Nepatīk vadi, no lattelekom piedāvātais risinājums (ap 50ls) tīkla pagarinātājs ir par dārgu. Mēŗkis - lattelekom interaktīvā televīzija Vai ir kāds un arī kāda, kurš mājas sistēmās izmanto tīkla pagarinātājus (ethernet exteder) izmantojot elektroinstalāciju. Atradu šitādu variantu NET POWERLINE ADAPTER 200MBPS/TL-PA2010 KIT TP-LINK. Labrāt uzklausīšu konstruktīvu kritiku no Bildes un Haiduka. No pārējiem tikai praktiskus padomus.
TP Link paliek labāki, nedaudz, bet paliek. Ar alternatīvajām firmvārēm ir pat ok. Laiku pa laikam kāds nomirst, bet ir arī krietni gļukaināki linksisi un mazās ciskas redzēti.
p.s. Aizbraucot ciemos pie vecākiem, vienmēr ar baigo interesi skatos reklāmas - jo redzu tās pirmo reizi, attiecīgi vienmēr šķiet baigi interesanti ko jaunu reklamē.
Man tāds ir-Telekoms notirgoja pie uzstādīšanas lai nav briesmīgi jāurbjas cauri sienām un stāviem,Cena bija kaut kas ap 40+.Strādā bez problēmām jau gadus divus varbūt.Elektroinstalācija man tāda vidēji moderna-gluži padomju laiku nav,Pats "interaktīvais" dekoderis gan mēdz šad tad uzkārties,Sevišķi pēdējā laikā,kad nomainīju modēmu uz to kruto-4D vai kā tur saucas.Nav ne jēgas ko tas dod un nafig man viņš būtu vajadzīgs.Atsūtīja vēstuli,ka modema nemainīšanas gadījumā viņi negarantējot kvalitāti.Bet patiesībā sanāca otrādi!Bet pats tas Power line adapter šancē stabili.
Jocīgi, arī neskatos TV jau trešo gadu. Ja neskaita pieslēgšanos Dziesmu svētku laikā, pa kompja monitoru. Iepriekšējā dzīvē TV (interaktīvais) bija ieslēgts i-netam (optiskais kabelis un k-kāda kastīte, kuru Lattelecom izīrēja).Kunde bija ļoti apmierināta. Sevišķi ar iespēju skatīties vēlamo raidījumu sev izdevīgā laikā.
Uldi, interaktīvā Tv ar to atšķiras, ka jebkuru raidījumu var ierakstīt un sksatīties sev vēlamā laikā ;-ppppppp un ir dažas programmas, kas nemaz nav jāraksta, bet var vilkt laukā no arhīva un skatīties ....
Ot ot , man tagad sievasmāte kopš ieviesām šai digitālo LTK neskatās vairs televižoru 5x dienā bet vienreiz nēdēļā DIENNAKTI no vietas Parējā laikā sēž dobēs
Cik esmu dzirdējis, pa TV rāda visādus mēslus, kultūras raidījumiem tiek doti neērti raidlaiki. Klausos radio 3, tur vismaz nemitīgi nestāsta visādas sliktas ziņas. Kas ir interaktīvā TV, tiešām nezinu. Ja nav tā, kā apsrakstīju, tad tā nav interaktīva, tik tiek tā saukta, mārketinga dēļ.
Uldi, man Tavs teksts atgādināja filmas fanātu atrunas - sak, filma ir labāka, jo liek domāt par katru kadriņu un nebildēt visādus mēslus... Neviens Tev liek skatīties tos mēslus- nospied TV podziņu un izslēdz.
Nav prāta darbs atteikties no civilizācijas sasniegumiem- tikai nevajag kļūt par šo sasniegumu vergu...
versatile:TP Link paliek labāki, nedaudz, bet paliek. Ar alternatīvajām firmvārēm ir pat ok. Laiku pa laikam kāds nomirst, bet ir arī krietni gļukaināki linksisi un mazās ciskas redzēti.
man tāds galīgi lētais darbojas jau 3. gadu un nav ko šim pārmest
Boksu gan es nesaprotu.Bet raug drausmīgi populāra lieta pasaulē.Sekoju tikai dažiem klasiskajiem sporta veidiem,kas klasiski ir pie mums.Ne krikets,ne amerikāņu futbols vai beisbols man neinteresē!
UldisMuzikants:... jautājums - vai interaktīvā TV it tāda, kur notiek skatītāja dialogs ar diktoru, jeb kur pats piedalās filmā kā viens no aktieriem, iespaidojot filmas norisi, neatkarīgi no režisora gribas?
ka tik visa interaktivitāte un interpasivitāte neaprobežojās ar kanālu pārslēgšanu un ar pogu ON / OFF! to, ka var uzsaukt raidījuma ierakstu sev izdevīgā laikā nekorekti lamāt par interaktīvu. tas pats, kas ierakstīt gavņitofonā / magnetoskopā, tikai aparāts otrā kabeļa galā.
Tā viš i. No t.s. "interaktivitātes" tur ir tikai tas, ka pāris kanāliem iespējams paskatīties ko no arhīviem, bet pārējiem nekā, izņemot nedaudz patīt atpakaļ, ja esi paspējis ieslēgt televizoru raidījuma vidū. Vot i domāju, vai ir adekvāti maksāt tos 30 latus par šādu "interaktivitāti". Nemaz nerunājot par pārdesmit vecu filmu piepirkšanu klāt pie tās jau tā uzpūstās abonēšanas maksas.
Es ar tā daru, bet ja nokavēju un raidījums beidzies vai titros jau rāda nākamo raidījuma nosaukumu, tad skuju... Bet... kā Žvaņeckis teica: par nākamo prezidentu tauta ievēlēs to, kurš izņems no televīzijas visas reklāmas...
Eltons:Tā viš i. No t.s. "interaktivitātes" tur ir tikai tas, ka pāris kanāliem iespējams paskatīties ko no arhīviem, bet pārējiem nekā, izņemot nedaudz patīt atpakaļ, ja esi paspējis ieslēgt televizoru raidījuma vidū. Vot i domāju, vai ir adekvāti maksāt tos 30 latus par šādu "interaktivitāti". Nemaz nerunājot par pārdesmit vecu filmu piepirkšanu klāt pie tās jau tā uzpūstās abonēšanas maksas.
Kur tādu ekskluzīvu maksu ieguvi. Mans komplekts optiskais 1 ar papildpaku telekanāliem, diviem dekoderiem, internets, telefons šomēnes tikai nedaudz virs 21ls.