GunarsII:Nu tad par kailajiem sievišķiem... Labs jautājums bija Egilam Zirnim: "Kā sauksim sievietēm to vietu, kad pēdējā vāvere būs novaksēta?"
KRUTAJIEM sieviķiem vairs nav modē VAXSĒT tagad modē ir viens krutais frizieris , ko tik viņš tur nefrizē vai vai , tikpat smalki kā auxšā ta apakšā i krāso strīpām i frizē skujiņā MAXSLA . Man te ir dažaas tādas "Palči vejerrom" dāmas kurām viss ČOTKA pēc pēdējām tendencēm vienmēr.
GunarsII:Nu tad par kailajiem sievišķiem... Labs jautājums bija Egilam Zirnim: "Kā sauksim sievietēm to vietu, kad pēdējā vāvere būs novaksēta?"
KRUTAJIEM sieviķiem vairs nav modē VAXSĒT tagad modē ir viens krutais frizieris , ko tik viņš tur nefrizē vai vai , tikpat smalki kā auxšā ta apakšā i krāso strīpām i frizē skujiņā MAXSLA . Man te ir dažaas tādas "Palči vejerrom" dāmas kurām viss ČOTKA pēc pēdējām tendencēm vienmēr.
Mode iet un mainās. Drīz būs topā reālu ''pižiku'' pielipināt. Večus gaida smagi laiki.
Lunis:
Mode iet un mainās. Drīz būs topā reālu ''pižiku'' pielipināt. Večus gaida smagi laiki.
REĀLOS pižikus ar ir nācies , tos modē ĀZIJĀ sevišķi Japānā
Mja, fotoblogs. Kā tvaikaielas palāta. Rosinoši. Attīstība. P.S. Drīz varēšu no favorītiem dzēst, pat neskatoties uz Ulda Muzikanta patiesi foršajiem pēdējā laika reportiem... Žēl, protams.
Luni, šodien tu pillā? Vai kaukāda krievu karaspēka pautu pacelšanas svētki?
Kāpēc , es realizēju AKCIJU ko vakar pēc Gaismas pamudinājuma iesāku , no 26.08 līdz 01.09 akcija TAUTISKA STILA KAILFOTO par brīvu ! Katra kura pieteiksies atbrauks tiks nobildēta TAUTISKĀ STILĀ kailfoto pilnīgi par baltu velti ! Gribu APGŪT tautisko kailfoto jo man pārmet esot "Pārāk FANTAZĒJOT atrauts no REĀLĀ " savos darbos . Mēģināšu apgūt ko jaunu it kā pieprasītu "Tautisko kailfoto stilu" tas ir KĀ BIJA reāli , tāpēc treniņu nolūkos kā jau pieņemts isteniem tautiskā stila grandiem , mācību nolūkos 26.08 līdz 01.09 PA BRĪVU !
Nu tik atkal aizies bļaušana par to cik tad var šo plakātu te likt
Kad viņam pirmā pieteiksies, tad vairs reklāma nebūs vajadzīga cite Lunis: ''TAUTISKĀ STILĀ kailfoto pilnīgi par baltu velti ! '' vai tas jāsaprot, ka salātiņus tu viņām neuzsauksi
Nu tik atkal aizies bļaušana par to cik tad var šo plakātu te likt
Kad viņam pirmā pieteiksies, tad vairs reklāma nebūs vajadzīga cite Lunis: ''TAUTISKĀ STILĀ kailfoto pilnīgi par baltu velti ! '' vai tas jāsaprot, ka salātiņus tu viņām neuzsauksi
Nē jābrauc ar savie harčiem , es kafiju parasti saucu un darbs darbs PIRMAJĀ vietā
Nē jābrauc ar savie harčiem , es kafiju parasti saucu un darbs darbs PIRMAJĀ vietā
He,he Luni, mācies no Haiduka- ti rabota nas ņebojsja, mi tebja ne troņem (darbs, tu mūs nebaidies, mēs tevi neaiztiksim )
Luni, tu tā visu laiku rukā, tad piķim ir jābūt, ieliec sludinājumu, ka maksāsi 20 lati, ja pozēs Tautas klasē... redzēsi, vai māksla, vai nauda ir dzinējspēks
Haiduks:Luni, tu tā visu laiku rukā, tad piķim ir jābūt, ieliec sludinājumu, ka maksāsi 20 lati, ja pozēs Tautas klasē... redzēsi, vai māksla, vai nauda ir dzinējspēks
Mūsdienās i par mazāku piķi kurš grib var ko grib iegādāties. Man vajag HAĻAVU normālu TAUTAS klasi labprātīgi no brīvas gribas un šeit un lai pati piesakās ! Citādi šim pasākumam nav idejas , neuzzināt vai tā TAUTAS KLASĒ ir kāds bizness vai nav. PAŠAS nāk vai tomēr nēēē
imgfoto:karoche, ja Lunis nevar pec shitas apdullinoshaas kampanjas atradiit bloga pliku babuli ar shasnedeljas lauku avizi rokas, tad vinjsh ir sierelis
Cik tā darba to avīzi "iešopot" dajebkuram meitietim rokās...
