forum.gif
Labākais fotoklubs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Labākais fotoklubs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.13 14:33
 citēt
nu nez... mūsu lielais montāžu mākslinieks bija ielicis te savu plakātu - ar 5 dažādiem retro fontiem... ka bail...
Publicēts: 02.10.13 14:36 labots
 citēt
ISTENĪBĀ ir tā , lai tu būtu kaut NORMĀLS MAXSLINIEK tev kaut elementāri jābūt LABAM AMATNIEKAM :) Māxslas pamatā AMATA prasme . Ogrē ar to ir ĀRKĀRTĪGI bēdīgi lai neteiktu galīgi NEKĀ. "Izpaužas" cilvēki bezjēgā un "Ka māk". Vecajā klubā PIRMAIS kas tev bij jāiziet SIETS uz elementāru "Parasmi fočet" iemācīties apgūt , talāk RADOŠAS spējas. Šobrīd PIRMAIS posms kā tāds vispār NEEKSISTĒ pēc definīcijas MĀCĪTIES to neviens pat nedomā :( Tas apriori paredz PATREIZĒJO stāvokli :(
Publicēts: 02.10.13 14:41 labots
 citēt
Bildes:nu nez... mūsu lielais montāžu mākslinieks bija ielicis te savu plakātu - ar 5 dažādiem retro fontiem... ka bail...

Lielākā daļa šito kaktu montāžu ir tik baisas, ka irvienalga -kur un kas tās taisa.
Turklāt baiss ir viss sākot ar izgriežšanu, ja tāda pielietota, beidzot ar kompeni un fontiem.
Un vēl - kāds loceklis teica, ka labs fotogrāfs ir = ar labs maketētājs ?
Parasti tās lietas apvieno delfi utaml kantori minētajā kvaltātē
Publicēts: 02.10.13 14:57
 citēt
Nesapratu kāds afišas taisīšanai sakars ar fotografēšanu?Ja esmu hokejists,tad man arī ledus lejamo mašīnu jāmāk stūrēt?
Publicēts: 02.10.13 15:47
 citēt
Publicēts: 02.10.13 15:54
 citēt
viecha:Nesapratu kāds afišas taisīšanai sakars ar fotografēšanu?Ja esmu hokejists,tad man arī ledus lejamo mašīnu jāmāk stūrēt?

NĒĒĒĒ,IR JĀPROT ATŠĶIRT LABU NO SŪDA,un tikai tad -ja pats nevari,jāvar piesaistīt to,kurš māk. Laikam universāls līdzeklis JEBKURAS ieceres realizācijai
Publicēts: 02.10.13 15:56
 citēt
Labo no sliktā. S''udams sava vieta. Tas var būt gan slikts, gan labs. Kā to pasniedz.
Publicēts: 02.10.13 18:49
 citēt
Rolands66:
viecha:Nesapratu kāds afišas taisīšanai sakars ar fotografēšanu?Ja esmu hokejists,tad man arī ledus lejamo mašīnu jāmāk stūrēt?

NĒĒĒĒ,IR JĀPROT ATŠĶIRT LABU NO SŪDA,un tikai tad -ja pats nevari,jāvar piesaistīt to,kurš māk. Laikam universāls līdzeklis JEBKURAS ieceres realizācijai

normaali butu saakt no otra gala
Publicēts: 02.10.13 18:53
 citēt
UldisMuzikants:Es pirms gada biju paklausīties sapulcīti, kur uzstājās dažādi ar foto pamācību saistīti. laikam jau pulciņu vadītāji, skolotāji un funkcionāri. Vadīja Auziņš, bija arī Marnics. Kopējā nostādne bija, ka laiks pievērsties mākslai, jo komposts- ti , augsne zemākajā līmenī, ar ko nodarbojas skolas, esot sagatavots. Un, ka jāmeklē atbalsts kultūras Akadēmijā , Mākslas Akadēmijā tālākajam darbam fotomākslā. Mākslas Akadēmijas pārstāve tā kā oponēja- ka foto tehnolōģijas mācot zemā līmenī.

Es ar esmu par stipriem pamatiem tehnolōģijā, citādi labas idejas grimst tehniskā nevarībā un paškritikas trūkumā.

Publicēts: 02.10.13 19:12
 citēt
Rolands66:
UldisMuzikants:Es pirms gada biju paklausīties sapulcīti, kur uzstājās dažādi ar foto pamācību saistīti. laikam jau pulciņu vadītāji, skolotāji un funkcionāri. Vadīja Auziņš, bija arī Marnics. Kopējā nostādne bija, ka laiks pievērsties mākslai, jo komposts- ti , augsne zemākajā līmenī, ar ko nodarbojas skolas, esot sagatavots. Un, ka jāmeklē atbalsts kultūras Akadēmijā , Mākslas Akadēmijā tālākajam darbam fotomākslā. Mākslas Akadēmijas pārstāve tā kā oponēja- ka foto tehnolōģijas mācot zemā līmenī.

Es ar esmu par stipriem pamatiem tehnolōģijā, citādi labas idejas grimst tehniskā nevarībā un paškritikas trūkumā.

Redz, šitai pasācienā fīča ir, ka klubene parasti wordā textu uzraksta, un TĀ ir afiša... JUMS TO vajag??? AHA, bet dažas kultūasnamu vadones grib AFIŠU... un tad man skumji ira, ka fotograferu izstādei TAS jārada...:face-grin:
Publicēts: 03.10.13 11:27 labots
 citēt
Elmarss:
Rolands66:

Redz, šitai pasācienā fīča ir, ka klubene parasti wordā textu uzraksta, un TĀ ir afiša... JUMS TO vajag??? AHA, bet dažas kultūasnamu vadones grib AFIŠU... un tad man skumji ira, ka fotograferu izstādei TAS jārada...:face-grin:

Jā, wordā rakstīta afiša ir pasaules ļaunums un visai mākslai ar to vien tiek pārvilkta pāri trekna strīpa. Afiša kā minimums jāraksta Korelī, tad izstādes saturs uzreiz būs ar mākslinieciski asu dvēseles smeldzi.
Publicēts: 03.10.13 11:47 labots
 citēt
Nu bieži vien plakāts ir vienīgais baudāmais no tām izstādēm...
Tā ka jā, ir labi, ja tas ir kruts.
p.s.
corelī strādā tik tie, kas dabeidz vecas drukas iekārtas:D
Publicēts: 03.10.13 11:49
 citēt
Elmarss:Tikko afišu OgresFotokluba izstādei tasīju... CIK impotentam fotogrāfam jābūt, lai savai izstādei afišu nespētu uzradīt???? Tak nē, Māxlenieki esot!!! blogeri TAS ir jūsu superfotoklubs!!!:face-devil-grin:

Par tādu morālo traumu, cerams, vismaz divas picas šķēles noplēsi? :money:
Publicēts: 03.10.13 11:50
 citēt
Vaards: Afiša kā minimums jāraksta Korelī, tad izstādes saturs uzreiz būs ar mākslinieciski asu dvēseles smeldzi.

Nu, bet protams - FB sastāv no pacientiem kas skaidri zin, ka tikai niknākas optikas vai jaunākas kameras trūkums viņus šķir no šedevriem. Loģiski, ka tāpat ir ar plakātu dragājamo instrumentu :D

Rekur Muzikants arī deklarē, ka galvenais ir *labi tehniskie pamati* - tas nekas, ka, lai dabūtu šādus pamatus akadēmiskā zīmēšanā ir jātrenējas vismaz gadi 5 kamēr kameras instrukciju jebkurš, kas nav daunis, var izkost, pa vakariem, mēneša laikā.
Publicēts: 03.10.13 11:54
 citēt
versatile:
Elmarss:Tikko afišu OgresFotokluba izstādei tasīju... CIK impotentam fotogrāfam jābūt, lai savai izstādei afišu nespētu uzradīt???? Tak nē, Māxlenieki esot!!! blogeri TAS ir jūsu superfotoklubs!!!:face-devil-grin:

Par tādu morālo traumu, cerams, vismaz divas picas šķēles noplēsi? :money:

Poh picas šķēles - galvenais jau ir pārsist Eltonu plakāta liekvārdībā un nesaderīgu fontu, krāsu utt. skaitā. - Nu un protams visi fonti smuki jāpastiepj vai jāpašķoba - tā teikt to sajāšana ir *daļiņas no sevis* ielikšana :D
Publicēts: 03.10.13 12:01
 citēt
Vajag saprast arī, ka afiša, tāpat kā reklāma, pilda informatīvu, ne estētisku misiju kā primāro.
Ja kino afišām ir jākonkurē ar citām tādām, un filmu budžeti ir daudzos desmitos miljonu, tad skaidrs, ka afišai arī ir kāda nauda.
Kultūras nama izstāžu afišas visbiežāk konkurē ar sludinājumiem par ogu un sēņu iepirkšanu...
Publicēts: 03.10.13 12:08
 citēt
Kultūras nama foto izstāde nekonkurē ne ar ko, jo neviens tās neskatās. Atklāšanās atnāk "participianti" + kāds, kas nav mācējis atteikt uzaicinājumam, visi viens otru nofočē( labais tonis pieprasa, lai katram kaklā karātos fočuks) un sakrāmē krutas reportāžas, principā, ar to arī šo pasākumu parasti var arī izbeigt;)
Publicēts: 03.10.13 12:11
 citēt
Maris:
versatile: Par tādu morālo traumu, cerams, vismaz divas picas šķēles noplēsi? :money:

Poh picas šķēles - galvenais jau ir pārsist Eltonu plakāta liekvārdībā un nesaderīgu fontu, krāsu utt. skaitā. - Nu un protams visi fonti smuki jāpastiepj vai jāpašķoba - tā teikt to sajāšana ir *daļiņas no sevis* ielikšana :D
plakātu studijā!
Publicēts: 03.10.13 12:13
 citēt
Bildes:
Maris:

plakātu studijā!

jā dikti interesanti būtu apskatīties
Publicēts: 03.10.13 12:15
 citēt
imgfoto:Kultūras nama foto izstāde nekonkurē ne ar ko

++++++++++++++ (tāpat kā izstādes autosalonos un sazin kur vēl)

Vienīgi ne jau tas, ka neviens neskatās, ir iemesls - ja tā karājās lielveikala gaitenī, to teorētiki, ar sfērisko redzi apskatās daudzi - nekonkurē cita, skumjāka, iemesla pēc.
Publicēts: 03.10.13 12:44
 citēt
Maris:
versatile: Par tādu morālo traumu, cerams, vismaz divas picas šķēles noplēsi? :money:

va šo?

Publicēts: 03.10.13 15:39
 citēt
Nesaprotu, Luni, kāda Tev interese izplatīt šit dezinformāciju?:
"ISTENĪBĀ ir tā , lai tu būtu kaut NORMĀLS MAXSLINIEK tev kaut elementāri jābūt LABAM AMATNIEKAM :) Māxslas pamatā AMATA prasme . Ogrē ar to ir ĀRKĀRTĪGI bēdīgi lai neteiktu galīgi NEKĀ. "Izpaužas" cilvēki bezjēgā un "Ka māk". Vecajā klubā PIRMAIS kas tev bij jāiziet SIETS uz elementāru "Parasmi fočet" iemācīties apgūt , talāk RADOŠAS spējas. Šobrīd PIRMAIS posms kā tāds vispār NEEKSISTĒ pēc definīcijas MĀCĪTIES to neviens pat nedomā :( Tas apriori paredz PATREIZĒJO stāvokli :("
Bet ceru, ka gūsti no tā zināmu apmierinājumu :)
Jā, Roland, es ieliku profilā bildi ar Ludmilu vakarā pēc pasākuma. Piedod, pa ka tiešo no aparāta, bez apstrādes. Likās, ka ātrums svarīgāks par tehniku. Aizmirsu, ka katru kluba soli čeko modrie uzraugi :) Piedod, ka sagādāju Tev morālu traumu, bet nesolu laboties. Varbūt gadīsies arī turpmāk ielikt bildes bez apstrādes. Lūdzu, neskaties, nesāpini sevi :)
Bet vispār paldies visiem par Ogres klubam izrādīto uzmanību, jo nekļūdas tikai tie, kas nedara :)
Un vēl gribēju atgādināt, ka klubs NAV profesionāļu apvienība. Cilvēki savā brīvajā laikā par saviem līdzekļiem fotografē. Padalās ar citiem. Mācās, izmēģina spēkus. Te nav ne profesionāli fotogrāfi, ne PR speciālisti, ne kuratori, ne maketētāji. Kāpēc tāda agresija, nomelnošana un apmelošana?
Varbūt, lielie meistari, savāciet akmeņus un dodaties uz jebkuru Kultūras centru ierēkt par dejotājiem, koristiem, skolēnu kolektīviem, pašdarbniekiem, jo līdz Operai un Pasaules Līmenim viņiem taču tālu. Ko šie tur rosās, darbojas? Iedomājies, pat dziesmu svētkus reizi 5 gados sarīko! Aizliedziet saviem bērniem dziedāt, zīmēt, jo radoši izpausties jau drīkst tikai ģēniji. Pārējiem cienījami ir tikai ierēkt un sist klaviatūras taustiņus. Nav brīnums, ka cilvēki no LV bēg ... Jūs taču ēdat viens otru. Labu apetīti! :)
Publicēts: 03.10.13 19:54 labots
 citēt
Dacīt tu esi ne tik smuka bet arī gudra meitene , es tā uzskatu. Paskaidrošu savus IEMESLUS :) Pirmais un galvenais iemesls "Amatieru mākslas" un komercijas jaukšana. NEPIEDALOS KOMERCIĀLOS projektos ja man to mēģina pasniegt "Amatierisma aizsegā" citiem tai pat laikā tā ir "Komercija" , es ko MUĻKIS ? Pārējie kluba biedri ari cirvji? Ja BIZINES tad bizness ja HOOBIJS laimes vārdā tad HOOBIS. Laikam nepamiji klubu pameta VISI vecbiedri izņemot GODA biedrus. Pavisam vienkārši "Biznesā' klubs jau reiz "Sašuvās" 1990 gados. 100% zinu izpratnes par BZNESU nemācītiem AMATIERIEM ļoti dažādas , tāpēc atkārtoties negribas, CITU MUĻĶU VIETĀ atbildēt ar negribas. Ja domā ka "Dome" kaut ko dod par "Skaistām acīm" maldies NEDOD , viss JĀATSTRĀDĀ . Tur ar nav muļķi viņi REDZ kur ir tas kas VIŅIEM VAJADZĪGS kur nav. Zvana un PIEPRASA "Dod šurp" , es populāri paskaidroju RĒĶINS LŪDZU ienāks piķis dabūsiet. ĻOTI APVAINOJĀS jo redz "Viņi atbalstot". NEKĀ NEZINU par kaut kādu atbalstu. Viens liels bars "Kluba biedru" bij sacerējušies ka es viņiem tagad "Komerciju mācīšu" , Ka jau teicu NEJAUCU komerciju ar „Amatieru hobijiem”. . gluži tāpat ka man aiz muguras atsaucoties uz mani mēģina „Štelles izbīdīt”. Mans uzskats JA NEJĒDZ tad nav ko bāzties , ja nespēj NAV KO UZŅEMTIES . Ja KOPĒJA LIETA tad kopēja. Nevis „Kaut ko sarunā” klubā nevienam neko napasaka , tie „Muļki” arī kaut ko sarunā un beigās LUNI JŪS TAČ APSILIJĀT ! Es neko nevienam NEPSOLU , arī neesmu „Klubs” , tas kas APSOLIJA lai arī strebj. NEJEDZ nu piedodiet es nekā nezinu. Šie visi ir MOTĪVI kāpēc neesmu vairs KLUBĀ kāpēc klubu pameta VECBIEDRI un kāpēc nepinos ar diletantiem biznesā tas ir NAUDAS LIETĀS. Ja "Tutiņdrejjeru apvienība" tad dreijātājām tūtiņas laimīgi , ja BZINESS es vēlos %%% no savs dalības. Ar kluba VALDI jau sākotnēji sarunāj`ma par "Biznesu" tas bij saostīts ar kluba WEBu , tas ja nevari iedomāties MAKSĀJA kaut ko un katru mēnesi. Tad nu mēs sedzām WEBa izmaksas par to mums bija BONUSS , tik kad lietas sāka grozīties ap $$$ radās "Neskaidrības" ar kurš par ko $$$ :) Viss vienkārši saule. Kamēr HOBIJS tikmēr LAIME kur runa par $$$ gadās ka "Dažiem piemirstas" kas par ko maksās. Zini kas bija PIRMAIS ko izdarīja Ikšķile kad tapa skaidrs ka DALĀS nost no Ogres TIC ? Nolīga profesionālu FOTO kantori kurš viņu galvenajam Objektam BILDES beidzot sataisa .

MANI nesaista APŠAUBĀMI darījumi ar apšaubāmiem partneriem , piemēram "Ogres pašvaldības iestādēm" , KLUBS man vienmēr bija HOBIJS , bizness nejaucot. DĪVAINI to labi prata nejaukt un nodalīt gan Spuris gan vēlāk Lielbriedis būdami PROFESIONĀĻI šai biznesā , citiem cita izpratne.
Publicēts: 03.10.13 19:57
 citēt
eju pēc čipšiem
Publicēts: 03.10.13 21:13
 citēt
Kapri:

Jā, Roland, es ieliku profilā bildi ar Ludmilu vakarā pēc pasākuma. Piedod, pa ka tiešo no aparāta, bez apstrādes. Likās, ka ātrums svarīgāks par tehniku. Aizmirsu, ka katru kluba soli čeko modrie uzraugi :) Piedod, ka sagādāju Tev morālu traumu, bet nesolu laboties. Varbūt gadīsies arī turpmāk ielikt bildes bez apstrādes. Lūdzu, neskaties, nesāpini sevi :)

Tā i neiebraucu,par ko tik vētraina reakcija :amazing: A kas vainas bildei ta???
Publicēts: 03.10.13 21:21
 citēt
Publicēts: 03.10.13 21:50
 citēt
Es To afišu ko Elmarss Ogres fotoklubam uztaisīja gribu redzēt?
Publicēts: 04.10.13 10:48
 citēt
kasparsf:Es To afišu ko Elmarss Ogres fotoklubam uztaisīja gribu redzēt?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Publicēts: 04.10.13 10:51
 citēt
Nu tak parādi!!!!!
Publicēts: 04.10.13 10:55
 citēt
Lunis:Dacīt tu esi ne tik smuka
Dīvaini, bet man rādījās, ka visas dacītes ir smukās meitenes.
Publicēts: 04.10.13 11:41
 citēt
Bildes:
Nu tak parādi!!!!!

Nēee, Elmars nebūs virinātājs, mana sajūta saka...
Publicēts: 04.10.13 11:44
 citēt
NilsS:
Bildes:u tak parādi!!!!!

kauns laikam...
Publicēts: 04.10.13 11:47
 citēt
VValdis:
Lunis:Dacīt tu esi ne tik smuka
Dīvaini, bet man rādījās, ka visas dacītes ir smukās meitenes.

Par VISĀM nezinu BET konkrētā ir gan viens gan otrss :)
Publicēts: 04.10.13 12:09 labots
 citēt
Bildes:
NilsS:

kauns laikam...

A kurš ta gribētu rādīt impotentu izstādes afišu :face-glasses:
Publicēts: 04.10.13 12:33
 citēt
Nu varēja jau...tā izreklamējās.
Publicēts: 04.10.13 12:52
 citēt
Elmārs ir piesardzīgs

Publicēts: 04.10.13 13:14
 citēt
kapri pa velti uzvilkās,izstādēs viņas sniegums ir ok.
Publicēts: 05.10.13 11:09 labots
 citēt

Pavērojot situāciju, nākas secināt, ka visa ļembasta galvenais zemūdens akmens ir esošās Fotokluba vadības neļaušanās dalībnieku darbu virzīt , kur katrs iedomājās. Neatkarīgi no indivīda nopelniem. Seniem vai šodienas. Sevišķi tas skar vēlmi klubu veidot kā komerciestādi.:face-smile:
Par to jau rakstīju - nedaudzie kuba biedri, kuriem bildēšana ir iztikas lieta, to var realizēt vairākos likumdošanā paredzētos veidos. Ar neizbēgamu nodokļu nomaksu. Viss tas, par ko runāja: "...zem klubu karogiem tikt pie kaut kādiem pasūtījumiem,haltūrām u.t.t." (c) dveš pēc vēlmes apiet esošo likumdošanu. :face-sad:
Mans skolotājs teica: " ..haltūra ir slikti, netīri padarīts darbs, normālam meistaram nepieņemams.."
Par tādu darbu vēl samaksu prasīt...:face-grin:
Publicēts: 05.10.13 11:41
 citēt
Voldemorts:

Pavērojot situāciju, nākas secināt, ka visa ļembasta galvenais zemūdens akmens ir esošās Fotokluba vadības neļaušanās dalībnieku darbu virzīt , kur katrs iedomājās. Neatkarīgi no indivīda nopelniem. Seniem vai šodienas. Sevišķi tas skar vēlmi klubu veidot kā komerciestādi.:face-smile:
Par to jau rakstīju - nedaudzie kuba biedri, kuriem bildēšana ir iztikas lieta, to var realizēt vairākos likumdošanā paredzētos veidos. Ar neizbēgamu nodokļu nomaksu. Viss tas, par ko runāja: "...zem klubu karogiem tikt pie kaut kādiem pasūtījumiem,haltūrām u.t.t." (c) dveš pēc vēlmes apiet esošo likumdošanu. :face-sad:
Mans skolotājs teica: " ..haltūra ir slikti, netīri padarīts darbs, normālam meistaram nepieņemams.."
Par tādu darbu vēl samaksu prasīt...:face-grin:

Kāds ir Vodemorta mērķis izraujot citātus no konteksta? Te vispār bija tāda kā aptauja,kāda blogeri vēlētos savu fotoklubu,ja būtu doma tādā ņemt dalību. Tikko klubs atpogāja vairākas izstādes. Ja gribas papļurkstēt, gaidam no Voldemorta sakarīgas konstruktīvas recendzijas. Lai redzams viedoklis un izpratne par lietām,nevis muldēšana par neko.
Publicēts: 05.10.13 11:43
 citēt
Wikipēdijā "haltūra" ir baltais plankums. Kālab lai Voldis to neaizpildītu? Divās versijās - ar sēņu partijas lietojumu un bez. Ilustrētu ar savu fotogrāfisko varējumu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt