Lunis:Tad tik pedāļu grīdā un uz pīkšu Šancēšanas voina.
Tieši tā, es šai pasākumā esmu fotogrāfs, nav vēlme uzņemties vēl vienu krustu. Tā ka varošie un gribošie ir velkomēti rakstīt pm ar izcenojumu un kontaktiem.
Man ir mazais sublimācijas. Varu iedot, nav problēmu. Bez plēves un papīra, tas pašam jāiepērk protams Tikai mazliet jāpiešaujas, lai tas uz monitora un uz bildes ir līdzīgs.
Un vēl, ja jādrukā baigie kvantumi, tad iespējams, ka sublimators nebūs īstais. Laiku uzņēmis neesmu, bet sekundes 30-40 viena bilde drukājās un neesmu nekad mēģinājis drukāt kādu simtu uzreiz, varbūt šis pārkarst un uzsprāgst... Pašizmaksa arī nav maza, vienai bildei kaut kur pie 20 snt. bija.
Nu beidziet ar "Maziņajiem" nav aršana , normāls "Haltūristu" verķis dragā bildi ~10sekundēs un pašizmaksa praktiski parastās kopijas cenā , rekšu BFS vēl vecum vecais verķis bet LABS bfs.lv...
Ir printeris un arī pārnēsājams dators! Izdrukas cena par 1 A4 - 3.55Eiro ar visiem nodokļiem. Minimālais pasūtījums 100 bildes. A4 bildi drukā 1.5minūtēs. Ja ārpus Rīgas - papildus par piebraukšanu pēc fakta.
Epson drukājamais ar attiecīgām tintēm un labu papīru pēc vajadzības (glancs/matēts). Izdruka būs \mm/