forum.gif
foto arēnā rīga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto arēnā rīga
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.13 13:47
 citēt
Taisos apmeklēt hokeja spēli beidzot. :D jautājums. spoguleni drīkst ņemt līdzi? nu drīkst tur bildēt vai nē? nekur nav minēts ka nevar, bet nu ko zin....
Publicēts: 08.10.13 13:53
 citēt
arēnas rīga mājaslapā bija rakstīts ka nevar neatkarīgi no pasākuma. tā kā vai nu akreditācija (bez galiem laikam nespīd) vai mobilais.
Publicēts: 08.10.13 13:56
 citēt
Lachux:arēnas rīga mājaslapā bija rakstīts ka nevar neatkarīgi no pasākuma. tā kā vai nu akreditācija (bez galiem laikam nespīd) vai mobilais.

bet kā akretitēties? tikai caur paziņām? vai kkāda noteikta maksa. domāju naudā nebūtu liela nozīme. ;)
Publicēts: 08.10.13 14:04
 citēt
tādas lietas kā akreditācija nepārdod :) organizatoram ir interese ielaist tos kam ir pamatojums- masu mēdiji kam ir pietiekoši liela publika. hoķis ir ar labu finansējumu tādēļ vajadzība organizatoram pēc kaut kādiem papildus "fotogrāfiem" nav.
iedomājies sevi kā organizatoru pie kura "piesakās" pārāk daudz haļavšķiku. bet viņiem tik hoķi palūrēt par brīvu un vēl potenciāli kādus sūdus savārīt :)
Publicēts: 08.10.13 14:09
 citēt
bet ja es sēžu savā sēdvietā nopirktajā es arī nedrīkstu bildēt?
Publicēts: 08.10.13 14:14
 citēt
Publicēts: 08.10.13 14:15
 citēt
pupiks:bet ja es sēžu savā sēdvietā nopirktajā es arī nedrīkstu bildēt?

Dziesmusvētkos VISI sēdēja nopirktās vietās :D
Publicēts: 08.10.13 14:16
 citēt
pupiks:bet ja es sēžu savā sēdvietā nopirktajā es arī nedrīkstu bildēt?

Teev atbildēs "Nē" un tu pajautāsi - bet ja guļu pa 3 nopirktām sēdvietām?!
Publicēts: 08.10.13 14:19
 citēt
harašo. paldies visiem. tātad hoķi čekošu mājās. ;) bet nu cerība mira pēdējā.
Publicēts: 08.10.13 14:25
 citēt
neder mini - spoguļkameras ?
Publicēts: 08.10.13 14:25
 citēt
Nesaprotu, ko var gribēt hokejā no sēdvietām nobildēt? Palielīties draugiem, ka kaut ko sabildēji vai palielīties blakussēdētājiem, ka liela kamera ir īpašumā?

Ja kas, bildējot pasākumu, cilvēks to pilnvērtīgi neredz.
Publicēts: 08.10.13 14:26
 citēt
Hm. Ir divi varianti - iet skatīties hoķi vai iet bildēt hoķi.
Ja iet skatīties, tad fotografēšanas aizliegums netraucē.
Ja iet fotografēt, tad, pie aizlieguma, mājās neko skatīties nevajadzēs.
A ja iet fotografēt un pēc tam bildēs skatīties, kur bija un kā gāja - nu tad sanāk, ka arī no teļļuka nāksies pārbildēt? :D
Publicēts: 08.10.13 14:55
 citēt
Jautājums akreditētiem fotogrāfiem vai vienkārši gudriem puikām - vai var saņemt akreditāciju, ja persona nepārstāv nevienu masu informācijas līdzekli? Runa iet par pastāvīgo akreditāciju (uz 1 gadu). Ja jā, tad kas to reglamentē? Paldies jau iepriekš ;)
Publicēts: 08.10.13 15:44
 citēt
Bez laba pamatojuma vai medija aiz muguras neviens nedos tev akreditāciju pat uz vienu spēli.
Publicēts: 08.10.13 15:46
 citēt
Par hokeju (KHL) akreditācijām paprasi AK34. Bet uz vienu spēli nedabūsi, ja vien kāda paziņa neielaidīs iekšā.
Publicēts: 08.10.13 16:05
 citēt
RobertsJ:Nesaprotu, ko var gribēt hokejā no sēdvietām nobildēt? Palielīties draugiem, ka kaut ko sabildēji vai palielīties blakussēdētājiem, ka liela kamera ir īpašumā?

Ja kas, bildējot pasākumu, cilvēks to pilnvērtīgi neredz.
robert lielās tikai tad, kad kkas nav tā. tā kā man viss ir labi, tad gribu vnk pabildēt. kapēc jābūt kādam iemeslam. :D
Publicēts: 08.10.13 16:12 labots
 citēt
MT9:Jautājums akreditētiem fotogrāfiem vai vienkārši gudriem puikām - vai var saņemt akreditāciju, ja persona nepārstāv nevienu masu informācijas līdzekli? Runa iet par pastāvīgo akreditāciju (uz 1 gadu). Ja jā, tad kas to reglamentē? Paldies jau iepriekš ;)

Īsā atbilde ir NĒ! ):
Garā atbilde - www.khl.ru...
Publicēts: 08.10.13 16:13
 citēt
Billy:Bez laba pamatojuma vai medija aiz muguras neviens nedos tev akreditāciju pat uz vienu spēli.
Ko nozīmē "labs pamatojums"? Un kur tas ir reglamentēts, ka ar "labu pamatojumu" es varu iegūt pastāvīgo akreditāciju? ;)

P.S. Filozofu atbildes neinteresē, interesē jurista viedoklis vai cilvēku, kuriem ir reāla pieredze. Vēlreiz paldies.
Publicēts: 08.10.13 16:16 labots
 citēt
nesix:
MT9:Jautājums akreditētiem fotogrāfiem vai vienkārši gudriem puikām - vai var saņemt akreditāciju, ja persona nepārstāv nevienu masu informācijas līdzekli? Runa iet par pastāvīgo akreditāciju (uz 1 gadu). Ja jā, tad kas to reglamentē? Paldies jau iepriekš ;)

Īsā atbilde ir NĒ! ):
Garā atbilde - [url=http://www.khl.ru/documents/KHL_accreditation_rules_2013.pdf

Paldies]http://www.khl.ru/documents/KHL_accreditation_rules_2013.pdf

Paldies[/url] par atbildi, pagaidām gan nevaru to izlasīt, jo darbā KHL saite tiek bloķēta :) Bet doma skaidra, bez masu informācijas līdzekļa dalības neiztikt :)
Publicēts: 08.10.13 16:23 labots
 citēt
Mt9,
Pamatojumu izvērtē khl un klubs uz kura spēlēm gribi akreditēties. Gada akreditācijām var pieteikties tikai vasarā - tagad tās vairs neizsniedz. Tikai uz konkrētām spēlēm prasot klubam. Pamatijums ir, ka pārstāvi presi, ziņu/foto aģentūru vai daudz maz nozīmīgu interneta portālu.

Līdz ar to jāatrod kāds, kas gatavs tevi pieteikt kā fotogrāfu.
Publicēts: 08.10.13 16:24
 citēt
MT9:... interesē jurista viedoklis ...

Kl: Cik maksā jūsu pakalpojumi?
Jur: 100Ls par 3 jautājumiem.
Kl: Kāpēc TIK dārgi?
Jur; Un kāds būtu jūsu TREŠAIS jautājums?
...
Publicēts: 08.10.13 16:29
 citēt
ak34:Mt9,
Pamatojumu izvērtē khl un klubs uz kura spēlēm gribi akreditēties. Gada akreditācijām var pieteikties tikai vasarā - tagad tās vairs neizsniedz. Tikai uz konkrētām spēlēm prasot klubam. Pamatijums ir, ka pārstāvi presi, ziņu/foto aģentūru vai daudz maz nozīmīgu interneta portālu.

Paldies par atbildi, bet mani vairāk interesēja akreditācija kā tāda, nevis tieši uz KHL spēlēm. Ministru kabineta noteikumi paredz akreditācijas veidus, termiņus un kārtību, bet vēlējos uzzināt vai fotogrāfs teorētiski var iegūt akreditēta fotogrāfa "apliecību" uz gadu, nebūdams masu medija pārstāvis, jo MK noteikumi paredz, ka akreditāciju izsniedz tikai mediju pārstāvjiem. Tas, ka uz mazāknozīmīgiem notikumiem es varu pa tiešo aizpildīt akreditēšanās anketu un saņemt uzaicinājumu, es zinu.
Publicēts: 08.10.13 16:36
 citēt
MT9:
ak34:Mt9,

Paldies par atbildi, bet mani vairāk interesēja akreditācija kā tāda, nevis tieši uz KHL spēlēm. Ministru kabineta noteikumi paredz akreditācijas veidus, termiņus un kārtību, bet vēlējos uzzināt vai fotogrāfs teorētiski var iegūt akreditēta fotogrāfa "apliecību" uz gadu, nebūdams masu medija pārstāvis, jo MK noteikumi paredz, ka akreditāciju izsniedz tikai mediju pārstāvjiem. Tas, ka uz mazāknozīmīgiem notikumiem es varu pa tiešo aizpildīt akreditēšanās anketu un saņemt uzaicinājumu, es zinu.

Kā? pa lielam NEKĀ!

Jo Tev jau ne reizi vien atbildēja - akreditē tos, no kuru akreditācijas ir kāda jēga. Ja Tu esi vienkārša privātpersona, tātad no tā, ka bildes nokļūs Tavā aparātā vienīgais labuma guvējs būsi Tu - būsi apskatījis pasākumu. Akreditātijas devējam no tā, ka iedevis Tev akreditāciju - "0" ieguvumi. Pareizāk pat zaudējumi - neiegūti ienākumi no "lieka" apmeklētāja.

Un pats taču uzrakstīji atbildi - jo MK noteikumi paredz, ka akreditāciju izsniedz tikai mediju pārstāvjiem.
Tātad atbiolstoši MK noteikumiem NEVARI!
:face-devil-grin:

Kas vēl nav skaidrs?

Ja nav skaidrs - atbildi akreditācijas izsniedzēja vietā uz jautājumu - Kas Tu tāds esi, lai Tev dotu akreditāciju uz dajebko? Kāds ieguvums no Tevis akreditēšanas būš pasākuma organizatoram?
Publicēts: 08.10.13 16:43
 citēt
palaidniex:
MT9: Paldies par atbildi, bet mani vairāk interesēja akreditācija kā tāda, nevis tieši uz KHL spēlēm. Ministru kabineta noteikumi paredz akreditācijas veidus, termiņus un kārtību, bet vēlējos uzzināt vai fotogrāfs teorētiski var iegūt akreditēta fotogrāfa "apliecību" uz gadu, nebūdams masu medija pārstāvis, jo MK noteikumi paredz, ka akreditāciju izsniedz tikai mediju pārstāvjiem. Tas, ka uz mazāknozīmīgiem notikumiem es varu pa tiešo aizpildīt akreditēšanās anketu un saņemt uzaicinājumu, es zinu.

Kā? pa lielam NEKĀ!

Jo Tev jau ne reizi vien atbildēja - akreditē tos, no kuru akreditācijas ir kāda jēga. Ja Tu esi vienkārša privātpersona, tātad no tā, ka bildes nokļūs Tavā aparātā vienīgais labuma guvējs būsi Tu - būsi apskatījis pasākumu. Akreditātijas devējam no tā, ka iedevis Tev akreditāciju - "0" ieguvumi. Pareizāk pat zaudējumi - neiegūti ienākumi no "lieka" apmeklētāja.

Un pats taču uzrakstīji atbildi - jo MK noteikumi paredz, ka akreditāciju izsniedz tikai mediju pārstāvjiem.
Tātad atbiolstoši MK noteikumiem NEVARI!
:face-devil-grin:

Kas vēl nav skaidrs?

Ja nav skaidrs - atbildi akreditācijas izsniedzēja vietā uz jautājumu - Kas Tu tāds esi, lai Tev dotu akreditāciju uz dajebko? Kāds ieguvums no Tevis akreditēšanas būš pasākuma organizatoram?

Izpūt gaisu un uzsmaidi. Ne tikai organizators ir "dievs un tēvs", akreditētai personai arī ir savas tiesības u ne vienmēr viņiem var atteikt ;) Bet paldies par viedokli :)
Publicēts: 08.10.13 16:44
 citēt
uz ātru roqu iegooglēju un šitas variants man patika vislabāk. pievērsiet uzmanību expirācijas datumam. (:
Publicēts: 08.10.13 16:47 labots
 citēt
mt9,
MK noteikumi neattiecas uz šādiem pasākumiem. Nezinu kurus noteikumus domā, bet gan jau ka tie ir par akreditēšanos miinstru kabinetā - uzbildēt premjera galvu un ko līdzīgu. Šādas valstiskas akreditācijas vēl ir pie prezidenta. Bet savādāk - katram pasākumam ir sava akreditācija un ja tas ir privāts, tad lietderību izvērtē organizētājs.

Bet ja gribas skatīties hokeju - fotografēt tā laikā nevajag. Šādas lietas nav apvienojamas.

Un ja par akreditēto personu tiesībām - tad tādu ir diezgan maz. Stipri vairāk ir iemeslu par ko var akreditāciju atņemt uz visu atlikušo mūžu ;)
Publicēts: 08.10.13 17:11
 citēt
ak34:mt9,
MK noteikumi neattiecas uz šādiem pasākumiem. Nezinu kurus noteikumus domā, bet gan jau ka tie ir par akreditēšanos miinstru kabinetā - uzbildēt premjera galvu un ko līdzīgu. Šādas valstiskas akreditācijas vēl ir pie prezidenta. Bet savādāk - katram pasākumam ir sava akreditācija un ja tas ir privāts, tad lietderību izvērtē organizētājs.

Bet ja gribas skatīties hokeju - fotografēt tā laikā nevajag. Šādas lietas nav apvienojamas.

Un ja par akreditēto personu tiesībām - tad tādu ir diezgan maz. Stipri vairāk ir iemeslu par ko var akreditāciju atņemt uz visu atlikušo mūžu ;)

Šī atbilde man patīk labāk - ar vēsu prātu un saprotamā valodā :) Protams, ka nav iespējams fotografēt un pilnībā izbaudīt pasākumu. Par to es pārliecinājoz NEZ PRO drifta laikā :) Visiem paldies, jāsāk pielīst kādam no masu medijiem, gribu bildēt motofrīstailu :D :D
Publicēts: 08.10.13 17:19
 citēt
Morgen!
bij tas gods savulaik strādāt lielā izdevniecībā ar daudz žurnāliem un arī interneta portāliem.. Bieži vien bija jāiet bildēt gan hokejs, gan citi pasākumi, BET arī mums ne vienmēr bija akreditācijas, ja pasākuma (lasīt - šajā gadījumā kāda hokeja kluba) rīkotāji vai īpašnieki pēkšņi nevēlas redzēt "liekas" sejas.
Publicēts: 08.10.13 17:22 labots
 citēt
mt9,
......
Visiem paldies, jāsāk pielīst kādam no masu medijiem, gribu bildēt motofrīstailu :D :D

Morgen! Jautājums - arēnā tumsā, bez zibspuldzes, ĻOTI ātri lidojošus priekšmetus esi bildējis?? :D
Pēc pirmajām dažām reizēm jau gribēju mest pie malas bildēšanu :grimace:
Publicēts: 08.10.13 17:29 labots
 citēt
Morsitis:
mt9,
......
Visiem paldies, jāsāk pielīst kādam no masu medijiem, gribu bildēt motofrīstailu :D :D

Morgen! Jautājums - arēnā tumsā, bez zibspuldzes, ĻOTI ātri lidojošus priekšmetus esi bildējis?? :D
Pēc pirmajām dažām reizēm jau gribēju mest pie malas bildēšanu :grimace:

Nu nav jau tā, ka tumsā, savādāk skatītāji arī pukotos :) Gan jau daži prožektori izgaismos "lidojošos objektus", vismaz video esmu to redzējis :))))) Tā ka uzlikšu bik lielāku ISO skaitlīti, ekspozīcijas laiku piemeklēsim, lai braucēju var atpazīt un diafragmiņu mazdrusciņ pievērsim, bet ne pārāk, lai nesānāk pārāk lielu ISO griezt. Nu kaut kā tā, tālāk jau "lovkostj ruk i nikakova mašņičistva" :D
Publicēts: 08.10.13 19:02
 citēt
MT9:
ak34:mt9,

Šī atbilde man patīk labāk - ar vēsu prātu un saprotamā valodā :) Protams, ka nav iespējams fotografēt un pilnībā izbaudīt pasākumu. Par to es pārliecinājoz NEZ PRO drifta laikā :) Visiem paldies, jāsāk pielīst kādam no masu medijiem, gribu bildēt motofrīstailu :D :D

Un paśam bez priekšā teikšanas tāpat nebija skaidrs?
Es jau teicu, padomā, kāpēc kādam ir jāgrib Tevi kā privātpersonu akreditēt, jo pasākumu pa freiju aplūrēt gribētāju ir parasti ka biezs un pieciest kaklā iekāru fotoaparātu jau varētu lielākā daļa gribētāju...
Publicēts: 08.10.13 19:14
 citēt
palaidniex:
MT9: Šī atbilde man patīk labāk - ar vēsu prātu un saprotamā valodā :) Protams, ka nav iespējams fotografēt un pilnībā izbaudīt pasākumu. Par to es pārliecinājoz NEZ PRO drifta laikā :) Visiem paldies, jāsāk pielīst kādam no masu medijiem, gribu bildēt motofrīstailu :D :D

Un paśam bez priekšā teikšanas tāpat nebija skaidrs?
Es jau teicu, padomā, kāpēc kādam ir jāgrib Tevi kā privātpersonu akreditēt, jo pasākumu pa freiju aplūrēt gribētāju ir parasti ka biezs un pieciest kaklā iekāru fotoaparātu jau varētu lielākā daļa gribētāju...
Cienītais, es jums jau atbildēju ;) Dažu privāto fotogrāfu galerijas aplūko biežāk, nekā akreditēto mediju "superšāvienus" kādā no portāliem:) Tikai nepārproti, es nerunāju par sevi, jo neesmu fotogrāfs, vienkārši atbildu tev uz tavu sakāmo, kādēļ organizators būtu ieinteresēts aicināt privātpersonu.
Publicēts: 08.10.13 19:41
 citēt
Kāda ne-mediju fotogrāfa privātās bildes no pasākua vairāk kā Delfi/TVnet/Apollo/Sportacentrs bildes varētu skatīties tikai no kaut kādiem nelieliem pasākumiem ar ļoti specifisku auditoriju. Un apmeklējums būtu nožēlojami mazs visiem. Ja skatās specifiski uz motofrīstailu Arēnā Rīga, tad tā pasākuma organizators akreditācijas dod ļoti skopi. Skopāk kā Latvijas Hokeja Federācija uz izlases spēlēm.

Jo augstāka līmeņa pasākums, jo grūtāk dabūt akreditāciju. Izņēmums ir motofrīstails - uz to arī ir grūti dabūt. Uz Latvijas austāko līgu spēlēm pat populārajos sportos parasti fotografēt var tikt jebkurš gribētājs. Izlasēm un starptautiskajiem turnīriem ir grūtāk. Iespējams uz VEF spēlēm VTB līgā ir vienkārši, bet jau kādu laiku neesmu ņēmis akreditāciju - treniņam pietiek ar KHL un futbolu dažas reizes gadā. Par sporta fotografēšanu Latvijā daudz maz normāli maksā tikai dažiem un es neesmu starp tiem
Publicēts: 08.10.13 19:53
 citēt
Vēl ir tāda štelle, kā kvalitāte. Gadījums iz dzīves ar mani - biju ļoti daudz foto redzējis no 4X4 sacensībām, bet nekad pat prātā nebija ienācis tās apmeklēt, līdz ieraudzīju viena fotogrāfa bildes. Iedegos kā lāpa, nevarēju vien sagaidīt nākamo posmu, lai pašam paskatīties un paknipsēt. Tad lūk, morāle sekojoša, ka pat liels skaits skatījumu var dot mazāku pienesumu organizatoriem, kā salīdzinoši neliels. Ir galerijas, kuras tiek atvērtas un uzreiz aizvērtas, bet ir tādas, kuras gribas aplūkot atkārtoti.. kuras sniedz pozitīvas emocijas un liek domāt, ka pasākums bija izdevies :)
Publicēts: 08.10.13 20:23
 citēt
MT9:Vēl ir tāda štelle, kā kvalitāte. Gadījums iz dzīves ar mani - biju ļoti daudz foto redzējis no 4X4 sacensībām, bet nekad pat prātā nebija ienācis tās apmeklēt, līdz ieraudzīju viena fotogrāfa bildes. Iedegos kā lāpa, nevarēju vien sagaidīt nākamo posmu, lai pašam paskatīties un paknipsēt. Tad lūk, morāle sekojoša, ka pat liels skaits skatījumu var dot mazāku pienesumu organizatoriem, kā salīdzinoši neliels. Ir galerijas, kuras tiek atvērtas un uzreiz aizvērtas, bet ir tādas, kuras gribas aplūkot atkārtoti.. kuras sniedz pozitīvas emocijas un liek domāt, ka pasākums bija izdevies :)

Tīri gribētu uzzināt kāds organizētājam labums no šaura interesentu pulciņā aplūkotām bildēm? Jo šaurais interesentu loks jau tāpat ir lielākoties redzējis sacensības dzīvajā. Organizatoram jaunas auditorijas piesaistes koeficients parasti no tā ir - nulle!

Gribās kvalitatīvas bildiņas ievācīties sabildēt ir vajadzīgas divas lietas, talants, ņuhs, čujs un poņa un daaaaaudz ieguldīta darba. Protams, ar kaut ko ir jāsāk, bet tam nevajag pasākumus, kur ir akreditācija un uzmākties organizatoriem to saņemt. Kā jau ak34 minēja - ir desmitiem citu pasākumu, kur bez nekādas akreditācijas var nākt un trenēties, gūt pieredzi, attīstīt ņuhu un čuju un iegūt poņu.
Lai Tevi aicinātu akreditēties uz nopietnākiem pasākumism vajag pierādīt sevi ar darbiem un te pasākuma svarīgumam nozīmes nav. Tas ka kāds sabildē aijibitītkuskukiunkrut to auto/moto/velo/sporta pasākumu, tad parasti tam aiz muguras ir augšminētās lietas uztrennēts ņuhs un čujs, pieredzes bāzēta poņa.

Es saprotu, ka tas ir skarbi, bet pamēģini ar vēsu prātu un skatu no malas izprast to, ko saku. Nav tā, ka smukas bildes sanāk no šikiem pasākumiem. Smukas bildes sanāk, tiem, kas zina kad, kāpēc un kā spiest slēdzi, lai. Bilde būtu skatāma un interesanta citiem. Vieniem tas sanāk vairāk, citiem - NEKAD!
Publicēts: 08.10.13 21:43
 citēt
MT9
Isi un konkreti ... pameegjini pabildeet veteraanu/jaunieshu machus hokejaa piemeram . tur akreditaaciju neprasiis .. un tad ja saproti ka esi nobildeejis nu no 10 vaartiem 5iecus (apzinoties ko dari) tad vari starteet pie puishiem garajaas biksees ... Nelec paar galvu mana rekomedaacija AK texti ir pashaa laikaa...
Publicēts: 08.10.13 21:46
 citēt
Piedevaam pie puishiem garajaas bikses ja nolohosies nekad vairaak netiksi ... jo jaazin kur tu driiksti iet kur nee, katram sporta veidam ir savi ierobezhoujumi utt
Publicēts: 08.10.13 22:47
 citēt
Hokejs mani interesē tikai un vienīgi kā līdzjutēju, bildes nekad nav aizrāvušas, bet auto-moto sacensības gan :) Neko ar sevi nevaru padarīt :) Bet paldies par diskusijas uzturēšanu, kaut gan viens puika te pārāk sacepās ;) Nekad nesaki "NEKAD" un tu dzīvē kaut ko sasniegsi :)
Publicēts: 09.10.13 08:06 labots
 citēt
MT9:Hokejs mani interesē tikai un vienīgi kā līdzjutēju, bildes nekad nav aizrāvušas, bet auto-moto sacensības gan :) Neko ar sevi nevaru padarīt :) Bet paldies par diskusijas uzturēšanu, kaut gan viens puika te pārāk sacepās ;) Nekad nesaki "NEKAD" un tu dzīvē kaut ko sasniegsi :)

Sacepiems, manuprāt, Tu! :)

Ar vēsu prātu vismaz pats sev, ja ne forumam atbildi uz vienkāršu jautājumu - kāpēc kādam pasākuma organizētājam jāgrib akreditierēt jebkuru gribētāju akreditēties?
Un tad, noliekot sevi pasākuma orga vietā pasaki, kā tieši izlemsi - akreditēt ir vai nav tā vērts! Blakusfakts arī būtisks uz kuru jau te norādīja - zinoši un pieredzējuši fotogrāfi zina, kur un ko, un kā drīkst, kā arī lieliski zina ko un kur nevajag, nav vēlams un nedrīkst.
Kad ir akreditēts liels bars, un to skaitā ir visgribji, visproši un visdari - parasti ne tikai krietni vien paaugstinās, bet notiek visādi sūdi un veidojas nevēlamas saituācijas un tie fočētāji reāli nomaisās pa kājām... Es nesaku ka tā notiek tieši ar Tevi, nezinu, nav nekādas info, lai spriestu un izdarīu šādu secinājumu, bet praktiskie novērojumi liecina - ka dažiem akreditētajiem vajadzētu pieškirt ekspressbiļeti ārpus pasākuma norises vietas ar pēcāku diskābeli uz daudziem pasākumiem/gadiem, jo tie pakļāus sevi nevajadzīgam riskam, traucē pasākumam un traucē skatītājiem... :D

Un jā - pats galvenais - ir taču milzums pasākumu uz kuriem vari nākt bez jebkādas akreditācijas un bildēt kamēr nelabi metās! Un auto/moto pasākumi ir kuplā skaitā. Kreditējami pasākumi šajā sfērā ir ar ļoti retiem izņēmumiem vai visai nelieliem ierobežojumiem.
Publicēts: 09.10.13 08:37
 citēt
jāgaida 2015.gads- varbūt pirms Latvijas hokeja 85 g. jubilejas 2016.gadā būs kāds foto konkurss, un atļaus ienest lielākus aparātus bez akreditācijas, kā to varēja 2010.gadā. Fotografēt gan varēja tikai no sēdvietas:

www.fotoblog.lv...

apbalvošana

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: