forum.gif
Foto apstrade
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto apstrade
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.06.07 19:23
 citēt
vai jus ludzu nepateiktu kadu fotoapstrades programmu [bezmakasas..un ne FotoSopu....]?
Publicēts: 28.06.07 19:33
 citēt
Gimp
Publicēts: 28.06.07 19:34
 citēt
Picasa un kraiņakā paint.
Publicēts: 28.06.07 19:34
 citēt
Pieminēšu, ka Gimp ir uz Linux, taka ja esi windows lietotājs tad tas neder, der Paint :D :D :D
Publicēts: 28.06.07 19:35
 citēt
Pieminēšu, ka Gimp ir uz Linux, taka ja esi windows lietotājs tad tas neder, der Paint :D :D :D

gimp-win.sourceforge.net...
Publicēts: 28.06.07 19:36
 citēt
Sory, biju dezinformēts, bet sākumā tas tač bija uz only linux, ne? :oops:
Publicēts: 28.06.07 19:36
 citēt

Nu kur jums tas prikols ar to paintu slepjas?! :D
tiklidz kads jautajums uzreiz paint! :D
Publicēts: 28.06.07 20:57
 citēt
Kur ta ir palikusi Shopa lietotaji :)
Es lietoju CS2
Publicēts: 28.06.07 21:01
 citēt
pmgarfield, tu jautājumu izlasīji? :roll:
Publicēts: 28.06.07 21:02
 citēt
pmgarfield - izlasi lūdzu vēlreiz autora jautājumu un pievērs uzmanību tam, kas iekavās :)
Publicēts: 28.06.07 21:30
 citēt
Nu vēl ir Photo Filter
www.photofiltre.com
Publicēts: 28.06.07 22:21
 citēt
GIMP pat uz MAC manliekas ir sakotneji?:)
Man vismaz sanaca ar vinju pastradat ar MAC OS X pec tam ar LINUX. Priexsj WIN ir viena no darba portativajiem:) GIMP manliekas krutakais bezmaksas analogs PS !
Publicēts: 28.06.07 22:32
 citēt
Paldies! tad laikam to GIMP.
Publicēts: 28.06.07 23:16
 citēt
photofiltre, bet nevajag jauno, jo jaunajam vajag kraku, un parcik vinsh ir franchu ražojums, tad kraks arii tik driiz nebuus pieejams - taadeelj iesaku googlee mekleet pa visaadaam svešām lapaam, kuraas var novilkt iepriekšējā gada versiju

vecaa saucaas fotofiltre
jaunaa saucaas fotofiltre studio!
Publicēts: 28.06.07 23:27
 citēt

GIMP ir nevis uz Linux, bet uz GTK... multi environment, iet uz daudz kā, arī windows.

Starp citu, ļoti sakarīga programma! Man patīk un riebjas tikpat ļoti, kā PS2 (man vislabāk patika Corel, tā ir taisīta cilvēkiem)
Publicēts: 29.06.07 00:07
 citēt
hmm tas GIMP ir sarezgits [tagad noteikti paradsies tadi komenti..."pamegini paint_ko tad vispar klat keries"] BEt man pat PS likas vieglaka proga...NAV kau kas ne tik sarezgits ka tas GIMP?
Publicēts: 29.06.07 00:14
 citēt
Pec IESPEJAM / UZBUVES GIMP ir loti tuva PS tik ta LUNUX/MAC logu sistema bix nepierasti WIN lietotajiem bet PIERADUMA LIETA iespejas vinam ir 90% no PS tik BEZ MAKSAS tapec ari lietojam dazjos kompjos kur vaig LEGALI bet neatmaxsajas pirkt PS pa 600Ls:)
Publicēts: 29.06.07 00:17
 citēt
GIMPam, tāpat kā PS, ir tāda pagrūta learning curve - respektīvi, sākumā ir nedaudz jāpamācas, lai iebrauktu kā vispār kaut ko padarīt, bet pēc tam viss ir easy un vairs nav sarežģīti.

Jā, un nekas cits tāda līmeņa vairs nav... daudzi, kas jēdz no grafikas, iesaistās GIMP comunity darbā, jo otru open source projektu nav jēga taisīt. Turklāt, Eiropas savienība bija piešķīrusi grantu GIMP development darbam vairāku ļimonu apmērā.
Publicēts: 29.06.07 00:41
 citēt
hee! :D
nu labi paldies...ne nu to es saprotu ka jamacas...tachu ja es kau kada pasdarbibas cela macisos paies mILZUM daudz laika....

TAja zinja FS lietot vnk...ir tik daudz visadu pamacibu..u.t.t.

BET kau ka negribas nelegalo..:(
Publicēts: 29.06.07 03:29
 citēt
Brivā koda piekritēji ir arī sadragājuši kaudzi ar pamācībām priekš GIMP - tā nav problēma it ne maz :)

vienk. GOOGLE IT
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):