Cena tiešām laba- ja nebūtu nopircis Galaxy Note, būtu kandidāts uz pirkšanu. Links gan nav no veiksmīgākajiem- tracina apraksti, kur milzīgs saraksts ar neesošām funkcijām...
Friidis:Cena tiešām laba- ja nebūtu nopircis Galaxy Note, būtu kandidāts uz pirkšanu. Links gan nav no veiksmīgākajiem- tracina apraksti, kur milzīgs saraksts ar neesošām funkcijām...
toties dizainu un specifikāciju var mainīt bez brīdinājuma
IESAKU man lielais 10 mātājās darbā , līdz vienmēr 7 visa veida Kopš iznāca MINI tā nāca atklāsme visiem pārējiem tika sapirkti arī 7 visādi Aceri , Samsungi ! TIEŠI plaukstas izmērā ikdienas darbam.
IESAKU man lielais 10 mātājās darbā , līdz vienmēr 7 visa veida Kopš iznāca MINI tā nāca atklāsme visiem pārējiem tika sapirkti arī 7 visādi Aceri , Samsungi ! TIEŠI plaukstas izmērā ikdienas darbam.
pa manam - desmitnieks SŪKĀ.
10 PAR SMAGU ilgstošai vienā rokā turēšanai vismaz MAN ! Gramatas un citus texstus neerti lasīt WEBus brousēt. 7 tas ko dakters izraxstijis PLAUKSTAS izmērs. Lubenes formāts, iet žaketes un manteļa kabatā !
7" ideāls, pašam viens ar 3G ir (nupat kā reiz reanimēju, ar jaunu ekranu cita lieta) - i otrs ģimenē neskādētu. 10 collas - tad jau es savu lenovo x60s varu līdzi vadāt, izmērs un svars diži neatšķiras.
versatile:7" ideāls, pašam viens ar 3G ir (nupat kā reiz reanimēju, ar jaunu ekranu cita lieta) - i otrs ģimenē neskādētu. 10 collas - tad jau es savu lenovo x60s varu līdzi vadāt, izmērs un svars diži neatšķiras.
10" man ir klasiskā formāta Asus netbuks. Nekādi nevaru atradināties no kaitīgā ieraduma lietot "dzīvo" klavieri..
ES ? Man nav galaxy2/10 man ir iPad3 64GB/3G/WiFi no LMT darbā. Un Apple IPAD MINI 16GB 3G no cita darba , vēl ir SAMSUNG Galaxy Tab 2 7" 8GB 3G Silver un Acer Iconia B1-A71 . Visoptimālakis CENA iespējas ir Acer Iconia B1-A71 tas jauns maksā ~65Ls bet jādarbina caur Wi-Fi un Mobilā 3G modemu , bet grāmatas lasīt sīkajiem geimus dzenāt un filmas skatīties IZCILS
versatile:7" ideāls, pašam viens ar 3G ir (nupat kā reiz reanimēju, ar jaunu ekranu cita lieta) - i otrs ģimenē neskādētu. 10 collas - tad jau es savu lenovo x60s varu līdzi vadāt, izmērs un svars diži neatšķiras.
10` kā reiz tas kas vajag.
Pats lietoju un nesaprotu kā tik noderīa lieta var apnikt? Lielisks palīgs ikdienas darba gaitās, iesaku.