forum.gif
Zibspuldzes remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldzes remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.13 14:00
 citēt
Sveiki visiem!

Vai kāds var ieteikt kādu labu servisu, kur var pamēģināt atremontēt zibspuldzi Sigma Ef 500 DG super?
Pēc kārtējas fotosesijas kaut kas notika un tā vairs negrib strādāt, testa režīmā dabūt gaismu var, tāpēc ir aizdomas, ka lampa palika dzīva.

Cik apmērām remonts var maksāt?

Paldies par atbildēm.
Publicēts: 26.08.13 14:02 labots
 citēt
Remonta izmaksas no nulles līdz jaunas zipenes cenai. Nu - ne vairāk... :D

Bet tā - nepārstāju apbrīnot tos, kas var izdomāt uzprasīt remonta tāmi, ja nav skaidrs vai un kas ir nobiris...

Bet adreses gan jau kāds iepostēs...
Publicēts: 26.08.13 14:07
 citēt
kāds jau noteikti sastapies ar līdzīgam problēmām. Tas vienkārši intereses pēc, protams, ka konkrētu cenu uzzināt var tikai uz vietas, pēc problēmas atkalšanas.
Publicēts: 26.08.13 14:12
 citēt
Kad man sāka gļučīt Sigma-500, es viņu vienkārši izmetu, jo Sigmas blices remontēt nez vai ir vērts...
Publicēts: 26.08.13 14:18
 citēt
ja tās maksas kādi 20 ls tad vērts ir, to var izmantot kā otro zibspuldzi. Man arī tā gļučija, puse no bildēm vienmēr vienkārši varēja izmest. Žēl mest to laukā, kaut kur var noderēt.
Publicēts: 26.08.13 14:22
 citēt
Aiznes uz Briāna-12.
Publicēts: 26.08.13 22:22
 citēt
Kāpēc nevarētu noteikt vienu cenu rejontam? Piemēram OLYMPUS FR36 zibeņa remontam bija, ja pareizi atceros 70Ls, neatkarīgi ho tā kas tur darāms. :face-glasses:
Publicēts: 26.08.13 22:37 labots
 citēt
Piemēram, Canonam nolauzta bilces pēda - 20 lati. Kāpēc maksāt vairāk?
Publicēts: 15.09.13 03:13
 citēt
Sigmas zibspuldzes tāpat, kā Samsung video/foto tehniku neremontē, bet iegādājas jaunu. Glābt Tevi var tepat tusējošais "martc"... viņš tiešām dara brīnumus... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):