Gribu iegādāties ziepju trauku vai ko tamlīdzīgu, bet īsti nevaru saprast, kādu jāņem budžets līdz 200ls. Ir bijusi pieredze ar Canon ixus nav nekādu problēmu bildē labi un tā, bet tas bija kādus 7gadus atpakaļ, tāpēc varbūt varat ieteikt kādu labu šajā cenu kategorijā - nozīme labas kvalitātes attēli, full hd video funkcija, varētu būt arī normāls zoom. Pagaidām interesanti man šķiet canon un sony modeļi, pārējie kaut kā nepārliecina. Kādi varētu būt jūsu ieteikumi?
Vienkārši ir tā, ka ir Canon spogulene, bet gribu nopirkt kaut ko mazāku, lai ir ko iemest somā vai kabatā, kaut ko mazu un kompaktu, kāds tad būtu jūsu ieteikums no šiem mazajiem fotoparātiem, kāds varētu būt kaut vai normāls variants?
Bloga galerijas gan nav aparātu kvalitātes rādītājs. Labāk paņem www.imaging-resource.com... tajā izvēlies divus konkurentus un salīdzini. Man visuzskatāmākās liekas "still life" testbildes.
Jā viela pārdomām, Fujifilm liekas, ka labāka kvalitāte, bet savukārt Canon ir plus izmērs un wi-fi, kaut kas jauns un man vismaz iepriekš nelietots. Paldies par materiālu, tagad tik jāizvēlas un jāņem ciet.
TWIN, kas tam G ir krutāks, kā manis ieteiktajam S110? Pat G1X ikdienas lietošanā ir baigais draņķis, G15 iekšas būs dikti līdzīgas kā S110/S120... Un izmērs nekāds. Tik vien, ka zibeni uzlikt, bet tam jau autorei ir spogulene.
Nu ziepīši visi ''jāpatestē'' pērkot, lai naf, ka pēc slēdža nospiešanas 2 sek lādē bildi (18 milj pik Soņiks) kartē. Te nav runa par super krutu, lielu matricu, jo ir spogulene, bet lai būtu ērti lietojams. Man patīk ziepīši, kam aizture pēc nospiesanas praktiski nulle, un uzreiz pēc uzņemšanas var uzņemt atkal , un lai ir trekns zooms... nu ap 30x optiskais ... ideāls variants ir ja zooms ir ar roku grozāms(liels retums), nevis eletroniski
Tieši[/url] manas domas. Ja ir spogulene, tad jānem kāds tāds aparāts, kuram ir fīčas savādākas par spogulenes fīčām. NOteikti ne kaut kādi G lielie ziepji u.c. superzūm-sūdi.
Vēl ir variants paņemt Canon EOS M - ziepis itkā, bet spogulenes matrica, un ar pāreju var uzlikt ivsus kanona objektīvus. Vai arī normālā veidā ar maziņu jau iebūvēto bildēt.
Ja man tāds niķis par ziepīti prātā iemestos, droši vien ņemtu zemūdens ziepi Pentax www.dpreview.com... (ir modifikācijas ar mazāku dziļumu un mazāku ūdensnecaurlaidību - tb, lētākas. Arī vecais modelis īpaši neatšķiras. Bet es ņemtu WG3 ar GPS. Jo man domāt, ka ziepim GPS ir baigi svarīgs - nobildēji figņu kaut kādu, pēc tam mājās pēti kur tā figņa īsti bija.
Otrās paaudzes divus gabalus ieteicu čoemiem, ka prasīja "kādu fočiku pirkt". Abi bija apmierināti. Viens tāds aktīvs tusētājs tomēr pamanījās to ziepi nobeigt - dzērumā Turcijā šļūcot pa atrakciju parka trubām, pamanīja, ka tomēr iet iekšā ūdens. Laikam gluži dauzīt tomēr arī šo ziepi nevajag.
versatile:TWIN, kas tam G ir krutāks, kā manis ieteiktajam S110? Pat G1X ikdienas lietošanā ir baigais draņķis, G15 iekšas būs dikti līdzīgas kā S110/S120... Un izmērs nekāds. Tik vien, ka zibeni uzlikt, bet tam jau autorei ir spogulene.
Kam vajag krutāku un visu auto, lai fočē ar mobilo...minūti ar pirkstu pa ekrānu pabaksti un OPLĀ, esi gatavs fočēt...gribi ko izmainīt- tas pats....un jā, G15 ir vieta, kur zibeni vai raidītāju uzlikt, ir objektīvs 1.8-2.8, tāpēc lielākoties zibens vispār nav vajadzīgs, ...un līdz ISO800 ir normāli lietojams...bet viss ir gaumes un pieradumu lieta...man priekš maniem MPS pietiekoši labs