Kad manas bildes ir vērtētas ar DEL es vēl ne reizi neesmu šim vērtētājam rakstījis komentārus, apsaukājis un ķengājies. Tās ir Jūsu tiesības uz šādu vērtējumu. Tad jautājums kāpēc to atļaujas Citagaisma ? Tas jau līdzinās visīstākam teroram. Kā jau visi pārējie arī es vēlos novērtēt darbus un to arī daru(izmantojot savas tiesības) Bet Citagaisma pēc mana vērtējuma vienmēr raksta komentārus kuros lamājas , ķengājas Varat pārbaudīt apskatot viņa bildes, kur ir mans vērtējums. Šī spiediena rezultātā jau visas savas bildes no bloga esmu izdzēsis. Kur tagad iet tālāk ? Vai tiešām man būtu jāraksta pie vāja darba, kurš man nepatīk, ka viņš man patīk ? Diemžēl citu iespēju nav. Ir tikai vai nu patīk vai dzēst. Kāda ir izeja?
Mobinga apakšforma ir fotkings. Lūdz nejaukt ar Foto-Kings. Kā viens no pazīstamākajiem fotkingatoriem ir zināma persona ar niku Savadagaisma. Tā tas ir un tā tam būs būt!
Visīstākie teroristi vai nu svilina vai spridzina nevis vāvuļo zem bildēm Tā kā Citagaisma ir nīkulis-vulgaris, dīkdienis tad tādu ņemt galvā ir muļķīgi Visas citasgaismas var ātri pārtaisīt par citatumsa
Es labprāt palīdzētu apkarot Citugaismu un tamlīdzīgus dvēseles teroristus, bet tieši šoodien es esmu ieplānojis doties nahuj. Tāpēc uzstājīgi aicinu piebiedroties man!
Nu ko lai dara. Nevaru es klusēt redzot bildes kuras man atgādina desu, kur uz 1 kg desas ir 100 g gaļas. pārējais ir soja, celuloze un dažādas labās E-195, E-225 utt.
Hems:Te nu bija Vaards. Plaši izrunājas un nekā. Ar darīšanu pašvaki.
Kas, man Tavā vietā jāpārskaita bildētājus? Pilns tak ar tādiem. Piemēram, ekoists (no tiem, ko esmu ievērojis forumā tarkšķot arī). ak34 ļoti smuki putniņus bildē. Būs ok?