UldisMuzikants:Vārd, man vienkārši vajag vairāk naudas, lai varētu nopirkt to ūdensgalvu un pietiktu arī pāris pieclitru pudelēm alus. \
\\ Redzi, varbūt, ka Ivaram ir kāda īpaša tehnoloģija, bet man sena. Es esmu dzirdējis, ka viņs to dar apa 3Ls, es to nespēju.
Nu tajos 3LVL jau vēl iekļauts brauciens līdz klientam Jā, pārsvarā visi tīra 3-7lvl cenās. Tik tu tāds dārgs izlecējs. Es vispār tīru pa velti (savam un sievas fočikam).
Bet mans jautājums bija - varbūt tu tajos 20 LVL paredzi klīniskos gadījumus... Ja tur kāds ar zaptainu pirkstu sensoru tīrījis... Tur jau varētu būt process intersantāks!
Pūslis-> mīksta otiņa, ja izsmērējas -> Izopropanols+vienkārša vates ausu nūjiņa, pirkta aptiekā. Izmēģināts un pārmēģināts no 2005.g. uz Canoņiem un Pentakšiem. Ne reizi neesmu izmantojis servisu tīrīšanas pakalpojumus, putēkļus uz debesīm varat meklēt manās bildēs.
es ar reiz bij aizness to aparāt tīrīt pie tā Ivara pa 3 lati. Bija tā sasmērēts, ka ar vienu reiz nepietika, bija jāiet vēl otrreiz, kopā veseli 6ls aizgāja....
Jautājums, vai garantijas laikā nest pie Ivara vai uz Elkora servisu, ja runa ir par mistiskiem, iespējams, eļļas traipem svaigam Nikonam D600 ar nemainītu objektīvu.
Droperidol:Jautājums, vai garantijas laikā nest pie Ivara vai uz Elkora servisu, ja runa ir par mistiskiem, iespējams, eļļas traipem svaigam Nikonam D600 ar nemainītu objektīvu.
Tepat foruma meklētājam paprasot NOSLĒPUMAINOS vārdus "Ivars remonts" iespējams to sameklēt. Interesantākais ir tas, ka lielā daļā topiku, kur Ivara vārds un kontakti ir cilāti ir arī pa kādam tavam postam.
Tepat foruma meklētājam paprasot NOSLĒPUMAINOS vārdus "Ivars remonts" iespējams to sameklēt. Interesantākais ir tas, ka lielā daļā topiku, kur Ivara vārds un kontakti ir cilāti ir arī pa kādam tavam postam.
Uzrakstīt trīs rindiņas, tikai lai kādu pamācītu, noteikti ir jēdzīgāk, nekā uzrakstīt adresi/nummuru. PS tev tiešām ir tik mazs, jeb problēma ir citur ?
nesix:
Uzrakstīt trīs rindiņas, tikai lai kādu pamācītu, noteikti ir jēdzīgāk, nekā uzrakstīt adresi/nummuru. PS tev tiešām ir tik mazs, jeb problēma ir citur ?
UldisMuzikants:Ar ko viņš tīra? jeb neskatījies? Un kā pārbaudīji, ko nozīmē perfekti?
Uldi, sēdēju blakus un skatījos! Sākumā ar kaut ko lipīgu nostaigāja un tad ar mitro lāpstiņu 1x ... un teica VISS ... 3 putekļi ir palikku;sies bet šodien vairāk nevar .... Vīkšījos pēc mēneša iet otrreiz, bet no tiem 3 putekļiem man ir redzams tikai viens (knapi). Tā arī dzīvoju
Schneider:Palasiet abi kādu fotoābeci, sajaukuši vienā putrā cauruma izmēru ar ciparu, bet aizmirsuši par relatīvo atvērumu
Par šo jau te sen ir villa plēsta, ka F cipars ir tikai attiecība un uzreizi viens pats negarantē supergaišumu. Šiku stiklu vietā izmantojot aluspudeles var pie tehniskā F1.4 sanākt kā ND4 filtra koriģēta expozīcija...
Vaards:
Man jau likās, ka tu esi kaut kāds ne tāds. Labāk nerādīšu.
Tagad atkal man sāk likties, ka Tu kaut kāds ne tāds..............mužik skazal - mužik zģelal, bildi studijā
"mužik skazal - mužik zģelal", bet mužiks tak ņeskazal. Par parādīšanu tika runāts, nevis bilžu likšanu. Bildes šeit nelieku principiāli, attiecīgi varu tikai parādīt natūrā - ja tu atbrauc, es izeju kāpņu telpā, parādu, un jautājums atrisināts!