Viss sākās ar to, ka pasažieris "uldeens" ielika opciju "dzēst" manai bildei galerijā. Es atbildēju ar to pašu viņa bildei. Vārds pa vārdam un lūk : "uldeens@87.110.240.185 | 00:38 29.09.2013 | IP adresi jau nočekoja - gaidi ciemiņus ar roku dzelžiem!!" Jautājums tāds - vai kādam jau ir pieredze ar uldeena rokudzelžiem?
Vēl ne. Bet kāda velna pēc atriebties ar to pašu, kāpēc tāds bērnudārzs? Viņam ir tiesības likt ''dzēst'', ja viņuprāt bilde ir neizdevusies, bet ņemt un atriebties... hmmm
Balsojums: Patīk! [x] jg101@188.112.136.59 | 23:18 28.09.2013 | Atbildēt uz komentāru Balsojums: Dzēst! sūds uldeens@87.110.240.185 | 23:22 28.09.2013 | protams, ka sūds, gribēju sūdabrāli pārsteigt )))))))))))) [x] jg101@188.112.136.59 | 23:30 28.09.2013 | Atbildēt uz komentāru ar sūdiem nevienu nepārsteigsi uldeens@87.110.240.185 | 23:36 28.09.2013 | ar šo sūdu gan būtu iespējams pārteigt tautu - www.fotoblog.lv...)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) [x] jg101@188.112.136.59 | 23:40 28.09.2013 | Atbildēt uz komentāru nu tad pievieno tam savu ierasto "dzēst'... nespēj? dzēsējs - ibio, tizlenis uldeens@87.110.240.185 | 23:45 28.09.2013 | nelamājies, runa iet par bildēm, ne jau par tavu tizlumu, āksts tāds )))))))))))))))))))))))))) [x] jg101@188.112.136.59 | 23:51 28.09.2013 | Atbildēt uz komentāru nu tad paskaties šo tavu bildi... domā, ka neviens nav odziņas un lapiņas nekad redzējis? vai šoreiz odziņas un lapiņas šoreiz ir savādākas kā parasti? nē! prasta bilde un nekas vairāk! del! uldeens@87.110.240.185 | 23:56 28.09.2013 | tu savu ģīmi vispāpā esi redzējis?")))))))))))) [x] jg101@188.112.136.59 | 23:58 28.09.2013 | Atbildēt uz komentāru kāds tavai sūda bildei sakars ar manu ģīmi? jocīgs esi ? uldeens@87.110.240.185 | 00:11 29.09.2013 | pirmkārt - tā nav sūdubilde, otkārt - pats esi augstākā mēra mēslu fotogrāfs... [x] jg101@188.112.136.59 | 00:21 29.09.2013 | Atbildēt uz komentāru treškārt no tevis paša nāk smaka pa gabalu... tu smirdi uldeens@87.110.240.185 | 00:33 29.09.2013 | diezgan aizvainojoši izsakies, uzmeklēšu tevi tuvāko dienu laikā....gaidi pārstegumu )))))))))))))))))))) uldeens@87.110.240.185 | 00:38 29.09.2013 | IP adresi jau nočekoja - gaidi ciemiņus ar roku dzelžiem!! [x] jg101@188.112.136.59 | 00:43 29.09.2013 stulbenis
______ augstāk konkrēts teksts.... protams, es jau arī neesmu enģelītis apzīmējumu izvēlē, bet draudēt gan nevienam neatļautos nekad
Man uz PM draudu vēstuli bija atsūtījis f-foto, bet tas nebija par "dzēst", jo es tādus citiem nelieku, sev ieliktajiem špļauju virsū. Bet tā atriebība ar atzīmēm patiešām ir bērnudārsss.
Saprotu, ka šis nav pozitīvais saits. Saprotu, ka šeit ir modē cīnīties par sevi un pret citiem. Sapratu, ka man šāda cīņa nav vajadzīga. Uldēn un co - vari priecāties - tu uzvarēji - es dzēšos ārā - šādā kompānijā uzturēties man ir pretīgi. Cepaties tālāk te paši savā sulā, dižie māxxxlinieki.
jg101:Saprotu, ka šis nav pozitīvais saits. Saprotu, ka šeit ir modē cīnīties par sevi un pret citiem. Sapratu, ka man šāda cīņa nav vajadzīga. Uldēn un co - vari priecāties - tu uzvarēji - es dzēšos ārā - šādā kompānijā uzturēties man ir pretīgi. Cepaties tālāk te paši savā sulā, dižie māxxxlinieki.
jg101:Saprotu, ka šis nav pozitīvais saits. Saprotu, ka šeit ir modē cīnīties par sevi un pret citiem. Sapratu, ka man šāda cīņa nav vajadzīga. Uldēn un co - vari priecāties - tu uzvarēji - es dzēšos ārā - šādā kompānijā uzturēties man ir pretīgi. Cepaties tālāk te paši savā sulā, dižie māxxxlinieki.
Pozitivi saiti nav vispār..... nevajaga nokārt degunu, sliktos uldēnus un pārējos vajaga svilināt
Pozitivi saiti nav vispār..... nevajaga nokārt degunu, sliktos uldēnus un pārējos vajaga svilināt
...tas joks ar svilināšanu tā par kā ar "kastīti" jau sāk liecināt par gara nabadzību.
Schneider:Var netraucēt arī bez dzēšanās ārā. Es katrā postā neplātos ar to, ka mana pagātne, tagadne un nākotne ir lauku māja un mežs, kur zāģēju malku.
normāli džeki, paši tiek ar visu galā, neskrien sūdzēties pie administrācijas, vai nemeklē palīdzību, atbalstu forumā, dažs /daža labs/laba, var piedragāt n-tos palagus, par pāridarītājiem utt, gan forumā, gan čatiņā...... skumji, ko lai saka
viecha:Žēl gan,ka nevar citus izdzēst!.Vo kruta būtu,ne?Kā iepiļīji man delītu tā es tevi hujaks un ārā!
---------- es sen par šito. Būtu interesanti, ka prieks. Iedomājies, katru dienu viens delete un Tev mirgo liels sarkans poga- ar uzrakstu- tu šodien vēl neesi nevienu izdzēsis!
Nu nezinu... a, ja nepaspēj pirmais savu oponentu izdzēst tad viss, iespēju vairs nav atriebties, esi jau ārā... kā piemēram, man te viens favorīts uzradies, Bildis kļikuha šim, tak kādu brīdi šis ar bļāvienu "nāvi fašistam un homofobam!" hujaks un man sava mīļā profīla vietā sarkans trijstūris ar uzrakstu "profīls dzēsts"... i vyss... fiņita ļa komeģija...
Eltons:Nu nezinu... a, ja nepaspēj pirmais savu oponentu izdzēst tad viss, iespēju vairs nav atriebties, esi jau ārā... kā piemēram, man te viens favorīts uzradies, Bildis kļikuha šim, tak kādu brīdi šis ar bļāvienu "nāvi fašistam un homofobam!" hujaks un man sava mīļā profīla vietā sarkans trijstūris ar uzrakstu "profīls dzēsts"... i vyss... fiņita ļa komeģija...
--------------- Bet atriebība tik salda un kas vainas būtu Eltons II?
jg101:Viss sākās ar to, ka pasažieris "uldeens" ielika opciju "dzēst" manai bildei galerijā. Es atbildēju ar to pašu viņa bildei. Vārds pa vārdam un lūk : "uldeens@87.110.240.185 | 00:38 29.09.2013 | IP adresi jau nočekoja - gaidi ciemiņus ar roku dzelžiem!!" Jautājums tāds - vai kādam jau ir pieredze ar uldeena rokudzelžiem?
ideāls ievads, tieši tā es iztēlojos sākās romāns, par Geja 50 nokrāsām
Eltons:Nu nezinu... a, ja nepaspēj pirmais savu oponentu izdzēst tad viss, iespēju vairs nav atriebties, esi jau ārā... kā piemēram, man te viens favorīts uzradies, Bildis kļikuha šim, tak kādu brīdi šis ar bļāvienu "nāvi fašistam un homofobam!" hujaks un man sava mīļā profīla vietā sarkans trijstūris ar uzrakstu "profīls dzēsts"... i vyss... fiņita ļa komeģija...
--------------- Bet atriebība tik salda un kas vainas būtu Eltons II?
Nē, tas šādā gadījumā līdzēts nebūs... augšminētais pasažieris naktīs negulēs, sēdēs ar pirkstu uz "dzēst" pogas un vaktēs, vai kāds Eltons atkal neparādās... jo cēlā uzdevuma vārdā: apkarot fašizzmu visā Pasaulē taču visi līdzekļi ir attaisnojami... varētu jau kā Jurčiks visvisādus jokainus nikus izgudrot...
Cilvēkam kaut kā ir sevi jāapliecina! Ja to nevar izdarīt normālā veidā, tad jāsāk kāpt uz citu pleciem un jāsola šiem pa purnu sadot vai ar roku dzelžiem baidīt!
+ Arī katram var gadīties kāds negatīvs notikums nesenā pagātnē, kura rezultātā visiem "gribas sadot pa muti", ei nu zini...