Pašam nav bet esmu redzējis darbībā. zin tā neko izskatījās. tikai sākumā gan jau jāpierd būtu ka viņš tik zemu atrodas pie kaajaam jau gandrīz. bet nu prasiiju pro fotogrāfam un šis teica ērti un viegli. kkā tā
Ojārs te vienu bij sabliezis ar šitām siksnām pie Ieriķu benzīntanka. Zinu arī bix savādākas. Katrā ziņa jebkuras siksnas kas cieši nefiksē tehniku ir MĒSLS jo viss karājās sitās un maisās.
Lunis:Ojārs te vienu bij sabliezis ar šitām siksnām pie Ieriķu benzīntanka. Zinu arī bix savādākas. Katrā ziņa jebkuras siksnas kas cieši nefiksē tehniku ir MĒSLS jo viss karājās sitās un maisās.
Zinu vismaz divus gadījumus kad šitādas "Karājošas" beidzas ar tehnikas remontu , vienā gadījumā izlūza Markam statīva ligzda otrā atskrūvējās vaļa , zemē uz akmeņiem nojājās Marks ar 70-200 , optiķim pilnīgs p-zdec lēcas sabira kamerai spogulis nolūza un kautkas vēl korōče zaudējumi uz pāri štukām. Tas gan nebija uz šitām siksnām bet modīgākām , jostu ar āki.
Esmu lietojis, ja jābizo visu dienu ar divām kamerām un nav laika čakarēties un meklēt pa somām vai mainot objektīvus, tad gana ērti. Protams jādomā lai neatsit, bet kā te daži minēja, tad atsist var arī ja kameras uz pleca karājās. Šādi vismaz viņas lietot ir ērtāk, kā tad ja kameru siksnās uz pleca. Man šis variants pilnībā apmierina, ja jāstrādā ar divām kamerām.
Siksnas jebkurā gadījumā ir gan neertas gan bīstamas , tik vien ja jākarājas un nekur nav jākustas. Ērtākus drošākus par "krūšturiem" nekas vēl nav manīts. Velc kā gribi lec kur gribi nekas nesitās un nekrīt un ērti lietojams gan virs gan zem drēbēm pat plecā kā soma.
Lunis:Siksnas jebkurā gadījumā ir gan neertas gan bīstamas , tik vien ja jākarājas un nekur nav jākustas. Ērtākus drošākus par "krūšturiem" nekas vēl nav manīts. Velc kā gribi lec kur gribi nekas nesitās un nekrīt un ērti lietojams gan virs gan zem drēbēm pat plecā kā soma.
Ko tu domā ar krūšturiem? Ja newswearu - tad tā ir pilnīgi cita lieta par kuru neiet runa.
mrproxy: Ko tu domā ar krūšturiem? Ja newswearu - tad tā ir pilnīgi cita lieta par kuru neiet runa.
Jā par www.newswear.com , ja kaut kur jākustas nevis vienkārši JĀSTĀV uz vietas stundām nekas labāks par parastu pleca siksnu kamerai vai newswear nav manīts. Tas uzkabes siksnas visu augstāk apraustīto iemeslu dēļ nav lietojamas .
Black Rapid neesmu mēģinājis, bet HoldFast gan izmēģināju un secināju, ka manam fotografēšanas stilam viņi nav piemēroti. Jutos ļoti ierobežots. Kameras piestuprināšana atpakaļ pie siksnes prasīja pārāk daudz laika. Smukas gan viņas ir, bet katram jau savs.
Bet nu man ērtāk arī ir ar vienu kameru bildēt tapēc nevaru būt īsti objektīvs spriedējs.
Billy:Black Rapid neesmu mēģinājis, bet HoldFast gan izmēģināju un secināju, ka manam fotografēšanas stilam viņi nav piemēroti. Jutos ļoti ierobežots. Kameras piestuprināšana atpakaļ pie siksnes prasīja pārāk daudz laika. Smukas gan viņas ir, bet katram jau savs.
Bet nu man ērtāk arī ir ar vienu kameru bildēt tapēc nevaru būt īsti objektīvs spriedējs.
Man labākais variants pagaidām ir šis: [url=http://blog.billyart.net/2013/08/my-thoughts-on-bags-for-event.html
Man[/url] ar tāds fīlings, ka varētu būt nedaudz ierobežoti. Tāpēc varbūt ~100ls nolocīt, lai izmēģinātu ar negribas šoreiz. Tavs piedāvātais variants īsti neiet pie sirds, jo šogad pārgājis esmu praktiski tikai uz variantu 24+85. Līdz ar to 2 aparāti uz pleciem. Uztrauc tik tas ka pedeja laikā bieži noķeru pedeja momentā kad noslīd no pleciem.
Ja ar vienu tikai, tad stiklus salieku retrospective 10 vai jau pieminētajā newswear. Patiesībā ta lieta ir baigi labā un ērta. Taču katru dienu to man nevajag.