Es pats ar sevi - tā visinteresatāk. Uztaisīšu pa vidu kādu fočeni ar ūbero 85nieku un paskatīšos, vai tauta maz pateiks - kas ir kas.....tas ar piebildi, ka kāds piešķirs to 50mm
imgfoto:nee nu skan labi es juutu, ka turpmak tikai pieblendereshu!
Bet kā ir pareizi -pieblendēt, vai pieblenderēt ? Man labāk tīk pēdējais. Kurš man ir gatavs aizdot 50 mm 1.8 uz 2-4 nedēļām ? Varu pretī piešķirt 1.4
jpcik-esmu aizdevis vienam skuķim jau laikam uz gadu. Kaitināja tā fokusēšanās žžž-žžž. Vazājos apkārt ar 50/2,5 compakt macro,man daudz labāk patīk. Kad vaig ārtu ,cērtu ar 85/1,8
Tu Juri piemirsi, ka te nav konurss uzmini milimetrus, bet gan stāsts par sūds vs nesūds. Tik bieži blogā ir dzirdēts, ka ar lēto 50 mm nav aršana, ka kādam taču tas ir jāpārbauda
NilsS: Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vien tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas. Rezultātu postējam blogā, vērtē Voldis un ko..... Nu i ?
VValdis:Vecais ments sajaucis visus pierādījumus. Pirkstu nospiedumus ar smērējumu apakšbiksēs, noziedznieka portretu ar cietušā bildi.
Problēmas ar tevi. Būsi aizmirsis zelta likumu: NEKAD nenolaid līdz paģirām.A ko tu - puspamodies, visiem, dāmu ieskaitot, lec acīs? Cilvēki testus rīko,tev arī ir viens. Par cik. kā "veca plate II" nevari no skaņu celiņa "milicis" tikt nost - izdari sekojošo. 1) pieivlkšanās pie vingrošanas stieņa = 15 x. 2) atspiešanās = 25 x. 3) skrējiens, 5 km ar laika limitu 25 min. Ja neesi spējīgs, tad tu pat miličos nederi. Mīkstais. Appīpējies, sarijies mīkstais.
VValdis:Vecais ments sajaucis visus pierādījumus. Pirkstu nospiedumus ar smērējumu apakšbiksēs, noziedznieka portretu ar cietušā bildi.
Problēmas ar tevi. Būsi aizmirsis zelta likumu: NEKAD nenolaid līdz paģirām.A ko tu - puspamodies, visiem, dāmu ieskaitot, lec acīs? Cilvēki testus rīko,tev arī ir viens. Par cik. kā "veca plate II" nevari no skaņu celiņa "milicis" tikt nost - izdari sekojošo. 1) pieivlkšanās pie vingrošanas stieņa = 15 x. 2) atspiešanās = 25 x. 3) skrējiens, 5 km ar laika limitu 25 min. Ja neesi spējīgs, tad tu pat miličos nederi. Mīkstais. Appīpējies, sarijies mīkstais.
PR 21 86 29.12 pgaidām Vismaz puse miliču to nevar
vai die...25 minūtēs 5 km! Tik lēni jau es savos 43os vēl varu
Ir lietas vietas kur visu dienu bildēt ar 10mm stiklu, tas ir 16mm uz ff. , citreiz visu dienu ar 200mm reizēm +2x konverteris , parasti nekādu mistiski zvērīgu kvalitati nevajag tāpat neviens A.0 1200dpi nedrukas. Ja arī drukas , tad digitālajā ērā jo lielaks formats jo mazakas prasības pret kvalitāti. Tad nu esmu pārliecinajies ka man pilnigi pietiktu ar diviem fiksiem 18mm Zeiss fiksu un 200mm gaišu fiksu. Kā trešu var izmantor ļoti asso tehnisko 50mm f.2,5 . Droši zinu ka nekad neņemtu jokaino 50mm f.1,4 tas maxsliniekiem pontus dzīt ne bildet. Savulaik pie ceisa nonacu kar kolegis aizņēmās manu 16-35 f.2,8 iedodot vietā savu 18mm ceisu , pecāk Canon 16-35 kuru izmantoju tik 16mm galā šķita neass sliktu izskirtspeju strunts ar parsatinatam krasam. Katram savas prioritates un vajadzibas Strādajot! Ja būtu kazu halturists iztiktu ar divirm stikliem 17-40 un 70-200 i neko citu nevjadzetu.
VValdis:Kur ments saredz dāmu. Vienīgā miliča pieredze ir atskurptuvju karalienes un tās viņš sauc par dāmām?
Šāds viedoklis ir ļoti tipisks zemākā "ranga" urlu/ļurbu kategorijai, kuri neko vairāk par poliču dežūrdaļas "mērkaķu būri", atļurbeni un to personālu nav pieredzējuši...
Dienestā normatīvs bija 3000, to liku vēsi, jo pīpēt esmu atmetis jau no 94.gada, arī šnabi dzeru visai nosacīti, 5000 skraidīju pirms gadiem 25, bet, ja pareizi atceros, par 25 minūtēm tos varēja noļukšāt samērā nesteidzīgi.
VValdis:Kur ments saredz dāmu. Vienīgā miliča pieredze ir atskurptuvju karalienes un tās viņš sauc par dāmām?
Šāds viedoklis ir ļoti tipisks zemākā "ranga" urlu/ļurbu kategorijai, kuri neko vairāk par poliču dežūrdaļas "mērkaķu būri", atļurbeni un to personālu nav pieredzējuši...
. Un ko tad ir manījuši tie no augstākajiem līmeņeim?
Voldemorts: Problēmas ar tevi. Būsi aizmirsis zelta likumu: NEKAD nenolaid līdz paģirām.A ko tu - puspamodies, visiem, dāmu ieskaitot, lec acīs? Cilvēki testus rīko,tev arī ir viens. Par cik. kā "veca plate II" nevari no skaņu celiņa "milicis" tikt nost - izdari sekojošo. 1) pieivlkšanās pie vingrošanas stieņa = 15 x. 2) atspiešanās = 25 x. 3) skrējiens, 5 km ar laika limitu 25 min. Ja neesi spējīgs, tad tu pat miličos nederi. Mīkstais. Appīpējies, sarijies mīkstais.
Vai to tev iemācija Tava karaliene no atļurbenes?
Tev gan kaut kāda tāda pilnīgi slimīga tieksme uz mentiem un atļurbenēm. Pēc tādiem tekstiem vairāk par 15 gadiem tev neiedosi, vai nu smadzenītes nodzertas. Pēc pieauguša cilvēka pie pilnas saprašanas tiešām neizklausies.