Vai šādi simptomi kādam asociējas ar konkrētu vai pieredzētu problēmu Canon 580ex II zipenei.
ETTL režīmā neregulāri nepietiek jauda pilnajam zipsnim pēc mazā pirmszibšņa ekspozīcijas noteikšanai. Sarkanā lampa saka, ka gatava, bet zem tās vēl deg zaļa. Un modelling ligh ( tā kas iegaismo, kad nospiež DOF preview pogu ) nespēj dot vienmērīgu gaismas "burstu", bet tā raustas ar sekundes, pusotras pauzi.
Baterijas šo te neietekmē. Gan pilnas, gan pustukšas uzvedas vietnādi.
Vienreiz jau man šādi simptomi pirms ~8 mēnešiem bija, bet pēc tam pazuda ( norakstīju uz sūdīgām bačām vai ko tādu ) un biju bez problēmām bildējis vairākus pasākumus, bet tagad ir 2 kāzās pēc kārtas parādijušies un spieduši man izmantot rezerves zibspuldzi.
Man šitāda viena bija 580ex kura visādus fokusus "Dzina" reizēm. Beigās kamēr remontēt savāca iedeva vietā citu. Beigās to ar atstāja . Šitādi defekti IR / NAV baiji grūti labojami.
Man kaut kas līdzīgs ir ar 430EX. Ieliek tikko uzlādētas baterijas, nepietiek jaudas vienai bildei, nākamajai uzreiz pietiek. Bet tad esmu secinājis, ka, teiksim, sagāžot kameru nedaudz ieslīpi problēma parādas, tad ja tur taisni vai uz priekšu tad pazūd. Vai nu kamerai, vai zibspuldzei kaut kas ar kontaktiem. Joka lieta nav - reizēm jau paliek bail, kad teiksim svarīgā brīdī, kad nepieciešama zibspuldze tā uzvedas ne tā kā pienākas. Veiksmi problēmas meklēšanā!
Billy:Vai šādi simptomi kādam asociējas ar konkrētu vai pieredzētu problēmu Canon 580ex II zipenei.
ETTL režīmā neregulāri nepietiek jauda pilnajam zipsnim pēc mazā pirmszibšņa ekspozīcijas noteikšanai. Sarkanā lampa saka, ka gatava, bet zem tās vēl deg zaļa. Un modelling ligh ( tā kas iegaismo, kad nospiež DOF preview pogu ) nespēj dot vienmērīgu gaismas "burstu", bet tā raustas ar sekundes, pusotras pauzi.
Vienreiz jau man šādi simptomi pirms ~8 mēnešiem bija, bet pēc tam pazuda ( norakstīju uz sūdīgām bačām vai ko tādu ) un biju bez problēmām bildējis vairākus pasākumus, bet tagad ir 2 kāzās pēc kārtas parādijušies un spieduši man izmantot rezerves zibspuldzi.
NevarTeikt:Man kaut kas līdzīgs ir ar 430EX. Ieliek tikko uzlādētas baterijas, nepietiek jaudas vienai bildei, nākamajai uzreiz pietiek. Bet tad esmu secinājis, ka, teiksim, sagāžot kameru nedaudz ieslīpi problēma parādas, tad ja tur taisni vai uz priekšu tad pazūd. Vai nu kamerai, vai zibspuldzei kaut kas ar kontaktiem. Joka lieta nav - reizēm jau paliek bail, kad teiksim svarīgā brīdī, kad nepieciešama zibspuldze tā uzvedas ne tā kā pienākas. Veiksmi problēmas meklēšanā!
a ja paši neremontējam - meistaram atrādī - slabo?
Schneider:Kad biju uz Canoņa, ikdienā lietoju Metzu-58, šī bija par rezerves. Pie meistara var nest droši - Briāna-12, domāju, pateiks, ko darīt ar to tālāk.
Nu Tu arī kā nezinkas. Foruma internetdiagnostikā taču ir spēks... Iespējama cerība uz pašsaremontēšanos tak arī pastāv...
Izklausās ka lādēšanas mehānisms beigts vai ar koņģi beigti ka nespēj attiecīgo jaudu atdot. Aiznes uz canon servisu un gan jau pateiks kas un kā!
J
Billy:Vai šādi simptomi kādam asociējas ar konkrētu vai pieredzētu problēmu Canon 580ex II zipenei.
Maris:Var jau nest remontēt, bet nu visdrīzāk tas remots būs -
[url=http://www.youtube.com/watch?v=1Md2mnxLTbA
°...
]http://www.youtube.com/watch?v=1Md2mnxLTbA
°...
[/url]
kā tur bija - dzīvo divas druškas, viena otrai jauta: - Klau, mums dzīvokļi vienādi, Tu nesen remontu dzīvojamai taisīji... Cik ruļļua tapešu pirki? - 11 paiet laiks - draudzenes ilgi nav tikušās - vaicātāja izvairās, beigās notiek neizbēgama satikšanās... - Klau, draudzene, kur pazudusi, kāpēc uz telefona zvaniem neatbildi? Vai kas noticis? - Tu teici, ka 11 ruļļus tapešu pirki dzīvojamai istabai! - Nuja! 11 gabalus! - Bet man palika 5 ruļļi lieki - Nubet man ar palika tik pat daudz liekie...