forum.gif
foto arēnā rīga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto arēnā rīga
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.13 08:45
 citēt
Naivā, drīzāk ar mūsu Ziemeļkorejas pieeju fotografēšanai, 2015.gadā bez akreditācijas ar spoguļkameru vispār nedrīkstēs rādīties ārā no savas mājas. :anger:
Publicēts: 09.10.13 09:58
 citēt
Schneider:Naivā, drīzāk ar mūsu Ziemeļkorejas pieeju fotografēšanai, 2015.gadā bez akreditācijas ar spoguļkameru vispār nedrīkstēs rādīties ārā no savas mājas. :anger:

...varbūt līdz tam laikam būs jauni fotoaparāti- kā brilles izgudroti- nomirkšķināsim acis un bilde gatava!:)
Publicēts: 09.10.13 10:02
 citēt
uz 15 gadu - vēl nedomāju... uz 2055 varētu būt jau ikdiena...
Publicēts: 09.10.13 10:18 labots
 citēt
palaidniex:
MT9:Hokejs mani interesē tikai un vienīgi kā līdzjutēju, bildes nekad nav aizrāvušas, bet auto-moto sacensības gan :) Neko ar sevi nevaru padarīt :) Bet paldies par diskusijas uzturēšanu, kaut gan viens puika te pārāk sacepās ;) Nekad nesaki "NEKAD" un tu dzīvē kaut ko sasniegsi :)

Sacepiems, manuprāt, Tu! :)

Ar vēsu prātu vismaz pats sev, ja ne forumam atbildi uz vienkāršu jautājumu - kāpēc kādam pasākuma organizētājam jāgrib akreditierēt jebkuru gribētāju akreditēties?
Un tad, noliekot sevi pasākuma orga vietā pasaki, kā tieši izlemsi - akreditēt ir vai nav tā vērts! Blakusfakts arī būtisks uz kuru jau te norādīja - zinoši un pieredzējuši fotogrāfi zina, kur un ko, un kā drīkst, kā arī lieliski zina ko un kur nevajag, nav vēlams un nedrīkst.
Kad ir akreditēts liels bars, un to skaitā ir visgribji, visproši un visdari - parasti ne tikai krietni vien paaugstinās, bet notiek visādi sūdi un veidojas nevēlamas saituācijas un tie fočētāji reāli nomaisās pa kājām... Es nesaku ka tā notiek tieši ar Tevi, nezinu, nav nekādas info, lai spriestu un izdarīu šādu secinājumu, bet praktiskie novērojumi liecina - ka dažiem akreditētajiem vajadzētu pieškirt ekspressbiļeti ārpus pasākuma norises vietas ar pēcāku diskābeli uz daudziem pasākumiem/gadiem, jo tie pakļāus sevi nevajadzīgam riskam, traucē pasākumam un traucē skatītājiem... :D

Un jā - pats galvenais - ir taču milzums pasākumu uz kuriem vari nākt bez jebkādas akreditācijas un bildēt kamēr nelabi metās! Un auto/moto pasākumi ir kuplā skaitā. Kreditējami pasākumi šajā sfērā ir ar ļoti retiem izņēmumiem vai visai nelieliem ierobežojumiem.

Piekrītu tev jautājumos, ka organizatoram vieglāk uzaicināt lielo mediju pārstāvjus, nekā pārbaudīt, kurš nu no privātpersonām tiešām kvalitatīvi bildē un kura bildes apskata vismaz ntie tūkstoši skatītāju. Piekrītu arī jautājumā, ka barus aicināt nevajag, bet es gan vairāk biju domājis situāciju tīri teorētisku, kā izņēmumu no prakses, kad arī privātpersonu akreditē, zinot, ka ši persona ir nu ļooooti populāra Latvijā fotogrāfu aprindās :))) Jābūt tak arī šādiem cilvēkiem mūsu mazajā valstī :) Gaidu bildes no moto frīstaila sacensībām, ceru, ka kāds no šī portāla tur tiks, pabildēs un padalīsies ar skaistajām bildēm. Visiem jauku dienu vēlot, MT9 :face-kiss:
Publicēts: 09.10.13 10:33 labots
 citēt
MT9:
Piekrītu tev jautājumos, ka organizatoram vieglāk uzaicināt lielo mediju pārstāvjus, nekā pārbaudīt, kurš nu no privātpersonām tiešām kvalitatīvi bildē un kura bildes apskata vismaz ntie tūkstoši skatītāju. Piekrītu arī jautājumā, ka barus aicināt nevajag, bet es gan vairāk biju domājis situāciju tīri teorētisku, kā izņēmumu no prakses, kad arī privātpersonu akreditē, zinot, ka ši persona ir nu ļooooti populāra Latvijā fotogrāfu aprindās :))) Jābut tak arī šādiem cilvēkiem mūsu mazajā valstī :) Gaidu bildes no moto frīstaila sacensībām, ceru, ka kāds no šī portāla tur tiks, pabildēs un padalīsies ar skaistajām bildēm. Visiem jauku dienu vēlot, MT9 :face-kiss:

Nu re pats jau arī atbildēji uz kaudzi jautājumu, piemēram -
pārbaudīt, kurš nu no privātpersonām tiešām kvalitatīvi bildē un kura bildes apskata vismaz ntie tūkstoši skatītāju

...privātpersonu akreditē, zinot, ka ši persona ir nu ļooooti populāra Latvijā fotogrāfu aprindās...:

Abos gadījumos izņēmums būs ticamāk kā barters, jo varētu palūgt kādas bildes, bet atkal:
persona ir nu ļooooti populāra

un kas liek domāt, ka tā persona, kas attiecīgo žanru bildē kā :face-kiss: , jau nav akreditēta no kāda medija vai paša orga pieaicināta? :)

p.s. foršāk tak ir aiziet palūrēt dzīvajā to frīstailu? vai nē?
Publicēts: 09.10.13 10:38
 citēt
Foršāk ir palūrēt dzīvajā, bet gribās arī pabildēt. Tomēr motokross nav tik skatāms. Ja godīgi, tad man nav ne jausmas, no kāda attāluma parasti fotogrāfi bildē šīs sacensības, lai saprastu ar cik mm objektīvu būtu jārēķinās. Ar 135 būtu labi vai tomēr platāku/šaurāku? :)
Publicēts: 09.10.13 10:51 labots
 citēt
MT9:Foršāk ir palūrēt dzīvajā, bet gribās arī pabildēt. Tomēr motokross nav tik skatāms. Ja godīgi, tad man nav ne jausmas, no kāda attāluma parasti fotogrāfi bildē šīs sacensības, lai saprastu ar cik mm objektīvu būtu jārēķinās. Ar 135 būtu labi vai tomēr platāku/šaurāku? :)

Ir tikai divi varianti - vai nu Tu skaties pasākumu vai nu tu fočē! Šito lasi kamēr skan kā mantra galvā, jo... varianta pa vidu NAV, jo ne tu lāgā redzi pasākumu, ne arī ko jēdzīgu esi sabildējis...

Kādi stikli? Viss atkarīgs no tā, ko gribi iegūt, no kuras vietas bildē, ko un kam ar bildēm gribēsi pateikt...

Būs daži, kas to bildēs ar kādu platāku leņķi, būs kādi kas bildēs ar 200-400 ar 1,5 telekonverteri...
Būs kādi, kam divi fočiki un uz katra citāds stikls.
Publicēts: 09.10.13 11:00
 citēt
Ja es redzētu attālumu no bildēšanas vietas līdz mocim, man nav problēmu saprast ar ko bildēt, tik daudz jau es saprotu no tās lietiņas :) Mana doma bija sekojoša, ja es būtu kāda medija akreditēts pārstāvis, tad pat nezinātu ar kādu attālumu rēķināties. Negribās vienkārši tā pat visus stiklus staipīt līdzi - 500 mm viens pats sver ap 4 kg, pluss vēl kaste :) Platleņkis derētu kopskatam, bet lielākoties, domāju, būtu jāstrādā ar kaut ko līdz 200 mm.
Publicēts: 09.10.13 11:10 labots
 citēt
MT9:Ja es redzētu attālumu no bildēšanas vietas līdz mocim, man nav problēmu saprast ar ko bildēt, tik daudz jau es saprotu no tās lietiņas :) Mana doma bija sekojoša, ja es būtu kāda medija akreditēts pārstāvis, tad pat nezinātu ar kādu attālumu rēķināties. Negribās vienkārši tā pat visus stiklus staipīt līdzi - 500 mm viens pats sver ap 4 kg, pluss vēl kaste :) Platleņkis derētu kopskatam, bet lielākoties, domāju, būtu jāstrādā ar kaut ko līdz 200 mm.

tāpēc kā jau rakstīju - prakse, prakse un vēlreiz prakse!

operatīvam darbam vēl vēlams 2 vai 3 fočiki ar jau laikus pieliktiem dažādiem stikliem, ņuhs par to, kas notiks un kad jau spiest pirms vēl sācis notikt. Iedomājies tik - bildēt kvalitatīvas reportāžas nav viegla izklaide ar šova elementiem, tas visbiežāk ir ĻOTI SMAGS un GRŪTS un ļoti bieži nepateicīgs DARBS! Ir nēērti, smagi, daudz dzelžu utt. Ar laiku sapratīsi kāda rakstura foto vairāk tīk, aizrauj, pieprasa un līdzstaipāmo dzelžu daudzums būtiski var sarukt, kā arī radīsies priekšstats, kur laiž, un kur nē

Sēžot uz grants tramplīna malas 14-24 mm stikls var iedot ļoti ekspresīvu tuvplāna bildi, Un , bildējot no baloka halli pa diagonāli, visai iespējams, ka arī 70 mm stikls var noderēt kopskata ieskicēšanai.
500 mm stikls arī ir, vismaz manuprāt, var bū radikāli atšķirīgi lietojams, vienā gadījumā būs grancčupas gals un mocis lēcienā, no cita attāluma pilna kadra sejas portrets ar braucēja emocijām sejā pirms vai pēc trika.
Vēlreiz saku - viss atkarīgs no tā ko un kur kuram fotogrāfam ļauj dotās tiesības darīt tāda mēroga pasākumā. Jo vieni var biuldēt no tribīnes, citi var atrasties "laukumā"...

Vai tiešām pašam to saprast un kaut pašu mazumiņu padomāt ir tik grūti? :what:
Publicēts: 09.10.13 11:21 labots
 citēt
vienkārši sāc ar to, ka dodies bildēt sev tuvākos amatieru mačus jebkurā sportā. Florbols, futbols, basketbols, arī hokejs ir sastopams, piesitīsi roku un iztiksi bez glupiem jautājumiem. Un ja gribi kaut kur tik akreditēts, tad ir labi būt čomam.
Publicēts: 09.10.13 11:23
 citēt
NilsS:vienkārši sāc ar to, ka dodies bildēt sev tuvākos amatieru mačus jebkurā sportā. Florbols, futbols, basketbols, arī hokejs ir sastopams, piesitīsi roku un iztiksi bez glupiem jautājumiem. Un ja gribi kaut kur tik akreditēts, tad ir labi būt čomam.

+1
Publicēts: 09.10.13 11:31
 citēt
Tu mani nesaprati, uzrakstīji nevajadzīgu palagu. Pietiekami ilgi knipsēju, lai saprastu, ko bildē ar plato galu un ko ar šauro, bet kāda jēga man ņemt līdzi 500 mm, ja es, iespējams, ar to pat seju nevarēšu sportistam nobildēt... atradīšos pārāk tuvu. Tur ir tā sāls, nevajag filozofēt, jāizlasa jautājums ;) Un, ja atkrīt 500 mm, tad tas ir vesels čemodāns, kurš nav jāņem līdzi. Pārējos stiklus var sabāzt vienā mugursomā, tā ka par to mazāks uztraukums. Un bildēju es tikai ar fiksiem (vismaz šogad) tādēļ dažreiz tas sagādā neērtības, bildējot reportāžas, jo fočēju tikai ar 1 aparātu. Bet šāda veida sacensības jau nav kāzas, var pārāk nesteigties ar objektīvu maiņu :)

P.S.

Priekš tiem, kas nav sekojuši tēmai no paša sākuma atgādinu, ka mani jautājumi ir tīri teorētiski, es neesmu fotogrāfs un nebildēšu motofrīstaili. Šie visi jautājumi ir tikai ar vienu mērķi - lai iegūtu laicīgi informāciju, ja nu kādreiz sanāk izdevība pabildēt kaut ko līdzīgu :)
Publicēts: 09.10.13 11:39 labots
 citēt
MT9:Tu mani nesaprati, uzrakstīji nevajadzīgu palagu. Pietiekami ilgi knipsēju, lai saprastu, ko bildē ar plato galu un ko ar šauro, bet kāda jēga man ņemt līdzi 500 mm, ja es, iespējams, ar to pat seju nevarēšu sportistam nobildēt... atradīšos pārāk tuvu. Tur ir tā sāls, nevajag filozofēt, jāizlasa jautājums ;) Un, ja atkrīt 500 mm, tad tas ir vesels čemodāns, kurš nav jāņem līdzi. Pārējos stiklus var sabāzt vienā mugursomā, tā ka par to mazāks uztraukums. Un bildēju es tikai ar fiksiem (vismaz šogad) tādēļ dažreiz tas sagādā neērtības, bildējot reportāžas, jo fočēju tikai ar 1 aparātu. Bet šāda veida sacensības jau nav kāzas, var pārāk nesteigties ar objektīvu maiņu :)

P.S.

Priekš tiem, kas nav sekojuši tēmai no paša sākuma atgādinu, ka mani jautājumi ir tīri teorētiski, es neesmu fotogrāfs un nebildēšu motofrīstaili. Šie visi jautājumi ir tikai ar vienu mērķi - lai iegūtu laicīgi informāciju, ja nu kādreiz sanāk izdevība pabildēt kaut ko līdzīgu :)

Atbilde īsa un kodolīga - tehnikas izvēle ir atkarīga no mērķa, prasmēm, tiesībām un rokraksta. Ko līdzīgu nejauši parasti nesagadās bildēt, ja sagadās - tad jāatbild uz visiem iepriekšējiem jautājumiem, kur, ko kurienes, priekš kam un kāpēc.
Paknipsēt ģimenes albūmam un akreditēties ir ļoti atšķirīgi jēdzieni.

p.s. cik tad tuvu jābūt sportistam, lai viņa seju ar 500 mm nevarētu nopbildēt... :amazing:
un papildus jautājums - kāju nav - paiet tālāk no sportista? :grimace:
sacinājums pirms sagaidīajām atbildēm - laikam jau tomēr pārāk daudz NEzināšanu, MAZ prakses un MAZ pieredzes vai arī neglaimojoša NEspēja pašam domāt...

filozofēšana par tēmu, ja man jākļūst par Madonnas personisko koncerttūres fotogrāfu (motofrīštaila galveno fotogrāfu) parasti izbeidzās ar frāzi - nu es jau tikai pafilosofēt par tēmu - īsti neesmu domājis kas un kā
Publicēts: 09.10.13 11:40 labots
 citēt
NilsS:vienkārši sāc ar to, ka dodies bildēt sev tuvākos amatieru mačus jebkurā sportā. Florbols, futbols, basketbols, arī hokejs ir sastopams, piesitīsi roku un iztiksi bez glupiem jautājumiem. Un ja gribi kaut kur tik akreditēts, tad ir labi būt čomam.

Nesaprotu, kā var bildēt to, kas nepatīk? Es ar fotografēšanu naudu nepelnu, tādēļ bildēju tikai to, kas mani aizrauj. Ja man patiktu bildēt futbolistus, es jau to sen būtu izdarījis ;) Driftu un 4X4 esmu jau bildējis, gribētu vēl motokrosu, tas arī pagaidām viss. Par čomu būšanu varēji nerakstīt, jo tas attiecas uz visu šajā dzīvē, ne tikai uz akreditāciju.
Publicēts: 09.10.13 11:42 labots
 citēt
MT9:

Nesaprotu, kā var bildēt to, kas nepatīk? Es ar fotografēšanu naudu nepelnu, tādēļ bildēju tikai to, kas mani aizrauj. Ja man patiktu bildēt futbolistus, es jau to sen būtu izdarījis ;) Driftu un 4X4 esmu jau bildējis, gribētu vēl motokrosu, tas arī pagaidām viss. Par čomu būšanu varēji nerakstīt, jo tas attiecas uz visu šajā dzīvē, ne tikai uz akreditāciju.

tad turpini spriedelēt par 500mm trubas lietderību un mk noteikumiem
Publicēts: 09.10.13 11:46
 citēt
NilsS:
MT9:

Nepukojies, vienkārši man rodas sajūta, ka neviens no klātesošajiem nav bildējis motofrīstaila sacensības Arēnā Rīga, tātad es varu izdarīt secinājumus, ka atbildes sniedzēji ir tieši tādi pat teorētiķi, kā es :)) Labprāt parunātu ar kādu, kurš ir šo pasākumu iemūžinājis bildēs. ;)
Publicēts: 09.10.13 11:49 labots
 citēt
MT9:
NilsS:

Nepukojies, vienkārši man rodas sajūta, ka neviens no klātesošajiem nav bildējis motofrīstaila sacensības Arēnā Rīga, tātad es varu izdarīt secinājumus, ka atbildes sniedzēji ir tieši tādi pat teorētiķi, kā es :)) Labprāt parunātu ar kādu, kurš ir šo pasākumu iemūžinājis bildēs. ;)

jautaju vēlreiz - kāds ir attālums ar kuru sākot var nofotogrāfēt seju sportistam ar tiem 4 kg, kuriem Tev pat ir kastīte?
un ja tāda nav - paskaidro - kā var būt sportists pārāk tuvu? :grimace:

p.s. laikam esam palaiduši garām speciālo tikai Motofrīstaila sacensību bildēšanai paredzēto objektīvu klāstu... Jo tie, kuri derēja driftam šeit NOTEIKTI nederēs! :cry:
Publicēts: 09.10.13 11:54 labots
 citēt
MT9:
NilsS:

Nepukojies, vienkārši man rodas sajūta, ka neviens no klātesošajiem nav bildējis motofrīstaila sacensības Arēnā Rīga, tātad es varu izdarīt secinājumus, ka atbildes sniedzēji ir tieši tādi pat teorētiķi, kā es :)) Labprāt parunātu ar kādu, kurš ir šo pasākumu iemūžinājis bildēs.
;)

Es esmu darbojies arēnā kā akreditētais. Un varu teikt to ko jau te iepriekš tev vēstīja - nebūs gatavas receptes. Taču bez šaubām, ir vērts paņemt līdz pavairāk stikliņu. Taču iet uz tādu pasākumu, kā motofrīstails bez jelkādas iepriekšējas pieredzes līdzīga žanra fokāšanā.....mjaa
Publicēts: 09.10.13 11:56
 citēt
palaidniex:
MT9: Nepukojies, vienkārši man rodas sajūta, ka neviens no klātesošajiem nav bildējis motofrīstaila sacensības Arēnā Rīga, tātad es varu izdarīt secinājumus, ka atbildes sniedzēji ir tieši tādi pat teorētiķi, kā es :)) Labprāt parunātu ar kādu, kurš ir šo pasākumu iemūžinājis bildēs. ;)

jautaju vēlreiz - kāds ir attālums ar kuru sākot var nofotogrāfēt seju sportistam ar tiem 4 kg, kuriem Tev pat ir kastīte?

p.s. laikam esam palaiduši garām speciālo tikai Motofrīstaila sacensību bildēšanai paredzēto objektīvu klāstu... Jo tie, kuri derēja driftam šeit NOTEIKTI nederēs! :cry:

No 20 metru attāluma ar 500 mm var sportistu tikai nobiedēt :D No kilometra attāluma auto numura zīme kā uz delnas :)
Publicēts: 09.10.13 11:57 labots
 citēt
MT9:
palaidniex:

No 20 metru attāluma ar 500 mm var sportistu tikai nobiedēt :D No kilometra attāluma auto numura zīme kā uz delnas :)

Tev kaut kāds īpašais kanona modelis ar 7x crop matricu trāpījies ?
Publicēts: 09.10.13 11:59
 citēt
NilsS:
MT9: Nepukojies, vienkārši man rodas sajūta, ka neviens no klātesošajiem nav bildējis motofrīstaila sacensības Arēnā Rīga, tātad es varu izdarīt secinājumus, ka atbildes sniedzēji ir tieši tādi pat teorētiķi, kā es :)) Labprāt parunātu ar kādu, kurš ir šo pasākumu iemūžinājis bildēs.
;)

Es esmu darbojies arēnā kā akreditētais. Un varu teikt to ko jau te iepriekš tev vēstīja - nebūs gatavas receptes. Taču bez šaubām, ir vērts paņemt līdz pavairāk stikliņu. Taču ietuz tādu pasākumu, kā motofrīstails bez jelkādas iepriekšējas pieredzes līdzīga žanra fokāšanā.....mjaa

Paldies ar atbildi. Jūs laikam neuzmanīgi lasāt šo tēmu, jo augstāk minēju, ka neesmu fotogrāfs, bet ievācu informāciju laikus. Mazums dzīvītē rodas iespēja, tad es to centīšos izmantot :) Līdz tam laikam apsolos cītīgi trenēties bildējot motokrosa sacensības krēslas apstākļos :))
Publicēts: 09.10.13 12:02
 citēt
NilsS:
MT9:

Tev kaut kāds īpašais kanona modelis ar 7x crop matricu trāpījies ?

Tā laikam būs ;) 500 mm + mūsdienu 20+pikseļu aparāti dara brīnumus :)) Nav gan tas skaistākais portretnieks, bet dažreiz bez tā neiztikt ;)

Un krop matrica netuvina, ja izgriež no pilnās matricas, beigās tas pats rezultāts sanāk.
Publicēts: 09.10.13 12:05 labots
 citēt
MT9:
palaidniex:

vai nu darbi neiet kopā ar vārdiem vai nu tēlo muļķi...

kā (un kāpēc) 20 metru attālumā motofrīstaileris varētu samī&ties no kaut kāda 500mm stikla, ja "ņegļaģa" taisa "backflipu ar aranžējumu" >10 metru augstumā no zemes??? domā tie fotogrāfu nav savā mūžā redzējuši???

ja jau neesi fotogrāfs tad kurš bildējis tās kartiņas? būsi nejauši "piesvainājies" tā cilvēka kartiņas, kas piedāvā fotosesiju pakalpojumus? :D
Publicēts: 09.10.13 12:13 labots
 citēt
palaidniex:
MT9:

vai nu darbi neiet kopā ar vārdiem vai nu tēlo muļķi...

kā (un kāpēc) 20 metru attālumā motofrīstaileris varētu samī&ties no kaut kāda 500mm stikla, ja "ņegļaģa" taisa "backflipu ar aranžējumu" >10 metru augstumā no zemes??? domā tie fotogrāfu nav savā mūžā redzējuši???

ja jau neesi fotogrāfs tad kurš bildējis tās kartiņas? būsi nejauši "piesvainājies" tā cilvēka kartiņas, kas piedāvā fotosesiju pakalpojumus? :D

Ja tu būtu bildējis ar 500 mm objektīvu 20 m attālumā, tad saprastu, ka tas nav labākais risinājums. Teksts par bailēm no fotogrāfa ar lielo objektīvu, bija ironija, tā ka necepies ;) Nekad neesmu prasījis par fotografēšanu naudu un pagaidām tādas domas man nav. Bildēju tikai paziņas un dabasskatus ;)
Publicēts: 09.10.13 12:15
 citēt
vēleiz atkārtoju - vai nu Tu neesi tas, kurš bildējis tās kartiņas vai nu izliecies par muļķi...
Publicēts: 09.10.13 12:22
 citēt
Nezinu kā ir citos pasākumos Arēnā, bet uz KHL spēlēm pat ja tev ir preses akreditācija, tas nenozīmē, ka tu vari arī fotogrāfēt. Fotogrāfēšanai ir speciāla atzīme uz preses kartes.
Publicēts: 09.10.13 12:24
 citēt
palaidniex:vēleiz atkārtoju - vai nu Tu neesi tas, kurš bildējis tās kartiņas vai nu izliecies par muļķi...

Ja tu runā par mājaslapu, kura netiek uzturēta, tad paskaidrošu, lai būtu saprotams - kādu laiku atpakaļ bijusī bračkas sieva uztaisīja šo lapu, par kuras eksistenci es nesen uzzināju, jo prasīja atsūtīt bildes. Par to, ka norādīs manus kuntaktus ar piedāvājumu sniegt fotopakalpojumus, mani nebrīdināja ;)
Publicēts: 09.10.13 12:25
 citēt
MT9:
palaidniex:vēleiz atkārtoju - vai nu Tu neesi tas, kurš bildējis tās kartiņas vai nu izliecies par muļķi...

Ja tu runā par mājaslapu, kura netiek uzturēta, tad paskaidrošu, lai būtu saprotams - kādu laiku atpakaļ bijusī bračkas sieva uztaisīja šo lapu, par kuras eksistenci es nesen uzzināju, jo prasīja atsūtīt bildes. Par to, ka norādīs manus kuntaktus ar piedāvājumu sniegt fotopakalpojumus, mani nebrīdināja ;)

es jau eju pēc čipsiem...
:grimace:
Publicēts: 09.10.13 12:28
 citēt
UldisS:Nezinu kā ir citos pasākumos Arēnā, bet uz KHL spēlēm pat ja tev ir preses akreditācija, tas nenozīmē, ka tu vari arī fotogrāfēt. Fotogrāfēšanai ir speciāla atzīme uz preses kartes.

Pēdājā laikā Arēnā, KHL spēļu laikā, bieži redzu bijuši 100.debijas dalībnieku Agri Semēvicu ar fotoaparātu rokās. Jājautā šim, kā ticis pie akreditācijas, kaut gan, kā jau minēju, hoķis mani interesē tikai kā lidzjutēju :)
Publicēts: 09.10.13 12:31
 citēt
MT9:

Par kādu mājaslapu Tu runā?
Pēdējos postus lasot šķiet, ka visi Tevi zin, tikai es nespēju saprast, kas par putnu esi..
Lai gan - palasot postus sāk šķist, ka esi atradis vietu, kur lieliski pablatot ar savu tehniku - un vēl saki, ka neesi fotoknipsētājs :haha:
Publicēts: 09.10.13 12:34
 citēt
vecais 500 mm stikls jau nekāds baisi dārgais vairs nav... normāla telezūma (pa visdārgāko) cenā ...
Bet čipsi jau atpogāti - gaidu nākamās pērles...
Publicēts: 09.10.13 12:40
 citēt
TomsL:
MT9: Ja tu runā par mājaslapu, kura netiek uzturēta, tad paskaidrošu, lai būtu saprotams - kādu laiku atpakaļ bijusī bračkas sieva uztaisīja šo lapu, par kuras eksistenci es nesen uzzināju, jo prasīja atsūtīt bildes. Par to, ka norādīs manus kuntaktus ar piedāvājumu sniegt fotopakalpojumus, mani nebrīdināja ;)
Par kādu mājaslapu Tu runā?
Pēdējos postus lasot šķiet, ka visi Tevi zin, tikai es nespēju saprast, kas par putnu esi..
Lai gan - palasot postus sāk šķist, ka esi atradis vietu, kur lieliski pablatot ar savu tehniku - un vēl saki, ka neesi fotoknipsētājs :haha:

Es neesmu fotogrāfs, bet tas nenozīmē, ka man nav iespējas izmantot labu tehniku. Jebkurš hobijs prasa līdzekļu ieguldīšanu :)
Publicēts: 09.10.13 12:48
 citēt
MT9:
Es neesmu fotogrāfs, bet tas nenozīmē, ka man nav iespējas izmantot labu tehniku. Jebkurš hobijs prasa līdzekļu ieguldīšanu :)
Fotogrāfs nav tas pats kas fotoknipsētājs, tā es esmu no f/bloga sapratis :grimace:
Nezinu kā naudu pelni, ja saki, ka neesi fotogrāfs - ok, bet fotoknipsētājs esi gan, vismaz pēc šiem postiem spriežot.

P.S. tā arī nepadalījies ar linku uz mājaslapu, kur Tavas bildes apskata tūkstoši..
Publicēts: 09.10.13 12:52
 citēt
TomsL:
MT9:
Fotogrāfs nav tas pats kas fotoknipsētājs, tā es esmu no f/bloga sapratis :grimace:
Nezinu kā naudu pelni, ja saki, ka neesi fotogrāfs - ok, bet fotoknipsētājs esi gan, vismaz pēc šiem postiem spriežot.

P.S. tā arī nepadalījies ar linku uz mājaslapu, kur Tavas bildes apskata tūkstoši..

Citē mani precīzi, knipsētāj. Nav smuki pārfrāzēt;)
Publicēts: 09.10.13 12:54 labots
 citēt
MT9:

No sākuma atbildi uz manu jautājumu, tad varbūt arī ievērošu Tavas izvirzītās prasības. Pagaidām nekā - kā gribu, tā citēju :)
Publicēts: 09.10.13 12:59
 citēt
TomsL:
MT9:

No sākuma atbildi uz manu jautājumu, tad varbūt arī ievērošu Tavas izvirzītās prasības. Pagaidām nekā - kā gribu, tā citēju :)

Kas tie par tekstiem? Būsi bērnu mamma vai tētis, varēsi viņiem prasīt atskaiti par padarīto :face-wink:
Publicēts: 09.10.13 13:08
 citēt
turpinu uzskatīt ka teksti ar darbiem neiet kopā... :D
gadījumā tās arī nav tavas bijušās brāļa sievas bijušā vīra abildes? :exciting:
Publicēts: 09.10.13 13:27
 citēt
palaidniex:turpinu uzskatīt ka teksti ar darbiem neiet kopā... :D
gadījumā tās arī nav tavas bijušās brāļa sievas bijušā vīra abildes? :exciting:

Man ar tā liekas. :face-grin:
Pat nedaudz pakacinot pasažieri, tas sāk uzreiz ārdīties un tā arī nevar iepostot linku un webu..
Publicēts: 09.10.13 13:31 labots
 citēt
to linku jau pats vari atrast, jo to atrada pat tik līkrokains nejēga kā es... :haha:
Publicēts: 09.10.13 13:59
 citēt
Ja iet kaut ko fotografēt, tad vajadzētu arī zināt ar ko un parasti arī zin no kurienes. Bet visticamāk piemērotākie motocikliem arēnā rīga būtu kāds gaišs platleņķis, vidēja garuma f/2.8 zooms, piemēram 70-200 un 400/2.8. Ja pēdējo nevar atļauties, varētu iztikt ar 300/2.8. Un pat tad jārēķinās, ka būs problēmas fotografēt tumsā. Bet savādāk - auto un motosporti varētu būt diezgan vienkāŗsi fotografējami - gandrīz ir skaidrs kur atradīsies bildējamais objekts. Un kustība ir tik paredzama, ka AF tas problēmas ar nesagādā
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas