forum.gif
Par kailiem sievišķiem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailiem sievišķiem !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.08.13 12:20
 citēt
Gaisma:
kira:Aizmirsi tik pateikt, ka Tevi izmeta, nevis kaut ko saprati :D ;)

Man iedeva banu (terminētu; termiņš beidzās ātri, bet pēc tā es, protams, vairs neesmu tur rādījies), nevis izmeta. Ir atšķirība.

Tad jau pie reizes visiem izstāsti kāpēc tevi izbanoja :face-grin:
Publicēts: 28.08.13 15:05 labots
 citēt
Sen nekas nav dzirdēts par sievietēm !

mās laidīs cīši tautiski ! Reportāža blogā !
Publicēts: 28.08.13 15:53
 citēt
Lunis paklausīgs :D
Publicēts: 28.08.13 16:11
 citēt
Oliss:Bļā .......... tas Lunis ar savu bildi man jau ZB :beaten::beaten::beaten:
Nāksies viņo pasvilināt :big_smile:

ej labāk papozē.
Publicēts: 28.08.13 16:16
 citēt
Sapper:
Oliss:Bļā .......... tas Lunis ar savu bildi man jau ZB :beaten::beaten::beaten:
Nāksies viņo pasvilināt :big_smile:

ej labāk papozē.
kaut kā tā?
Publicēts: 28.08.13 16:25
 citēt
Bildes:Lunis paklausīgs :D

Parasti respektēju profesionāļu ieteikumus :)
Publicēts: 28.08.13 17:16
 citēt
backspin:
Tad jau pie reizes visiem izstāsti kāpēc tevi izbanoja :face-grin:

Nebūtu slikti, ja man pašam to kāds pateiktu, tad es zinātu un varētu padot šo informāciju tālāk. :) Tā arī nesapratu, par ko. Cik varu uzminēt, par to, ka teicu par publicētajām bildēm, ko domāju, nevis glaudīju pa spalvai ar roku, kas labi nosmērēta vazelīnā. A mož par ko citu. Kā jau teicu, man tas netika paskaidrots.
Publicēts: 28.08.13 17:48 labots
 citēt
Tas gan žēl, ka netika paskaidrots, par ko kas un kā.
Gaisma:
Nebūtu slikti, ja man pašam to kāds pateiktu, tad es zinātu un varētu padot šo informāciju tālāk. :) Kā jau teicu, man tas netika paskaidrots.

Sižets bija īsumā tāds:
backspin:
Gaisma:
Šajā gadījumā teikt, ka fotografet.lv reāli sūkā man ir ļoti liels pamats. Kāpēc, lai to nedarītu, m?

Nu ja, pats no sākuma apvainojies, ka tava kaķbilde netiek novērtēta ar "10", tad atriebības dzīts ļaundara bildes novērtē ar "1", tad vēl ļoti nesmuki izrunājies

:)
Publicēts: 28.08.13 19:55
 citēt
Mnu, 1niekus es tur liku daudz un es teiktu, ka pelnīti. Bet, ja par to bano, tad tiešām nāk smiekls un pat nav vērts apvainoties. :D Joprojām neticu, ka tas bija īstais iemesls.
Publicēts: 28.08.13 20:01
 citēt
Gaisma, uzrakstīsu tev vestuli.
Publicēts: 28.08.13 20:06
 citēt
Cik intīma vakara gaita :)

Publicēts: 28.08.13 20:13
 citēt
Pats trakākais, ka gaismu vairs nevar izgaismot, bet Gaismu nevar apgaismot :D
Bet ja paskata, te un tur, tad Bildes te ar savu uzvedību ir paraugskolmieks, salīdzinot tavējo tur :D
Tu saitu gribēji paņemt ar lecību, ne ar bildēm :):):), un tagad tēlo baigi apvainoto, ja jaf atļāvies mani nosaukt par onānistu :D

Vēl... tu tur bārstījies ar vieniniekiem, te blogā arī ir tādas pat bildes, vai vari ātrumā parādīt, ka te arī esi licis tāpat daudz- nepatīk ? :D
Publicēts: 28.08.13 20:17 labots
 citēt
Gaisma:Mnu, 1niekus es tur liku daudz un es teiktu, ka pelnīti. Bet, ja par to bano, tad tiešām nāk smiekls un pat nav vērts apvainoties. :D Joprojām neticu, ka tas bija īstais iemesls.

