forum.gif
Par kailiem sievišķiem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailiem sievišķiem !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.13 08:57
 citēt
... no problem, also little german too :D ...

www.youtube.com...
Publicēts: 29.08.13 08:59
 citēt
varēsim aiziet uz kapiņiem, ja vēlēsies :D :D :D
Publicēts: 29.08.13 09:13
 citēt
Lunis:
backspin: Interesanta iecere, tagad tik jāgaida rezultāti.
Bet afišu gan derētu vairāk kur pareklamēt, ne tikai te. :)

Citur nav fans .

šeit tak tikai "fotogrāfi", tu ne īstaja portālā reklamējies Luni => "Modeles Fotogrāfi Stilisti Aģentūras"
Publicēts: 29.08.13 11:20 labots
 citēt
uljens:
Lunis:

Citur nav fans .

šeit tak tikai "fotogrāfi", tu ne īstaja portālā reklamējies Luni => "Modeles Fotogrāfi Stilisti Aģentūras"

Nu tur jau katrs māk , tur nav fans , man vag lai tieši šeit atrod un PIESAKĀS uz to ko es VĒLOS.
Publicēts: 29.08.13 11:23 labots
 citēt
Vylcans:a man tāds vienkāršs jautājums - pieaugušiem cilvēkiem, kas virs 40 (?) tas tā kā vienkārši hobijs šeit lekties savā starpā (kinda garlaikoto fight club bez zilumiem) vai arī jūs to nopietni uztverat, ka kāds neta vidē kādu nosauc nejaukā vārdā vai kā? es tik tā - mēģinu saprast - jūs tā draudzīgi lecaties, kā normāli cilvēki pie alus kausa, vai arī to nopietni uztverat?

Man hobijs. Ja paveicās - neliels treniņš retorikā. Līdz 40 gan vēl nedaudz palicis
Publicēts: 29.08.13 13:36 labots
 citēt
Vylcans:a man tāds vienkāršs jautājums...

Elementāri, Mendelson!. Grūti nepiekrist vienam no mūsdienu spēcīgākajiem literatūras meistariem, kurš apgalvo, ka cilvēku prāts mūsdienās galvenokārt tik pakļauts trijām ietekmes sfērām. Tās ir glamūrs, diskurss un tā saucamās ziņas, jeb jaunumi. Kad cilvēkus ļoti ilgi baro ar reklāmu, ekspertīzi un dienas jaunākajiem notikumiem, viņiem ar laiku rodas vēlme pašiem kļūt par zīmoliem, ekspertiem un jaunākajām ziņām. Tieši šādiem mērķiem tad arī ir radītas speciālas vietas savu gara vēlmju apmierināšanai - interneta blogi. Bloga rakstīšana, tas ir parasts aizsargreflekss mūsu izkropļotajai psihei, ko bezgalīgi plosa glamūrs un diskurss.
Publicēts: 29.08.13 13:46 labots
 citēt
Sapper:
tas ir parasts aizsargreflekss mūsu izkropļotajai psihei, ko bezgalīgi plosa glamūrs un diskurss.

Aizsargreflekss no kā tieši?
Bet citādi - piekītu Sapper teiktajam.
Publicēts: 29.08.13 13:48
 citēt
Sapper:
Vylcans:a man tāds vienkāršs jautājums...

Elementāri, Mendelson!. Grūti nepiekrist vienam no mūsdienu spēcīgākajiem literatūras meistariem, kurš apgalvo, ka cilvēku prāts mūsdienās galvenokārt tik pakļauts trijām ietekmes sfērām. Tās ir glamūrs, diskurss un tā saucamās ziņas, jeb jaunumi. Kad cilvēkus ļoti ilgi baro ar reklāmu, ekspertīzi un dienas jaunākajiem notikumiem, viņiem ar laiku rodas vēlme pašiem kļūt par zīmoliem, ekspertiem un jaunākajām ziņām. Tieši šādiem mērķiem tad arī ir radītas speciālas vietas savu gara vēlmju apmierināšanai - interneta blogi. Bloga rakstīšana, tas ir parasts aizsargreflekss mūsu izkropļotajai psihei, ko bezgalīgi plosa glamūrs un diskurss.
sapper, Tu aizmirsi par nekrofīliju
Publicēts: 29.08.13 13:50
 citēt
aizsargreflekss no prātā sajukšanas :)
Publicēts: 29.08.13 13:51
 citēt
Sen jums nav bijusi gaumīgas reklāmas bloks ;D

Sen nekas nav dzirdēts par sievietēm !

mās laidīs cīši tautiski ! Reportāža blogā !
Publicēts: 29.08.13 13:55 labots
 citēt
Bildes: sapper, Tu aizmirsi par nekrofīliju

principā to var klasificēt kā glamūra galēji ekstrēmo virzienu. :)
Publicēts: 29.08.13 13:55
 citēt
Sapper: ...viņiem ar laiku rodas vēlme pašiem kļūt par zīmoliem...

Man galīgi negribas kļūt par mīzolu. :grimace:
Publicēts: 29.08.13 13:56 labots
 citēt
Schneider:

pietiek, jau ka te viens piesavinājies sūdu čupas zīmolu, no kā mums, vaguļiem, baroties...
Publicēts: 29.08.13 14:02
 citēt
Schneider:

Kļūsti par "brendu" :P
Publicēts: 29.08.13 14:11
 citēt
Bet, ja padomā, tad tie mūsu Pirtszinību savāktnes valodnieki šo vārdu izdomāja kā firmas zīmi vai tirdzniecības marku. Bet tagad tam ir iedotas tik nozīmes, ka patiešām jāatgriežas pie brenda.
Publicēts: 30.08.13 12:26
 citēt
Schneider:Bet, ja padomā, tad tie mūsu Pirtszinību savāktnes valodnieki šo vārdu izdomāja kā firmas zīmi vai tirdzniecības marku. Bet tagad tam ir iedotas tik nozīmes, ka patiešām jāatgriežas pie brenda.

Sen nekas nav dzirdēts par sievietēm !

mās laidīs cīši tautiski ! Reportāža blogā !
Publicēts: 30.08.13 13:37
 citēt
Luni - tu zini kas ir na palma??????? :amazing:
Publicēts: 30.08.13 14:58
 citēt
sūdols , arī brends ......
Publicēts: 30.08.13 15:23 labots
 citēt
Oliss:Luni - tu zini kas ir na palma??????? :amazing:

Jā man kaut kur recepte bija "Iebiezināts bencīns" :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu