Es personigi no Torrentiem novilku Atrod progu uzliec to un tad meklejies pa inetu torrentus un velc uz nebedu! Reali DC++ nelietoju :P Vel jau var veikala iepirkt originalo versiju :twisted:
ja nemāki ieinstalēt stipri šaubos vai vispār spēsi operēt ar šopu, man pat liekas ka tas nav vēl priekš tevis, padarbojies nosākuma ar paintu un tad uz nākamo līmeni pārej.
ja nemāki ieinstalēt stipri šaubos vai vispār spēsi operēt ar šopu, man pat liekas ka tas nav vēl priekš tevis, padarbojies nosākuma ar paintu un tad uz nākamo līmeni pārej.
ha ha ljoti smiekligi! Ne jau tapec ka instalety nemaku BET tapec ka vinjam kau kas trukst vins vnm partrauc instalaciju un pazinjo ka kau kas na ta ka vaig!
nu ja truukst, ko mees varam paliidzeer - ar spaini tev pienest to kas truukst - te nav datorlietu forums. Ja kautkas truukst, tad tev nekas neizdosies.
nu ja truukst, ko mees varam paliidzeer - ar spaini tev pienest to kas truukst - te nav datorlietu forums. Ja kautkas truukst, tad tev nekas neizdosies.
:lol:
bet ja godīgi,man galīgi nešķiet, ka iesācējam uzreiz pie šopa jāķeras. pamēģini piemērma paint shopu vai kko tādu un tad pie photošopa!
ha ha ljoti smiekligi! Ne jau tapec ka instalety nemaku BET tapec ka vinjam kau kas trukst vins vnm partrauc instalaciju un pazinjo ka kau kas na ta ka vaig!
Tas ir atkarigs no kurienes novilki Daudzas vietas ir nepilni softi un pie instalesanas uzkaras. Karoce iesaku pameklet kur citur vai aiznemties no kada normalu progu. Bet ja tas viss nepalidz tad nu panem Adobe Photoshop Lightroom kadreiz vareja dabut Beta versiju pa brivu, reali labs un vienkars