Skatīšos (ja mēs par šo vakaru runājam) Brokastis Tifānijā (1961.g.). Tā nu sanācis, ka šo Trūmena Kapotes grāmatu lasījis esmu, bet filmu vēl līdz šim brīdim nav sanācis noskatīties.
Gaisma:Skatīšos (ja mēs par šo vakaru runājam) Brokastis Tifānijā (1961.g.). Tā nu sanācis, ka šo Trūmena Kapotes grāmatu lasījis esmu, bet filmu vēl līdz šim brīdim nav sanācis noskatīties.
A es atbraucu no Rīgas, kur Lielajā Ģildē klausījos Sinfonietta Rīga sezonas atklāšanas koncertu. jums par tiem Luņa maniakālajiem palagiem, Trūmena depresiju un Solncedaru ar kaltētiem kailgliemežiem. ;-ppppppppppppppppppp
Paldies par saiti, tiešām ļoti interesanti un talantīgi! Palasoties tīmeklī uzzināju, ka cilvēks nopietni ir studējis gan medicīnu, gan itāļu un flāmu 15.-17.gs. gleznotāju tehnikas... Neko perversu vai falšu viņa darbos gan nesaredzu... Lai visiem jaukas brīvās dienas
Ja es strādātu,tad pktd vakaros paliktu ilgāk un apdomātu šonedēļ paveikto valsts un tautas labā kā arī nospraustu uzdevumus jaunajam darba cēlienam nākošnedēl.
viecha:Ja es strādātu,tad pktd vakaros paliktu ilgāk un apdomātu šonedēļ paveikto valsts un tautas labā kā arī nospraustu uzdevumus jaunajam darba cēlienam nākošnedēl.
Tā būtu tā "latviskā dzīvesziņa" par ko Levits runā preambulā?