VValdis:Psiho klubiņš. Ja gribi nolamāt priekšnieku piereģistrējies fotoblogā, atrodi, kuru nosaukt nelabos vārdos un lepni izdzēsies. Terapija.
Aņuks: Viens otram... nu gan ir sūdi, tā izlamāt priekšnieku, kā es tā varēju, kas nu būs? Otrs... pastāsti sīkāk Pirmais- nu pa telefonu, noliku klausuli un pateicu visu, ko par viņu domāju
Pagājušo nakti pāršķirstot galeriju, patrāpījās vairākas bildes, kuras, manuprāt, maigi izsakoties neklātos publicēt FB galerijā. Pie kādām trijām arī uzrakstīju ko domāju un kur tām būtu īstā vieta. Starp citu, šodien nevienu no tām vairs galerijā neatradu. Toties no vienas bildes autores saņēmu privātu vēstulīti un treknu dzēst pie vienas no savām bildēm(pats nevienam nekad līdz šim neesmu ielicis ne vienu dzēst) Vispār jau neesmu radis sūdzēties, bet šis gadījums mani totāli nokaitināja, tāpēc arī nespēju noklusēt, kaut vai tāpēc, lai darītu zināmu citiem, ka šo nervozo ''pasažieri'', labāk apiet ar līkumu, t.i. ignorēt. Daudzi droši vien jau būs pamanījuši, ka šis nav tas gadījums, kuru cerība ''izārstēt''. Parasti šādi klienti šeit ilgi neuzturās, un ceru ka ar šo notiks tāpat Ja kādam interesē, vēstules saturs un mana atbilde, varat izlasīt šeit: www.fotoblog.lv... (tur gan nez kāpēc ielikās bez atstarpēm, kaut gan visu biju sarakstījis smuki pa rindiņām)
P.S. Par cik gadījums nedaudz atbilstošs tēmai, negribēju sākt jaunu diskusiju. Paldies, par sapratni!
Un par ko kreņķis? Jāpierod, ka šeit par neko bučas nedod.. Manuprāt, minētā zemenes bilde nekas īpaši māksliniecisks nav un kritika ir pelnīta. Nekādas rupjības arī nemanīju. Jācenšas bildēt labāk un komenti būs labāki!
ego : Tu tak liels puikis esi , tas jauns pārītis ar biški specifisku "Pasaules uztveri' . Tu tāpat kā mēs vecss stagnāts ar "Salonista funktieri". Šiem tas nav saprotami , pat mokoši uztveram PĀŖAK daudz modificētas transformētas informācijas. Taka SAMIERINIES , mūsdienās spiež uz reflexsiem un reflaktīvu izpausmi attiecīgi izpaužas. Meitene īstenībā smuka , garām kājām utt. ieslēdz reflexsus iedomājoties. A TEV pārāk sakrokotas smadzenes ,piebāztas visādām dogmām uzspiestām gaumēm un zinībām, mūsdienās tas nav populāri pat nejauki izlecoši , reizēm traucējoši IZLĒCĒJS ;D
ego:Pagājušo nakti pāršķirstot galeriju, patrāpījās vairākas bildes, kuras, manuprāt, maigi izsakoties neklātos publicēt FB galerijā. Pie kādām trijām arī uzrakstīju ko domāju un kur tām būtu īstā vieta. Starp citu, šodien nevienu no tām vairs galerijā neatradu. Toties no vienas bildes autores saņēmu privātu vēstulīti un treknu dzēst pie vienas no savām bildēm(pats nevienam nekad līdz šim neesmu ielicis ne vienu dzēst) Vispār jau neesmu radis sūdzēties, bet šis gadījums mani totāli nokaitināja, tāpēc arī nespēju noklusēt, kaut vai tāpēc, lai darītu zināmu citiem, ka šo nervozo ''pasažieri'', labāk apiet ar līkumu, t.i. ignorēt. Daudzi droši vien jau būs pamanījuši, ka šis nav tas gadījums, kuru cerība ''izārstēt''. Parasti šādi klienti šeit ilgi neuzturās, un ceru ka ar šo notiks tāpat Ja kādam interesē, vēstules saturs un mana atbilde, varat izlasīt šeit: www.fotoblog.lv... (tur gan nez kāpēc ielikās bez atstarpēm, kaut gan visu biju sarakstījis smuki pa rindiņām)
P.S. Par cik gadījums nedaudz atbilstošs tēmai, negribēju sākt jaunu diskusiju. Paldies, par sapratni!
Interesanti - kā tieši atšķiras parasts dzēst no tekna dzēst?
Bet popularitāti šitā vaimanāšana forumā toč var pacelt...
ego:Pagājušo nakti pāršķirstot galeriju, patrāpījās vairākas bildes, kuras, manuprāt, maigi izsakoties neklātos publicēt FB galerijā. Pie kādām trijām arī uzrakstīju ko domāju un kur tām būtu īstā vieta. Starp citu, šodien nevienu no tām vairs galerijā neatradu. Toties no vienas bildes autores saņēmu privātu vēstulīti un treknu dzēst pie vienas no savām bildēm(pats nevienam nekad līdz šim neesmu ielicis ne vienu dzēst) Vispār jau neesmu radis sūdzēties, bet šis gadījums mani totāli nokaitināja, tāpēc arī nespēju noklusēt, kaut vai tāpēc, lai darītu zināmu citiem, ka šo nervozo ''pasažieri'', labāk apiet ar līkumu, t.i. ignorēt. Daudzi droši vien jau būs pamanījuši, ka šis nav tas gadījums, kuru cerība ''izārstēt''. Parasti šādi klienti šeit ilgi neuzturās, un ceru ka ar šo notiks tāpat Ja kādam interesē, vēstules saturs un mana atbilde, varat izlasīt šeit: www.fotoblog.lv... (tur gan nez kāpēc ielikās bez atstarpēm, kaut gan visu biju sarakstījis smuki pa rindiņām)
Cilvēkiem nez kāpēc ir pagrūti pieņemt ka tieši viņš, jā, viņš, konkrētais indivīds, ir prasta viduvējība. Nekas tāds, ko atcerēsies vai pieminēs simt gadus vēlāk. Ka ja grib par tādu būt, tad kaut kas ir reāli jādara un nepietiek ar to vien, ka ir dzimis. To ir baigi grūti atzīt.
versatile:Cilvēkiem nez kāpēc ir pagrūti pieņemt ka tieši viņš, jā, viņš, konkrētais indivīds, ir prasta viduvējība. Nekas tāds, ko atcerēsies vai pieminēs simt gadus vēlāk. Ka ja grib par tādu būt, tad kaut kas ir reāli jādara un nepietiek ar to vien, ka ir dzimis. To ir baigi grūti atzīt.
Rekur, par tēmu: [url=http://www.cehs.lv/2013/10/prezidents-peteris/
versatile:Cilvēkiem nez kāpēc ir pagrūti pieņemt ka tieši viņš, jā, viņš, konkrētais indivīds, ir prasta viduvējība. Nekas tāds, ko atcerēsies vai pieminēs simt gadus vēlāk. Ka ja grib par tādu būt, tad kaut kas ir reāli jādara un nepietiek ar to vien, ka ir dzimis. To ir baigi grūti atzīt.