forum.gif
mekleeju beibi, kuru vajag nobildeet graustos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / mekleeju beibi, kuru vajag nobildeet graustos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.13 08:28
 citēt
Mekleju beibi, kuru nobildeet graustos.
Veelams pa pliko, lai buutu jautraak.
Bildes vajadzigas, jo nejaushi nopirku leto 50mm 1,8 objektiivu, jataisa triptihs.
Publicēts: 02.10.13 09:17
 citēt
imgfoto:Mekleju beibi, kuru nobildeet graustos.
Bildes vajadzigas, jo nejaushi nopirku leto 50mm 1,8 objektiivu, jataisa triptihs.

Pajautā Agrim, domāju viņam liela kartotēka .....
Publicēts: 02.10.13 09:17 labots
 citēt
interesanti - kas kuram un kā maksās par šo pasākumu
jo kā noskaidrojām - bezmaksas tautas māksla, kā izrādījās, nevienam neinteresē... :D
Publicēts: 02.10.13 09:54
 citēt
Tante:

Pajautā Agrim, domāju viņam liela kartotēka .....

o, laba doma :)
Publicēts: 02.10.13 09:55
 citēt
Kursh te maakslu piesauca!?? nelamajies :D
Publicēts: 02.10.13 09:59
 citēt
vnk, man uzrunaja ta doma par 50mm triptihu.
beibe graustos, ainava, kakijs
Publicēts: 02.10.13 10:01
 citēt
Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....:face-smile:
Publicēts: 02.10.13 10:04
 citēt

ļoti labi :) noliktais 1.8 gan bija kanonam, kuru dīvainā kārtā neviens nevēlas iemainīt pret 1.4 uz pāris nedēļām.
Gaidam kas sanāks :)
Publicēts: 02.10.13 10:05
 citēt
nils, nu pofig kanons, nikons un vel jo vairak pofig 1,4 vai 1,8.
Publicēts: 02.10.13 10:08
 citēt
GunarsII:Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....:face-smile:

taads shoreiz koncepts, visparastakais, letakais fikss un visbanalako sizhetu triptihs. manupraat baigi interesants pasakums.
Publicēts: 02.10.13 10:16
 citēt
Mans kautrs ieteikums - atrodi vai nu ārprātīgi kalsnu vai gluži pretēji. Tad varbūt kaut kas sanāks. Ja vien negribi as usual:)
Publicēts: 02.10.13 10:23
 citēt
tu par kakiju?
Publicēts: 02.10.13 11:25
 citēt
GunarsII:Goda vārds, nekā personiska, bet mani vienmēr ir interesējis, kāpēc plikas beibes jābildē graustos. Kur ir tā sāls? Kāpēc, teiksim, ne pie kamīna uz zvērādām vai ne virtuvē uz galda, vai dārzā šūpuļtīklā. Tomēr komfortabli apstākļi....:face-smile:

Kāpēc tikai graustos?Vēl krievu laikā redzēju seriālu,kur beibes bija ierakumos ar plintēm un gāzmaskām uz galvas.Bet pliku pakaļu.:face-grin:Nu tipa frontes vēstis vai kāds tur bija tas koncepts.Cīņa par mieru vai?:face-wink:
Publicēts: 02.10.13 11:26
 citēt
Nu,tu ar to vārdu "triptihs" tā uzmanīgāk, beibes mūsdienās mēdz būt mākslās neizglītotas, var pārprast ...
Publicēts: 02.10.13 11:26 labots
 citēt
Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !:):)
Publicēts: 02.10.13 11:45
 citēt
Lunis:Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !:):)

:D :D :D jā, tādas atziņas bieži rodas paskatoties spogulī :D
Publicēts: 03.10.13 12:12
 citēt
Lunis:Oi šitas būs bezcers , es te TESTIŅU izveicu uz "Tautas mākslu" , neskatoties uz lielo troksni un uzmācīgo reklāmau NEVIENA [ varbūt viena] nepiezvanīja !! Blefs tas viss. JĀSIENAS JĀČINKST JĀKOĻI tā tie MĀXSLINIEKI īstenībā šancē es tā 100% tagad zinu !:):)

nu nevajag savas personīgās neveiksmes attiecināt uz visiem:D Man jau gaužām labs materiāls iesūtīts.
Publicēts: 03.10.13 13:10
 citēt
imgfoto:

nu nevajag savas personīgās neveiksmes attiecināt uz visiem:D Man jau gaužām labs materiāls iesūtīts.

Nu moins tad jau varēs pretendēt uz "Tautas maxslinieks" titulu :):) Kaunos kaunos , esmu TĀLS no tautas :(
Publicēts: 03.10.13 13:49 labots
 citēt
laikam jābūt vismaz džekam ar stāju, lai beibes ievērotu, ka esi fotogrāfs, tad viņām jārodas interesei par triptihu.. un ja tas viss ir, vari rādīt savu pagarinājumu un bliezt graustos :D
Publicēts: 03.10.13 14:03
 citēt
imgfoto:

neesi Žurnāla Žirafe štata fotogrāfs? Vai arī es Tevi jaucu ar Veco... :bad_egg:
Publicēts: 03.10.13 14:20
 citēt
Lunis:
imgfoto:

Nu moins tad jau varēs pretendēt uz "Tautas maxslinieks" titulu :):) Kaunos kaunos , esmu TĀLS no tautas :(

vottā, esmu tautisks:D
Publicēts: 03.10.13 15:23
 citēt

A Tu tanti kā graustu glamūrīgā vietā negribi nobildēt :) ? Atdodu ideju pa velti :)
Publicēts: 03.10.13 15:26
 citēt
Tante:

A Tu tanti kā graustu glamūrīgā vietā negribi nobildēt :) ? Atdodu ideju pa velti :)

A Tu piesakies? ...tad noteikti jā:D
Publicēts: 03.10.13 15:52
 citēt
imgfoto:
Tante: A Tu tanti kā graustu glamūrīgā vietā negribi nobildēt :) ? Atdodu ideju pa velti :)

A Tu piesakies? ...tad noteikti jā:D

Es jau vēl uz galīgu graustu nevelku, pēc gadiem 20-30 sarunāsim :)
Publicēts: 03.10.13 16:54
 citēt
20-30..... biologjiskais optimists?:)
Publicēts: 03.10.13 22:12
 citēt
Man jau stipra aizdoma, ka triptihu konkurss tikai pierādīs veco patiesību, ka svarīgi, kurā ķermeņa galā smadzenes atrodas, nevis ar ko Tu bildē...
Publicēts: 04.10.13 10:03
 citēt
Priede:Man jau stipra aizdoma, ka triptihu konkurss tikai pierādīs veco patiesību, ka svarīgi, kurā ķermeņa galā smadzenes atrodas, nevis ar ko Tu bildē...

Tieši tā !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):