forum.gif
Labākais fotoklubs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Labākais fotoklubs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.09.13 21:19
 citēt
Interesanti būtu uzzināt pēc iespējas detalizētāku vīziju ar jūsuprāt progresīvu fotokluba modeli,tādu kādā varbūt jums gribētos būt. Kādu misiju tas pildītu? Biedranaudu apjoms,pulcēšanās laiki uttt...NU VOT NAFIG VIŅI VAJADZĪGI jūsuprāt? Varbūt tas ir kāds atavisms un mūsdienās kas savādāks vajadzīgs?
Publicēts: 25.09.13 21:25
 citēt
Pirmais, kas nāk prātā - kāda lekcija/seminārs reizi mēnesī.
Publicēts: 25.09.13 21:44 labots
 citēt
Liepājas FOTASTu daudz atbalsta pilsētas dome, nodrošina ar lieliskām telpām, pa brīžam atbalsta ar finansējumu dažādiem labi pamatotiem projektiem, palīdz ar telpām kopizstādēm vismaz 2-3x gadā un to finansē, brīžam ja nepieciešams arī transportu var sarunāt................ vienvārd sakot diezgan tiekam mīlēti, bet pretī jau arī dodam, bildējam pasākumos ~50-60 pasākumi gadā, uz katru aktīvo biedru pa 3-5 sanāk.............. www.liepajaskc.lv...
Zināms ka arī daudz ko paši darām un gribētos vēl vairāk, bet ne viss uz reizi sanāk................... mēģinām mācīties , mēģinām iesaistīties dažādos sociālos projektos .............
Saglabājam veco "buku" vēsturisko devumu un pat ik pa laikam kādu savu fotogrāmatu izdodām.............. Lielu dabu savā laikā pēc Stankēvica ieguldīja Varis Sants kluba tradīciju saglabāšanā .............. mēģinām turpināt tāpat tālāk, šogad jau 55tais jubilejas gads...... Satiekamies 1x nedēļā, bet savā starpā komunicējam regulāri. Arī biedru naudiņu vācam, bet pavisam simbolisku, kādreiz ziediem, bombongām , pīrādziņiem
www.fotast.lv...
Publicēts: 25.09.13 22:38
 citēt
Ar visu veidu kursiem ir viena nelaime.Cilvēks sapiķo naudiņu un uzskata,ka viss paveikts.Diemžēl tur vēl par savu naudu ir arī jāpūlas un jātērē tik dārgās nervu šūnas,ja uzreiz viss nesanāk.Tas atkal nav par foto,bet vispār...:face-wink:
Publicēts: 25.09.13 23:00
 citēt
Rolands66:Interesanti būtu uzzināt pēc iespējas detalizētāku vīziju ar jūsuprāt progresīvu fotokluba modeli,tādu kādā varbūt jums gribētos būt. Kādu misiju tas pildītu? Biedranaudu apjoms,pulcēšanās laiki uttt...NU VOT NAFIG VIŅI VAJADZĪGI jūsuprāt? Varbūt tas ir kāds atavisms un mūsdienās kas savādāks vajadzīgs?

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 25.09.13 23:08
 citēt
Nejautā ko tev dod fotoklubs!Jautā ko tu dod fotoklubam!:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.09.13 23:09
 citēt
nu kā, normāli, lai plenārā var iekampt...
Publicēts: 26.09.13 01:06 labots
 citēt
Es šad tad lēkāju no vienas čupiņas uz otru... domāju stāties kādā, nestāties... bet gluži aktuāli tagad tas nav, tāpēc neiespringstu, ciemojos pie visiem, ja sanāk.

Fotoklubu konkurs.... ?:face-grin:
Publicēts: 26.09.13 01:24
 citēt
viecha:Nejautā ko tev dod fotoklubs!Jautā ko tu dod fotoklubam!:face-grin::face-grin::face-grin:

sociālististiskā trieciendarba sauklis. Nedomāju,ka tagad vairumā ir ambrazūras sedzēji. Cilvēki kļuvuši pragmātiskāki. Nevienam neinteresē teiksim lai klubs uz kuru tēmē ir spējīgs bīdīt tīri praktiskas lietas??? Teiksim piesaistīt fondu,pašvaldību līdzekļus? Zem klubu karogiem tikt pie kaut kādiem pasūtījumiem,haltūrām u.t.t. Tak būsim reālisti mož?
Publicēts: 26.09.13 01:31 labots
 citēt
Klubi tas ir labij ja ir vēlme "Staigāt ierindā vai pavadā" nav laika , vēlmes , spēju pašam domāt. Ja viss minētais IR Klubs ir lieks tā rāmji traucē. KLUBS paredz noteiktu kopēju LĪNIJU ja tādas nav nav arī KOPĒJAS darbošanās idejas,

Man ilgus apmēram 20 gadus bija interesanta un patīkama KLUBU darbošanās . Taču jāska ka jaunmodīgās "Reinkarnācijas" mani pārsteidza jo PRINCIPĀ es tur nesaskatīju KOPĒJAS darbošanās ieju kas ir KLUBA pamatā. Ja lietas sāk notikt pa kaktiem un tā uzkrītoši un bieži tādam KLUBAM man nav laika un motīva.
Publicēts: 26.09.13 05:32
 citēt
Hmmm,citagaisma tādu diezgan detalizētu vīziju devis. Nebūtu slikti,ja kaut kādi guru kādreiz pamēģinātu veikt klubu veikumu salīdzinošu kritiku. Slavas dziesmas jubileju reizēs vai apliešana ar s....m skaudības lēkmēs man neinteresē. Kādreiz rīdziniekus par salonistiem lamāja,ogrēniešus par dokumentālistiemvai kā tur. Par sevi jau paši ko uzraksta,bet analītiski raksti ja nu fotokvartālā,bet arī dažreiz tādi kā Marnicam.

Un liekas kaut kādas patriotisma veicināšanas vai valsts vārda nešanas pasaulē vairs nerullē :what:
Publicēts: 26.09.13 07:43
 citēt

" Braucot cauri Ogrei " autors Maris .......
Publicēts: 26.09.13 08:31
 citēt
Rolands66:
viecha:Nejautā ko tev dod fotoklubs!Jautā ko tu dod fotoklubam!:face-grin::face-grin::face-grin:

sociālististiskā trieciendarba sauklis. Nedomāju,ka tagad vairumā ir ambrazūras sedzēji. Cilvēki kļuvuši pragmātiskāki. Nevienam neinteresē teiksim lai klubs uz kuru tēmē ir spējīgs bīdīt tīri praktiskas lietas??? Teiksim piesaistīt fondu,pašvaldību līdzekļus? Zem klubu karogiem tikt pie kaut kādiem pasūtījumiem,haltūrām u.t.t. Tak būsim reālisti mož?

Nu Tev jau izstāstīja kā ir Liepājā - dod visus labumus, bet pretī biedri par velti deldē slēdzi jebkuros pildētas rīkotos pasākumos. Vairums tur tādi jauki cilvēki, bet savas domas par šo pasākumu nekad neesmu slēpis - idiotisms, īstermiņā iesaistītajiem liekas izdevīgi. Sīkajiem dod "opiciālā" fotogrāfa sajūtu un iespēju pabildēt končus utml., bišķi gudrākiem - citas lietas. Kultūras pārvaldei atkrīt kreņķis domāt par publicitātes foto un foto vispār.

