forum.gif
Ko lai dara ? Mani terorizē !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko lai dara ? Mani terorizē !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.13 12:13
 citēt
www.fotoblog.lv...

Frīdis iespļāva man dvēselē, vairs nevaru saņemties nākamajam knipsim :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:
Iešu skriet krosu, uzstājīgi iesaku pievienoties man......
Publicēts: 12.10.13 13:33 labots
 citēt
NilsS:www.fotoblog.lv...

Frīdis iespļāva man dvēselē, vairs nevaru saņemties nākamajam knipsim :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:

Šitāds supermens (bildē) un tik jūtīga dvēsele...:face-grin:
Piedod lūdzu, ja vari ! Es vairs tā nedarīšu! :face-wink:

Ko padarīsi- man šeit ir daži kolēģi, pret kuriem jūtu izteiktu antipātiju un Tu netīšām patrāpījies pa vidu tajā "razborkā"!:anger:
Pārlasīju to tēmu- nu protams , sorry- biju bik iedzēris un nesavaldīgs.
Bet neko tādu, par ko būtu jākaunās, tomēr nepateicu!
Šeit tomēr ir foto-saits un katra indivīda spriedumi ir jāsamēro ar viņa "pienesumu"?
Ja cilvēkam ir liela mute bet tukša galerija, vai tas nav jāņem vērā?
Publicēts: 12.10.13 14:17
 citēt
Nedēļu izlaidu,atnāku un redzu,ka teroristi joprojām nav noķerti!:face-grin:Plosās,pagāni tādi,uz nebēdu.Tātad vajag palielināt budžetu cīņai ar tiem draņķiem,varbūt jāiesaista plašākas sabiedrības masas,varbūt jāsūta specvienības uz apmācībām Amerikā.Kaut kas taču jādara galu galā!Jau bail paliek pa ielu iet-visur terorizē.:face-wink:
Publicēts: 12.10.13 18:32 labots
 citēt
Vīeča, ko ņuņņāt- vajag atsākt Staļina "troikas" nošaušanu- nedēlu bez bildēm- pie sienas...:face-grin:

Bet, ja nopietni, tā būtu pilnīgi nopietna prakse- ja nav bilžu (kaut sūdīgu)- nav teikšanas!
Nebūtu jālasa dumju viendienīšu "brīnumi". Un man arī īsti nepielec- kādēļ sakarīgs fotogrāfs "Jurčiks no purčika" regulāri tiek banots, bet visādi tukšmuldētāji- mutes bajāri- svin savu uzvaras gājenu:face-crying:
Publicēts: 12.10.13 18:43
 citēt
Friidis:Vīeča, ko ņuņņāt- vajag atsākt Staļina "troikas" nošaušanu- nedēlu bez bildēm- pie sienas...:face-grin:

Bet, ja nopietni. pilnīgi nopietna prakse- ja nav bilžu (kaut sūdīgu)- nav teikšanas!

nu beidz...bildes man ir, bet neko gudru taapat te neesmu uzraxtijis:D
Publicēts: 12.10.13 18:47 labots
 citēt
Bet domu takš saprati- Tu esi reāls fotogrāfs, bet šeit toni nereti uzdod pliki daiļdirsēji!
Es arī nesmu nekāds brīnums, bet gribētos komunicēt ar cilvēkiem ar elementāru sajēgu!
Krogos to laikam sauc par "face control" :face-grin:
Publicēts: 13.10.13 10:10 labots
 citēt
Mani sāk terorizēt. Pie pedējajiem balsojumiem,ar bildi nesaistīta persona, man aizrāda nekompotenci.

piemēram:
[x] VValdis@46.109.40.211 | 20:25 12.10.2013 | Atbildēt uz komentāru

Balsojums: Patīk!
interesanti

dansiga@46.109.170.41 | 06:04 13.10.2013 |

es tevi varu pamācīt kā tādus "šedevrus" taisīt!!!! UN TAD vairs nemaz šādi "mālkslas darbi" neliksies intereasnti ...... :-(

Ko, lai daru?
Publicēts: 13.10.13 11:17
 citēt
Uzraksti žurnālam "Sīrups" - mani apceļ viena meitene, ko lai es tagad daru? Gan jau kāds dr. hab. med. psih. atbildēs. :)
Publicēts: 13.10.13 13:26
 citēt
VValdis:Mani sāk terorizēt. Pie pedējajiem balsojumiem,ar bildi nesaistīta persona, man aizrāda nekompotenci.

piemēram:

interesanti

es tevi varu pamācīt kā tādus "šedevrus" taisīt!!!! UN TAD vairs nemaz šādi "mālkslas darbi" neliksies intereasnti ...... :-(

Ko, lai daru?