imgfoto:karoche, ja Lunis nevar pec shitas apdullinoshaas kampanjas atradiit bloga pliku babuli ar shasnedeljas lauku avizi rokas, tad vinjsh ir sierelis
Cik tā darba to avīzi "iešopot" dajebkuram meitietim rokās...
nu - labi un ticami iešopot, ir gan darbs. Bet doma pareiza
man Lunis sāk atgādināt lauku "fotofrāfu".Bildē katru dienu par lielu naudu,dāmas plikas pašas lien Luņa kadrā,bet atrādīt NAV NEKā.(vienīgais dažas pelles bildes,kuras jau gadiem ir vienas un tās pašas)
Jolan:man Lunis sāk atgādināt lauku "fotofrāfu".Bildē katru dienu par lielu naudu,dāmas plikas pašas lien Luņa kadrā,bet atrādīt NAV NEKā.(vienīgais dažas pelles bildes,kuras jau gadiem ir vienas un tās pašas)
tu vienkārši nepārzini Luņa daiļradi...., ir pietiekami daudz kailu skuķu bilžu, gan pirms, gan pēc Pelles, arī no laikiem, kad lielākā daļa šeit tusē'jošo, vēl galdu aizsniegt nevarēja ....
Jolan:man Lunis sāk atgādināt lauku "fotofrāfu".Bildē katru dienu par lielu naudu,dāmas plikas pašas lien Luņa kadrā,bet atrādīt NAV NEKā.(vienīgais dažas pelles bildes,kuras jau gadiem ir vienas un tās pašas)
tu vienkārši nepārzini Luņa daiļradi...., ir pietiekami daudz kailu skuķu bilžu, gan pirms, gan pēc Pelles, arī no laikiem, kad lielākā daļa šeit tusē'jošo, vēl galdu aizsniegt nevarēja ....
kur ir?Gribu redzēt.Moška tie plikņi ir Hems līmenī
negatIvs: tu vienkārši nepārzini Luņa daiļradi...., ir pietiekami daudz kailu skuķu bilžu, gan pirms, gan pēc Pelles, arī no laikiem, kad lielākā daļa šeit tusē'jošo, vēl galdu aizsniegt nevarēja ....
negatIvs: tu vienkārši nepārzini Luņa daiļradi...., ir pietiekami daudz kailu skuķu bilžu, gan pirms, gan pēc Pelles, arī no laikiem, kad lielākā daļa šeit tusē'jošo, vēl galdu aizsniegt nevarēja ....
Vari par to būt drošs, ka tieši tā arī ir.. Vienīgi viņš ir sapratis, ka ne jau Jolanam, Bzh, vai Negativam ir jāpatīk tām skuķu bildēm, bet pašam skuķim.. Ja skuķis ir sajūsmā, tad ko gan vairāk vajag? Plus sevis reklamēšana, kā bonusu uzsverot konfidencialitāti, skuķim arī ir svarīgi..
Bzh:Vari par to būt drošs, ka tieši tā arī ir.. Vienīgi viņš ir sapratis, ka ne jau Jolanam, Bzh, vai Negativam ir jāpatīk tām skuķu bildēm, bet pašam skuķim.. Ja skuķis ir sajūsmā, tad ko gan vairāk vajag? Plus sevis reklamēšana, kā bonusu uzsverot konfidencialitāti, skuķim arī ir svarīgi..
Gudrss onkulis ! Taisnība tasnība , galvenā IESĀCĒJU problēma absolūta jomas "Biznesa" puses nepārzināšana neizpratne. Tā parasti gadās cilvēkiem kuriem liekas "Viss vienkārši". Parasti VIENKĀRŠI ir kā aisbergam tikai tas ko redz, kā zināms parasti tas nav pat 10% no visas "Mājas". Reizi pa reizei man gribas pārbaudīt VIENKĀRŠĀK kļuvis vai nav , praktiski nekad nekļūdos , viss kā allaž ir tikai tukšs troksnis kā visas iepriekšējā reizes jau pārdesmit gadu garumā.
