Bildes - beidzam ja. Būs jau labi. Domāju ar Tevi var sarunāt. Ar Citugaismu nevar. Es viņam 2x piedāvaju - daram tā, es neskatos tavas bildes un tu manējās un viss štokos. Nē nepiekrita. Viņš nevarot skatīties uz tik briesmīgām bildēm. Nu protams es nevaru skatīties uz viņa murgiem.
Hems:Klausies Bildes. Davai izrunāsimies kas un kā. Es tevi līdz šai diskusijai par plikām sievietēm nepazinu un tu nepazini mani. Tu manas bildes pat netiki redzējis, jo es tās praktiski uzreiz izņēmu ārā. Vakar izdzēsu visas pārējās. Tad kādā sakarā tu saki ēsties. Es tevi aiztiku. Tas ka man ir domstarpības ar Citugaismu vai tev nav vienalga ? Un bildes tev ir ļoti labas un es atdzīstu, ka es neesmu tik augstā līmenī ka tu bet centīšos to sasniegt. Šodien pat NilsS kuram ir arī ļoti labi darbi, pēkšņi ņem un iemaisās, lai arī domāju nav redzējis nevienu manu bildi.
Cik saprotu jums te patīk vienkārši apriet vienam otru. Labi, šajā gadījumā arī piedalos. Man jaunībā patika lamāties, jo ar kaunu jāatdzīst, ka esmu dzimis tādā rajonā - Maskavas rajonā.
liec tik savas bildes šeit un seko -kuras "apliek", kuras nē.Pēc tam paskaties ar kritisku aci vēlreiz uz savu veikumu.Pavēro ko un kā bildē autori kuri Tev patīk un ar laiku(ja būs vēlēšanās un pacietība)Tev būs feinas bildes
Hems:Bildes - beidzam ja. Būs jau labi. Domāju ar Tevi var sarunāt. Ar Citugaismu nevar. Es viņam 2x piedāvaju - daram tā, es neskatos tavas bildes un tu manējās un viss štokos. Nē nepiekrita. Viņš nevarot skatīties uz tik briesmīgām bildēm. Nu protams es nevaru skatīties uz viņa murgiem.
nu par to, ko var vai nevar ar mani sarunāt - par to domā nākamreiz, kad flirtē ar veco un kunga dūšā lamā citus. Man nav problēmu beigt
Hems: daram tā, es neskatos tavas bildes un tu manējās un viss štokos. Nē nepiekrita. Viņš nevarot skatīties uz tik briesmīgām bildēm. Nu protams es nevaru skatīties uz viņa murgiem.
Vīri, esiet taču pieauguši vai nē? Sāk apnikt šī bērnišķīgā ņemšanās visu laiku, pie katras bildes, pie katra topika. Ja reiz bilde ir izlikta publiskai apskatei, tad jārēķinās ar to, ka kāds var ierakstīt kādu netīkamāku kometāru. Protams, ja pašam galva uz pleciem, tad var spriest, vai komentārs ir daudz maz objektīvs un runā par bildi kā fotogrāfiju, vai autoru/modeli aizskarošs. Savukārt šī atriebības kāre, ļaudara bildes nosaucot par "murgiem" neliecina ne par ko labu, jo ja bildi kaut nedaudz paanalizē, tad līdz murgiem tur tālu un nav jau arī abstraktie darbi, kurus būtu kādam indivīdam grūtāk uztvert. Kāpēc vienkārši nevarētu iemācīties vienreiz runāt konstruktīvi par bildēm un spriest par lietām forumā bez citu cilvēku apvainošanas un savstarpējas lekšanās? No kurienes vispār šāda diskusiju kultūra ievazāta?
Luni - pēdējais laiks mainīt tekstu. Šis neuzrunā mērķa auditoriju. Vajadzētu būt apmēram tā (kīpointi) Tavs skaistums ir mani savaldzinājis - tieši Tu esi pelnījusi kļūt par zvaigzni! Darīšu visu, lai šis skaistais mirklis Tev kļūtu neaizmirstams. Tu radīsi, es iemūžināšu. Kaut kā tā...
Bildes:Luni - pēdējais laiks mainīt tekstu. Šis neuzrunā mērķa auditoriju. Vajadzētu būt apmēram tā (kīpointi) Tavs skaistums ir mani savaldzinājis - tieši Tu esi pelnījusi kļūt par zvaigzni! Darīšu visu, lai šis skaistais mirklis Tev kļūtu neaizmirstams. Tu radīsi, es iemūžināšu. Kaut kā tā...
Davai , jāmēģina tā . Citādi skatos PILNĪGS klusums pretēji apgalvotajam ka "Tautas māksla RUĻĪ". Kautgan TAVS texts ir "Neformāts" istam tautas maxsliniekam jābūt vien PIESAKIETIES ES ESMU KRUTS ar lielu fočuku ! Tad nākot bariem
Šodien pat NilsS kuram ir arī ļoti labi darbi, pēkšņi ņem un iemaisās, lai arī domāju nav redzējis nevienu manu bildi.
Cik saprotu jums te patīk vienkārši apriet vienam otru. Labi, šajā gadījumā arī piedalos. Man jaunībā patika lamāties, jo ar kaunu jāatdzīst, ka esmu dzimis tādā rajonā - Maskavas rajonā.
Nebija mērķis aizvainot, citāts , ko komentēju, šķita pārāk izplūdis un nekonkrēts. Kaut gan, kā jau gandrīz visā, tur savs patiesības grauds ir. Pīs Bildes apskatīju - vismaz tās 4.kuras bija.
Bildes:Luni - pēdējais laiks mainīt tekstu. Šis neuzrunā mērķa auditoriju. Vajadzētu būt apmēram tā (kīpointi) Tavs skaistums ir mani savaldzinājis - tieši Tu esi pelnījusi kļūt par zvaigzni! Darīšu visu, lai šis skaistais mirklis Tev kļūtu neaizmirstams. Tu radīsi, es iemūžināšu. Kaut kā tā...
Davai , jāmēģina tā . Citādi skatos PILNĪGS klusums pretēji apgalvotajam ka "Tautas māksla RUĻĪ". Kautgan TAVS texts ir "Neformāts" istam tautas maxsliniekam jābūt vien PIESAKIETIES ES ESMU KRUTS ar lielu fočuku ! Tad nākot bariem
neneene liels fočiks ir tikai puse veiksmes, katra sevi cienoša sieviete Tev pateiks, ka riktīgam rumpim vajag arī lielu krānu ! Tik tad zvaigznes sabīdas un krīt apakveļa....
Schneider:Pilnai laimei pietrūkst tikai mūsu armijas un ceļojumu pasaku autora plosta laikā.
csssst, stāsts būs, atvičaju ! Figurēs vismaz 3 kailas mulates, žīds un Jāņi....iespējams, arī neliels optikas apskats ar moto ceļojuma elementiem......fonā klusu līs asinis! + Kaut kas par riktīgiem vīriem un stobriem tīriem.... Ja ko piemirsu , palabojiet
Schneider:Pilnai laimei pietrūkst tikai mūsu armijas un ceļojumu pasaku autora plosta laikā.
Manuprāt, verbālajai onanēšanai pilnīgi pietiek pietiek ar pasen demobilizēta makaroņika nomoda / bezalkohola murgiem. Un ja vēl pārī dabū puisieti, kurš tai laikā, kad ar jaukajām OTK meitenēm dienvidu republikas apskatījām, vēl pilnā augumā zem galda staigāja - top republikas mēroga duets. Kā tur krievi saka: divi zābaki - pāris?