Nu cik nu es sajēdzu no fotogrāfijas, tad toreiz tie vieninieki toč nebija pelnīti, kā arī katreiz, kad Tavs darbs netika novērtēts ar 10, bet tikai (!) ar 7 vai 8, tā tu meties un šī sliktā balsotāja darbus visus pēc kārtas nobalsoji ar 1 :D kā arī rupjības un personiskie apvainojumi tur nav pieņemami, par to tad arī izbanoja. Jau iepriekš klīda par tevi runas, to pats gan neredzēju, bet vēl esot solījis pa muti pusei turienes auditorijas kaut kad pirms tam. Bet šeit jau var teikt visu kas uz mēlas :D
Publicēts: 28.08.13 20:29
 citēt
Haiduks:Pats trakākais, ka gaismu vairs nevar izgaismot, bet Gaismu nevar apgaismot :D
Bet ja paskata, te un tur, tad Bildes te ar savu uzvedību ir paraugskolmieks, salīdzinot tavējo tur :D
Tu saitu gribēji paņemt ar lecību, ne ar bildēm :):):), un tagad tēlo baigi apvainoto, ja jaf atļāvies mani nosaukt par onānistu :D

Vēl... tu tur bārstījies ar vieniniekiem, te blogā arī ir tādas pat bildes, vai vari ātrumā parādīt, ka te arī esi licis tāpat daudz- nepatīk ? :D
es pastāstīšu par Tevi te un TUR. Te manai bildei ar hanzenes māju miglā un laiviniekiem Daugavā ieliki izcili. Tur, kad biji sarējies ar mani, uzrakstīji ka lēta montāža. A cilvēki ta vieni un tie paši i te i tur. Un ja kas - pazīstu dažus turienes toņa noteicējus - viņi stipri ievīpsnāja par Taviem tekstiem "mēs tur neļaujam". Nav tur komjunitijs, kur tu kaut ko nosaki. Nav arī te un nekad nebūs , tici man.
Publicēts: 28.08.13 20:32
 citēt
cik var noprast, no te lasītā, Gaisma ir pozitīvi apgaismojies ...... gan jau kādā lauksaimniecības seminārā saskriesimies .... :bad_smile:
Publicēts: 28.08.13 21:22 labots
 citēt
Bildes:
Haiduks:Pats trakākais, ka gaismu vairs nevar izgaismot, bet Gaismu nevar apgaismot :D

es pastāstīšu par Tevi te un TUR. Te manai bildei ar hanzenes māju miglā un laiviniekiem Daugavā ieliki izcili. Tur, kad biji sarējies ar mani, uzrakstīji ka lēta montāža. A cilvēki ta vieni un tie paši i te i tur. Un ja kas - pazīstu dažus turienes toņa noteicējus - viņi stipri ievīpsnāja par Taviem tekstiem "mēs tur neļaujam". Nav tur komjunitijs, kur tu kaut ko nosaki. Nav arī te un nekad nebūs , tici man.

Bildes, vai tu visu mūžu dzīvosi no rēgiem :D... tev visu laiku ir teksti- pirtiņā bija divas, kurām nepatika, tur ir daži, kuri ievīpstina, nu un, bet tur ir tīrība !!! Un atkal tev tas skauž, ka es sevi varu droši likt pie MĒS TUR.
Un par savu bildi tu te atkal kapitāli sadirsi, nedzīvo pa murgiem, dzīvo realitātē. Jā, es biju pārliecināts par to bildi, ka montēta no divām, un savā tekstā tev jautāju, kāpēc tur uz vienu vietu neesi uzlicis biezāku miglu... ( un jaf zem manas teksta tu kapitāli padirsi, izlamājoties, tā vietā lai profesionāli paskaidrotu. )... man personīgi vienalga, kaut bilde zīmēta pa pikseļiem... un nekad nekur to bildi neesmu nomiecinājis.
Un , pat liekas, ka tie teksti bija tepat blogā, nevis tur , jo kad redzēju to bildi es tur vēl nebiju :D
Publicēts: 28.08.13 21:26
 citēt
incanti, kāpēc nep** uz turieni na* kur jūs esat "MĒS". Nu nesmīdini cilvēkus. Rēgi rēgojas Tev, ja katrā postā mani piemini. Laikam Lolandam66 bija taisnība - skat. spilgtos izteicienus!

atstāšu Tev pēdējo vārdu. Sūdu čupai tak vaguļi jāpabaro!
Publicēts: 28.08.13 21:27
 citēt
backspin:
Gaisma:Mnu, 1niekus es tur liku daudz un es teiktu, ka pelnīti. Bet, ja par to bano, tad tiešām nāk smiekls un pat nav vērts apvainoties. :D Joprojām neticu, ka tas bija īstais iemesls.

Nu cik nu es sajēdzu no fotogrāfijas, tad toreiz tie vieninieki toč nebija pelnīti, kā arī katreiz, kad Tavs darbs netika novērtēts ar 10, bet tikai (!) ar 7 vai 8, tā tu meties un šī sliktā balsotāja darbus visus pēc kārtas nobalsoji ar 1 :D kā arī rupjības un personiskie apvainojumi tur nav pieņemami, par to tad arī izbanoja. Jau iepriekš klīda par tevi runas, to pats gan neredzēju, bet vēl esot solījis pa muti pusei turienes auditorijas kaut kad pirms tam. Bet šeit jau var teikt visu kas uz mēlas :D

Mēs te runājam par dažādām personām- tik tiešām tur tas nebija Gaisma- tas bija Alvils :D
Publicēts: 28.08.13 21:40 labots
 citēt
Bildes:incanti, kāpēc nep** uz turieni na* kur jūs esat "MĒS". Nu nesmīdini cilvēkus. Rēgi rēgojas Tev, ja katrā postā mani piemini. Laikam Lolandam66 bija taisnība - skat. spilgtos izteicienus!

atstāšu Tev pēdējo vārdu. Sūdu čupai tak vaguļi jāpabaro!

un atkal te tu sadirsi- paskati atpakaļ šo gadu... cik reizes tu piemini mani, pat tur, kur es pat sarunā nepiedalos, un cik reizes es tevi :D... ka tik nesanāk ģeometriskā progresija :D

Un vienmēr pieminu tevi pēc tam, kad esi man uzbraucis!!! Lien vien atpakaļ savā sūdučupiņā :D
Publicēts: 28.08.13 21:57
 citēt
UldisMuzikants:Būtiskais ir nevis sievietes kailums, bet acis, kurtā redz gudrību, pieredzi un saprašanos.

www.youtube.com...

Publicēts: 28.08.13 21:59
 citēt
Haiduks:

Mēs te runājam par dažādām personām- tik tiešām tur tas nebija Gaisma- tas bija Alvils :D

Es prasīju Elikam, vai nevaru dabūt atpakaļ savu niku Alvils, viņš teica, ka nē. Citādi arī tepat būtu tas pats Alvils.

P.S. Par "onānistu" nenosaucu Tevi, bet omulīgo bariņu kopumu, kas pēc būtības jau viņi nekas cits arī nav... Nepieņem citu viedokli, nepieņem kritiku, nepieņem patiesību, lai netiktu izlaboti un pilnveidoti, lai mūžīgi paliktu savā sūdu sulā gozējamies. Vai tiešām ir kāds labāks vārds par "onānistu", ar ko šādu veidojumu apzīmēt?! Tu pats nolēmi sevi ar viņiem (un arī šo skaisto vārdu pēdiņās) identificēt. Tagad nu netēlo baisi aizvainoto!

P.S.2. Te ir fotoblogs, nevis minoritāšu klubiņš fotogrāfēt.lv, beidziet turieni nest te!:face-devil-grin:
Publicēts: 28.08.13 22:00
 citēt
Luni, šoreiz tā godīgi , cik pieteikušās ?
Uz Tautas foto plikiem skatiem citur piesakās tūkstošiem :)
Publicēts: 28.08.13 22:02
 citēt
Haiduks:Luni, šoreiz tā godīgi , cik pieteikušās ?

NEVIENA nav par šo tēmu zvanījusi :):)
Publicēts: 28.08.13 22:04 labots
 citēt
Lunis:
Haiduks:Luni, šoreiz tā godīgi , cik pieteikušās ?

NEVIENA nav par šo tēmu zvanījusi :):)

varbūt laiks nomainīt profila bildi ?
Jeb pieaicināt firmas beibes......to takš netrūkst
Publicēts: 28.08.13 22:07 labots
 citēt
KAS interesanti , viena beibe gan zvanija tieši par "Kailfoto" nezināma un man bija lielas aizdomas ka TEL bija uzzinājusi tieši ŠEIT , un visu kas un kā uzzinājusi KATEGORISKI noliedza ka esot lasījuis šo sludekli un HALĀVU / PUBLICITĀTI nevelājas :):) Nav man šobrīd laika par $$$ tasīt taka viņu nepaņemu nodevi kolēģei , bet HALĀVU UN PUBLISKI bildes nevēlājās pilnīgi kategoriski. Esu pa 90% pārliecināts ka PUBLISKU HAĻAVU pa vienkāršo šeit neviena šis nedēļas laikā nepieteiksies.

NilsS:Jeb pieaicināt firmas beibes......to takš netrūkst

Pieaicināt "Sakoļīt" vai sīki sapiķot var kaut pusi kāda Fomo vai Trauku "Modelīšu" saraxsta . Bet PATI un na haļavu variants un publiski bildes ĻOTI apšaubu kā BŪS :) Taču kā teicu ha TOMĒR kāda atradīsies laikā no 26.08-01.09 būs 100% haļava bet tik viens nosacījums PUBLISKAS BILDES TAUTAS STILĀ !

Publicēts: 28.08.13 22:09
 citēt
Alvil, Tevi jau šeit vienu reizi par divkosi nosauca.. dabūja pērienu, loģiski domas izmainījās uz pretējo pusi.. Iespējams man ar izmainītos ;)
Publicēts: 28.08.13 22:13
 citēt
kira:Alvil, Tevi jau šeit vienu reizi par divkosi nosauca..

Faktus studijā! Vēlams pamatotus, nevis kāda vaukšķa, kam nekas nekad nepatīk, kādreiz izteiktu neapmierinātību, varbūt par to pašu "dzēst", ko arī šeit neskopi lieku, kad ir iedvesma. Te gan vienu ieliec un miers, jāgaida nākošā diena. Žēl. Jo kad ir iedvesma, varētu izpausties plaši. :)
Publicēts: 28.08.13 22:30 labots
 citēt
Neslēpju. Mani sauc Mareks. Un kā jūs te runājāt, ar vārdu "Tur" var mani atrast, kur normāli jābūt Vārds Uzvārds. nekāda slēpšanās noteikti nav. Un vari neņemt vērā. Kam vajadzēs, sapratīs, izlobīs patiesību! Jauku vakaru!
Publicēts: 28.08.13 22:35
 citēt
Gaidu plikņus tautiskos
Publicēts: 28.08.13 22:40
 citēt
Gaisma:
Haiduks:

Es prasīju Elikam, vai nevaru dabūt atpakaļ savu niku Alvils, viņš teica, ka nē. Citādi arī tepat būtu tas pats Alvils.

P.S. Par "onānistu" nenosaucu Tevi, bet omulīgo bariņu kopumu, kas pēc būtības jau viņi nekas cits arī nav... Nepieņem citu viedokli, nepieņem kritiku, nepieņem patiesību, lai netiktu izlaboti un pilnveidoti, lai mūžīgi paliktu savā sūdu sulā gozējamies. Vai tiešām ir kāds labāks vārds par "onānistu", ar ko šādu veidojumu apzīmēt?! Tu pats nolēmi sevi ar viņiem (un arī šo skaisto vārdu pēdiņās) identificēt. Tagad nu netēlo baisi aizvainoto!

P.S.2. Te ir fotoblogs, nevis minoritāšu klubiņš fotogrāfēt.lv, beidziet turieni nest te!:face-devil-grin:
vajadzēja sirsnīgāk palūgties. vecais pēc izmešanas nolūdzās un dabūja savu niciņu apakaļ :D
Publicēts: 28.08.13 22:41 labots
 citēt
VValdis:Gaidu plikņus tautiskos

Interesanta iecere, tagad tik jāgaida rezultāti.
Bet afišu gan derētu vairāk kur pareklamēt, ne tikai te. :)
Publicēts: 28.08.13 22:45
 citēt
Bildes:
Gaisma:

vajadzēja sirsnīgāk palūgties. vecais pēc izmešanas nolūdzās un dabūja savu niciņu apakaļ :D

Atkal dirs, nekad neesmu izmests.
Pamosties un izmazgā acis, lai tev tas murgojumu slogs vienreiz dod mieru :D
Publicēts: 28.08.13 23:00
 citēt
UldisMuzikants:kāda žanra zvaigzni, Luni?

Zvaigznēm ir jāspīd un jāmirdz, vai tad tur kāds šanrs vajadzīgs?:face-grin:
Publicēts: 28.08.13 23:14 labots
 citēt
backspin:

Zvaigznēm ir jāspīd un jāmirdz, vai tad tur kāds šanrs vajadzīgs?:face-grin:

VO !

un ko viņa radīs?

Ko radīs to rādīs :D Tas viss viņas un mūsu :)
Publicēts: 29.08.13 00:19
 citēt
a man tāds vienkāršs jautājums - pieaugušiem cilvēkiem, kas virs 40 (?) tas tā kā vienkārši hobijs šeit lekties savā starpā (kinda garlaikoto fight club bez zilumiem) vai arī jūs to nopietni uztverat, ka kāds neta vidē kādu nosauc nejaukā vārdā vai kā? es tik tā - mēģinu saprast - jūs tā draudzīgi lecaties, kā normāli cilvēki pie alus kausa, vai arī to nopietni uztverat?
Publicēts: 29.08.13 03:01
 citēt
backspin:
VValdis:Gaidu plikņus tautiskos

Interesanta iecere, tagad tik jāgaida rezultāti.
Bet afišu gan derētu vairāk kur pareklamēt, ne tikai te. :)

Citur nav fans .
Publicēts: 29.08.13 03:02 labots
 citēt
Vylcans:a man tāds vienkāršs jautājums - pieaugušiem cilvēkiem, kas virs 40 (?) tas tā kā vienkārši hobijs šeit lekties savā starpā (kinda garlaikoto fight club bez zilumiem) vai arī jūs to nopietni uztverat, ka kāds neta vidē kādu nosauc nejaukā vārdā vai kā? es tik tā - mēģinu saprast - jūs tā draudzīgi lecaties, kā normāli cilvēki pie alus kausa, vai arī to nopietni uztverat?

Ot izaugsi liels būsi onkulis tantes tevi tik ļoti vairs neinteresēs vai būsi attēdies līdz acīm "Darbā" viņas , tev ar gan sāks nākt doma par kādu ASĀKU izpriecu :):)
Publicēts: 29.08.13 08:08
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: ...vai tad pļūtīšana čatos/forumos ir "ASĀS" izjūtas??????
Publicēts: 29.08.13 08:17 labots
 citēt
Ko darīt, kad nauda sapelnīta, tantes bijušas nebijušas, dienas rutīna notrullina gribas asas izjūtas. Eh, būs jāstartē saeimas vēlēšanās.
Publicēts: 29.08.13 08:49
 citēt
Mācies , Luni, kā tās lietas darās!
/izgriezums no traukiem/

Hi,

I am not a professional photographer but I think I make quite nice photos - see examples in this post. I would like to further train my skills and hence offer you to do a free photo shoot: You pay nothing, can keep all photos and it would be nice if you allow me to use some of them in my portfolio. Best would be an outside shooting since it is still summer. This is of course a shooting WITH CLOTHES and not a nude gig. I love sexy photos so if you have sexy clothes that's fine. You can totally choose what to wear. All photos should in the end pass the "grandmother test": If she doesn't get a heart attack then the photos are "OK".

You do not need to have any experience or look like a "model" - just you should look (and be) "interesting" and at least 169 tall. You also should be at least 18 - otherwise we have this hassle with getting an "OK" from your parents.

We can do photos at the beach in Jurmala, or at the smaller wild beaches at the TV-tower island at the Daugava, maybe do also a pick-nick while shooting. Should be fun. We can also go to old building ruins or a cemetery if you like.

You can of course bring a watch dog - after all I am a "foreigner" (albeit from Germany - a quite civilized country) and in the past girls always told me that they are very frightened to answer to such a posting if it doesn't come from a Latvian. I live since 2007 in Riga, Agenskalns, see all my social network accounts at my website alexander.lv. Bring a friend if you feel better, that's OK. I also suggest to meet upfront for a drink one evening because photographing is all about "trust" between model and photographer and if you know me already the results at the shooting day are way better. If we want to do photos Saturday than we should meet Thursday or Friday evening.

I do not speak Latvian, so you should ether be fluent in English or German.

Thanks for reading all this, I am waiting for your response.

Paldies,

Alexander

Photos I have made in the past:

Sekot diskusijai
Komentāri (1)Kārtot dilstoši
Laura onckulevakar 23:38
Photos look very nice, and I would be interested in photo shoot at the moment, but more like maternaty type photos. If that would be fine, than I wld like to have a shoot:)
I'm probably not good at writing in English, but understanding and speaking - no problem, also little german too :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >