicu tikai, ko par to vietni, kuru līdzīgi kā vēl daudzi citi pārbaudiju (apmēram mēnesi) un konstatēju, ka man nederēs.

Kremt, ka sevi ar tiem onānistiem identificēt sanāk, tad nu pats tākā tas Tevis pieminētais šunelis mēģini ieķert bikšu starā. Haiduk, kur palicis Tavs lepnums un stāja? Stulbeņu saits taču Tevi nebūs tik ļoti sabojājis, ka jāsāk uzvesties kā bābai?!
Publicēts: 27.08.13 23:45
 citēt
Aizmirsi tik pateikt, ka Tevi izmeta, nevis kaut ko saprati :D ;)
Publicēts: 28.08.13 08:01 labots
 citēt
Haiduks:

tajā otrā saitā mēs uzturam cilvēcīgas, sirsnīgas attiecības, bet kad vajag nedaudz adrelīna, ienāku palasīties :D

Kur Tu te redzi adrenalīnu- visbiežāk jau žults, samazgas un netīrās vešas čupas...:face-crying: :face-wink:
Publicēts: 28.08.13 08:22
 citēt
kira:Aizmirsi tik pateikt, ka Tevi izmeta, nevis kaut ko saprati :D ;)

Man iedeva banu (terminētu; termiņš beidzās ātri, bet pēc tā es, protams, vairs neesmu tur rādījies), nevis izmeta. Ir atšķirība.
Publicēts: 28.08.13 08:43
 citēt
Tur draudzīgi sadzīvo pusotrs cilvēciņš, šeit ecējas vesels bars. Kur jautrāk, grūti pateikt. :face-grin:
Publicēts: 28.08.13 10:40
 citēt
kaut kad latgalē ir gadījies gūt apstiprinājumu kādam senam sakāmvārdam. Tā viš ir. Kad rudenī pajauc un ved uz tīrumu haidukus,smaķelis ilgi nenorimst. Ar šo jautro motīvu uz laiciņu šķiros no šīs jaukās vietiņas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >