forum.gif
Nu tik jāspiež LIKE
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nu tik jāspiež LIKE
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.13 14:00
 citēt
Publicēts: 03.09.13 14:19
 citēt
...arī tādām bildēm būs savi piekritēji
Publicēts: 03.09.13 14:31 labots
 citēt
Ha ha ha , ko tik no gara laika neuzražo. Ne tādas vien "Vižijas" ražotas filozofiskā mierā cīnoties ar miegu un paģirām:):)

Bet bilde ar Sokolovu un Putinu labā

Publicēts: 03.09.13 14:33
 citēt
ai dont give a šit. bet gan jau atnāks Voldis un teiks - nu re, Latvija var!
Publicēts: 03.09.13 14:38
 citēt
Bildes:ai dont give a šit. bet gan jau atnāks Voldis un teiks - nu re, Latvija var!

Diez ko jūs abi ar Šneiderīti te bez Volža iesāktu?...:face-wink:
Publicēts: 03.09.13 14:43 labots
 citēt
Šeit viena būtiska lieta ko cilvēkiem kuri nešancē šai jomā nesaprast , kad tu dienām mēnešiem gadiem šancē ar ĶERMENI tev baigās pilnīgi vienalga KAS tas ir redzi tikai "Formu , līniju , faktūru" . Man arhīvos ir simtiem līdzīgu bilžu no gara laika bildētu ar modeļu draudzeņu kolēģu utt "Ķermeņu daļām" tapušām vienkārši vārtoties pa studiju , pludmali , gultu , mašīnu utt. :):) Nav jāuztver kā ŠEDEVRI bet kā "Laika īsināšanas izdarības" , domāju ka Sokolovam ir kas līdzīgs :) Vairums no jums maz pieredzējuši šai jomā vai pārāk jauni taču man gadījies "Variācijas" par šo tēmu manīt arī Bindem pietam izstādē pie sienas 1990 sākumā . Sievietes ķermenis vispār ideālā LIETA fantāzijas pielikšanai dēļ formu un faktūru daudzveidības un plastikas , man pilnīgi nekādas citas domas izņemot "Interesanti , savādi , erotiski, smuki " nerodas šancējot ar sievietes ķermeni.
Publicēts: 03.09.13 14:53
 citēt
Friidis:Diez ko jūs abi ar Šneiderīti te bez Volža iesāktu?...:face-wink:

Frīdiņ, par to vari nepārdzīvot, tavs korišs galīgi nav manas uzturēšanās šeit iemesls. :grimace:
Publicēts: 03.09.13 15:31
 citēt
Friidis:
Bildes:ai dont give a šit. bet gan jau atnāks Voldis un teiks - nu re, Latvija var!

Diez ko jūs abi ar Šneiderīti te bez Volža iesāktu?...:face-wink:
bet Tu... Tu tak varēji izmantot iespēju paklusēt, ne?

Interesanti - a ko Putins par šo teiktu?
Publicēts: 03.09.13 15:32
 citēt
Putins teiktu, ka trūkst kaķa paķaļas :bad_smile:
Publicēts: 03.09.13 15:33
 citēt
Bildes: Interesanti - a ko Putins par šo teiktu?

VARENS dupsis , šis teiktu :)
Publicēts: 03.09.13 15:35
 citēt
Putinam vajag maza puikas vēderiņu, ko bučot.
Publicēts: 03.09.13 16:17
 citēt
Bet čalim ar pašapziņu viss kārtībā, dara kā pašam tīk un vēl neslikti ar to nopelna. Palasiet komentārus tur, viņš varētu vienkārši negatīvos rediģēt, kā noteikti darītu vairums šejienes "mākslinieciņu" :face-wink:
Publicēts: 03.09.13 17:41
 citēt
Alibaba:Bet čalim ar pašapziņu viss kārtībā, dara kā pašam tīk un vēl neslikti ar to nopelna. Palasiet komentārus tur, viņš varētu vienkārši negatīvos rediģēt, kā noteikti darītu vairums šejienes "mākslinieciņu" :face-wink:

Var jau būt, ka vairs nav svarīgi, jo kaut kādu vārdu un atpazīstamību ieguvis, bet, kad tikko sāka prodžektus cept un aicināja izteikties par foto oranžajā portālā, es savā naivumā arī godīgu nokomentēju par šopā sazīmētajam fonam neatbilstošām gaismām uz modeles auguma, man pieklājīgi palūdza aizvērties vai vismaz nerakstīt kritiku publiski, jo, redz, esošās un potenciālās modeles ne tā sapratīšot. Uzmetu lūpu un kopš tā laika tik pavirši skatu uzmetu tiem brīnumiem, jo man takš skauž :face-grin:
Publicēts: 03.09.13 18:54
 citēt
Alibaba:Bet čalim ar pašapziņu viss kārtībā, dara kā pašam tīk un vēl neslikti ar to nopelna. Palasiet komentārus tur, viņš varētu vienkārši negatīvos rediģēt, kā noteikti darītu vairums šejienes "mākslinieciņu" :face-wink:

TAS nāk ar laiku , vai nenāk nekad :) Ja ir sava ideja mērķis par PĀRĒJO domām lielā mērā iPX :)
Publicēts: 03.09.13 19:01 labots
 citēt
ievish: Var jau būt, ka vairs nav svarīgi, jo kaut kādu vārdu un atpazīstamību ieguvis, bet, kad tikko sāka prodžektus cept un aicināja izteikties par foto oranžajā portālā, es savā naivumā arī godīgu nokomentēju par šopā sazīmētajam fonam neatbilstošām gaismām uz modeles auguma, man pieklājīgi palūdza aizvērties vai vismaz nerakstīt kritiku publiski, jo, redz, esošās un potenciālās modeles ne tā sapratīšot. Uzmetu lūpu un kopš tā laika tik pavirši skatu uzmetu tiem brīnumiem, jo man takš skauž :face-grin:

Šama ražojumi IZTEIKTI komerciāli produkti , piemēram es šādos nosacījumos tapušu komerciālos "Produktu" nevienam jau gadus 20 nerādu VISPĀR izņemot PASŪTĪTĀJU , neparakstos ar nekad zem tiem. Vienīgais kas mani tajos interesē HONORĀRS ko saņemu un AIZMIRSTU. Toties šitādas "Dumpības" kā linkā
konkrētās stila izklaides es šad tad rādu gan parakstos gan sabāžu kur ienāk prātā :) Katrs zem tiem var gvelzt KO JŪT un man tas tik iepriecina DOMU lasišana. KATRAM savs un katram sava klientūra un tās GAUMES / VĒLMES :) Tāpēc saku ŠAI JOMĀ ir divi nosacījumi KLIETS - MAKSĀTĀJS un tik viņa domas vēlmes ir UZKLAUSĀMAS - BŪTISKAS un FANS / IZKLAIDE un tad var atlaist kā ienāk prātā :) Ja kādi "Jūtīgie" jaucas un nesaprot ko viņš darīs TIRGOS / PRIECĀSIES tad tas tik liecina par nespēju sadalīt nedefinēt BIZNESA / FANA principus. Visai izplatīta parādībā LV ja kas .
Publicēts: 03.09.13 19:18
 citēt
Lunis:" Šama ražojumi IZTEIKTI komerciāli produkti , piemēram es šādos nosacījumos tapušu komerciālos "Produktu" nevienam jau gadus 20 nerādu VISPĀR izņemot PASŪTĪTĀJU , neparakstos ar nekad zem tiem. Vienīgais kas mani tajos interesē HONORĀRS ko saņemu un AIZMIRSTU. Toties šitādas "Dumpības" kā linkā
konkrētās stila izklaides es šad tad rādu gan parakstos gan sabāžu kur ienāk prātā :) Katrs zem tiem var gvelzt KO JŪT un man tas tik iepriecina DOMU lasišana. KATRAM savs un katram sava klientūra un tās GAUMES / VĒLMES :)".
Manuprāt, precīzi!
Cilvēkam, kā Rihards mēdz teikt, ir FUNKTIRIS. Arī uz nebēdnībām, kuras redzot, tādi kā "Bidītes" var tikai izvepstēt "ai dont give a šit" un turpināt ar savu nerimtīgo verbālo pļūtīšanu (teikšu, kā ir) piedrazot F/bloga komentus. Lielījās beidzot pamest mūs raudam, un sildīties Guru goda krēslā instagramistos. Nez, vai tur tādus kāds stipri gaida - draņķus visur ātri atkož.
Publicēts: 03.09.13 19:57 labots
 citēt
Voldemorts:Lunis:" Šama ražojumi IZTEIKTI komerciāli produkti , piemēram es šādos nosacījumos tapušu komerciālos "Produktu" nevienam jau gadus 20 nerādu VISPĀR izņemot PASŪTĪTĀJU , neparakstos ar nekad zem tiem. Vienīgais kas mani tajos interesē HONORĀRS ko saņemu un AIZMIRSTU. Toties šitādas "Dumpības" kā linkā
konkrētās stila izklaides es šad tad rādu gan parakstos gan sabāžu kur ienāk prātā :) Katrs zem tiem var gvelzt KO JŪT un man tas tik iepriecina DOMU lasišana. KATRAM savs un katram sava klientūra un tās GAUMES / VĒLMES :)".
Manuprāt, precīzi!
Cilvēkam, kā Rihards mēdz teikt, ir FUNKTIRIS. Arī uz nebēdnībām, kuras redzot, tādi kā "Bidītes" var tikai izvepstēt "ai dont give a šit" un turpināt ar savu nerimtīgo verbālo pļūtīšanu (teikšu, kā ir) piedrazot F/bloga komentus. Lielījās beidzot pamest mūs raudam, un sildīties Guru goda krēslā instagramistos. Nez, vai tur tādus kāds stipri gaida - draņķus visur ātri atkož.
Voldi, Tu debīls, vai atkal mušmires saēdies???

nevienam nav noslēpums Tava siekalošanās pie katras plikbildes :D:D:D
Publicēts: 03.09.13 19:59
 citēt
Kopš vairs nedzeru man šķiet, ka debīls ir tieši Bildes (a vot agrāk, kad uz korķa sēdēju, tā nebija. iesaku iedzert visiem, kam Bildes traucē!), nevis Vōldis. :what:
Publicēts: 03.09.13 20:06
 citēt
iedzer brāli, nodzer prātu. prāts tik darbu kaudzes ceļ!
Publicēts: 03.09.13 20:09
 citēt
Gaisma:Kopš vairs nedzeru man šķiet, ka debīls ir tieši Bildes

Debils tomēr ir smaga diagnoze, Jums cienītais tā neliekas? Voldis vienkārši ir jau pārāk vecs un spītīgs lai atzītu savu nevarēšanu foto jomā + iespējams progresējošs marasms. Bildes liekas sakarīgāks tips, arī fotogrāfē krietni jēdzīgāk. Tik šamam atkal kaut kāda slimīga paranoja kas mijās ar donkihotismu, vēlme apkarot visus vecos perdeļus, kas viņaprāt degradē fototelpu :face-grin:
Publicēts: 03.09.13 20:16
 citēt
Es tikai par forumu, neko citu. Ne par bildēm, ne vecumu.
Publicēts: 03.09.13 20:23 labots
 citēt
Gaisma:Es tikai par forumu, neko citu. Ne par bildēm, ne vecumu.
labi, vismaz, ka Tu mums skaists un gudrs!

ps. Normund, man nevajag aizstāvjus. Bet domu esi uztvēris.
Publicēts: 03.09.13 21:00
 citēt
Luni, man gan čujs saka, kā šitām puisietim ne tikai labi uztaustīta biznesa niša, bet gaume ar šai virzienā velk. Bet katram savs, lai jau izpaužas. Tas, ka pasūtītāju netrūkst, arī nepārsteidz.
Publicēts: 03.09.13 21:04
 citēt
Alibaba:
Gaisma:Kopš vairs nedzeru man šķiet, ka debīls ir tieši Bildes

Debils tomēr ir smaga diagnoze, Jums cienītais tā neliekas? Voldis vienkārši ir jau pārāk vecs un spītīgs lai atzītu savu nevarēšanu foto jomā + iespējams progresējošs marasms. Bildes liekas sakarīgāks tips, arī fotogrāfē krietni jēdzīgāk. Tik šamam atkal kaut kāda slimīga paranoja kas mijās ar donkihotismu, vēlme apkarot visus vecos perdeļus, kas viņaprāt degradē fototelpu :face-grin:

Vēl viens kretīns pie F/bloga debesīm, ar "0,00" bilžu pienesumu (kurpnieku vērtē pēc izgatavoto zābaku kvalitātes)?
Ja Dievs būs lēmis, un nodzīvojot līdz septiņdesmit, spēsi ātri un kvalitatīvi izpildīs sarežģītus metālapstrādes pasūtījumus (pārsvarā auto rallistu tehnikai), vai ko identisku (ko proti, cerams), savus vārdus par "kretīnu"ņemšu atpakaļ.:face-wink:
Publicēts: 03.09.13 21:07
 citēt
Vispār, par puķinu runājot... tikko viens mākslinieks, kurš kariķējis puķinu ar medveģevu sieviešu drēbēs, jau lūdzis Brazīlijā vai kur tur, neatceros, politisko patvērumu... ņemot vērā puķina kabatas partijas ietekmi Latvijā (pēc nez kāda reitingu rādītāja- salašņu centram- lielākā piekrišana latvijcu vidū) ka tik kas nenotiek...
Publicēts: 03.09.13 21:14
 citēt
Eltons:Vispār, par puķinu runājot... tikko viens mākslinieks, kurš kariķējis puķinu ar medveģevu sieviešu drēbēs, jau lūdzis Brazīlijā vai kur tur, neatceros, politisko patvērumu... ņemot vērā puķina kabatas partijas ietekmi Latvijā (pēc nez kāda reitingu rādītāja- salašņu centram- lielākā piekrišana latvijcu vidū) ka tik kas nenotiek...

Kaut kā jau tas mārketings jātaisa. Moš sanāk plašāku sabiedrības uzmanību izpelnīties kā ar plikām dāmām zīmētos fonos vien.
Publicēts: 03.09.13 21:22
 citēt
Voldemorts:
Ja Dievs būs lēmis, un nodzīvojot līdz septiņdesmit, spēsi ātri un kvalitatīvi izpildīs sarežģītus metālapstrādes pasūtījumus (pārsvarā auto rallistu tehnikai), vai ko identisku (ko proti, cerams), savus vārdus par "kretīnu"ņemšu atpakaļ.:face-wink:

ai Voldi žēl ka nespēsi ierubīties ka šis izteikums tikai vēl vairāk apstiprina manu pieņēmumu par tavu progresējošo marasmu :face-smile: Par kretīnu man nudien nospļauties, es nekad neapvainojos par virtuālu nesaturēšanu, kam negadās. Lai laba veselība un krampis virpot kauč līdz 101 gadam! Tikai dzelži tomēr nav tas pats kas fotogrāfija, tāpēc varbūt nevajag tik neatlaidīgi bojāt savu reputāciju, kaudzēm bāžot te ļoti zemas kvalitātes foto.
Publicēts: 03.09.13 23:04
 citēt
Alibaba:
Voldemorts:

ai Voldi žēl ka nespēsi ierubīties ka šis izteikums tikai vēl vairāk apstiprina manu pieņēmumu par tavu progresējošo marasmu :face-smile: Par kretīnu man nudien nospļauties, es nekad neapvainojos par virtuālu nesaturēšanu, kam negadās. Lai laba veselība un krampis virpot kauč līdz 101 gadam! Tikai dzelži tomēr nav tas pats kas fotogrāfija, tāpēc varbūt nevajag tik neatlaidīgi bojāt savu reputāciju, kaudzēm bāžot te ļoti zemas kvalitātes foto.

Man savukārt vienlaga skatīt/neskatīt Valda vai Sokolova šablonveidīgās bildes... lai tak katrs bildē kā vēlas un ko vēlas. Ir tak opcija neskatītiesun nepievērst uzmanību.
Publicēts: 03.09.13 23:09
 citēt
hm... ta 62, ta 70... varētu tak opreģeļitsa ar vecumu, ne?
Publicēts: 04.09.13 08:15
 citēt
Bildes:hm... ta 62, ta 70... varētu tak opreģeļitsa ar vecumu, ne?

Voldim gads par diviem iet.Smaga dzīve :anger:
Publicēts: 04.09.13 14:34 labots
 citēt
Bet nu žetons Voldim par to, ka vismaz, salīdzinot ar citiem līdzīga vecuma kungiem, ir salīdzinoši daudz jaunās tehnoloģijas apguvis. Un arī cenšas un dara vismaz kaut ko.. un kaut kas vienmēr ir labāks par neko! :big_smile: + šad tad arī labas "anekdotes" stāsta :haha:
Publicēts: 04.09.13 20:24 labots
 citēt
Alibabām:
1) manuprāt, sakarīgāk ir publicēt savu darbu / bildi, kāds nu tas šoreiz ir, nevis dzīvoties F/blogā pēc jezuīti principa (ar ļerkstēšanu, bez bildēm), un visur bāzties ar saviem patukšajiem spriedumiem. Kā piemērs - telepātiskā "vecuma marasma"diagnoze. Varbūt dzemdības arī pa telefonu pieņem_ kaimiņienei pēdējie mēneši. Rekomendēšu.:face-grin:
2)Par "kretīnu" laikam savā lielajā dūšā neizlasīji, vai "...žēl, ka nespēj ierubīties..." (c). Ņemšu atpakaļ. Ja spēsi izpildīt manu nosacījumu.:face-wink:
3) Spriedumi par manu bilžu neiederību F/bloga galerijā varētu liecināt, ka esi LMA absolvents, ar specializāciju - kritiķis (ir kaimiņos viena tāda dāmīte, vēl laiciņu Oksfordā pastudēja).
Tikai - valoda, izteiksmes stils rāda ko daudz zemāku....:face-sad:
P.S. Nes kur tas ņerga ar niku "Bildes"ir nosapņojis (jauna mušmiru partija, kā pats katrā postā saka?) par maniem gadiem - sešdesmit divi man bija sešus gadus atpakaļ. Eh, caurkritušais aktierītis, kā mūsu Māksliniece rakstīja.:face-smile:
Publicēts: 04.09.13 21:02
 citēt
Voldemorts: P.S. Nes kur tas ņerga ar niku "Bildes"ir nosapņojis (jauna mušmiru partija, kā pats katrā postā saka?) par maniem gadiem - sešdesmit divi man bija sešus gadus atpakaļ.

Jā, šeit gan es pilnīgi esmu Volda pusē, jo tas ņerga ar niku "Bildes" neatšķir ciparus 2 no 3:
Voldemorts: Tad nu saki, puika - Tev tas"čibriks " tāds, kā pienākās, vai kā man - 63-gadīgam večukam? Lai gan - kaimiņienes par manu nesūdzā:face-grin:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.09.13 21:19
 citēt
skaidrs pienapuikas, grauziet mušmires pavairāk un varēsiet vēl 7. gadu desmitā virpot ar čibriku! Tikai brīžiem aizmirsīsiet savu vecumu, bet tas jau nieks.
Publicēts: 04.09.13 21:28
 citēt
Ko te spriežat. Pliku pīzdu neeesat redzējuši.
Publicēts: 04.09.13 21:35
 citēt
VValdis:Ko te spriežat. Pliku pīzdu neeesat redzējuši.

Tas nu gan KO kurš ierauga :)
Publicēts: 04.09.13 21:36
 citēt
Ko rāda to ierauga.
Publicēts: 04.09.13 21:42
 citēt

+1
Publicēts: 04.09.13 21:43
 citēt
Pirmā(vai otrā) bildē vēl daži sari nav nodzīti, to laikam arī pēta:)
Publicēts: 06.09.13 14:19 labots
 citēt

domā, mēs piedzimām citplanētiešīem? Pirmais skats bija tieši tāds :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas