forum.gif
Gribētu zināt šī portāla administrācijas viedokli, par šantāžistiem..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gribētu zināt šī portāla administrācijas viedokli, par šantāžistiem..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.13 13:31
 citēt
Hems:Droperidol Tu pareizi raksti.
Bet Citagaisma to nesaprot un grib lai viņa bildes augstu vērtē. Un apkārt sev savācis vēl tādus pašus atbalstītājus. Ko lai dara ?
interesanti, kur viņš ko savācis un kam prasa ka griv augstu vērtēt... nekas tāds te nav novērots
Publicēts: 30.08.13 13:34 labots
 citēt
Bet Citagaisma to nesaprot un grib lai viņa bildes augstu vērtē. Un apkārt sev savācis vēl tādus pašus atbalstītājus. Ko lai dara ?

Manuprāt - Tu nespēj pārdzīvot, ja kāds Tevi kritizē.
IR bildes no Citagaisma varbūt neaizrauj, daudziem tāds IR bilžu daudzums šķiet reāli garlaicīgs, bet...
Atklāti sūdīgu kadrētu ainavu viņam nav! Jā kas par daudz, tas par skādi - apnicīgi un tā, bet katra atsevišķi ņemta it gana ciešamas bildes!

Bildes:
interesanti, kur viņš ko savācis un kam prasa ka griv augstu vērtēt... nekas tāds te nav novērots

+1
Publicēts: 30.08.13 13:34 labots
 citēt
Sapper:
Hems:Sapratu Sapper tavas domas.
Šeit visi liek pabeigtus mākslas darbus. Uz izstādi uzreiz. Nezināju, ka šis portāls ir domāts profiem.:face-crying:

Baudāms kailfoto - tā ir augstākā pilotāža fotogrāfijā un pirms tai ķerties klāt ir jātrenējas "uz kaķiem" kā teica krievu komēdijā. :) Neņem ļaunā. Tāds ir mans ļoti subjektīvais viedoklis.

jā, te ir patiesība
Publicēts: 30.08.13 13:42 labots
 citēt
Droperidol:Viens fotogrāfs savos kursos minēja, ka arī kādu laiku bija aizrāvies ar infrasarkano foto. Ļoti nopietni bijis tam pievērsies. Pēc pāris gadiem sapratis, ka IR izmantojams specifiskām lietām un kādu atsevišķu reizi, tas nevar būt vienīgais izpausmes veids. Normāla bērnu slimība, kas esot jāizslimo tiem, kam uz to ir tieksme:)

Tie nebija mani kursi.:-)
Priekš viena IR der tikai specifiskām lietām, citam tas ir skatījums uz dzīvi.. Vienam tā ir bērnu slimība, jo nevar pārkāpt bērnības slieksni, citam tas ir mūžigais izaicinājums..
Es varu tik vienu teikt, lai normāli IR bildētu nepietiek ar pāris gadiem, tur klāt vajaga likt sirdi un skatījumu, un ja tā nav, tad IR tik tiešām var palikt tikai par bērnības bronhītu..
Ja tam kursu vadītājam šādi ir tie uzstādījumi, tad var teikt, ka bildēšana ar nesensibilizētajiem materiāliem arī ir bērnības slimība, arī ambrotipija, dagerotipja, bildēšana uz loksnēm, skanogrāfija, fotogravīras utt arī ir bērnības slimības...:-) Tik pasaules prakse rāda ko citu..
Šķiet, ka še ir sakrājies kauč kāds pulciņš ļaužu, kuri paklausījšīes pāris kursiņus, un kļuvuši par ekspertiem fotojomā.:-) Arī Dansiga taisa kursus, varbūt aizejiet pie viņas pamācīties, arī Gundega taisa kursus, arī tur varat pamācīties...
Tik lūdzu rādiet bildes un nevis to, ko paši pie savu māju sienām kaunieties piekārt..
p.s. Nebūtu slikti uzzināt, kurš bija šis "viens fotogrāfs", kura kursus klausījies. Latvijā ar šīm lietam pāris gadus ir bildējuši Raimo un Kovaļevskis, pārējie tik paniekojušies un atmetuši..
Publicēts: 30.08.13 13:48
 citēt
Vecīši!Visas šitās problēmas un strīdi rodas no tā,ka jūs domājat,ka fotogrāfija ir baigā māksla.Un attiecīgi tiem,kas ar to nodarbojas ir atbilstoša "mākslinieku" pieeja ar visām egoistiskajām pretenzijām un savstarpējiem kašķiem,tipa es baigais vecis,a tu tik tāds diletants.Fotogrāfija ir amats un fotogrāfi ir amatnieki-pa lielai daļai haltūristi.Bez tam tas ir izmirstošs amats.Par mākslu varbūt var runāt par 4-5 cilvēkiem visā Latvijas vēsturē.Tāpat kā ir labi galdnieki un ir ne pārāk labi.Bet lai galdnieku sauktu par mākslinieku...ohoho!Kāds varbūt arī ir..es neesmu sastapis.
Publicēts: 30.08.13 13:51 labots
 citēt
kā var noteikt - kas ir māksla un kur amatniecība ?:)
Publicēts: 30.08.13 13:52
 citēt
Padoma:
Bildes:da vajag, lai 5 dienas bildes ir bez redzama autora...

starp citu,, loti laba ideja!!!

arī piekrītu ... pietiktu ar 2-3 dienām.... ja vien tas ir iespējams
Publicēts: 30.08.13 13:53
 citēt
es toč neesmu amatnieks. es fiksēju mirkļus.
Publicēts: 30.08.13 13:53 labots
 citēt
viecha:Vecīši!Visas šitās problēmas un strīdi rodas no tā,ka jūs domājat,ka fotogrāfija ir baigā māksla.Un attiecīgi tiem,kas ar to nodarbojas ir atbilstoša "mākslinieku" pieeja ar visām egoistiskajām pretenzijām un savstarpējiem kašķiem,tipa es baigais vecis,a tu tik tāds diletants.Fotogrāfija ir amats un fotogrāfi ir amatnieki-pa lielai daļai haltūristi.Bez tam tas ir izmirstošs amats.Par mākslu varbūt var runāt par 4-5 cilvēkiem visā Latvijas vēsturē.Tāpat kā ir labi galdnieki un ir ne pārāk labi.Bet lai galdnieku sauktu par mākslinieku...ohoho!Kāds varbūt arī ir..es neesmu sastapis.

Bet par to jau arī ir stāsts, ka vispirms amatnieks un tad tik varbūt makslinieks.:-) Izmirstošs nav, vienkāršī veidojas noslāņošanās. Vieni tirgo bildi ldz 50Ls, citi līdz 250Ls un citi sākot no 1000Ls, vieni no tā pārtiek, un tie ir amatnieki, amata meistari, citi tur tik ieguldās un tie ir amatieri.:-)
p.s. Reāls koka intarsijas meistars un mākslinieks ir Pēteris Graudulis. ..un arī viņu esmu saticis, dzīvo pārsimts metrus no manis, var izgrebt gan karoti, gan beņķi saremontēt, gan intarsijas meistardarbu uztaisīt. Tik arī žēlojas, ka jaunajiem maz interesē apgūt amatu, viņiem padavai uzreiz slavu un naudu.:-)
Publicēts: 30.08.13 13:57
 citēt
NilsS:kā var noteikt - kas ir māksla un kur amatniecība ?:)

Elementāri - amatniecība ir tad, ja Tu no sava amata, darba pārtiec.
Savukārt mākslinieks jaunrades procesa rezultatā kauč ko ir radījis, kas ir izturējis laika pārbaudi un ir no kāda ļauža nopirkts. Amatniekam jaunrade nereti pat ir kaitīga, savukārt mākslinieks bez tās nu nekādīgi.. Amatnieks saņem naudu šodien, mākslinieks savus darbu panākumus reizēm nepaspēj piedzīvot..
Publicēts: 30.08.13 13:58
 citēt
Te gan gāja runa par vērtēšanu. Tāpēc es teikšu tā - Labāks vērtētājs ir piedzēries Neonīds nekā nedzēris Citagaisma.
Publicēts: 30.08.13 14:01
 citēt
Hems:Te gan gāja runa par vērtēšanu. Tāpēc es teikšu tā - Labāks vērtētājs ir piedzēries Neonīds nekā nedzēris Citagaisma.

