forum.gif
Mobilā fotogrāfija, analogā izdruka :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Mobilā fotogrāfija, analogā izdruka :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.13 16:22 labots
 citēt
Džeki gatavojas ražot interesantu aparātiņu "for fun". Pagaidām vāc naudiņu ražošanas uzsākšanai.

ENFOJER - Portable Smartphone Photographic Enlarger - ta gan apraksts, ga īss jautrs video. Man gan "klavierspēle" mazliet sakrita uz nerviem :) - www.indiegogo.com...
Publicēts: 04.09.13 16:31
 citēt
drīzāk gatavojas naudu vākt. tas tāds dzīvesveids - visādu figņu izdomāt.
Publicēts: 04.09.13 16:55
 citēt
Bildes:drīzāk gatavojas naudu vākt. tas tāds dzīvesveids - visādu figņu izdomāt.

Es jau rakstīju, ka pagaidām naudu vāc. Tagad modē tā lieta vākt publiski naudu šādā veidā visādiem projektiem. Ir jau arī pietiekami daudz veiksmīgu projektu, kas tādā veidā savācot naudu ir aizgājuši. Neesmu gan iedziļinājis, kas notiek, ja naudu nesavāc pietiekamā apjomā, vai to atdod atpakaļ :)
Publicēts: 04.09.13 17:05
 citēt
ES laikam par stulbu ta rar nesa[ratu KUR šie to negatīvu no telefona rāva
Publicēts: 04.09.13 17:09
 citēt
Lunis:ES laikam par stulbu ta rar nesa[ratu KUR šie to negatīvu no telefona rāva
Luni Luni... :D tas tak viss demo feiks, sanāca maza šaizīte... vienīgā versija - noskanēt telefona ekrānu. nu cik būs tie ekrāna pikseļi - tik būs.
Publicēts: 07.09.13 14:05
 citēt
Lunis:ES laikam par stulbu ta rar nesa[ratu KUR šie to negatīvu no telefona rāva

La taisa pozitīvo procesu uz atbilstoša papīra :money:
Publicēts: 08.09.13 23:48
 citēt
Tjipa telefona ekrāns caur lēcu projicē to bildi, tas arī viss... tikai nez, laikam vajag ieslēgt negatīvo filtru uz telefona :)
Publicēts: 09.09.13 06:31
 citēt
Publicēts: 09.09.13 10:31
 citēt
Voldemorts:www.dpreview.com... :face-wink:
kāds sakars šim linkam ar topika tēmu??? Ieraudzīji pazīstamu atslēgas vārdu te un tur "mobila" ?
Publicēts: 10.09.13 15:07
 citēt
starp citu, ljoti interesanta idēja. Vienmēriiga gaisma, mazs palielinatajs. Vairāk ne varu neko izdomāt ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):