Ilgtermiņā - piepinot muļķīgo "mākslas" vārdu visiem apziņā un tradīcijā tiek nostiprināta pārliecība - fotogrāfija tas ir na haļavu ;)
Publicēts: 26.09.13 09:07
 citēt
Man rādās, ka klubs ir samērā ekskluzīvs grupējums. U vēl man rādās, ka pa lielam tos aizstāj interenetblogi.
Publicēts: 26.09.13 09:17
 citēt
imgfoto:
Rolands66:

Nu Tev jau izstāstīja kā ir Liepājā - dod visus labumus, bet pretī biedri par velti deldē slēdzi jebkuros pildētas rīkotos pasākumos. Vairums tur tādi jauki cilvēki, bet savas domas par šo pasākumu nekad neesmu slēpis - idiotisms, īstermiņā iesaistītajiem liekas izdevīgi. Sīkajiem dod "opiciālā" fotogrāfa sajūtu un iespēju pabildēt končus utml., bišķi gudrākiem - citas lietas. Kultūras pārvaldei atkrīt kreņķis domāt par publicitātes foto un foto vispār.

Ilgtermiņā - piepinot muļķīgo "mākslas" vārdu visiem apziņā un tradīcijā tiek nostiprināta pārliecība - fotogrāfija tas ir na haļavu ;)

Nu galīgi jau tā nav ar to slēdža deldēšanu :) , dažs labs kāzās vai citās maksas lustēs to vairāk notriec, bet ja man vajag no pasākuma reportiņu max 20-30 bildes , neviens jau neliek triekt slēdzi, sabildē savus pārdesmit kadrus, pāris liekos izmetu un darbs darīts, nūūūūūūūūūūūū ja nu kāC triec to slēdzi, patC vainīgs :) :) :)
Kultūras pārvalde par konkrētiem projektiem slēdz līgumus un par to maksā :) tiesa gan pie tās silītes ir tikuši daži un visiem netiek :)
Pa velti jau bildē tikai Tautas nama pasākumus :) (nu kā pa velti, apmaiņā pret saņemajiem labumiem, ja nebūtu tas ko klubam dod pilsēta, tad lai to nodrošinātu kluba biedriem mēnesī nāktos maksāt biedru naudās no 15-20 Ls)
2012/13 gada sezonā no kultūras pārvaldes ir gūts klubam tiešais labums dažādu vajadzīgu lietu iegādē un projektu apmaksā ~1000 Ls
Par to ka saka "mākslinieki" ne jau klubisti to sev piedēvējuši, mēdiju caurejas ne vienmēr apturēt klubistu spēkos :) :) :)
Tā kā nu nemaz nevar teikt ka nekāda labuma nav vieniem un otriem.........
Par jauniem - arī mēs kādreiz bijām jaunie un visiem kādreiz jāsāk.......
Publicēts: 26.09.13 09:34 labots
 citēt
Ogrē ar it kā Dome finansē Spura sveikus par to Klubistiem jābildē pasakāmi. Par cik darīt šie to nejēdz biezi vienkārši uzliek dīls visai jocīgs. Rezultāta Ogrei pati sūdīgākā publicitāte no visas Pierīgas novadiem. Dome jar nav gluži muļķi , redz ka šie nevelk bet kaut kā tur liels Px un piķīti ar neko daudz neprasa. Jāsaka godīgi tik sūdīgi kopumā kā patreiz Ogrē nav bijis nekad , ar nostaļģiju atceros kur nu Spura laikus , pat 1990 gadus un Lielrieža vadības 10 gadu laikus kad klubs taka "Neesot darbojies" , tad vismaz Klubs bija un boss teicams meistars , kolēģi darbīgi talantīgi. Patreiz skumjš skats , kolhoza foto pulciņš "nopietnos nolūkos" , Saulcerītes čalotājas un draudzības dienas pēc vēja virziena. Napetīk ka arī manā vārdā kaut ko zem deķa pa stūriem čabina bet mani par to neinformē. Tāpēc škirāmies , man citas prioritātes LIETDERĪGĀKAS .
Publicēts: 26.09.13 09:41
 citēt
Nu OK, pārliecināji ;)
Publicēts: 26.09.13 09:49
 citēt
Nu jums tur ogrē milicis Voldermorts uzdarbojas. Kā var būt slikti!
Publicēts: 26.09.13 09:49
 citēt
Provincē, ja ir labas bildes, izstādīties var jebkurš, par velti, vislabākajā izstāžu zālē - tāpēc nav jādeldē slēdzis. Manuprāt skumjš formāts Liepājā - 60 pasākumiem noteikti nav 20 labi amatierreportieri - attiecīgi pasākumu bildes, pārsvarā baigas un izstādēs šausmas par kuru izstādīšanu vajadzētu smagi piemaksāt vai arī tām atrasties kur tām vieta - kultūras namu gaiteņos kur pulciņu ļaudis rāda ko māk - knipelētas pūces, apsveikuma vāciņus ar egļu bumbuļu vai dzintara lausku dekoriem un fotogrāfijas.

Neeksistē taču radošo cilvēku klubi.... klubi ir autodidaktu izklaides kopas un/vai pulciņu, interešu izglītības formāts - otrajam vajadzīgs suģestējošs līderis ar sajēgu (tad pulciņā rodas rezultāti kuru sasniedzēji protams pamet pulciņu) - pirmais formāts ir sadzīviska rakstura posiģelkini pilnīgi bez kādas citas jēgas.

Radošiem cilvēkiem ir interešu/novirziena grupas - *žūrētas*, izveidojušās no kopējas idejas (un tā galīgi nav ideja par grupas formātu :D )

Formāts pats par sevi nedod pilnīgi neko - tāpat kā instruments, pats par sevi nedod pilnīgi neko - kas var būt idiotiskāks kā ideja, ka vajadzētu iegādāties pindzeli un nodibināt gleznotāju klubu???

Grupas/apvienības rodas no vajadzības kuru izraisa kopēja radoša ideja/virziens. Te izklausās, ka vajag sociālas palīdzības apvienību *tiem kuri nezin/nav ko darīt*.
Publicēts: 26.09.13 09:55
 citēt
Katrai domu biedru grupai ir savs piedēklis priekšā... fototuss, fotostudija, fotoklubs, ... cik nu kurš skaļu piekar, tik nu tas skaļi skan.
Bet doma laba, ir kur saskrieties, bet visa darbība būs atkarīga , ko tu pats tur ienesīsi, kāda būs tava atdeve, kādas būs tavas prasības... ja visi šie trīs kaut cik tiek apmierināti, jāsauc - ļ-laba foto domu biedru grupa... ja gribēsi tikai ņemt, nu būs jāiztiek ar to , ko tev dod, vai jāņem kājas pār pleciem, ja gribēsi tikai sevi uzspiest, citi palūgs paņemt kājas pār pleciem :D
Pasakaini, ja šo foto kustību var ievietot pašvaldības paspārnē, tomēr tas ir daudz, ja ir savas telpas, atbalsts, bet pareizi Tante saka- nekas naf par velti- ir jādod sava artava pašvaldībai :)
Publicēts: 26.09.13 10:06
 citēt
Nav verts sākt diskutēt...
Publicēts: 26.09.13 10:11 labots
 citēt
Te ir jāņirdz ne jādiskutē. Vistrakāk skan Haiduka apgalvojumi. Vieta kur saskrieties./ Tāda vieta pierasts ir krogs vai vecmātes kartupeļu talka pārējais ir komercija. var arī būt norūpējušos tēvaiņu meiteņuvilināšanas vietas. K''a nets rāda tādu zosu, kas vedās uz tēvaiņu pseidobildmesitariem ir bežjēgā un bildēs ar plikmeteņbilžu čurājošajām papārdēs bezjēgā svilina smadzenes un rada stresu.
Publicēts: 26.09.13 10:13
 citēt
" Formāts pats par sevi nedod pilnīgi neko - tāpat kā instruments, pats par sevi nedod
pilnīgi neko - kas var būt idiotiskāks kā ideja, ka vajadzētu iegādāties pindzeli un
nodibināt gleznotāju klubu??? "

ak ko? doma nav zemee metama, lai gan vareetu nopirkt melno ziimuli un nodibinaat grafikju apvieniibu, nav jaamaacas kraasa dulkjot...shviikaa tik
Publicēts: 26.09.13 10:15
 citēt
Jelgavā fotoklubs ir bārā *MCB*. Visbiežāk esam 3 (vēl Santis un Dīzels) - ir dzērieni, mūzika, futbola galds, šautriņas, šahs, scrabble.... un stabili tā ir vieta kur esmu dzirdējis vissakarīgākos tekstus par fotogrāfiju gan radoši, gan tehniski.

Esmu bijis (1x) arī speciālā fotoklubā kurā ir kuplāks *interesentu* pulks - tā bija vieta kurā runājās ļaudis kas neprot rīkoties ar savu tehniku un viņiem nav idejas ko tie vēlētos redzēt/rādīt savos darbos - bet viņi bija ļoti aktīvi un runāja par varen augstiem plauktiem - tiesa ļoti miglaini, abstrakti - nu kā jau cilvēki kuri runā par to, par ko nav nojēgas.
Publicēts: 26.09.13 10:28
 citēt
VValdis:Te ir jāņirdz ne jādiskutē. Vistrakāk skan Haiduka apgalvojumi. Vieta kur saskrieties./ Tāda vieta pierasts ir krogs vai vecmātes kartupeļu talka pārējais ir komercija. var arī būt norūpējušos tēvaiņu meiteņuvilināšanas vietas. K''a nets rāda tādu zosu, kas vedās uz tēvaiņu pseidobildmesitariem ir bežjēgā un bildēs ar plikmeteņbilžu čurājošajām papārdēs bezjēgā svilina smadzenes un rada stresu.

VValdis... katram savs, es izliku savu domu, tu savu. Katrs jaf labāk zinam, kur tusējamies, ar ko tusējamies, un kur gribam tusēties :P
Bet smadzenes vajag trenēt... kāds sakars tēmai par fotoklubu ar taviem prātojumiem par čurāšanu?

Jā, starp citu, ar ko bezgaumīgas puķu, kaķu bildēs atšķirās no tevis pieminētajām...
Publicēts: 26.09.13 10:33
 citēt
A kas vainas tusēšanām? Ja tās tā arī pozicionē ir ok.
Publicēts: 26.09.13 10:37
 citēt
+++
cite Maris ''Visbiežāk esam 3 (vēl Santis un Dīzels) - ir dzērieni, mūzika, futbola galds, šautriņas, šahs, scrabble.... un stabili tā ir vieta kur esmu dzirdējis vissakarīgākos tekstus par fotogrāfiju gan radoši, gan tehniski. ''
un vai vairāk kāds ir vajadzīgs!!!
Publicēts: 26.09.13 10:56
 citēt
nezināmu iemeslu dēļ biju iemaldījies vanaga klubiņā cēsu ielā - nu cilvēki mīļie... tas bija PZDC....

fotografēšana tak ir intīms process... ķiha sam soboju... imho
daudz sanāk tusēt ar radošiem ļaudīm - foto ir pēdējā tēmapar ko ir interesanti runāt...
Publicēts: 26.09.13 11:33 labots
 citēt
Mans vēlamais fotoklubs ir kaut kas līdzīgs Māra minētajam - daži domubiedri, kuru darbi pārliecina. Vispār abstrakti vāvuļot par foto, manuprāt, ir tik pat bezjēdzīgi, kā par seksu. Ir divi varianti - dari, vai .irs.
Varbūt ir līdzīgi domājošie ?
Būtu labi atrast kādu cilvēku, kura vērtējumi spētu dot grūdienu vērtību pārvērtēšanai, tikai savā tuvumā tādu neesmu atradis.
Ogres fotoklubs, manuprāt, tam neder.
Publicēts: 26.09.13 11:36
 citēt
Man arī saistošāks liekas Māra minētais formāts. Bet arī dalība plašā klubā var būt interesanta, var būt arī galīgi garām. Tas, man šķiet, atkarīgs no kluba vadlīnijām un tautas, kas tur ir aktīvisti.
Publicēts: 26.09.13 11:45 labots
 citēt
NilsS:Mans vēlamais fotoklubs ir kaut kas līdzīgs Māra minētajam - daži domubiedri, kuru darbi pārliecina. Vispār abstrakti vāvuļot par foto, manuprāt, ir tik pat bezjēdzīgi, kā par seksu. Ir divi varianti - dari, vai .irs.
Būtu labi atrast kādu cilvēku, kura vērtējumi spētu dot grūdienu vērtību pārvērtēšanai, tikai savā tuvumā tādu neesmu atradis.

Četreiz gadā šādi iedzert ir par daudz, bet divreiz... Tieši laikā. Biežāk paliek par garlaicīgu, retāk - aizmirstas, ka tāds pasākums eksistē.

Sarakstā nav minēta buntīte dalīnbnieku - daži paši nevēlējās pieminēties, daži startē kā goda viesi (vienkārīs ierodas uz pirti un iedzer kopā ar pārējiem. Dažreiz kāds parāda kādas bildes, dažreiz savācās pulciņi bildētāju kāda saullēkta, purva u.c. apmeklējumam: refoto.lv...
Publicēts: 26.09.13 11:48
 citēt
Vaards:
NilsS:Mans vēlamais fotoklubs ir kaut kas līdzīgs Māra minētajam - daži domubiedri, kuru darbi pārliecina. Vispār abstrakti vāvuļot par foto, manuprāt, ir tik pat bezjēdzīgi, kā par seksu. Ir divi varianti - dari, vai .irs.

Vai Tu raksti ar karaļūdeni netā ?
Publicēts: 26.09.13 11:49
 citēt
Esmu vienā "foto biedrībā". Kādreiz maksāju ar biedru naudu - tagad vairs nē! :):)
Kompānija kapitāla!

Šad tad izbraucam pabildēt dabiņas nelielās grupiņās pa 2-3 cilvēki. Bikiņ pabraukājām ārzemēm pie tādiem pašiem kā mēs un uzņemam šos ciemos pie mums. Plāns nākamgad atkal izbraukt kāda lielākā braucienā uz "ainavām bagātāku" valsti.

Bet lielākoties bieži rīkojam kolektīvas dropes ar un bez fotoelementiem. Par foto tēmu diskutējam tik kad esam pilliņi! :)
Ar gailīšiem nemēramies - respektīvi cits cita bildes neskatamies, vai ja apskatamies, tad slavējam ka visas ir mega labas, jo tak draugi. Saliekam viens otram 5 5 5 un ir labi.

Man baigi patīk - kompānija kapitāla un nav baigi jāiespringst uz kaut kādu fotogrāfiju ražošanu! Tā jau tās ikdienā ir ļoti daudz.
Publicēts: 26.09.13 11:56 labots
 citēt
mrproxy:Esmu vienā "foto biedrībā". Kādreiz maksāju ar biedru naudu - tagad vairs nē! :):)
Kompānija kapitāla!

Šad tad izbraucam pabildēt dabiņas nelielās grupiņās pa 2-3 cilvēki. Bikiņ pabraukājām ārzemēm pie tādiem pašiem kā mēs un uzņemam šos ciemos pie mums. Plāns nākamgad atkal izbraukt kāda lielākā braucienā uz "ainavām bagātāku" valsti.

Bet lielākoties bieži rīkojam kolektīvas dropes ar un bez fotoelementiem. Par foto tēmu diskutējam tik kad esam pilliņi! :)
Ar gailīšiem nemēramies - respektīvi cits cita bildes neskatamies, vai ja apskatamies, tad slavējam ka visas ir mega labas, jo tak draugi. Saliekam viens otram 5 5 5 un ir labi.

Man baigi patīk - kompānija kapitāla un nav baigi jāiespringst uz kaut kādu fotogrāfiju ražošanu! Tā jau tās ikdienā ir ļoti daudz.

Vajadzētu at'jaunot, jopcik - to biedru naudu! ;)
Publicēts: 26.09.13 12:03
 citēt
Vaards:

Četreiz gadā šādi iedzert ir par daudz, bet divreiz... Tieši laikā. Biežāk paliek par garlaicīgu, retāk - aizmirstas, ka tāds pasākums eksistē.

Sarakstā nav minēta buntīte dalīnbnieku - daži paši nevēlējās pieminēties, daži startē kā goda viesi (vienkārīs ierodas uz pirti un iedzer kopā ar pārējiem. Dažreiz kāds parāda kādas bildes, dažreiz savācās pulciņi bildētāju kāda saullēkta, purva u.c. apmeklējumam: [url=http://refoto.lv/refoto/Biedri.html
reāli]http://refoto.lv/refoto/Biedri.htmlreāli[/url] uzvelk lapas apakšiņa - made on a MAC... :D :D :D
Publicēts: 26.09.13 12:05 labots
 citēt
nujā, refoto vismaz izskatās pēc biedrības, kurā gribētos būt.
Taču gribētos biežāk nekā 2x gadā satikt domubiedrus
Publicēts: 26.09.13 12:06
 citēt
Vaards:
mrproxy:Esmu vienā "foto biedrībā". Kādreiz maksāju ar biedru naudu - tagad vairs nē! :):)
Kompānija kapitāla!

Vajadzētu at'jaunot, jopcik - to biedru naudu! ;)

Tu labāk piestrādā pie tā, lai biedrību nav jālikvidē un ietaupītais lielais piķis neaiziet gar degunu, bet gan biedrība uzsauc ziemas banketu pirtī!
Publicēts: 26.09.13 12:10
 citēt
NilsS:nujā, refoto vismaz izskatās pēc biedrības, kurā gribētos būt.
Taču gribētos biežāk nekā 2x gadā satikt domubiedrus

Reāli ir tā ka mazos bariņos ekšens notiek jau stipri biežāk nekā 2x gadā!

Iestāties ļoti vienkārši, jāsūta pieteikums-pamatojums, CV, Portfolio un viena mēneša laikā Valde izskata pieteikumu un pieņem lēmumu!
:):)
Publicēts: 26.09.13 12:19 labots
 citēt
mrproxy: Man baigi patīk - kompānija kapitāla un nav baigi jāiespringst uz kaut kādu fotogrāfiju ražošanu! Tā jau tās ikdienā ir ļoti daudz.

Man prieks par jums , Ogrē Lielbrieža laikā tieši tā ar bija un rezultāts ar VIENMĒR bija , tas ir istais modelis patreiz ir ŽĒLĪGS FOTO PULCIŅŠ un tukša "Neta sviesta" kulstīšana nejēgu izpildījumā.
Publicēts: 26.09.13 12:22
 citēt
Lunis:
mrproxy: Man baigi patīk - kompānija kapitāla un nav baigi jāiespringst uz kaut kādu fotogrāfiju ražošanu! Tā jau tās ikdienā ir ļoti daudz.

Man prieks par jums , Ogrē Lielbrieža laikā tieši tā ar bija un rezultāts ar VIENMĒR bija , tas ir istais modelis patreiz ir ŽĒLĪGS FOTO PULCIŅŠ un "Neta sviesta" kulstīšan kā kautkā "Noderīga"

Jā, vēl statūtos ierakstīto valdes locekli Luni, sen neesam redzējuši... Noteikti šoziem pierunāsim ierasties uz ziemas tusiņu. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt