forum.gif
Tad redz kā var dabūt tos efiapus un citas nozīmītes!:-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Tad redz kā var dabūt tos efiapus un citas nozīmītes!:-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.13 14:30 labots
 citēt
Tikko facebūkā saskāros ar šadu tekstu -
"Atkal mēģinu lauzties 1x.com nedēļas konkursā, kur rezultāts atkarīgs no draugu balsojumiem Ceru uz Jūsu atsaucību
Опять стараюсь выиграть конкурс недели на 1х.cом, где результат зависит от голосования друзей Надеюсь на Вашу помощь
1x.com...."
Publicēts: 03.10.13 14:31
 citēt
KĀ TEV NAV KAUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 03.10.13 14:33
 citēt
Bildes:KĀ TEV NAV KAUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vienkārši un nesatricināmi.:-)
Publicēts: 03.10.13 14:34
 citēt
Citagaisma:
Bildes:KĀ TEV NAV KAUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vienkārši un nesatricināmi.:-)
MĒĢINI KURINĀT NAIDU?????????????????????
Publicēts: 03.10.13 14:35
 citēt
JUMS BŪS CIENĪT MEDAĻAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAŠISTI
Publicēts: 03.10.13 14:38
 citēt
Bildes:JUMS BŪS CIENĪT MEDAĻAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAŠISTI

Tad fšiti ir tie, kuri ciena vai neciena medāļas?:-)
Publicēts: 03.10.13 14:39
 citēt
UldisMuzikants:Faktiski iešana uz konkursiem savā ziņāir pašapkaunošanās, ko daru tik, ja ceru uz naudas balvām. Citādi- darbs tiek ieguldīts, rīkotāji savāc bildes un sveiki. mana attieksme arī šeit:
http://www.draugiem.lv/blogs/?t=my&search=par+konkurs&x=0&y=0#/user/1470560/blog/?p=5675271

Es atbalstu Tavu draugos rakstīto viedokli.
Publicēts: 03.10.13 14:39 labots
 citēt
Nekas nekas MAN nav radu VIDā bet "Krutākā" kantorī , tulīt par jumss TĀDAS LETAS izrakšu !! Zaimotāji ! :D
Publicēts: 03.10.13 14:40
 citēt
Citagaisma:
Bildes:JUMS BŪS CIENĪT MEDAĻAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAŠISTI

Tad fšiti ir tie, kuri ciena vai neciena medāļas?:-)
VISI - kam ir medaļas, kam to nav, kas to atbalsta un kas neatbalsta.
Publicēts: 03.10.13 14:52
 citēt
Tad jau velc pie kauna staba arī tos, kas draugos, delfos utt. uzprasās uz vērtējumu dažādos konkursos!!!! Un šim pasākumam nav nekāda sakara ar FIAP! Kuru bļodiņu es Tev esmu izēdusi?
Publicēts: 03.10.13 14:56
 citēt
džeks laikam sen nav sists, ko...
Publicēts: 03.10.13 14:57
 citēt
bezmaz, kā liepājas kafijas reklāmā, kuru palaiž pa rādio - ieguvusi daudzas starptautiskas balvas, tikai nez kāpēc latvijā maz kuru tā interesē ............ :bad_smile:
Publicēts: 03.10.13 14:58
 citēt
fui, bezkauņa gan...
Publicēts: 03.10.13 15:10
 citēt
dansiga:Tad jau velc pie kauna staba arī tos, kas draugos, delfos utt. uzprasās uz vērtējumu dažādos konkursos!!!! Un šim pasākumam nav nekāda sakara ar FIAP! Kuru bļodiņu es Tev esmu izēdusi?

Vai tad fotoblogs ir kauna stabs?:-0
Vienkārši es arī citiem parādu, kuriem tās nozīmītes ir gauži svarīgas un nezin kā tās dabūt, kā tās pelna. Nav ko sēdēt uz siena kaudzes, bet vajaga padalīties pieredzē!!;-)
p.s. Dansiga, Tu man esi gauži simpātiska būtne, ..nu kaut vai aiz to, ka ēd tikai no savas bļodiņas.:-)
Publicēts: 03.10.13 15:15
 citēt
Par FIAP bija garas diskusijas gadu atpakaļ un giskim bija ielicis arī linkus un citu informācijas, kas un kā jādara.

P.S. Par to kauna stabu - tas tika pasniegts gana ironiski ...
Publicēts: 03.10.13 15:21
 citēt
dansiga:Par FIAP bija garas diskusijas gadu atpakaļ un giskim bija ielicis arī linkus un citu informācijas, kas un kā jādara.

P.S. Par to kauna stabu - tas tika pasniegts gana ironiski ...

Es tā smalki tos FIAP linkus izpētīju. Izpētīju, kur notiek izstādes, kā notiek vērtēšana, un kas vērtē.. ..un tamdēļ arī saku, ka starp tiem konkursiem nav nekādas būtiskas starpības. Vienīgi Fiaps ir senāks veidojums, un aiz to arhaiskāks, bet arī pamazām attālinās no fotogrāfijas un digitalizējas.
Publicēts: 03.10.13 16:09
 citēt
Nav būtiskas atšķirības sarp kuriem TIEM konkursiem?
Publicēts: 03.10.13 16:26
 citēt
dansiga:Nav būtiskas atšķirības sarp kuriem TIEM konkursiem?

Da VISIEM.:-) Pa lielam, izņēmumi ir valsts un pašvaldību kā arī grantu, konkursi.. Visi pārējie, ir gana nefunkcionāli, un domāti amatieriem pašapziņas celšanai vai naudas kāšanai.
Publicēts: 03.10.13 16:35
 citēt
Nu bet DABISKI, ka jebkurš konkurss IR saistīts ar pašapziņu!!!! Cilvēki, kuriem trūkst pašapziņas, sēž klusi stūrīti un šņukst ;-ppp :-)
Publicēts: 03.10.13 16:38
 citēt
Nu nē, kā reizi tiem, kuriem ar pašapziņu tā pašvaki, tiem tie konkursi arī vajadzīgi, ..lai uzvarētu, lai caur nozīmītēm celtu. ..nu akurāt, kā fotobloga reitingi.:-))
Publicēts: 03.10.13 16:41
 citēt
Citagaisma:Nu nē, kā reizi tiem, kuriem ar pašapziņu tā pašvaki, tiem tie konkursi arī vajadzīgi, ..lai uzvarētu, lai caur nozīmītēm celtu. ..nu akurāt, kā fotobloga reitingi.:-))

Nu redz, katram savas domas par pašapziņu :-) Es palieku pie savām :-)
Publicēts: 03.10.13 16:43
 citēt
nu nevajadzētu pašapziņu , ar nekaunību jaukt :bad_smile:
Publicēts: 03.10.13 16:45
 citēt
Citagaisma:Nu nē, kā reizi tiem, kuriem ar pašapziņu tā pašvaki, tiem tie konkursi arī vajadzīgi, ..lai uzvarētu, lai caur nozīmītēm celtu. ..nu akurāt, kā fotobloga reitingi.:-))

------------
man kā pedagoģijas teorētiķim ir zināmas divas galējības un abas vienādi sliktas- tas ir, pašnovērtējums par zemu un par augstu. Par augstu ir stipri sliktāk nekā zems..
Publicēts: 03.10.13 16:48
 citēt
talavietis:

------------
man kā pedagoģijas teorētiķim ir zināmas divas galējības un abas vienādi sliktas- tas ir, pašnovērtējums par zemu un par augstu. Par augstu ir stipri sliktāk nekā zems..

Aiz ko sliktāks? Cik zināms tad Staļinam, Hitleram, Napoļeonam bija pašvaki ar pašapziņu..
Publicēts: 03.10.13 16:54
 citēt
talavietis, nu tas pats par sevi skaidrs, ka katra galējība ir slikti - pat vispozitīvākā īpašība kļūst nebaudama :-(
Publicēts: 03.10.13 17:01
 citēt
Nu ta nu gan grēkus atarduši... man simtiem tādu lūgumu pienāk, daudzus izpildu, lai jau tiek, vai tas par Haiduka skuķiem vai Gvido telefoniem. Pats gan nekļančiju balstiņas, taisni brīnos, kā vēl zirdziņi uz bankas kartēm vinnēja...
Publicēts: 03.10.13 17:03
 citēt
Tiem jau bija ne pašnovērtējums, bet kompleksi. Zems jau pa lielam tā arī visu mūžu ir zems, ja vien nav situācijas, kas ļauj to pacelt, bet augsts ir biežāk un tie neklausās citos. Augstu pašnovērtējumu var iegūt jau bērna vecumā, kad pārlieku vecāki, vecvecāki bērnu par daudz slavē, vietā un nevietā. Piemēram, ai cik skaisti tu šodien izkakājies, kāda smuka kaka :D Vēlāk jau skolas laikā nevar viņus apturēt nekāda kritika. Abos gadījumos pedagogam problēmas, pirmajā jāceļ pašapziņa, otrajā jāpazemina, bet te daudz grūtāk, jo nedrīkst arī sagraut..
Publicēts: 03.10.13 17:15
 citēt
Bet Dansis ir cīnītājs... un ar šo savu cīņu tiešu skādi nenodara. Varbūt pat piemērs, ka arī latvietis var. Par pienesumu kultūras mantojumam, nerunāsim.
Publicēts: 03.10.13 17:21
 citēt
Ceru, Dansiga nav cīnītājs, manuprāt, viņa ir jauka sieviete, ar savu skatu uz dzīvi, un brīviem laika un naudas resursiem.:-) ..un kas ir pozitīvi, viņai ir vaļasprieks.:-) ..jo cilvēki bez vaļaspriekiem, hobijiem ir gauži garlaicīgi un parasti arī aprobežoti mietpilsoņi, kuriem interesē tikai šmotkas un cenas.
Publicēts: 03.10.13 18:50
 citēt
Zems pašnovērtējums ir kaitīgs veselībai!

Konkursi, ja tie kļūst par pašmērķi, arī veselību neuzlabo, jo saistīti ar stresu - bailēm no izgāšanās/neuzvarēšanas. Muzikālie, zīmēšanas , dancošanas uin nez kādi tur vēl konkursi bērniem ir lieki satraukumi, kuru dēļ, kā aizsargmehānisms, sāk veidoties pofigisms. Konkursi jau priecē vecākus, nevis bērnus!

Bet ja pieaugušam cilvēkam sacensība sagādā prieku - tas taču ir lieliski! Tikai nesaprotu, kādu prieku sagādā kaut kādas ar pazemošanos un lūgšanos izprasītās balsis. Jebkurš, kas lūdz, lai par viņu balsoju, manā skatījumā zaudē cieņu...
Publicēts: 03.10.13 19:24
 citēt
Citagaisma:Ceru, Dansiga nav cīnītājs, manuprāt, viņa ir jauka sieviete, ar savu skatu uz dzīvi, un brīviem laika un naudas resursiem.:-) ..un kas ir pozitīvi, viņai ir vaļasprieks.:-) ..jo cilvēki bez vaļaspriekiem, hobijiem ir gauži garlaicīgi un parasti arī aprobežoti mietpilsoņi, kuriem interesē tikai šmotkas un cenas.

Drīzāk jāsaka, ka cilvēks kuram ir vaļasprieks vai hobijs ir mietpilsonis. Normāli ir, ja starp to ko sauc par darbu in ko par hobiju nav robežas.
Publicēts: 03.10.13 19:31
 citēt
ak34:
Citagaisma:Ceru, Dansiga nav cīnītājs, manuprāt, viņa ir jauka sieviete, ar savu skatu uz dzīvi, un brīviem laika un naudas resursiem.:-) ..un kas ir pozitīvi, viņai ir vaļasprieks.:-) ..jo cilvēki bez vaļaspriekiem, hobijiem ir gauži garlaicīgi un parasti arī aprobežoti mietpilsoņi, kuriem interesē tikai šmotkas un cenas.

Drīzāk jāsaka, ka cilvēks kuram ir vaļasprieks vai hobijs ir mietpilsonis. Normāli ir, ja starp to ko sauc par darbu in ko par hobiju nav robežas.

-------------
Tu gribi teikt, ka darbs ir arī hobijs? Nu kā Lunis, piemēram, bildē priekam un ar to iztiek? Bet te var būt arī otra bēda, ne vienmēr otrs cilvēks vai ģimene sapratīs un jutīsies laimīgi, ka kādam darbs ir hobijs...
Publicēts: 03.10.13 20:13
 citēt
Interesanta lieta ir ka laulenis(e) otras puses hobiju nepieņem un uzskata to par naudas un laika izniekošanu Sak, kam vajadzīgs tāds idiotisks hobijs, no kura vieni zaudējumi. Agrāk pazinu D-pilī kādu kungu kurš tirgoja lupatas un visādus draņķus stiepa no Polijas tirgot. Naudiņa pietika hobijam. Paslepus savai laulenei bildēja, jo šī pūtās un lamājās, laikam bija mietpilsone, kā viens otrs sakās. Atceros šis bija laulenei slepus iegādājies nikon full-freimu,. Visi jautāja: a ko vecene, nelamā, šis: " razve ana dura poņimajet, eta ta kamera iļi drugaja, full-freim iļi običnaja". Tāpat klubā kādreiz bija forša dāma kurai interesēja fotogrāfēšana un arī sanāca, taču viņas trakais vīrelis vienu jauku dienu dūri galdā bļaudams: vibiraj iļi ja, iļi eta tvaja fotografija. Kundze izvēlējās vīreli, sen vairs uz klubu nenāk. Nesen gan viņu redzēju ar fotoaparātu rokās. Šī kautri smaidīdama saka, ka foto ir netikums gluži kā alkaholisms, saslimsi uz mūžu. Ceru ka vīrelis par sānsoļiem vēl nezin. Vispār skumji, lielais vairums saprot tikai ko var ŗokā paņemt un mutē iebāzt.
Publicēts: 03.10.13 20:41 labots
 citēt
talavietis:
Nu kā Lunis, piemēram, bildē priekam un ar to iztiek? Bet te var būt arī otra bēda, ne vienmēr otrs cilvēks vai ģimene sapratīs un jutīsies laimīgi, ka kādam darbs ir hobijs...

Par cik 1/3 sava mūža esmu pavadījis ārpus LV zemēs ar senām biznesa un ekstrēmu hobiju tradīcijām , esmu arī ķēms kurš "Pats sev vismīļākais" šo lietu risina vienkārši un korekti. Gan daudz biju dzīvojis kopā arī ar rietumos dzimušām augušām beibēm tāpēc LIĢUMI attiecībās arī ja vienkārši dzīvo kopā man nav nekas seviški neparasts. Sīks smalks līgums KAS KO KĀPĒC man ir arī ar patreizējo otro pusi. Viens no pamata punktiem ir 100% dalīta manta finanses , arī NEKĀDA sakara vienam otra biznesu. Pēc līguma otrai pusei NAV JĀZIN kas ir mans bizness ko daru kur dodos un ar ko, un Otrādi to nosaka mūsu līgums. Viņai tāpat kā man gana INTERESANTS darbs , es par to neinteresējos nekad neesam runājuši , gluži tāpat kā viņa par manējo. Līdz ar to MANI HOBIJI / DARBI ir tikai mani riski un piķis "Famīlijai" ar to nedz kāds sakars nedz informācija. ĻOTI atvieglina dzīvi attiecības , NEKĀDU PROBLĒMU vienam dēļ otra. Ņemot vērā gan manu darbu gan viņas NERETI gadās dzirdēt visādus "Brīnumus @ atklāsmes" no dažādiem neadekvātiem vai dumjiem ļautiņiem , man tādos gadījumos 100% pārliecība VISS FEIKS un blefs , NEVIENAM nav pieejama NEKĀDA informācija neatkarīgi patiesa nepatiesa nevar pat "Nejauši" izpļāpāt vai izpaust. Tāpēc mani HOBIJI un DARBI ir tikai mans personīgs risks un atbildība :):) IESAKU normāla RIETUMU biznesa un ATTIECĪBU parkse.

Ņemot vērā manu biznesa specifiku manas Laulenes un draudzenes vidēji reizi pusgadā saņem vēstules vai zvanus tjopa "Es mīlu jūsu vīru , viņš man ar !" vai "Es guļu ar jūsu vīru viņš mani mīl!" , Komunicētajās parasti ir kādas "Peldējās cerības zaudējušās" vai uz galvu skābētas būtnes:) Manējās VISAS vienmēr labi trenētas šādām STANDARTA situācijām un vienmēr atbild VIŅU mīl visas bet viņš TIKAI SEVI , un precējies ar mani ne jums . 99% mute ciet UZREIZ :)
Publicēts: 03.10.13 21:01 labots
 citēt
Nekādu problēmu vienamdēļ otra...labi,pieņemsim.Bet ja nu tevi ieliek cietumā vai,dies pasarg,nomoč
i dēļ tava biznesa,gar kuru sievai nav nekādas daļas?Un kā ar bērniem,kas paliek aiz tevis?Un ja tu smagi saslimsti,kļūsti piemēram par invalīdu?Kas tevi atbalstīs,ja jau sludināji,ka tā ir tava daļa?Un kāpēc tādā gadījumā vispār vajag ģimeni?Tak ne jau dēļ bezmaksas seksa.
Publicēts: 03.10.13 21:22
 citēt
viecha:Nekādu problēmu vienamdēļ otra...labi,pieņemsim.Bet ja nu tevi ieliek cietumā vai,dies pasarg,nomoč
i dēļ tava biznesa,gar kuru sievai nav nekādas daļas?Un kā ar bērniem,kas paliek aiz tevis?Un ja tu smagi saslimsti,kļūsti piemēram par invalīdu?Kas tevi atbalstīs,ja jau sludināji,ka tā ir tava daļa?Un kāpēc tādā gadījumā vispār vajag ģimeni?Tak ne jau dēļ bezmaksas seksa.

VOT priekš tam jau tas līgums ir PAMATĀ , eksistē 101 paņēmiens kā PARŪPĒTIES par sevi neatkarīgi no citiem. Visas tevis minētās lietas var normāli gana izdevīgi apdrošināt . Pietam man ir arī citi bērni un citas laulenes ne tikai patreizējā un visiem ir 100% zināms ka ar mani viņiem nekādu problēmu nebūs MAN ar viņiem arī. Reāli var darīt ko grib. neuztraucoties par PROBLĒMĀM.
Publicēts: 03.10.13 21:26
 citēt
te pilnībā, piekrītu Ditai
Publicēts: 03.10.13 22:37
 citēt
Bet kāpēc tad tev ir vajadzīga ģimene?Tobiš juridiskas saistības tomēr kā ne kā?
Publicēts: 03.10.13 22:59
 citēt
ak34:

Mietpilsoņus gan nevajag noniecināt, tie ir sabiedrības pamatu pamats, uz tiem turās kopā pasaule. Ko ēstu un kā izpaustos visi mākslinieki, dīvaiņi, ģēniji, filozofi un sapņotāji, ja nebūtu mietpilsoņu?
Publicēts: 03.10.13 23:50
 citēt
GunarsII:
Mietpilsoņus gan nevajag noniecināt, tie ir sabiedrības pamatu pamats, uz tiem turās kopā pasaule. Ko ēstu un kā izpaustos visi mākslinieki, dīvaiņi, ģēniji, filozofi un sapņotāji, ja nebūtu mietpilsoņu?

Jā jā, dumju valdību ideāls ir sabiedrība, kurā ir tikai mietpilsoņi, kuriem interesē tikai ēsts, dzert, vairoties un d"""st.
Mākslinieks, dīvainis, filozofs un sapņotājs nav pretmets mietpilsonim. Mietpilsonim pretmets ir zinošs un garā svaigs pilsonis ar gana plašu redzes loku, kurš nav ar mietu taisīts un bakstāms.
..un kā reizi mietpilsoņi ir tie, kuri jābaro un jābiksta, kuri izrauti no ierastā ritma apjūk un nezin ko darīt, jo domāšanā kūtri.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):