Un kas ir šī labuma kritērijs? Viņa augstība Hems?!:-))
Publicēts: 30.08.13 14:02
 citēt
Eliks:"Tu domā, tas ir gaiss ko tu elpo?" (c) Matrix

Tā ir atbilde uz jautājumu, tā ir uzturētāju nostāja.
p.s. Es nezinu, kas ir cMatrix.
Publicēts: 30.08.13 14:03
 citēt
neonīds pie sliktām bildēm vienkārši parasti raksta - Recycle bin...
Nepaskaidrojot, kā varēja to pašu un labāk... Vai tā ir patiešām labākā kritika iesācējam, kurš alkst izaugsmes un prasmju uzlabošanos? :D
Publicēts: 30.08.13 14:06
 citēt
Te rakstīja;
Baudāms kailfoto - tā ir augstākā pilotāža fotogrāfijā un pirms tai ķerties klāt ir jātrenējas "uz kaķiem" kā teica krievu komēdijā.
Tas attiecas uz visu. Īpaši dabasskatiem kuros ir izdedzinātas debesis, asuma nav.
Publicēts: 30.08.13 14:10 labots
 citēt
Hems:Te rakstīja;
Baudāms kailfoto - tā ir augstākā pilotāža fotogrāfijā un pirms tai ķerties klāt ir jātrenējas "uz kaķiem" kā teica krievu komēdijā.
Tas attiecas uz visu. Īpaši dabasskatiem kuros ir izdedzinātas debesis, asuma nav.

Un?
Īstenībā tiesa - nav jau svarīgi, kas bildēs attēlots, svarīgi, lai tas, kas ir attēlots, ir attēlots skaisti un kvalitatīvi vai kvalitāte atbilst žanram...
Tikai slikti bildējot dabu - Tu aizvaino dabu, slikti bildējot cilvēkus - Tu aizvaino cilvēkus.
Dabai varbūt nav tik svarīgi, bet cilvēkiem var nepatikt...

Tiesa - ne jau tehniskās kvalitātes ievērošana vien padara bildi par skatāmu un interesantu... Reizēm kā reizi tehniskās kvalitātes neievērošana padara bildi par bildi...
Publicēts: 30.08.13 14:10
 citēt
Hems:Te rakstīja;
Tu protams vari apvainoties, bet Tavi plikņi bija pilnīgi garām. Pilnīgi garām, piedod vecīt. Tas ir mans viedoklis. Manā viedoklī ir vērts ieklausīties. Es ar to pelnu naudu. Normāli pelnu.
Publicēts: 30.08.13 14:53
 citēt
Es gan zinu, ka šantažē parasti ar nolūku kaut ko izspiest :D Šoreiz tā laikam nav šantāža
Publicēts: 30.08.13 15:05
 citēt
dalabonbongas:Es gan zinu, ka šantažē parasti ar nolūku kaut ko izspiest :D Šoreiz tā laikam nav šantāža

Šīs izspiešanas mērķis ir panākt vismaz neitrālu attieksmi pret Arhipova kursus apmaksājoša cilvēka plikņiem. Arī šeit panākt tolerantu attieksmi pret sieviešu nerrošanu.
Publicēts: 30.08.13 15:06 labots
 citēt
Citagaisma:

Elementāri - amatniecība ir tad, ja Tu no sava amata, darba pārtiec.
Savukārt mākslinieks jaunrades procesa rezultatā kauč ko ir radījis, kas ir izturējis laika pārbaudi un ir no kāda ļauža nopirkts. Amatniekam jaunrade nereti pat ir kaitīga, savukārt mākslinieks bez tās nu nekādīgi.. Amatnieks saņem naudu šodien, mākslinieks savus darbu panākumus reizēm nepaspēj piedzīvot..

Amatnieks tikpat labi var būt mākslinieks, kā mākslinieks - amatnieks. Ne visi un ne vienmēr, bet fotogrāfijā šādu precedentu ir gana
Publicēts: 30.08.13 15:10
 citēt
to Nils:
To pašu var teikt par gleznotājiem. Piem: lielākā daļa holandiešu gleznotāju bija tīri amatnieki - amatieri un darīja to brīvajā laikā.
Publicēts: 30.08.13 15:12
 citēt
Citagaisma nemuldi, ieliec beidzot kaut vienu normālu bildi.
Publicēts: 30.08.13 15:14
 citēt
Hems:to Nils:
To pašu var teikt par gleznotājiem. Piem: lielākā daļa holandiešu gleznotāju bija tīri amatnieki - amatieri un darīja to brīvajā laikā.
tajā laikā nebija tāda izpratne "brīvais laiks". nevajag uzlūkot citus laikus no šodienas skatu punkta. Un slikti būsi apguvis kultūras un mākslas vēsturi.
Publicēts: 30.08.13 15:17
 citēt
dalabonbongas:Es gan zinu, ka šantažē parasti ar nolūku kaut ko izspiest :D Šoreiz tā laikam nav šantāža

Šeit jau nešantažē (Mani neviens neterorizē, jo virtualitātē, manuprāt, to ir neispējami izdarīt (c)Citagaisma) :) Šeit vnk divi pieauguši cilvēki nespēj atrisināt problēmas, neiesaistot kaimiņus un garāmgājējus.. :)
Publicēts: 30.08.13 15:23
 citēt
Hems:Citagaisma nemuldi, ieliec beidzot kaut vienu normālu bildi.

Šai vietnei pilnīgi pietiek ar to, ka "normālas" bildes liec Tu. Ja Tavas ir tās normālās, tad es labāk palieku pie nenormalajām.:-)
Publicēts: 30.08.13 15:25
 citēt
Kļūda Bzh
Neviens te nevienu neiesaista. Citagaisma sāka diskusiju un Jūs paši tajā iesaistījāties. Es būtu bijis daudz priecīgāks ja tā nebūtu.
Tieši Citagaisma mani šantažē.
Publicēts: 30.08.13 15:28
 citēt
NilsS:

Amatnieks tikpat labi var būt mākslinieks, kā mākslinieks - amatnieks. Ne visi un ne vienmēr, bet fotogrāfijā šādu precedentu ir gana

Manuprāt, lai kļūtu par mākslas darba radītāju, cilvēkam noteikti ir jābūt labam amatniekam, taču ne katrs amatnieks rada mākslas darbus.
Protams, es lai paplašinātu savu redzes loku, labprāt uzzināto tos fotomāksliniekus, tos precedentus, kas par māksliniekiem kļuva nebūdami amatnieki, meistari. Varbūt arī es varu mēģināt nokļūt mākslinieku vidū.:-)
Publicēts: 30.08.13 15:42
 citēt
nu jūs džeki pa augstu tēmējat...
Publicēts: 30.08.13 15:46
 citēt
Bildes:nu jūs džeki pa augstu tēmējat...

Man jau ar tā šķiet.:-) ..bet ja nu izrādās, ka tas ir vienkārši.;-)
Publicēts: 30.08.13 16:03
 citēt
Vispār nesaprotu kur jums tik daudz laika lai nodarbotos ar shitaadas fignjas rakstiishanu... Bildējushi labaak taa vietaa buutu....

Par patikšanu... viedoklji un gaumes ir dažādas... Tā ir un nāksies ar tosamierināties ....

