Mekleju beibi, kuru nobildeet graustos. Veelams pa pliko, lai buutu jautraak. Bildes vajadzigas, jo nejaushi nopirku leto 50mm 1,8 objektiivu, jataisa triptihs.
imgfoto:Mekleju beibi, kuru nobildeet graustos. Veelams pa pliko, lai buutu jautraak. Bildes vajadzigas, jo nejaushi nopirku leto 50mm 1,8 objektiivu, jataisa triptihs.
imgfoto:Mekleju beibi, kuru nobildeet graustos. Veelams pa pliko, lai buutu jautraak. Bildes vajadzigas, jo nejaushi nopirku leto 50mm 1,8 objektiivu, jataisa triptihs.
Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....
ļoti labi noliktais 1.8 gan bija kanonam, kuru dīvainā kārtā neviens nevēlas iemainīt pret 1.4 uz pāris nedēļām. Gaidam kas sanāks
GunarsII:Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....
GunarsII:Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....
Kāpēc tikai graustos?Vēl krievu laikā redzēju seriālu,kur beibes bija ierakumos ar plintēm un gāzmaskām uz galvas.Bet pliku pakaļu.Nu tipa frontes vēstis vai kāds tur bija tas koncepts.Cīņa par mieru vai?
Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !
Lunis:Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !
Lunis:Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !
nu nevajag savas personīgās neveiksmes attiecināt uz visiem Man jau gaužām labs materiāls iesūtīts.
nu nevajag savas personīgās neveiksmes attiecināt uz visiem Man jau gaužām labs materiāls iesūtīts.
Nu moins tad jau varēs pretendēt uz "Tautas maxslinieks" titulu Kaunos kaunos , esmu TĀLS no tautas
laikam jābūt vismaz džekam ar stāju, lai beibes ievērotu, ka esi fotogrāfs, tad viņām jārodas interesei par triptihu.. un ja tas viss ir, vari rādīt savu pagarinājumu un bliezt graustos
neesi Žurnāla Žirafe štata fotogrāfs? Vai arī es Tevi jaucu ar Veco...
A Tu tanti kā graustu glamūrīgā vietā negribi nobildēt ? Atdodu ideju pa velti
A Tu tanti kā graustu glamūrīgā vietā negribi nobildēt ? Atdodu ideju pa velti
Priede:Man jau stipra aizdoma, ka triptihu konkurss tikai pierādīs veco patiesību, ka svarīgi, kurā ķermeņa galā smadzenes atrodas, nevis ar ko Tu bildē...