forum.gif
VSCO Film filtri ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / VSCO Film filtri ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.09.13 16:03
 citēt
Vai kāds no Jums izmanto šos VSCO filtrus- digitālajai apstrādei ?

vsco.co...
Publicēts: 25.09.13 16:06
 citēt
Ir vairāki LV fotogrāfi kas izmanto. Pārsvarā gan komerciālie darboņi. Uz ainavām neesmu redzējis, ka ļoti daudzi izmantotu.

Pats cenšos ierobežot šo presetu izmantošanu, jo tad ir ļoti viegli pazust starp visiem citiem, kas izmanto šo sistēmu tādējādi zaudējot daļēji savu individuālo rokrakstu.
Publicēts: 25.09.13 16:19
 citēt
Nu daļēji piekrītu, bet tās jau tikai krāsas/toņi, konceptuālo vai stāstošo un ari kompozicionālo vienmēr var sajust, ja ir savs kkas :)
Publicēts: 25.09.13 16:21
 citēt
Jā, bet ja tie tiek izmantoti kāzu foto, portretos utt tad tomēr sāk visi likties pārāk līdzīgi, jo VSCO ir ļoti izteikts stils un viņu var pamanīt starp jebkuru citu apstrādi.
Publicēts: 25.09.13 16:22
 citēt
endrju:Nu daļēji piekrītu, bet tās jau tikai krāsas/toņi, konceptuālo vai stāstošo un ari kompozicionālo vienmēr var sajust, ja ir savs kkas :)

ja ir.

te galerijā, par provi, ar uguni jāmeklē...
Publicēts: 25.09.13 19:21 labots
 citēt
Dēļ šo modīgo štruntu bāzšanas visās malās mums LV kāzu foto ir visvājākā starp trijām Baltijas valstīm. Primitīva visi uz vienu gīmi un pamatā tizla. Liekas vai praktiski visu tasijis viens cilvēks lēti un vienkarši . SŪDS kā jau visi ko "Nejēgā" izmanto visi.
Publicēts: 25.09.13 19:25
 citēt
baigie štrunti šie... tak pamācies kā ar fotožopu strādāt un nekādus muļķu filtrus nevajadzēs, vo!
Pa velti ar jau šos pakaļ nemet!!!
Publicēts: 25.09.13 19:32
 citēt
Lunis:Dēļ šo modīgo štruntu bāzšanas visās malās mums LV kāzu foto ir visvājākā starp trijām Baltijas valstīm. Primitīva visi uz vienu gīmi un pamatā tizla. Liekas vai praktiski visu tasijis viens cilvēks lēti un vienkarši . SŪDS kā jau visi ko "Nejēgā" izmanto visi.

Nu tu pa daudz izrunājies...
Publicēts: 25.09.13 20:37
 citēt
Luni :) Tev ir iespēja ko mainīt :)
Publicēts: 25.09.13 22:39
 citēt
es ikdienā līdz vemšanai strādaju ar ps un citām adobes aplikācijām. runa nav par to- vai es māku vai nemāku labi pielietot ps vai lightroom vai kādu citu aplikāciju- kautvai fotor (app store strapcitu ir for free).. un šos filtrus likt ir pēdējais posms ko vsp var darīt apstrādājot foto.. bija interesanti uzināt vai kāds no jums lieto un vai ir kādi piemēri.. pirātos var nozagt.. šodien šo to dabuju :) vēl neliku.. tad nu lūk.. protams forši visu prikt.. bet nu šo to diemžēl ir ērtāk izmēģināt palietot pirms pirkšanas.
Publicēts: 26.09.13 14:59
 citēt
Nesaprotu jēgu šādiem modiem, jo to visu var uztaisīt pats un nemaz tik sarežģīti tas nav, personīgajā krājumā ir ap 300 paštaisītu filtru. Tas vis ir domāts priekš cilvēkiem ar greizām rokām.
Publicēts: 26.09.13 15:06
 citēt
endrju:es ikdienā līdz vemšanai strādaju ar ps un citām adobes aplikācijām. runa nav par to- vai es māku vai nemāku labi pielietot ps vai lightroom vai kādu citu aplikāciju- kautvai fotor (app store strapcitu ir for free).. un šos filtrus likt ir pēdējais posms ko vsp var darīt apstrādājot foto.. bija interesanti uzināt vai kāds no jums lieto un vai ir kādi piemēri.. pirātos var nozagt.. šodien šo to dabuju :) vēl neliku.. tad nu lūk.. protams forši visu prikt.. bet nu šo to diemžēl ir ērtāk izmēģināt palietot pirms pirkšanas.

Spriežot pēc ieliktās bildes galerijā, autors ar paškritiku nesirgst. Ja cilvēks lidz vēmienam strādā ikdienā ar PS tad ari vis maz drusku pieprot bildēt, un saskatīt kādai jābūt bildei. Līdz ar to tādu bildi kā pirmo un vienīgo diez vai būtu jāliek kā savu labāko garadarbu...
Publicēts: 26.09.13 15:10
 citēt
chukmasoff_f:Nesaprotu jēgu šādiem modiem, jo to visu var uztaisīt pats un nemaz tik sarežģīti tas nav, personīgajā krājumā ir ap 300 paštaisītu filtru. Tas vis ir domāts priekš cilvēkiem ar greizām rokām.

VSCO atšķiras ar to, ka katrs filtrs atbilst reālai filmiņai. Attiecīgi Kodak portra 160 iekš VSCO izskatīsies maksimāli tuvu konkrētās filmiņas raksturīgajām īpašībām. Viņi ļoti piestrādājuši pie tā lai viņas ir maksimāli tuvu, gan toņi, gan grauds utt.
Publicēts: 26.09.13 15:17
 citēt
Billy:
chukmasoff_f:Nesaprotu jēgu šādiem modiem, jo to visu var uztaisīt pats un nemaz tik sarežģīti tas nav, personīgajā krājumā ir ap 300 paštaisītu filtru. Tas vis ir domāts priekš cilvēkiem ar greizām rokām.

VSCO atšķiras ar to, ka katrs filtrs atbilst reālai filmiņai. Attiecīgi Kodak portra 160 iekš VSCO izskatīsies maksimāli tuvu konkrētās filmiņas raksturīgajām īpašībām. Viņi ļoti piestrādājuši pie tā lai viņas ir maksimāli tuvu, gan toņi, gan grauds utt.

tas ir ja photograferis ir trapijis baltaa balansaa, nu vai kamera...:)

ir tada proga dxo optics, tiem pashiem kas tos testus taisa...ta pat gan kameru profili, gan stiklu profili.
Publicēts: 26.09.13 15:25
 citēt
WB vari piekoriģēt pēc tam. Tā jau nav problēma iepikot pēc neitrālas vietas bildē.
Publicēts: 26.09.13 15:31
 citēt
Baltskars:Luni :) Tev ir iespēja ko mainīt :)

MAN šai sektorā gadus 10 nav interešu. Pirms tam ~15 gadu bij ilgs gana intensīvs laiks lai apniktu. Kas apnīk nešķiet interesanti , neredzu jēgu darīt pārkāpjot sevi.. Foto lauciņš gana plašs lai tajā izvēlētos interesantākus arī izdevīgākus sektorus:) Drīz atkal mainīšu , atkal uz neapgūtu tāpēc interesantu gana ienesīgu foto jomu:) Visam savs laiks , nav jāskatās pagātnē. Vienīgi skumji ka maiņas nāk vietā arvien vājākas.
Publicēts: 26.09.13 15:33
 citēt
Billy:WB vari piekoriģēt pēc tam. Tā jau nav problēma iepikot pēc neitrālas vietas bildē.

Bet tad jav nav vairs atbilstoši filmai :D Jo ar filmu bildējot WB tieši tā pat piedzenams ar krāsainajiem filtriem kā digitāli. Principā tos filtrus izmantojot jābūt darbs ar vienu klikšķi, ja vēl kas jaregulē tad nu tā ir bezjēga.
A kas attiecas uz katru konkreto filmas tipu tad tik precīzi nevienam nevajag jo to nevar tā pat redzēt, kā arī kad bildē ar filmu, katros apstākļos tas vis var izskatīties citādāk, un vēl arī kā ir atīstīts un kā ir kopēts uz papīra. Var jau būt ja ar filmu nebūtu strādāji gandrīz 20 gadus tad man tie filtri izskatītos kas exotisks un baigi labs, bet šajā gadijumā nesaskatu tiem jēgu, jo pluginus un modus uztaisīt lai atbilstu vienai vai otrai filmai nev nemaz sarežģīti, it īpaši lightrooma.
Publicēts: 26.09.13 15:34
 citēt
endrju:es ikdienā līdz vemšanai strādaju ar ps un citām adobes aplikācijām. runa nav par to- vai es māku vai nemāku labi pielietot ps vai lightroom vai kādu citu aplikāciju- kautvai fotor (app store strapcitu ir for free).. un šos filtrus likt ir pēdējais posms ko vsp var darīt apstrādājot foto.. bija interesanti uzināt vai kāds no jums lieto un vai ir kādi piemēri.. pirātos var nozagt.. šodien šo to dabuju :) vēl neliku.. tad nu lūk.. protams forši visu prikt.. bet nu šo to diemžēl ir ērtāk izmēģināt palietot pirms pirkšanas.

PIRĀTOS vienmēr ir viss no tik plaši izmantota nodeldēta softa , ņem rutracker.org... un svilpo
Publicēts: 26.09.13 16:41
 citēt
Paldies Luni!
Publicēts: 26.09.13 16:47 labots
 citēt
chukmasoff_f

paldies par kritiku, bet to vienīgo iemetu randomā 2009. gadā bildēta (tiko tiku pie sava pirmā fotoaparāta 450d)! tavas bildes man arī nesimpatizē takā abpusēji :)

pagaidām ar bilžu portfeli nevaru palielīties, biju metis 2us linkus, bet ar laiku jau būs ko parādīt- lai jūs pačekotu ;)

vsp es zīmētājs, kurš nedaudz nopauzēja savu darbību tajā lauciņā un tagad esmu bik vairāk iekšā fotogrāfijā, bet ne kā darbs- mēģinu izprast "stāstošā attēlā būtību" - narative image..

par manu vecāko nodarbi te flickr.com/photos/endrju_ (beigās tik to apakšsvītru jāliek) + taisam ar čomiem žurčiku www.poppermag.com
Publicēts: 26.09.13 17:02
 citēt
manuprāt, filtrus, aļa kaut kāda tur filmiņa, piedāvā visi tieši fotoapstrādes softi, vai es ko jaucu?
nav jau liela māksla uzlikt Kodak kāviņtur un Velvia kādatur utt... Vienkārši jāizvēlas vajadzīgais un voila...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):