Jolan:
Vari par to būt drošs, ka tieši tā arī ir.. Vienīgi viņš ir sapratis, ka ne jau Jolanam, Bzh, vai Negativam ir jāpatīk tām skuķu bildēm, bet pašam skuķim.. Ja skuķis ir sajūsmā, tad ko gan vairāk vajag? Plus sevis reklamēšana, kā bonusu uzsverot konfidencialitāti, skuķim arī ir svarīgi..
Plikņi tad plikņi, bet ja dabasskatus uzņem līmenī - es esmu nopircis ziepjutrauku. Izkāpj no mašīnas un tik bliež. Vajag tomēr paskatīties arī histogrammu, lai ko saprastu. Tad bildes nebūs kā vēlu vakarā.
Hems:Plikņi tad plikņi, bet ja dabasskatus uzņem līmenī - es esmu nopircis ziepjutrauku. Izkāpj no mašīnas un tik bliež. Vajag tomēr paskatīties arī histogrammu, lai ko saprastu. Tad bildes nebūs kā vēlu vakarā.
Saprotami un lakoniski izteikties tu varētu mācīties no cita Hema..... Un hist. pētīšana attēla estētiku neuzlabo ne par pieckapeiku.
Hems:Plikņi tad plikņi, bet ja dabasskatus uzņem līmenī - es esmu nopircis ziepjutrauku. Izkāpj no mašīnas un tik bliež. Vajag tomēr paskatīties arī histogrammu, lai ko saprastu. Tad bildes nebūs kā vēlu vakarā.
es saprotu, mēs visi esam plebeji, bet varbūt atrādi mums kaut ko, lai varam saprast, ka Tavus tekstus var uztvert nopietni?
Klausies Bildes. Davai izrunāsimies kas un kā. Es tevi līdz šai diskusijai par plikām sievietēm nepazinu un tu nepazini mani. Tu manas bildes pat netiki redzējis, jo es tās praktiski uzreiz izņēmu ārā. Vakar izdzēsu visas pārējās. Tad kādā sakarā tu saki ēsties. Es tevi aiztiku. Tas ka man ir domstarpības ar Citugaismu vai tev nav vienalga ? Un bildes tev ir ļoti labas un es atdzīstu, ka es neesmu tik augstā līmenī ka tu bet centīšos to sasniegt. Šodien pat NilsS kuram ir arī ļoti labi darbi, pēkšņi ņem un iemaisās, lai arī domāju nav redzējis nevienu manu bildi.
Cik saprotu jums te patīk vienkārši apriet vienam otru. Labi, šajā gadījumā arī piedalos. Man jaunībā patika lamāties, jo ar kaunu jāatdzīst, ka esmu dzimis tādā rajonā - Maskavas rajonā.
Hems:Klausies Bildes. Davai izrunāsimies kas un kā. Es tevi līdz šai diskusijai par plikām sievietēm nepazinu un tu nepazini mani. Tu manas bildes pat netiki redzējis, jo es tās praktiski uzreiz izņēmu ārā. Vakar izdzēsu visas pārējās. Tad kādā sakarā tu saki ēsties. Es tevi aiztiku. Tas ka man ir domstarpības ar Citugaismu vai tev nav vienalga ? Un bildes tev ir ļoti labas un es atdzīstu, ka es neesmu tik augstā līmenī ka tu bet centīšos to sasniegt. Šodien pat NilsS kuram ir arī ļoti labi darbi, pēkšņi ņem un iemaisās, lai arī domāju nav redzējis nevienu manu bildi.
Cik saprotu jums te patīk vienkārši apriet vienam otru. Labi, šajā gadījumā arī piedalos. Man jaunībā patika lamāties, jo ar kaunu jāatdzīst, ka esmu dzimis tādā rajonā - Maskavas rajonā.
nu kāpēc Tu iedomājies ka es nepazīstu? Biji ielicis bildi - es pierakstīju klāt ka nav estētiski. Aizskāra?
Blakus topikā no Tevis panesās "plebeji", "mazattīstīti" utt. Pat ja Tu ar veco plānotu kopā darīt lietas, ko dara, kad divi vīri saiet kopā - diez vai šī Tava verbālā orientācija paslīdēja kādam uzmanīgam foruma lasītājam garām nepamanīta.