Nu vecīt,es tavā vietā nošautos!:face-grin:
Publicēts: 13.10.13 13:43 labots
 citēt
Friidis:
NilsS:www.fotoblog.lv...

Šitāds supermens (bildē) un tik jūtīga dvēsele...:face-grin:
Piedod lūdzu, ja vari ! Es vairs tā nedarīšu! :face-wink:

Ko padarīsi- man šeit ir daži kolēģi, pret kuriem jūtu izteiktu antipātiju un Tu netīšām patrāpījies pa vidu tajā "razborkā"!:anger:
Pārlasīju to tēmu- nu protams , sorry- biju bik iedzēris un nesavaldīgs.
Bet neko tādu, par ko būtu jākaunās, tomēr nepateicu!

Atbildi skati šeit.
en.wikipedia.org...
Bet skriet rudenī ir satriecoši......vērot desmitiem ainavu, kuras slīd gar acīm......bez drebstelēšanās gar slēdzi.....super!
Publicēts: 13.10.13 13:48
 citēt
Manas necilās domas par Dansigu un FIAP. Protams, tas FIAP nav nekāds "automātisks līmeņrādis", bet tomēr - visnotaļ cienījams starptautisks kritērijs. Un dažiem gana talantīgiem , bet slinkākiem kolēģiem ir vienkāršāk "nolikt" titula ieguvēju, nekā pašam par tādu cīnīties !
P.S. Man pašam tas neinteresē- labi zinu,ka neesmu mākslinieks, bet tikai amatnieks...:face-wink:
Publicēts: 13.10.13 13:55
 citēt
NilsS:

Bet skriet rudenī ir satriecoši......vērot desmitiem ainavu, kuras slīd gar acīm......bez drebstelēšanās gar slēdzi.....super!

Piekrītu- bet es, kā penzis, dodu priekšroku vellapēdam vai pastaigai ar mazdēliem. Un "slēdzim" nav ne vainas- jo sevišķi, ja sapratu , ka nav obligāti staipīt smago spoguleni, bet sabildēt var arī ar mazo Fuji X10, vai pat telefonu...
Mazbērnu bildes atturos publicēt- esmu māņticīgs.
Publicēts: 13.10.13 18:43
 citēt
Biju laukos, slinkums visu lasīt, bet te gan jums iet - pat nosvērto un izturēto Frīdi noveduši līdz vietējo mutesbajāru un bloga "rakstnieciņu" līmenim. :face-grin:
Publicēts: 13.10.13 18:51 labots
 citēt
Schneider:Biju laukos, slinkums visu lasīt, bet te gan jums iet - pat nosvērto un izturēto Frīdi noveduši līdz vietējo mutesbajāru un bloga "rakstnieciņu" līmenim. :face-grin:

A čo - vai tad Frīdis nav cilvēks? Lai gan viens otrs vietējais "intelektuālis" pauž viedokli,ka naktssargs nav vērā jemams oponents, atļaušos iebilst- ko gan citu man tagad darīt? Kādreiz biju gan "pusprofesionāls" fotogrāfs, gan mentu majors. A ko tagad- iet kārties jebšu Strasbūrā sūdzēties?:anger:
Publicēts: 13.10.13 21:14
 citēt
viecha:
VValdis:Mani sāk terorizēt. Pie pedējajiem balsojumiem,ar bildi nesaistīta persona, man aizrāda nekompotenci.

piemēram:

interesanti

Ko, lai daru?

Nu vecīt,es tavā vietā nošautos!:face-grin:
Baaigi negribas.
Publicēts: 13.10.13 22:42 labots
 citēt
viecha:Nedēļu izlaidu, atnāku ...
Obā! Jauns kompis? :what:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2