forum.gif
foto arēnā rīga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto arēnā rīga
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.13 14:36
 citēt
čalim tak ir (vai ir kur aizlienēt) 500mm F/4, tik vecā parauga laikam... :what:
Publicēts: 09.10.13 15:52
 citēt
ak34:Ja iet kaut ko fotografēt, tad vajadzētu arī zināt ar ko un parasti arī zin no kurienes. Bet visticamāk piemērotākie motocikliem arēnā rīga būtu kāds gaišs platleņķis, vidēja garuma f/2.8 zooms, piemēram 70-200 un 400/2.8. Ja pēdējo nevar atļauties, varētu iztikt ar 300/2.8. Un pat tad jārēķinās, ka būs problēmas fotografēt tumsā. Bet savādāk - auto un motosporti varētu būt diezgan vienkāŗsi fotografējami - gandrīz ir skaidrs kur atradīsies bildējamais objekts. Un kustība ir tik paredzama, ka AF tas problēmas ar nesagādā

Paldies par atbildi pēc būtības ;)
Publicēts: 09.10.13 16:06
 citēt
palaidniex:čalim tak ir (vai ir kur aizlienēt) 500mm F/4, tik vecā parauga laikam... :what:

Sportam 500/4 ir ne šis ne tas - ne īsti garš, ne gaišs. Turklāt dēļ tā, ka tas ir f/4 vajadzētu rēķināties, ka bildēt vajadzēs ar ar iso 3200 vai lielāku
Publicēts: 09.10.13 16:26
 citēt
MT9:
ak34:Ja iet kaut ko fotografēt, tad vajadzētu arī zināt ar ko un parasti arī zin no kurienes. Bet visticamāk piemērotākie motocikliem arēnā rīga būtu kāds gaišs platleņķis, vidēja garuma f/2.8 zooms, piemēram 70-200 un 400/2.8. Ja pēdējo nevar atļauties, varētu iztikt ar 300/2.8. Un pat tad jārēķinās, ka būs problēmas fotografēt tumsā. Bet savādāk - auto un motosporti varētu būt diezgan vienkāŗsi fotografējami - gandrīz ir skaidrs kur atradīsies bildējamais objekts. Un kustība ir tik paredzama, ka AF tas problēmas ar nesagādā

Paldies par atbildi pēc būtības ;)

a pašam līdz kam tādam nonākt bez padoma ir sarežģīti?
nu tā - godīgi?
vai pat vienkāršas domas domāt ar svešu galvu ir šikāk?
es, patiešām bez mēģinājuma aizvainot, gribu noskaidrot, vai patiēšām šādus secinājumus pašam izdarīt nav pa spēkam?
jo saku vēlreiz - vārdi ar darbiem man nunekādi neiet kopā...
Publicēts: 09.10.13 16:39
 citēt
palaidniex:
MT9: Paldies par atbildi pēc būtības ;)

a pašam līdz kam tādam nonākt bez padoma ir sarežģīti?
nu tā - godīgi?
vai pat vienkāršas domas domāt ar svešu galvu ir šikāk?
es, patiešām bez mēģinājuma aizvainot, gribu noskaidrot, vai patiēšām šādus secinājumus pašam izdarīt nav pa spēkam?
jo saku vēlreiz - vārdi ar darbiem man nunekādi neiet kopā...

Ir tāda cilvēku kategorija - komentētājs, viņi ir visur, gan Delfos, gan TVNET utt. Neatkarīgi no tā vai viņi saprot par ko komentē, vai neko nesaprot, galvenais ir iekomentēt jebkurā tēmā :D Man rodas sajūta, ka šis portāls nav izņēmums :) Vai patiešām tu gribi zināt to, ka es, iespējams, uzdodot šos jautājumus vienkārši ākstos, vai esmu muļķis? Ja es atbildu, ka esmu muļķis un neko no bildēšanas nesaprotu, kāds būtu tavs nākamais komentārs? Bet, ja es atbildētu, ka zinu, kā bildēt Arēnā Rīga motofrīstaila sacensības un jautājumus uzdodu tikai, lai saīsinātu savu darbadienu, ko tad tu rakstītu? Lai tev būtu ko komentēt, tu vari uzreiz mēģināt pievienot komentārus ar dāžadiem variantiem. ;)
Publicēts: 09.10.13 16:50 labots
 citēt
Vismaz būu godīga atbilde...
Ja pareizi atceros, sākās ar to, ka paša spēkiem nespēji izdomāt, kāpēc kādam būtu jāgrib dāļāt akreditācijas pa labi un pa kreisi visiem gribētājiem. Vai varbū šādi publiski paudi sašutumu par tādu netaisnību? :D

Tad sāki šikot ar tehniku, kas tev pieejama demonstrējot (vai tēlojot) pilnīgu nojēgas trūkumu par tās pielietošanu...

Atzīšos - es stulbenis - uzķēros :what:, neskopojos ar saprātīgu un godīgu padomu, kas mazliet vedinātu arī pašam padomāt (nevis lielīties ar tehniku). Normālu dpašām padomāt liekošu padomu tu no saviem augstprātības vai interneta neko nezinošā, ka tik komentēt, viedokļa paudēja pozīcijas augstumiem nepieņēmi.

Vēlreiz atkārtoju - ar tādu portfolio jautājumi par tehnikas izvēli, pielietojamības plašumu un par to cik stulbs pēc definīcijas šāds jautājums, jau nu vajadzētu noprast. Tas ir tas pats kā prasīt - ar ko man gaišā dienas laikā sabildēt bildītes... :face-grin:

Secinājumi- vai nu, vai nu:
1. Patiešām laid luni un nezkāpēc turpini tēlot ka neko neproti, nejēdz un nesaproti (pieņēmsim daudz brīva laika)...
Tādā gadījumā pats - neesi labāks, bet tieši tāds pats interneta dīkdienis un komentētājs - tituls kuru mēģini nezkāpēc man man piedēvēt

2. Vai arī slēpies aiz sveša cilvēka bildēm un esi normāls plaģiators...

:face-kiss:
Publicēts: 09.10.13 17:15
 citēt
Malacis, ņēmi manu ieteikumu vērā un iekomentēji no visas sirds :) Varbūt es nemācēju tēmas sākumā pareizi nodefinēt savus jautājumus, līdz ar ko tiku nedaudz pārprasts un tēma novirzījās no sākotnējā maršruta, tomēr gala rezultātā daudz maz tiku pie skaidrības, pie viena arī ar dažiem šejieniešiem tuvāk iepazinos :) Domāju, ka tēma sevi ir izsmēlusi, visi palika apmierināti, bet man jāsāk štukot, kā sestdien Lielupē "izdžigot" lielo asari :D
Publicēts: 09.10.13 17:29 labots
 citēt
Makšķerēt, cerams, Tev laikam sanāks labāk nekā pašam domāt...

Kā tur bija jāsaka - Ne asakas! :face-grin:
Publicēts: 09.10.13 17:41
 citēt
K čortu! :D
Publicēts: 09.10.13 17:41
 citēt
jēdzīgāk jau braukt meitās un asarus tirgū samakšķerēt
Publicēts: 09.10.13 17:50
 citēt
Maris:jēdzīgāk jau braukt meitās un asarus tirgū samakšķerēt

Paga, pietiekami ilgs laiks tika veltīts meitenēm, tagad, 33 gadu vecumā, man pēkšņi pzdings uznāca - sagribējās sākt spiningot. :D Drausmas, kā aizrāvos, jūtu, ka jauns hobijs parādās :)
Publicēts: 09.10.13 17:56
 citēt
Man jau trešo gadu pēc kārtas ir atļauts bildēt motofrīstailī, bet kā vienmēr man ir slinkums uz turieni iet, kur nu vēl fatagrāfēt :grimace:
Publicēts: 09.10.13 17:57
 citēt
Oliss:Man jau trešo gadu pēc kārtas ir atļauts bildēt motofrīstailī, bet kā vienmēr man ir slinkums uz turieni iet, kur nu vēl fatagrāfēt :grimace:

Palaidnis, nekaitini! :cry:
Publicēts: 09.10.13 18:06
 citēt
Pie tam varu no tām smiltiņām fotogrāfēt, tikai netraucējot tiem mopēdistiem lēkāt, bet nafig tur ir voncis un liels troksnis, tā kā iztiks viņi bez mani
Publicēts: 09.10.13 18:09
 citēt
Oliss:Pie tam varu no tām smiltiņām fotogrāfēt, tikai netraucējot tiem mopēdistiem lēkāt, bet nafig tur ir voncis un liels troksnis, tā kā iztiks viņi bez mani

paga - bet liels troksnis un voncis jau Tev nav tākā sveša lieta...
Publicēts: 09.10.13 18:11
 citēt
palaidniex:
Oliss:Pie tam varu no tām smiltiņām fotogrāfēt, tikai netraucējot tiem mopēdistiem lēkāt, bet nafig tur ir voncis un liels troksnis, tā kā iztiks viņi bez mani

Mopēdu rūkoņa un smirdoņa man nepatīk
Publicēts: 09.10.13 18:16
 citēt
Oliss:
palaidniex:

Mopēdu rūkoņa un smirdoņa man nepatīk

labāk sēra un dažādu metālu oksidācijas rezultāta būkšķi un smarža?
Publicēts: 09.10.13 18:31
 citēt

hmm... 5 gadus fočēju to pasākumu, bet nu uz tramplīna gan neesmu bijis :D bet nu nekas, pašā priekšā (apakšā), kas jau faktiski ir uz laukuma, gan patiešām esmu katru reizi :)

piemēram: www.motopower.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas