Kaut ko nesaprotu: Nesen Eltona k-gu apsaukāja (19:39. 28.09,13,): ".. zinot kāds fašists un homofobs esi - šis gadījums to tikai apliecina."(c) Šeit, šajā topikā atkal, kaut vai kariķēti... Vai tad šo vīreli, kurš muti palaiž, citus par fašistiem apsaukādams, admiņi vēl nav pamanījuši? Interneta vide degradē, normālā sabiedrībā tādu "fašistu" justu, ka par maz neliktos...
viecha:Bet kāpēc tad tev ir vajadzīga ģimene?Tobiš juridiskas saistības tomēr kā ne kā?
MAN nevajag , neesmu ģimenes cilvēks , vislabāk jūtos viens , tad var visu izdomāt mierīgi un smalki Savus bērnus uztveru vienkārši kā labus čomus. Visus pārējos IZŅEMOT bērnu piemēram Vācijā neuzskata pat par pirmās pakāpes mantiniekiem. Reiz stāstīju kā Vācijā ģimenes konsīlijā mani iepazīstināja ar "Dzimtas kārtību" . Par cik biju vēsākās ģimenes locekles vēcākais mazbērns man jau bija izplānojuši "Karjeru" ģimenes biznesos. Es pateicu ka mani tas NEINTERESĒ , gribu darīt to ko gribu un atgriezties Latvijā. Šie teica lai es padomājot , es taicu ka JAU padomāju , taču ja viņiem tik ļoti vaig viņi par ielikt "Manā vietā" manu lauleni. Uz ko man ļoti saprotami atbildēja ka OTRĀS PUSES priekš viņien nav NEKAS "Vīri sievas nāk un iet , vienīgi bērni paliek" . Tad lūk BĒRNI ir mani čomi cits labāk cots sliktāks bet LABI ČOMI . Otrās puses man ir "Meitenes ar kurām VISLABĀK" , tā tas arī tiek definēts TU esi vislabākā MAN. Citām nav cerību KAMĒR neatrodas kāda LABĀKA Man nav problēmu , mums ir katram savas problēmas bet KOPĒJU nav . Esmu laimīgs cilvēks , jūtos labi , citu problēmas mani nerausta par manējām atbildu es pats neviens cits par tām neuzzinās. PARASTI strādājot lietoju austiņas un klausos mūziku domāju kā šodien baudīšu dzīvi kas man ir DARBS un HOBIJS vienlaicīgi.
viecha:Bet kāpēc tad tev ir vajadzīga ģimene?Tobiš juridiskas saistības tomēr kā ne kā?
MAN nevajag , neesmu ģimenes cilvēks , vislabāk jūtos viens , tad var visu izdomāt mierīgi un smalki Savus bērnus uztveru vienkārši kā labus čomus. Visus pārējos IZŅEMOT bērnu piemēram Vācijā neuzskata pat par pirmās pakāpes mantiniekiem. Reiz stāstīju kā Vācijā ģimenes konsīlijā mani iepazīstināja ar "Dzimtas kārtību" . Par cik biju vēsākās ģimenes locekles vēcākais mazbērns man jau bija izplānojuši "Karjeru" ģimenes biznesos. Es pateicu ka mani tas NEINTERESĒ , gribu darīt to ko gribu un atgriezties Latvijā. Šie teica lai es padomājot , es taicu ka JAU padomāju , taču ja viņiem tik ļoti vaig viņi par ielikt "Manā vietā" manu lauleni. Uz ko man ļoti saprotami atbildēja ka OTRĀS PUSES priekš viņien nav NEKAS "Vīri sievas nāk un iet , vienīgi bērni paliek" . Tad lūk BĒRNI ir mani čomi cits labāk cots sliktāks bet LABI ČOMI . Otrās puses man ir "Meitenes ar kurām VISLABĀK" , tā tas arī tiek definēts TU esi vislabākā MAN. Citām nav cerību KAMĒR neatrodas kāda LABĀKA Man nav problēmu , mums ir katram savas problēmas bet KOPĒJU nav . Esmu laimīgs cilvēks , jūtos labi , citu problēmas mani nerausta par manējām atbildu es pats neviens cits par tām neuzzinās. PARASTI strādājot lietoju austiņas un klausos mūziku domāju kā šodien baudīšu dzīvi kas man ir DARBS un HOBIJS vienlaicīgi.
...tik ļoti uzsver par savu "laimi",kā jāsāk šaubīties par vārdu patiesumu.
Citagaisma:Ceru, Dansiga nav cīnītājs, manuprāt, viņa ir jauka sieviete, ar savu skatu uz dzīvi, un brīviem laika un naudas resursiem. ..un kas ir pozitīvi, viņai ir vaļasprieks. ..jo cilvēki bez vaļaspriekiem, hobijiem ir gauži garlaicīgi un parasti arī aprobežoti mietpilsoņi, kuriem interesē tikai šmotkas un cenas.
Drīzāk jāsaka, ka cilvēks kuram ir vaļasprieks vai hobijs ir mietpilsonis. Normāli ir, ja starp to ko sauc par darbu in ko par hobiju nav robežas.
Ne velna ! Ja man hobijs ir paskriešana mežā, tad es nekādā gadījumā nevēlētos profesionāli bojāt veselību maratonos. Bet pelnīt naudu ar foto ir forši 90% gadījumu, tā ka ir arī sava daļa taisnības.
VValdis:fotolielmāksliniece Iepriekšs rakstīja, ka bijusi kontaktos ar žurijniekiem. Izdibinājusi gaumi. Cik maksā atzinība?
Tur cita fīča , vientuļa slima pamesta atkarību mocīta cilvēka brīžam histēriska cenšanās "Par katru cenu būt kādam vajadzīgam" . To labi raksturo nemitīgie smieklīgie paģērējumi "Tu man PARĀDĀ , ko esmu IZĒDUSI , tu man NEATBILDĒJI , kā uzdrīksties BEZ MANIS !" Līdzjūtību raisoši , sevišķi smagās fāzēs kad širmis aizkrīt piemēram uz "Visvarenību" lai sasniegtu "Efektu" nodod pārdod iegāž pilnīgi visus čomus radus utt nerēķinoties ne ar kādām sekām kā tas ietekmēs viņu dzīvi vai karjeru.
Man kopš PSRS laikiem kad "Neko nedrīkstēja' un biznesa specifikas dēļ visādi ļoti nopietni pārbaudītāji okšķeri bija visapkārt , pēcāk neatkarības laikā agresīvu reliģisko fanātiķu morāles "glābēju", vienkārši trako bija kā biezs ar interesi par manu personu un biznesu. Tāpēc vienmēr esmu piekopis specifiskus piesardzības paņēmienus , darbojas teicami un efektīga. Ne man ne caur mani nav iespējams tikt klāt nekam un nevienam . Vienkāršs taču ļoti efektīgs paņēmiens . Dzīvi vislabāk harmonizē nauda un nomierina bauda , lietas ko var iegūt nožēlojami nebičojoties apkārt pēc "Atzinības" , nedzenoties pēc bezjēdzīgas slavas Ja jūties vientuļš visu pamests , iespējams savādāk nevar ka "Paģērēt , pieprasīt , izčinkstēt , uzprasīties uz atzinību" , vismaz man tas nedraud , man dzīves jēga citās lietās kur pūļa uzmanība lieka taču sniedz gana lielu personīgo baudījumu. Pārējo domas par to man vienmēr bijušas Px
dansiga:Luni kāds apbižojis, ka tik traki jābazunē, cik Tev ir labi?;-ppppp Pasarg Dies' - ka kāds nedomā savādāk ))))
Jā es jau daudzus gadus varu droši apgalvot esmu LAIMĪGS cilvēks , jo viss ir tieši tā kā es vēlos , nodarbojos tikai ar to ko vēlos neko citu , tuvumā tikai patīkami cilvēki Kur nu vēl labāk. Savulaik esmu izmēģinājis plašu "Piepildījuma" spektru no ļoti daudz naudas līdz visiespējamākām bāudām , visām apakšā atklājās kāds "Apgrūtinājums". Taču jāpateicas daudziem labiem skolotājiem VIŅI man pakāpeniski pārliecināja KAS un KĀPĒC jāsasniedz lai justos labi , sasniedzu un tiešām arī jau daudzus gadus ar dzīvi esmu ļoti apmierināts. Primārais jānodefinē SEV ko vēlās panākt , tad arī jāpanāk un viss. Tālākais tikai šī stāvokļa uzturēšana un attīstīšana , laime pilnīga. Foto man sniedz relaxsu , tāpēc ar to nodarbojos , kā blakus produkts tam arī tīri materiāls gandarījums BET tas tik patīkams blakus efekts. Ko vēl var vēlēties.
dansiga:Lunis, Tu esi līdz brošai garlaicīgs ar šiem saviem pašslavināšanas tesktiem! Nu neticēs Tev neviens šākātā ;-ppp Ja nu kādi jaunie gurķi ;-ppp
Omi bet man tak nevienam nav jātic , es aprakstu savus principus un metodes Nejūtos ka man kāds būtu "Jāmāca" es saku kā es daru
Normāli ir, ja starp to ko sauc par darbu un ko par hobiju nav robežas.
Kā būt ārstiem - ķirurgiem? Kā būt specvienības snaiperiem?
Kas tas par bērnudārzu? Tie ir tīrākie hobija darbi, kur strādā attiecīgie džeki uzšķērdēji un citi fanāti. Saprotu, ja viņiem ļoti daudz maksāt... Bet nē, šajās profesijās Latvijā neko daudz nemaksā.