Sveiki visiem! Man ir nepieciešami padomi kameru izvēlē, jo nav bijusi laila saskare ar tām, bet ļoti patīk bildēt. vēlos iegādāties atbilstošu kameru iesācējai. Esmu noskatijusies divas spoguļkameras canon 700d un 60d. Un vai pasūtot no internetveikala (piem. [url=www.elektroniks.lv]www.elektroniks.lv[/url]) varu būt droša par preci, vai labāk pirkt veikalā? Paldies!
Evita27:Sveiki visiem! Man ir nepieciešami padomi kameru izvēlē, jo nav bijusi laila saskare ar tām, bet ļoti patīk bildēt. vēlos iegādāties atbilstošu kameru iesācējai. Esmu noskatijusies divas spoguļkameras canon 700d un 60d. Un vai pasūtot no internetveikala (piem. [url=www.elektroniks.lv]www.elektroniks.lv[/url]) varu būt droša par preci, vai labāk pirkt veikalā? Paldies!
Evita, iesācājai pietiek ar pašu vienkāršāko Canon 1100D modeli. Attēla kvalitātē nebūs nozīmīga atšķirība starp Canon 60D, 700D un 1100D. 1100D un 700D ir iesācēju kameras, 700D ir ar nedaudz jaunākām tehnoloģijām, 60D jau ir domāta pieredzējušākiem fotogrāfiem. Nopērkot vienkāršāku kameru, tev paliks vairāk naudas objektīva iegādei. Tieši objektīvs ir tas, kas veido vislielāko atšķirību attēla kvalitātē un izskatā. Vēl ir svarīgi tas, ko fotogrāfēsi - ainavas, kluso dabu, portretus, sportu, vai vēl ko citu. katram mērķim būs piemērotāks nedaudz savādāks aprīkojums.
Evita reģistrējās vakar un tikai tāpēc, lai forumā uzdotu šo klasisko jautājumu...............man, savukārt, nav jautājumu. PS Evita, visdrošāk fočikus ir pirkt centrāltirgū. Tie noskretušie indivīdi pa kaktiem allaž tur pa rokai arīdzan pāris haselīšus - vot pērc nost un atgriezies ar bildītēm
iepatikās iphone reklāmas teksts, tiešām fantastiski uzrakstīt: увеличение мощности не снизило энергопотребление, а наоборот, оно стало еще меньше, как это не фантастически звучит.