Voldemorts: Problēmas ar tevi. Būsi aizmirsis zelta likumu: NEKAD nenolaid līdz paģirām.A ko tu - puspamodies, visiem, dāmu ieskaitot, lec acīs? Cilvēki testus rīko,tev arī ir viens. Par cik. kā "veca plate II" nevari no skaņu celiņa "milicis" tikt nost - izdari sekojošo. 1) pieivlkšanās pie vingrošanas stieņa = 15 x. 2) atspiešanās = 25 x. 3) skrējiens, 5 km ar laika limitu 25 min. Ja neesi spējīgs, tad tu pat miličos nederi. Mīkstais. Appīpējies, sarijies mīkstais.
Vai to tev iemācija Tava karaliene no atļurbenes?
melnais humors ir ok bet vai šis jau nav pārāk melli ?
VValdis:ai to tev iemācija Tava karaliene no atļurbenes?
Tev gan kaut kāda tāda pilnīgi slimīga tieksme uz mentiem un atļurbenēm. Pēc tādiem tekstiem vairāk par 15 gadiem tev neiedosi, vai nu smadzenītes nodzertas. Pēc pieauguša cilvēka pie pilnas saprašanas tiešām neizklausies.
Tu prokurors, ka gadus nosaki cik kam iedot un par ko?
Tev gan kaut kāda tāda pilnīgi slimīga tieksme uz mentiem un atļurbenēm. Pēc tādiem tekstiem vairāk par 15 gadiem tev neiedosi, vai nu smadzenītes nodzertas. Pēc pieauguša cilvēka pie pilnas saprašanas tiešām neizklausies.
Tev pat sajēga tik īsa, ka nesaprati (vai negribēji saprast) ka runāju par vecumu. Bet Tev jau tā cietumu un atļurbeņu tēma tāda tuvāka
imgfoto:nu skrienošam cilvēkam rokas/kājas kustēsies pulka ātrāk par ķermeni
iedomājies pulksteņa pendeli - ar kādu laiku to nofočēt sastingušu tieši vertikāli un ar kādu - kad tā ir pašā malā. minimālais laiks tak atšķirsies, ne?
ir veel trakaak...ja pulkstens brauktu garaam un to bildeetu pannejot, uz vienu pusi pendelja aatrums buutu par tik atraaks, cik plaknee parvietojas pats pulkstenis, toties, ja pannetu ar apsteigumu, ti reizee ar pendelja krishanas atrumu taj pashaa virziena, tad sledza atrumu areetu butiski samazinaat, lai nekas neizsmeerejas, ka vienkarsham objektam pie linearas kustiibas
man cits jautaajums - kadu vajadzeetu sledza atrumu katra gadijumaa, lai izsmeereetos minushu radiitajs pulkstenim, pulkstenja ciparnicas diametri 2m un 2cm?
imgfoto:man cits jautaajums - kadu vajadzeetu sledza atrumu katra gadijumaa, lai izsmeereetos minushu radiitajs pulkstenim, pulkstenja ciparnicas diametri 2m un 2cm?
Varbut nedaudz nekorekti, bet atlausos aktualizet.....
NilsS:
Nu i esmu gatavs pāriet no .iršanas darīšanas fāzē. Piedāvāju šādu pasākumu.... Taisam 3. bildes Tu izvēlies kādu 50nieku vēlies, es skumjo 50 mm 1.8 no tēvoča kanona plauktiem ( ceru, ka kāds aizdos, vai iznomās ) Pirmā bilde - ainava, 2. jebkurš dzīvnieks, ja vien tas ir kaķis. Trešā fočene būs Zelta Klasikas Fondam - beibe graustos. Izpildījuma laiks 3 nedēļas.
ieprieksminetais pasakums beidzas nesakoties vai tomer procesi ir saakusies