Labdien! Mani interesē vai ir pieejams kāds pieredzējis fotogrāfs, kas uztaisa skaistas seksa bildes. Mums ar sieviņu gribas sarūpēt sev skaistas bildītes par atmiņu. Protams gribētos lai fotogrāfs pēc tam visus paraugus izdzēš, nepublicē apkārt. Var teikt diskrēti. Varbūt derētu fotogrāfs, kurš jau kaut ko tādu ir darījis, nevis iesācējs, kurš vairāk blenzīs uz plikumiem nevis fotografēs.
Ja Rīgā tad pie šitā kunga www.fotojanis.com , pie viņa tādi klienti nav retums , daži pat mēdz ietaupa piķi uztirgo kādiem žurčikiem ko ar var sarunāt ar fotogrāfu Es ar bildēju tādas sesijas , taču man gara pastāvīgo klientu rinda taka iesaku kolēģi ar gana lielu pieredzi šai jomā uz kuru var paļauties arī dikrētuma jomā.
Skaists nedēļas iesākums!Ekstremāli provokatīvs topiks publikai kur izteikties!Diez kāpēc vecākās paaudzes puritāņi jau neatrodas postenī?Taisni derētu kāds nopēlums pozitīvi noskaņotajiem entuziastiem.Kad mēs augām,tad tā nebija,šitos vajag dienestā nosūtīt,kur skatās admini,rietumu liberastu pagrimums utt.
viecha:Skaists nedēļas iesākums!Ekstremāli provokatīvs topiks publikai kur izteikties!Diez kāpēc vecākās paaudzes puritāņi jau neatrodas postenī?Taisni derētu kāds nopēlums pozitīvi noskaņotajiem entuziastiem.Kad mēs augām,tad tā nebija,šitos vajag dienestā nosūtīt,kur skatās admini,rietumu liberastu pagrimums utt.
Kāds pagrimums, ja viens no mūsu vecākajiem pasažieriem forumā piedāvā samērīties ar čibrikiem?
TAUTAS stilā kā noskaidrojām NEKAĶĪ ! Neviena zvana , labi bija viens "aizdomīgs" bet zvanītāja liedzās
re kā, a es vislaik bij pārliecināts ka tu mums tāds riktīgs tautas mākslinieks, visi tie saburzītie paladziņi fonā u.t.t. http://www.fotoblog.lv/img/255685/?cid=6803
TAS ir "Hoobijs" iz paša vēlmēm , ot vēlmes par KĀPOSTU un kā izrādās arī BEZ ir pavisam citas. To tagad 100% zinu ir "Jakoļī jāčinkst apkārt" kas man nx nav interesanti un nepieciešams Nekad nebiju nevienu modeli miklējis visi bij nākuši kautkādā biznesā projektos vai līgti par piķi. Tak PASAKAS ka skuķu bari piesakās "Meitbliežiem" uz prastām figņam ka tik na haļavu ir PASAKAS , paši koļī tinās apkāt
pikachuu:Labdien! Mani interesē vai ir pieejams kāds pieredzējis fotogrāfs, kas uztaisa skaistas seksa bildes. Mums ar sieviņu gribas sarūpēt sev skaistas bildītes par atmiņu. Protams gribētos lai fotogrāfs pēc tam visus paraugus izdzēš, nepublicē apkārt. Var teikt diskrēti. Varbūt derētu fotogrāfs, kurš jau kaut ko tādu ir darījis, nevis iesācējs, kurš vairāk blenzīs uz plikumiem nevis fotografēs.
re kā, a es vislaik bij pārliecināts ka tu mums tāds riktīgs tautas mākslinieks, visi tie saburzītie paladziņi fonā u.t.t. http://www.fotoblog.lv/img/255685/?cid=6803
TAS ir "Hoobijs" iz paša vēlmēm , ot vēlmes par KĀPOSTU un kā izrādās arī BEZ ir pavisam citas. To tagad 100% zinu ir "Jakoļī jāčinkst apkārt" kas man nx nav interesanti un nepieciešams Nekad nebiju nevienu modeli miklējis visi bij nākuši kautkādā biznesā projektos vai līgti par piķi. Tak PASAKAS ka skuķu bari piesakās "Meitbliežiem" uz prastām figņam ka tik na haļavu ir PASAKAS , paši koļī tinās apkāt
"Meitblieži" pa draugiem un citiem resursiem spamo: "Vai nevēlies fotosesiju 18+..." Pašas laikam nenāk un rindās nestāv.
pikachuu:Labdien! Mani interesē vai ir pieejams kāds pieredzējis fotogrāfs, kas uztaisa skaistas seksa bildes. Mums ar sieviņu gribas sarūpēt sev skaistas bildītes par atmiņu. Protams gribētos lai fotogrāfs pēc tam visus paraugus izdzēš, nepublicē apkārt. Var teikt diskrēti. Varbūt derētu fotogrāfs, kurš jau kaut ko tādu ir darījis, nevis iesācējs, kurš vairāk blenzīs uz plikumiem nevis fotografēs.
Viagru jaf esi sapircis? Cik atceros toreiz sūrojies, ka problēmas esot Nebūs labi, ja aizies specs, bet tev tikai uz 6šiem skatīsies
aņuks Kāpnēs kaimiņš kaimiņam - klau, organizēju grupņiku, gribi piedalīties? - jā, kas vēl piedalās? - es, tu un tava sieva -nē, tad es nepiedalos - labi, tad svītrojam tevi, paliek tikai tava sieva
Tadi ar manīti , kādreiz šancējot lborī visādi EXSTRĀ brīnumi manīti DAĻEJI reziēm esmu pat klientiem mēģinājis ATDARINĀT konkrētos stilus , gadās sanāk reālas bombas PIEMĒRAM burzītie palagi No tiem daudzas ir vienkarši stārā Tas noskatīts no pārīšiem kuri paši sevi fočīja ar ziepjiem 1990 gados