NOPE. 1. Lēts. vai tad nav? 2. Plastmasas. vai tad nav? 3. Sūds. pat savā cenu kategorijā...
Pārspīlē gan, savā cenu kategorijā viņš konkurē tikai ar 18-55 mm to pārliecinoši uzvarot Turklāt nets ir pilns arī ar labām fočenēm, kas tapušas ar nopelto nabagu. Mans paziņa ar to verķīti šancēja ka prieks
Bildes:OPE. 1. Lēts. vai tad nav? 2. Plastmasas. vai tad nav? 3. Sūds. pat savā cenu kategorijā...
Pārspīlē gan, savā cenu kategorijā viņš konkurē tikai ar 18-55 mm to pārliecinoši uzvarot Turklāt nets ir pilns arī ar labām fočenēm, kas tapušas ar nopelto nabagu. Mans paziņa ar to verķīti šancēja ka prieks
pilns nets ar izcilām bildēm, kas fočeats ar aifonu. nu i?
Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vien tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas. Rezultātu postējam blogā, vērtē Voldis un ko..... Nu i ?
NilsS:
Bildes:ilns nets ar izcilām bildēm, kas fočeats ar aifonu. nu i?
Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vie tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas. Nu i ?
klau... doma laba. bet man ir tikai samsung galaxy s3. ģeldēs? āāāā... graustos nemāku...
nu nez... galu galā - galvenais tak ir saturs un forma, nevis AR KO/
patiesībā man pie pakaļas topika autora ciešanas... lai pērk ko grib
Bet vispār... vajadzētu sarīkot kādu konkursu. TRIPTIHS ir laba doma. Ainava.Dzīvnieks.Meitene. Bet tā, lai būtu triptihs. Vienojoša doma, forma vai vismaz saturs
Bildes:ilns nets ar izcilām bildēm, kas fočeats ar aifonu. nu i?
Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vien tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas. Rezultātu postējam blogā, vērtē Voldis un ko..... Nu i ?
Ar nepacietibu gaidu sii duela rezultaatu .. gan jau ka kaads var aizlienet Bildes kadu crop sensora kameru ar kadu 50 mm... shis jau paliek interesanti...
Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vie tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas. Nu i ?
klau... doma laba. bet man ir tikai samsung galaxy s3. ģeldēs? āāāā... graustos nemāku...
nu nez... galu galā - galvenais tak ir saturs un forma, nevis AR KO/
patiesībā man pie pakaļas topika autora ciešanas... lai pērk ko grib
Bet vispār... vajadzētu sarīkot kādu konkursu. TRIPTIHS ir laba doma. Ainava.Dzīvnieks.Meitene. Bet tā, lai būtu triptihs. Vienojoša doma, forma vai vismaz saturs
Nē, mums vajag salīdzinājumam, lai ir 50 mm 1.8 vs kaut kas krutāks. Uz konceptuālo mākslu nepretendēju, bija doma uztaisīt trīs ilustratīvas bildes tam, ko var ar minēo vājinieku. Vajadzīgi dalībnieki, mecenāts/i ( nav obligāti, abet patīkmi ) un žūrija. PS bet var arī konceptuāli - lai ir kāda ideja visā, tas gan sarežģīs darbu
Mums vajag trīs dalībniekus,kā minimums. Pirmais pārstāvēs lupatlašus un 50 1.8 - tas es. Otrais startēs Tautas Klasē ar 50 1.4 uz šī cilvēka pleciem jau gulsies slodze nepievilt budžeta variantu Trešajā, kā nojautāt, vajag aristokrātisko 50 1.0 bet derēs arī nedaudz prastākais 1.2 Vēl iespējama Open kategorija, kurā bliež ar haseli,geļiosu, pinholi, vai Fujifilm uc ekvivalentiem, taču 50 mm ietvarā.
dansiga:Ehhh .. džeki ... cik Jūs smieklīgi izsaktaties ;-)))))
Cik iedzēri? varbūt uzpīpēji? Te čaļi nopietni par to ko nesaprot? Tehnika tas ir precīza zinātne un jebkura novirze no normas ir brāķis vai jaunaklājums. Turpini pīpot. nekauņa.
imgfoto:Vispār jau civēks prasīja atsauksmes par konkrētiem stikliem...tā teikt value for money ar budžetu 250 naudiņas, cerot sagaidīt padomu pēr no šiem to vai to.
A panesās teoretizēšana par biežāk izmantojamajiem mm, ar papildjautājumiem, lai parādītu savu erudīciju
Nu lai nokopētu ļoti precīzi gan būtu jāiespringst, ja uzstādījums ir vienkārši patīkams bērna portrets.....tad bez problēmām. Tad nebildēsi kaķi, graustus un kokus ?
NilsS:Nu lai nokopētu ļoti precīzi gan būtu jāiespringst, ja uzstādījums ir vienkārši patīkams bērna portrets.....tad bez problēmām. Tad nebildēsi kaķi, graustus un kokus ?
VValdis:Jūs sakat, ka te ir ir idioti, bet idioti ir tur ārā www.delfi.lv... Agrāk par to tiesāja un sauca par hanibālismu
Normāla parādība - ķīnieši jau sen rij savas placentas, un kā pa brīnumu tieši Ķīnā atklājas arvien vairāk jaundzimušo, kuriem DNS sastāv nevis no 2, bet gan no 3 spirālēm. Kā arī visādi indigo-bērni un bērni ar it kā "spējām" Ķīnas mode, kr4.
NilsS:Nu lai nokopētu ļoti precīzi gan būtu jāiespringst, ja uzstādījums ir vienkārši patīkams bērna portrets.....tad bez problēmām. Tad nebildēsi kaķi, graustus un kokus ?
NilsS, pastāsti tam plātīzerim, ka "blendēt" ir no vārda: blende / diafragma. Tas ticis lietots jau pasen, kad tādu bildīšu nebija pat projektā. Laikam prāta samulsumā būs fotokameru ar blenderi sajaucis. Lai attopas, nesmīdina pasauli. Par tematu: www.wlcastleman.com... www.thephoblographer.com... Ja cilvēks grib / var bildēt, noder 30-to gadu objektīvs 1:3,5 50mm: www.youtube.com... Ar tādu Roberts Kapa bildēja 36-tajā (ja pareizi atceros) Spānijā savas Pilsoņu kara reportāžas...
imgfoto:Vispār jau civēks prasīja atsauksmes par konkrētiem stikliem...tā teikt value for money ar budžetu 250 naudiņas, cerot sagaidīt padomu pēr no šiem to vai to.
A panesās teoretizēšana par biežāk izmantojamajiem mm, ar papildjautājumiem, lai parādītu savu erudīciju
Kurš ir tik čakls, lai uzņemtos veidot aprakstu par fiksiem kenonam, sanāk ka..... Jāapraksta + un - 35 mm f 2.0 50 mm 1.8 50 mm 2.0 macro 50 mm 1.4 60 mm macro 85 mm 1.8 Sigmai 30 mm 50 mm 1.4 50 mm 2.8 70 mm macro Tad vēl + tamron utt, ja tas viss ir fredmiranda.com tik zēns nejēdz pameklēt
Ja par lietu,tad ja manuālis nav problēma, var domāt par visu to samiyangu,walimexu un ar citiem nosaukumiem pārdodamo saimi. Visi par savu cenu lietojami.
NilsS, pastāsti tam plātīzerim, ka "blendēt" ir no vārda: blende / diafragma. Tas ticis lietots jau pasen, kad tādu bildīšu nebija pat projektā. Laikam prāta samulsumā būs fotokameru ar blenderi sajaucis. Lai attopas, nesmīdina pasauli. Par tematu: www.wlcastleman.com... www.thephoblographer.com... Ja cilvēks grib / var bildēt, noder 30-to gadu objektīvs 1:3,5 50mm: www.youtube.com... Ar tādu Roberts Kapa bildēja 36-tajā (ja pareizi atceros) Spānijā savas Pilsoņu kara reportāžas...
idiots! Beidz te gvelzt blēņas . Jaunie to ņem nopietni.
Man bērnībā arī nācās diafragmas skaitli par blendi dēvēt. Tā bija pieņemts. Vēl bija dzīvi cilvēki, kam vācu valoda nebija svešvaloda, bet viena no 2 ikdienā lietojamajām valodām savulaik.
imgfoto:Man bērnībā arī nācās diafragmas skaitli par blendi dēvēt. Tā bija pieņemts. Vēl bija dzīvi cilvēki, kam vācu valoda nebija svešvaloda, bet viena no 2 ikdienā lietojamajām valodām savulaik.
Bļ**, es vnk iesmaidīju kā tas skan. Lai jau tas izraisa vemšanu mūsu senioram/meistaram. galvenais tak ir varējums fotogalerijā, ne? Nez kur palika tas pēdējais šedevrs...