PS Bet kur ir problēma, ka kāds ieliek zem kāda bildes dzēst? Kāda tam ir nozīme? Tak cilvēkiem var būt viedoklji dazhaadi un noskanjas ..
Publicēts: 30.08.13 16:21
 citēt
Bormans:Vispār nesaprotu kur jums tik daudz laika lai nodarbotos ar shitaadas fignjas rakstiishanu... Bildējushi labaak taa vietaa buutu....

Par patikšanu... viedoklji un gaumes ir dažādas... Tā ir un nāksies ar tosamierināties ....

PS Bet kur ir problēma, ka kāds ieliek zem kāda bildes dzēst? Kāda tam ir nozīme? Tak cilvēkiem var būt viedoklji dazhaadi un noskanjas ..

Ja liek dzēst aiz to, ka bilde to pelnījusi, tā ir viena lieta, cita padarīšana ir, ja raksta Tev - "nepievērs uzmanību maniem sūdiem, citādi es likšu tavām bildēm "dzēst". Gribēju noskaidrot šī portala administrācijas viedokli par šadu jautajuma nostādi. Atbildi nedabūju, dabūju tikai kauč kāda cMatriksa izteikumu par elpošanu un gaisu. Tad nu elposim, un urbsim tik tālāk.:-)
Publicēts: 30.08.13 17:23 labots
 citēt
Citagaisma: Gribēju noskaidrot šī portala administrācijas viedokli par šadu jautajuma nostādi. Atbildi nedabūju, dabūju tikai kauč kāda cMatriksa izteikumu par elpošanu un gaisu. Tad nu elposim, un urbsim tik tālāk.:-)

Aizej uz portāla sadaļu "Palīdzība", izlasi pašu pēdējo rindkopu un uzsit mailu uz info@fotoblog.lv. Nafig plosīties ar "atklātām vēstulēm" kā tādam dzīves netaisnību smagi aizvainotam padomjlaika disidentam? Personiskā pieredze rāda, ka pēc korektas sazināšanās ar administrāciju argumentēts un pamatots viedoklis tiek uzklausīts un tam seko adekvāta reakcija.
Publicēts: 30.08.13 18:12 labots
 citēt
Hmm... es arī nesapratu to Matriksa citāta dziļo jēgu... kaut arī esmu mēģinājis divas reizes to murgu skatīties, bet abas reizes aiz garlaicības esmu aizmidzis...

"Bet Elton, Tu tikko rakstīji pie mana portreta ko pilnīgi citu
Hem! Strādā pie attīstības un tad atrādi!"

Ā, to es rakstīju ar mērķi ierosināt Tev iet ārā, fotografēt, domāt pašam līdzi un pēc krietnas paškritikas, kad pašam jau liekas bilde pati pilnība, tad likt šeit uz vētīšanu. Jo šo visu Arhīpova saslavēto sēriju (gan jau pats ekspozīciju pareizi iestādīja, izvēlējās pareizo rakursu un īstajā brīdī spieda pogu) jau esi desmit reižu atrādījis.
Publicēts: 30.08.13 18:26
 citēt
palaidniex:

Manuprāt - Tu nespēj pārdzīvot, ja kāds Tevi kritizē.
IR bildes no Citagaisma varbūt neaizrauj, daudziem tāds IR bilžu daudzums šķiet reāli garlaicīgs, bet...
Atklāti sūdīgu kadrētu ainavu viņam nav! Jā kas par daudz, tas par skādi - apnicīgi un tā, bet katra atsevišķi ņemta it gana ciešamas bildes!

Bildes:nteresanti, kur viņš ko savācis un kam prasa ka griv augstu vērtēt... nekas tāds te nav novērots

+1

--------------
pa rupjo jau ainavas visas ir garlaicīgas. Tāpēc arī praktiski nebildēju.. nē nu bildēju, bet fotosaitos nelieku.
varbūr pievērsties plikņiem, bet tur skatos, arī vieni un tie paši varianti- pupi, pupi un pupi. kāds drošāks, iesper pa visu kadru vāveri, bet tā... nu cik var? Varbūt sitam šo saitu ciet un ejam vairoties?
Publicēts: 30.08.13 18:48
 citēt
Hems: Nezināju, ka šis portāls ir domāts profiem.:face-crying:

Un tādēļ nolēmi, ka šī būs īstā vieta lohiem? :big_smile:

Lai nu kā - iegriezos pēc riebīgi intensīvām darba dienām un redzu, ka FB kā vienmēr - kā *rietumu frontē* :) :) :)

Kā saka - stabilitāte, tas nemaz nav tik maz.
Publicēts: 30.08.13 18:59
 citēt
Sapper:
Citagaisma: Gribēju noskaidrot šī portala administrācijas viedokli par šadu jautajuma nostādi. Atbildi nedabūju, dabūju tikai kauč kāda cMatriksa izteikumu par elpošanu un gaisu. Tad nu elposim, un urbsim tik tālāk.:-)

Aizej uz portāla sadaļu "Palīdzība", izlasi pašu pēdējo rindkopu un uzsit mailu uz info@fotoblog.lv. Nafig plosīties ar "atklātām vēstulēm" kā tādam dzīves netaisnību smagi aizvainotam padomjlaika disidentam? Personiskā pieredze rāda, ka pēc korektas sazināšanās ar administrāciju argumentēts un pamatots viedoklis tiek uzklausīts un tam seko adekvāta reakcija.

Doma jau nav tā sliktākā, taču ne jau man jāsatraucas par to, kas šeit notiek. Ja uzturētajam pie kājas mazas ragutiņas, tad mēs tik ieelpojam un maucam tālāk. Vienlaikus jāatzīst, ka to ko vēlējos, noskaidroju - viņiem viss ir vienalga. ..jebšu gandrīz vienalga, jo esmu dzirdējis, ka kādi arī banoti esot, bet tās jau varbūt arī tikai baumas.:-)
Publicēts: 30.08.13 19:25
 citēt

Amatnieki parasti nerīko savstarpēju apsaukāšanos!Daudz esat dzirdējuši kā viens kalējs vai atslēdznieks ķengājas ar otru?...reizēm jau paprasa gan-kas tad jums te šito taisījis?kāds marsietis,vai?Bet pavei uz māxlenieciskajām aprindām!Tur arī sērskabi ģīmī gadās dabūt,:face-grin:Te no laika galiem aktieris pret aktieri,prīma pret prīmu un skulptors pret skulptoru.Visos teātros,visos laikos,pie visām varām un valdībām.Māxlas pasaule nepastāv bez intrigām,aprunāšanas un uzmetieniem!:face-wink:Jo par ko tad krogā runāsi,ja ne par kolēģiem?
Publicēts: 30.08.13 20:33
 citēt
viecha:

Amatnieki parasti nerīko savstarpēju apsaukāšanos!Daudz esat dzirdējuši kā viens kalējs vai atslēdznieks ķengājas ar otru?...reizēm jau paprasa gan-kas tad jums te šito taisījis?kāds marsietis,vai?Bet pavei uz māxlenieciskajām aprindām!Tur arī sērskabi ģīmī gadās dabūt,:face-grin:Te no laika galiem aktieris pret aktieri,prīma pret prīmu un skulptors pret skulptoru.Visos teātros,visos laikos,pie visām varām un valdībām.Māxlas pasaule nepastāv bez intrigām,aprunāšanas un uzmetieniem!:face-wink:Jo par ko tad krogā runāsi,ja ne par kolēģiem?

Hm, interesants grieziens.:-)
Publicēts: 30.08.13 20:41 labots
 citēt
Manuprāt, ja kāds nesaprot IR attēlu burvību, ir visas iespējas nepiuvērst tiem īpašu uzmanību (vismaz es tā daru).
Bet ja kaut ko nesaproti, nebūtu korekti to apgānīt.

Bet galvenais secinājums, lielā izbrīnā lasot it kā pieaugušu cilvēku vaimanu plūdus - zēni, stāviet pāri tādiem sīkumiem!
Publicēts: 30.08.13 22:41
 citēt
Jums vēl naf apnicis??????? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >