forum.gif
Jehhh - pktd vakars:-)))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jehhh - pktd vakars:-)))
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.09.13 19:26
 citēt
ja raksta krieviski ar latīņu burtiem ..... tā ir baigā necieņa?
Publicēts: 27.09.13 21:34
 citēt
Sapper:
viecha:Ja es strādātu:face-grin:,tad pktd vakaros paliktu ilgāk un apdomātu šonedēļ paveikto valsts un tautas labā kā arī nospraustu uzdevumus jaunajam darba cēlienam nākošnedēl.:face-wink:

Tā būtu tā "latviskā dzīvesziņa" par ko Levits runā preambulā?

Ta vells viņ zin to preambulu.Neesmu lasījis.Man patīk filmas par padomjlaika darba entuziastiem un triecienniekiem.Tur tā dara-sanāk vakarā jaunieši uz tusiņu un runā kā labāk izpildīt plānu.:face-grin:Ne jau par kodieniem un izklaidēm,bet par valsti domā.:face-wink:Iedzersim par patiesu dzīves atspoguļojumu mākslā!
Publicēts: 27.09.13 21:54
 citēt
Vēl labākas bija filmas, kurās 1,5 stundas darbība notikās kabinetā, kur vienas fabrikas direktors nepārtraukti ecējās ar otras galveno inženieri: "Sergej Petrovič, počemu sorvaļi postavki, vi že komuņist!" Un ik pēc 5 minūtēm uzsauciens sekretārei: "Tamara Vasiļna, čaju, požalsta!"
Publicēts: 27.09.13 22:07
 citēt
Jā.Progresīvais kā likums ir partijas sekretārs.Un kad sliktie spēki viņu izmet no šeptes un arī no partijas,tad viņš sēž ezera krastā,met akmentiņus ūdenī un smagi pūš.:face-grin:Bet pēc brīža atnāk citi progresīvie biedri,viņi turpina cīņu un beigās taisnīgums triumfē,sliktos atmasko un raugi arī jaunā rūpnīca jau kūpina dūmeņus un plāns izpildīts un tauta laimīga!:face-wink:Ak jā, un pa vidu vēl arī mīlas trīsstūris atrisinās jaunajam partorgam par labu!!!!!
Publicēts: 28.09.13 11:19 labots
 citēt
Pasolini un Antonioni nervozi pīpē maliņā... :face-devil-grin:

Bet ko nu tikai par kino, arī muzikālā audzināšana irļoti svarīga.
Vakarā visiem noskatīties www.youtube.com...
Publicēts: 08.11.13 17:31
 citēt
Publicēts: 08.11.13 18:24
 citēt
uzaicini, tās dāmas, uz saviem lauku īpašumiem , tjipa, uz semināru .................... :grimace:
Publicēts: 08.11.13 18:50
 citēt
piekdienas vakars....esmu ceļā uz darbu. Pagaidām vēl ir darbs. Pēc nedēļas varbūt kopā ar dansigu un partorgu mētāšu akmentiņus.
Publicēts: 08.11.13 18:54
 citēt
UldisMuzikants:Esmu tādā noskaņā, ka varētu nepārdomāti apsolīt, ka došos uz Liepājs Fototusu, ja vien tur brauktu arī divas dāmas, kuras man būtiskas. Tiklīdz noskaņojums pāries, solījums vairs nebūs spēkā.

Tiksi ar abām galā??:face-smile:
Publicēts: 08.11.13 20:27
 citēt
Rolands66: Pēc nedēļas varbūt kopā ar dansigu un partorgu mētāšu akmentiņus.

Ar dansigu skaidrs, bet nafik vēl kaukādi partorgi kompānijā?
Publicēts: 08.11.13 21:19
 citēt
Meukowam prismā normāls skidons... vakars var sākties...
Publicēts: 08.11.13 21:24
 citēt
spicē labi skidoni, tolpīšanās gan baigā :beaten:
Publicēts: 09.11.13 19:01
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: