Vo, vo, kad izlasu sludinājumu: dāma meklē skaistu, sportisku, bagātu, nedzērāju, tad uzņemu uz krūts vēl kādu šmakovku un zvanu pie dāmas durvīm, kad šī atver, saku: jūs meklējāt tādu? Jā? Nu tad ziniet: uz mani neceriet!
Pārdodu EOS 5D mark III body -> pārdodu Pixel ROOK, Nikon -> Pērku Sigma 50mm 1.4 -> Perku Tokina 11-16mm canonam -> Pērku Canon EF 40mm f/2.8 STM -> Pērku Canon 50mm f/1.8 -> Pērku Canon EF 50mm f1.4 -> Pērku Tamron SP AF 17-50mm F/2... -> pērku canon powershot g15-nopi... -> Visas jaunākas diskusijas
da Jurčiks atkal pacēlis visus komercsludinājums augšā, f-fotto tagad piezemēts, vairs neliek visas provokatīvās tēmas, Voldis vēl ko mēģina paralēli laist bet vienmēr atdurās pret to negāciju izraisītāju, ka riebjas... pašam arī nekā naff...
Eltons: " da Jurčiks atkal pacēlis visus komercsludinājums augšā, f-fotto tagad piezemēts, vairs neliek visas provokatīvās tēmas, Voldis vēl ko mēģina paralēli laist bet vienmēr atdurās pret to negāciju izraisītāju, ka riebjas... pašam arī nekā naff...".(c) Labprāt šo - to iepirktu, naudiņu nav. Labprāt šo - to pārdotu, nekas nesanāk. Laikam jau esmu nekur nederīgs sistēmā "kupi - prodai". Tie negāciju izraisītāji ir diezgan smieklīgi. Reizēm speciāli iemetu kaut ko diskutablu, tad ar interesi vēroju viņu izpausmes, "intelekta" uzplaiksnījumus.
Mož gribi manu spīdīgo mir-1 (ar m-42 bajoneti) sačiņīt, lai uz pentakša vai nikona normāli darbojas? Par nelielu samaksu... Mož barterī varu par darbu atdot savu otru mir-1 (nespīdīgo, ar m-39 bajoneti).
Voldemorts:Eltons: " da Jurčiks atkal pacēlis visus komercsludinājums augšā, f-fotto tagad piezemēts, vairs neliek visas provokatīvās tēmas, Voldis vēl ko mēģina paralēli laist bet vienmēr atdurās pret to negāciju izraisītāju, ka riebjas... pašam arī nekā naff...".(c) Labprāt šo - to iepirktu, naudiņu nav. Labprāt šo - to pārdotu, nekas nesanāk. Laikam jau esmu nekur nederīgs sistēmā "kupi - prodai". Tie negāciju izraisītāji ir diezgan smieklīgi. Reizēm speciāli iemetu kaut ko diskutablu, tad ar interesi vēroju viņu izpausmes, "intelekta" uzplaiksnījumus.