forum.gif
Gulbja lidojums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gulbja lidojums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.09.13 18:23
 citēt
Forša svētdiena izvērtās: www.delfi.lv...
Publicēts: 22.09.13 18:49 labots
 citēt
Gulbis , baigi nestabīls, un neprognozējams .... var sagādāt spēcīgas problēmas Nadālam, uzvarēt Mareju, bet zaudēt kādam mazpazīstamam , kurš rangos ieņem kādu 150 vietu... , bet lai vai kā, labi, ka viņš mums ir .... :bad_smile:
lietuvā šodien/šovakar daudziem širmīši ies pa gaisu, tas arī ir notikums
Publicēts: 22.09.13 18:59
 citēt
Vai tad autobraucēju/ fanu F/blogā nemaz nav?
Noslēdzošais posma tomēr.
www.autorally.lv...:
Publicēts: 22.09.13 19:00
 citēt
negatIvs:Gulbis , baigi nestabīls, un neprognozējams .... var sagādāt spēcīgas problēmas Nadālam, uzvarēt Mareju, bet zaudēt kādam mazpazīstamam , kurš rangos ieņem kādu 150 vietu... , bet lai vai kā, labi, ka viņš mums ir .... :bad_smile:

Nu šodien tā neprognozējamība izpaudās visbaudīgākajā un labākajā veidā!:face-smile:
Publicēts: 22.09.13 19:03
 citēt
negatIvs:Gulbis , baigi nestabīls, un neprognozējams .... var sagādāt spēcīgas problēmas Nadālam, uzvarēt Mareju, bet zaudēt kādam mazpazīstamam , kurš rangos ieņem kādu 150 vietu... , bet lai vai kā, labi, ka viņš mums ir .... :bad_smile:

šodien fināls?Cikos?
Publicēts: 22.09.13 19:05
 citēt
Jolan:

šodien fināls?Cikos?

Visu jau esi nogulējis :)
Publicēts: 22.09.13 19:08
 citēt
Baltskars:
Jolan:
šodien fināls?Cikos?

Visu jau esi nogulējis :)

:face-crying:
Publicēts: 22.09.13 19:11
 citēt
Voldemorts:Vai tad autobraucēju/ fanu F/blogā nemaz nav?
www.autorally.lv...:

Voldi, tavā linkā parādīja:
Not Found

The requested URL /:face-smile was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Nez, kas par iemeslu...
Publicēts: 22.09.13 19:18
 citēt
Jolan:

šodien fināls?Cikos?

šovakar 22.oo pa tv6 www.delfi.lv... :big_smile:
Publicēts: 22.09.13 19:23
 citēt
negatIvs:
Jolan:
šodien fināls?Cikos?

šovakar 22.oo pa tv6 www.delfi.lv... :big_smile:

Super.Paldies

p.s. Bltskars gudri iepļūtija un sēž apmierināts.:bad_smile:
Publicēts: 22.09.13 20:27
 citēt
Te publika mazliet nenovērtē to līmeni,kurā spēlē Gulbis.Tas ,kurš rangos ieņem 150.vietu,nepavisam nav autsaideris!Pirmie simts ir pasaules elite,apmēram pirmie piecdesmit jau pelna baisu naudu,bet pirmais desmits ir paredzēts brīnumbērniem.Tur nevar tikt ne ar kādu cītīgu darbu vai bagātiem sponsoriem.Blakus visam tam vēl ir jāpiedzimst ar retām dotībām un talantiem apveltītam!
Publicēts: 22.09.13 20:58 labots
 citēt
Schneider:
www.autorally.lv...:

Voldi, tavā linkā parādīja:
Not Found

Nez, kas par iemeslu...

Šajā konkrētajā gadījumā vecs cilvēks vienkārši piemirsis atstarpīti starp linku un smaidiņu: autorally.lv/:face-smile

Labāk būtu apskaidrojis, kas pa iemeslu, kādēļ saprātīgs (teorētiski) vīrišķis brieduma gados bez dajebkādas vajadzības sistemātiski un bezjēdzīgi apceļ krietni vecāku kolēģi.
Publicēts: 22.09.13 21:23
 citēt
Parādīsi apcelšanu?
Publicēts: 22.09.13 21:32 labots
 citēt
Schneider:Parādīsi apcelšanu?

Sorry!
Mainu formulējumu. Ko piesējies ((piepi.ies)? :face-wink:

Palika labāk?:face-grin:
Publicēts: 22.09.13 21:40 labots
 citēt
Nepalika. Bet izskatās, ka vienam saprātīgam (teorētiski) vīrišķim brieduma gados paliks vieglāk, ja viņš ar savu atbalstu, krietni vecāku kolēģi pamudinās kļūt par apsmieklu.
Pateikt "Kuš!" vajag pareizajā laikā visiem, kuriem draud iesaistīšanās konfliktā. :face-wink:
Publicēts: 22.09.13 21:45
 citēt
Friidis:
Schneider: Voldi, tavā linkā parādīja:
Not Found

Nez, kas par iemeslu...

Šajā konkrētajā gadījumā vecs cilvēks vienkārši piemirsis atstarpīti starp linku un smaidiņu: autorally.lv/:face-smile

Labāk būtu apskaidrojis, kas pa iemeslu, kādēļ saprātīgs (teorētiski) vīrišķis brieduma gados bez dajebkādas vajadzības sistemātiski un bezjēdzīgi apceļ krietni vecāku kolēģi.

...dažs labs diezgan bieži pats sevi nostādā diezgan mulķīgā stāvoklī bez citu palīdzības
Publicēts: 22.09.13 21:54 labots
 citēt
Schneider:

Pateikt "Kuš!" vajag pareizajā laikā visiem, kuriem draud iesaistīšanās konfliktā. :face-wink:

Nedomāju gan, ka Tu būtu tas "soģis", kurš te noteiks pareizo "kuš" brīdi.:face-wink:
Vismaz šajā konkrētajā situācijā (ar vienu izlaistu atstarpīti tekstā) vairāk izskaties nevis pēc vīrišķa brieduma gados, bet gan pēc abižotas kašķīgas vecmeitas...:face-grin:

Jolan:

...dažs labs diezgan bieži pats sevi nostādā diezgan mulķīgā stāvoklī bez citu palīdzības

Lai takš stāda. Pats vainīigs.
Ja Tev nepatīk- nelasi.
Pieklājīgs cilvēks izliksies neredzam un paies garām :face-wink:
Publicēts: 22.09.13 22:07
 citēt
Kurš teica,ka esmu pieklājīgs :face-wink:
Publicēts: 22.09.13 22:18
 citēt
Friidis:Nedomāju gan, ka Tu būtu tas "soģis", kurš te noteiks pareizo "kuš" brīdi.:face-wink:
Vismaz šajā konkrētajā situācijā (ar vienu izlaistu atstarpīti tekstā) vairāk izskaties nevis pēc vīrišķa brieduma gados, bet gan pēc abižotas kašķīgas vecmeitas...:face-grin:

Par soģi - kur nu man par tādu būt, ja viens jau uzņēmies soģa monopolu.:face-wink:
Par atstarpi - ir links, uz kuru jāspiež, neesmu web speciālists, kuram jāmeklē izlaistās atstarpes.
Par abižotu kašķīgu vecmeitu - nezinu, var būt, starp manām paziņām tādu nav, neņemos vērtēt līdzību. Bet tu dari visu, lai izskatītos pēc tā vecākā kolēģa ienaidnieka, jo ne bez tava atbalsta viņš te
Friidis: ...jemas savā nodabā.

izskatīdamies pēc muļķa :face-grin:
Publicēts: 22.09.13 22:21 labots
 citēt
Schneider:
Par soģi - kur nu man par tādu būt, ja viens jau uzņēmies soģa monopolu.:face-wink:
:

Situācijās ar veco zēnu Voldi es drīzāk esmu aizstāvis.
Toties soģi parasti ir pat divi- Šneideris ar Bilžuku...:face-wink:

Pārējie kaučkā spēj samierināties- tas velns jau nav tik melns, kā viņu te daži mālē...:face-wink:
Publicēts: 22.09.13 22:25
 citēt
Friidis:Toties soģi ir veseli divi- Šneideris ar Bilžuku...:face-wink:

Tik vien?:face-wink:
Ja gribi, es nocitēšu visus, varēsi skaitīt, bet nu lai ir, stutējiet vien abi ar veco zēnu viens otru, es paskatīšos no malas, tas pa reizei ir diezgan jautri.
Publicēts: 22.09.13 22:25
 citēt
Friidis:
Schneider:
:

Situācijās ar veco zēnu Voldi es drīzāk esmu aizstāvis.
Toties soģi parasti ir pat divi- Šneideris ar Bilžuku...:face-wink:

Pārējie kaučkā spēj samierināties...:face-wink:
mēle niez???
Publicēts: 22.09.13 22:32
 citēt
Bildes:

mēle niez???

A kas Tev pa daļu gar manu fizioloģiju?...:face-grin:
Publicēts: 22.09.13 23:26 labots
 citēt
\ negatIvs:Gulbis , baigi nestabīls, un neprognozējams .... var sagādāt spēcīgas problēmas Nadālam, uzvarēt Mareju, bet zaudēt kādam mazpazīstamam , kurš rangos ieņem kādu 150 vietu... , bet lai vai kā, labi, ka viņš mums ir .... :bad_smile: quote]

Pēc uzvaras Pēterburgā reitingā pakāpsies +- 28 vietā labāko simtniekā, karjerā jau 3. citronu nopelnījis, šovakar vēl + 80 un mazliet k vairāk - jā, nabaga lūzers
Publicēts: 22.09.13 23:27 labots
 citēt
viecha:Te publika mazliet nenovērtē to līmeni,kurā spēlē Gulbis.Tas ,kurš rangos ieņem 150.vietu,nepavisam nav autsaideris!Pirmie simts ir pasaules elite,apmēram pirmie piecdesmit jau pelna baisu naudu,bet pirmais desmits ir paredzēts brīnumbērniem.Tur nevar tikt ne ar kādu cītīgu darbu vai bagātiem sponsoriem.Blakus visam tam vēl ir jāpiedzimst ar retām dotībām un talantiem apveltītam!

jā, te mums sakrīt domas. Jācer, ka uzradīsies kaut aptuveni cienīgs aizstājējs. Tiesa - ar slimu darbu var gan tikt ļoti augstu, manuprāt Nadals, Ferers, Haas - konkrēti piemēri.
Publicēts: 23.09.13 11:21
 citēt
Nē nu protams,bez darba vispār nav ko runāt par jebkādu sportu.Par Nadalu.Vot īsti nezinu ,var jau būt,ka to baisi uzgriezto sitienu un tik precīzu un spēcīgu kā nevienam var uztrenēt.Bet tā redzēt laukumu,lasīt situāciju un tā valdīt pār saviem nerviem....viņa apvedošais sitiens ,kad pretinieks izskrien pie tīkla ir vienkārši nāvējošs... nu ir tur iedzimtas lietas.
Publicēts: 23.09.13 11:52
 citēt
Pie tā paša vien nonāksim, ka 90 un cik tur tie % darba + parējais- talants. Vienīgi mans vērojums, ka mūsdienās atšķirībā 20 gadiem atpakaļ darba daļa attiecībā pret talantu un sporta veida tradīcijām ir stipri pieaugusi. Hoķī kādreiz bija lielais četrinieks: PSRS, Kanāda, Zviedrija un čehi. Un milzu notikums, ja somiem vai jeņķiem izdevās kādu no šiem pieštaukāt. Eiropas basketbolā bija tikai PSRS un dienvidslāvi, turpretī tikko notikušajā čempī no 24 komandām katrs varēja vinnēt katru. Un Latvijas blice man patīk vēl joprojām, bet U-18 un U-20 rezultāti vieš pavisam labas cerības drīz vien.
Publicēts: 23.09.13 13:57
 citēt
Tieši par to arī ir runa.Ar tiem 90 un cik tur procentiem,tu būsi starp 90% stipro zēnu.Lai tiktu vienā vai divos procentos pašu krutāko....es uzskatu,ir jāpiedzimst.Nu nevar uztrenēties par Useinu Boltu!:face-sad:
Publicēts: 23.09.13 15:49 labots
 citēt
www.autorally.lv :face-smile:

Diezgan nožēlojams pasākums. nebija ko tur skatīties. Ja 2/3 no gonščegiem netiek līdz finišam un A+ klases braucēji kāš pāris sekundes uz dopa kilometru vadošajiem N un R grupas braucējiem, par ko tur vispār vēl runāt???

Atceros Latvijas ralli 10 gadus atpakaļ, kad cīņas gāja uz sekundes desmitdaļām līdz pēdējiem distances metriem un tad vēl ar pārsistām riepām bija līdz finiša LK bija jāpaspēj... Kad katrā ieskaites grupā bija vismaz 5 braucēji, kas kodās tā, ka maz neliekās....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):