forum.gif
Foto pēcapstrāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto pēcapstrāde
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.13 15:04
 citēt
Gribu piepelnīties ar foto pēcapstrādi. Varbūt kādam ir idejas, vai piedāvājumi?
Publicēts: 08.10.13 15:06
 citēt
Darbus studijā!
Publicēts: 08.10.13 15:48
 citēt
Vislabākā pēcapstrāde ir tā, kura tiek veikta pirms pogas nospiešanas.
Publicēts: 08.10.13 15:53 labots
 citēt
EdijsFoto:Gribu piepelnīties ar foto pēcapstrādi. Varbūt kādam ir idejas, vai piedāvājumi?

Kāda problēma www.digitalguru.lv un būs VĒRTĪGI. Ja domā "Sašopot beibi" youtu.be... , youtu.be... tad tas ir kas citss tur "Maxslinieki" kuri pamatā nemaz nejēdz fočet izpaužas "Zīmējot šopā" vārda tiešā nozīmē , tad jāmācās ZĪMĒT :)
Publicēts: 08.10.13 16:16
 citēt
Paldies par atbildeem!
Kursus jau esmu izgaajis un bildes maaku apstraadaat aatri un kvalitatiivi. Biju domaajis kur atrast klientus, fotograafus kuriem pashiem nav laika to dariit.
Publicēts: 08.10.13 16:34
 citēt
Schneider:Vislabākā pēcapstrāde ir tā, kura tiek veikta pirms pogas nospiešanas.

citeeshanas veerts teikums!!!:face-wink:
Publicēts: 08.10.13 16:39
 citēt
Padoma:
Schneider:Vislabākā pēcapstrāde ir tā, kura tiek veikta pirms pogas nospiešanas.

citeeshanas veerts teikums!!!:face-wink:

Vērtīga dogma, tas tiesa.
Bet, manuprāt, ne vienmēr tas ir iespējams.
Publicēts: 08.10.13 17:30
 citēt
EdijsFoto:Gribu piepelnīties ar foto pēcapstrādi. Varbūt kādam ir idejas, vai piedāvājumi?

Savus darbus studijā!
Publicēts: 08.10.13 17:31 labots
 citēt
Labi ka ir tada pecapstrade :face-devil-grin: savadak man apniktu knipset :face-devil-grin:. Varbut sakuma piedava bezmaksas 1-3 fotografiju apstradat ja cilveks pavilksies nauda ari buus :face-wink: lai izdodadas
Publicēts: 08.10.13 17:47
 citēt
Dažiem no mums pat apstrāde nelīdzēs :D :grimace:
Publicēts: 08.10.13 18:02
 citēt
DIEMŽĒL mana pieredze liecina ka "Esmu beidzis māku" neko dižu nenozīmē neliecina. MĀXSLU autora vietā diez vai sanāks apstrādāt bet "Komerciju" tas LV nav labi apmaksāts darbs , ienākumi reti kad "Apmierina" potenciālos amciciozos "Darba meklētājus" . Ja tā tīri praktiski tad zino cilvēkus kas STRĀDĀ kā pēcapstrādes speciālisti "Foto kantoros" reti saņem vairāk kā ~250-300Ls tas par NENORMĒTU darbalaiku mēnesī :) Vidēji par vienu kāzu PĒCAPSTRĀDI maksājot ~25-30Ls
Publicēts: 08.10.13 18:18
 citēt
Lunis:DIEMŽĒL mana pieredze liecina ka "Esmu beidzis māku" neko dižu nenozīmē neliecina. MĀXSLU autora vietā diez vai sanāks apstrādāt bet "Komerciju" tas LV nav labi apmaksāts darbs , ienākumi reti kad "Apmierina" potenciālos amciciozos "Darba meklētājus" . Ja tā tīri praktiski tad zino cilvēkus kas STRĀDĀ kā pēcapstrādes speciālisti "Foto kantoros" reti saņem vairāk kā ~250-300Ls tas par NENORMĒTU darbalaiku mēnesī :) Vidēji par vienu kāzu PĒCAPSTRĀDI maksājot ~25-30Ls

hmmm.... tad es laikam skaitos ĻOOOTI labi apmaksāts.... paldies, pacēli manu pašapziņu :D
P.S. ar privātiem klientiem nestrādāju (nu negribu es šitās galvassāpes...) + ja kādam šausmīgi vajag pa lēto, tad vieglāk ir uztaisīt bez maksas un "pēdējo reizi" ;)
Publicēts: 08.10.13 18:42
 citēt
Publicēts: 08.10.13 18:59
 citēt
Priede:http://www.sadanduseless.com/2011/02/awfully-photoshopped-russian-wedding-pictures/

Sasper mani jōds :bad_smile::anger::face-grin:
Publicēts: 08.10.13 19:09
 citēt
Nu kāda ir vienas bildes aptrādes cena? Jā, piemēri noderētu! Piemēram, kādu kāzu bildi studijā!
Publicēts: 08.10.13 19:18
 citēt
Šete jums vēl kāzu fotogrāfijas šidervi: lokogirl.livejournal.com...
Publicēts: 08.10.13 19:36 labots
 citēt
Schneider:Šete jums vēl kāzu fotogrāfijas šidervi: lokogirl.livejournal.com...

ŠITĀDU arī LV ir kā biezss , tik pat glupi isstās kā vienveidīgie "Salauztā kamera" un "Afrikas saulriets" ko piedāvā katrs otrais "Kazu photographeris" iz kādas asisiācijas:):)
Publicēts: 08.10.13 19:44
 citēt
Nu tādus stulbumus man neviens nav prasījis, standarta kadri, kurus grib vairākums jauno pāru (sevišķi jau pilsētnieki), kad brauc pa lauku ceļu, ir siena rulona velšana un tupēšana labības laukā.
Publicēts: 08.10.13 19:48 labots
 citēt
Schneider:Nu tādus stulbumus man neviens nav prasījis, standarta kadri, kurus grib vairākums jauno pāru (sevišķi jau pilsētnieki), kad brauc pa lauku ceļu, ir siena rulona velšana un tupēšana labības laukā.

MAN AR un parasti saka "Bēz tā fotošopa" un neasām sejām :face-grin::face-wink:
Publicēts: 08.10.13 20:01
 citēt
Priede:Darbus studijā!

^^^
Publicēts: 08.10.13 20:36 labots
 citēt
Publicēts: 08.10.13 20:51
 citēt
Priede:www.sadanduseless.com...

Schneider:Šete jums vēl kāzu fotogrāfijas šidervi: lokogirl.livejournal.com...

Kā podjobka izcilas bildes. Bet, ja autors to nopietni.... :bad_smile:
Publicēts: 08.10.13 20:55 labots
 citēt
EdijsFoto
Reģistrācijas datums: 08.10.2013
fotOblog raksti: 0
fotOgalerijas bildes: 0
fotOreportāžas: 0
fotOskolas raksti: 0

:bad_smile::bad_smile::bad_smile:
Publicēts: 08.10.13 21:57
 citēt
Publicēts: 08.10.13 22:03 labots
 citēt
Schneider: Šete jums vēl kāzu fotogrāfijas šidervi: lokogirl.livejournal.com...

No šitā viena bilde jau apstrādāta

Publicēts: 09.10.13 00:56
 citēt
Pateikt ka kursus ir izgājis , var jeb kurš. Man viens tāds bija kurš stāstija ka mācijies bildēt un pēcapstrādi, bet gala rezulktātā vienkaršu bērnudarza izlaidumu nespēja nedz sabildēt nedz apstrādāt.
Ik pa reizei man ir lieli apjomi bilžu , kurām vajag nelielu pēcapstrādi ar dažiem klikšķiem. Ja redzētu topika autora darbus varētu ari var būt ko piedāvāt.
Publicēts: 09.10.13 12:19
 citēt
man līdzīgi
Publicēts: 09.10.13 14:19
 citēt
ss elvee pērle :face-glasses:

Foto pakalpojumi Jelgavā. Ja Jūs dzīvojiet Jelgavā, tad priekš kam braukt uz Rīgu?
Piedāvāju profesionāla fotogrāfa pakalpojumus:

- Individuālās fotosessijas
- Mīlas stāsti / Kāzas (cena atkarīga scenārija)

Ja Jums nav idēju es vienmēr varu piedāvāt savus, atkarībā no fotosessijas žanra un scenārija.
Publicēts: 09.10.13 14:39
 citēt
Jelgava ir fotogrāfijas meka un pēcapstrādes citadele
Publicēts: 09.10.13 19:50
 citēt
didams:ss elvee pērle :face-glasses:

Foto pakalpojumi Jelgavā. Ja Jūs dzīvojiet Jelgavā, tad priekš kam braukt uz Rīgu?
Piedāvāju profesionāla fotogrāfa pakalpojumus:

- Individuālās fotosessijas
- Mīlas stāsti / Kāzas (cena atkarīga scenārija)

Ja Jums nav idēju es vienmēr varu piedāvāt savus, atkarībā no fotosessijas žanra un scenārija.

Ar pašreklāmu šim čalim viss kārtībā:)))) www.facebook.com...
Publicēts: 09.10.13 21:02
 citēt
man te bralenam baigi pietrukst foto pecapstrade...
Publicēts: 09.10.13 21:32
 citēt
man nodereetu apstrades pakalpojumi arii shad tad. sava varejuma piemerus var atsutiit mailaa.
Publicēts: 10.10.13 10:40
 citēt
Ja tiešām kaut ko proti, šeit būs 2 saiti, kuros vari parādīt cik Tavas zināšanas vērtas.
www.freelancer.com...
www.designcrowd.com...

Pie portfolio tikt ir ļoti grūti, īpaši iesācējiem un bez starptautiska sertifikāta, jo visu nosaka klienta fīdbeks un reitings starp dizaineriem. Komunikācijas valoda - angļu un tai jābūt līmenī, lai saprastu klienta prasības un prastu atbildēt uz atstātajiem norādījumiem. Iesaku tomēr sākt ar logo vai nelieliem dizaina elementiņiem, lai sastādītu portfolio un iegūtu reitingu starp dizaineriem, pēc tam vari VIP-end-roties un sākt pievienot skilliem jaunas kategorijas.
No konkursiem iesaku izvēlēties tikai guaranteed vai tādus, kuros summas niecīgas un nav žēl patērētā laika. Neņem no sākuma lielus konkursus ar lielām summām jo tos vienmēr paņems un uzvarēs pieredzējuši dizaineri no pirmā desmitnieka. Netērē laiku, ja redzi, ka nesanāk, ieliec savu variantu, ja saņem suspended, neturpini. Iesākumam, ņem konkursus ar garāku dedlainu, tas procesā lieti noderēs.
Ja ar klientu neiet nekādā jēgā, jāprot pateikt pieklājīgs "nē" turpmākām izmaiņām vai jāpaskaidro, ka uzdevums neatbilst initial job description un summa par darbu krietni pārsniedz norādīto. Problēmu gadījumā vai ja klients pazūd nesamaksājis un neatbild uz atgādinājumiem, kad darbs nodots uz fināla čekingu var piesaistīt administrāciju. Reti, bet gadās...

Jā, būs nepieciešams paypal ar verified adresi. Pretējā gadījumā, sasniedzot paypal uzstādīto limitu, nevarēsi operēt ar naudām.

Nu, tas arī viss, iesākumam. Ja ir kādi jautājumi, raksti uz kastīti.
Publicēts: 10.10.13 18:27
 citēt
Mnjaa friilanceri tas kruta tieshaam veertiigs pasaakums tik drusku netteemaa cilveeks jau ta kaa par foto apstraadi ta laikam photoshopu zin a logotipus photoshopaa nepaziimeesi

veel shii laba vieta

99designs.com

bet nu kursh nu kur ir iedziivojies :)
Publicēts: 10.10.13 18:48 labots
 citēt
_VA_:Ja tiešām kaut ko proti, šeit būs 2 saiti, kuros vari parādīt cik Tavas zināšanas vērtas.
www.freelancer.com...
www.designcrowd.com...

KAS zīmīgi "Photoshopisti" pakalpojumu piedāvājumos caurmērā 10-15x lielākā skaitā kā "Photograpgeri" :):)
Publicēts: 10.10.13 18:49
 citēt
Koba:.. tik drusku netteemaa cilveeks jau ta kaa par foto apstraadi ta laikam photoshopu zin a logotipus photoshopaa nepaziimeesi

Viss, kāreiz, tēmā. Ar fotošopu kā vienīgo skillu viņš nekad neizveidos pieklājīgu portfolio. Jau uz logo vai citām, tieši fotošopā veidotām lietām, aiziet vismaz gads, līdz sāk nākt uzaicinājumi uz konkursiem un piesakās klienti kā privāti, ārpus saita, tā turpat, saitā, t.i. - līdz brīdim, kad cilvēks jau var sākt nopietni pelnīt un izvēlēties - kādus pasūtījumus ņemt/neņemt. Līdz tam brīdim, viss, kas viņam būs - būs "suspended" uzraksts uz darbiem.

99designs nav slikts, tikai tur garantēto konkursu politika drusku klibo.
Publicēts: 10.10.13 19:22
 citēt
Da nez 99 design man kakraz taa garanteeto konkursu politika liekas ok , nu labi man taga tas taa vairaak sporta peec , be nu kaa samet tur kaukaadus paraugus contest holders saprot ka kauko no taa varees izlobiit paarskaitaa naudinju ta paraadaas ka garanteets maksaajums un taaalaak sports :) , kaukaadi dazhi konkursi novinneeti, patiik nejeegaa tas pasaakums buutu vairaak laika , a taa saac tur kauko dariit sagaazhaas darbi un .... , bet skiliem pa manam tas ir baigi veertiigi, starcitu zinu cilveekus kam pietika pacietiibas un uz to arii normaali dziivo siltajaas zemees, un tai pashaa laikaa krutie LMA abiturenti --- darba nau klienti idioti valsts gavno taga lasa seenes UK ta ka piedaavaaju shitos saitus da nee tur viss fignja manus krutos dizainus neviens nesaprot nuu un taadaa garaa
Publicēts: 10.10.13 21:35
 citēt
_VA_:

Ar fotošopu kā vienīgo skillu viņš nekad neizveidos pieklājīgu portfolio. .

Ko tik daudz reņģēdāju valodas vārdu- varēja takš uzreiz eleganti-angliski visu uzrakstīt...:face-crying:
Publicēts: 10.10.13 21:41
 citēt
_VA_:Ja tiešām kaut ko proti, šeit būs 2 saiti, kuros vari parādīt cik Tavas zināšanas vērtas.
www.freelancer.com...
www.designcrowd.com...

Tipa man vajag vizītkarti uztaisīt, es tur izsaku piedāvājumu un jebkurš var pieteikties?
Publicēts: 10.10.13 22:08
 citēt
Ritz:

Tipa man vajag vizītkarti uztaisīt, es tur izsaku piedāvājumu un jebkurš var pieteikties?

No klienta puses - jā, tieši tā ( reģistrācija gan ir obligāta..).
No dizainera puses - tipa vajag piereģistrēties, t.i. izveidot profilu, izlasīt visu FAQ, kas attiecas uz saita politiku, norēķiniem, prasībām dizaina submitam konkursam, iepazīties ar konkurentu darbiem un līmeni, iecerētās nišas līderu darbiem, kritiski izvērtēt savas spējas un talantus un izvēlēties no saraksta pirmo konkursu, atbilstoši līmenim un prasmēm..

Visu pārējo noteiks klienta sapratne par darba atbilstību viņa redzējumam.. :)

Viens no svarīgākajiem elementiem ir sapratne, ka mūziku pasūta tas, kurš maksā - respektīvi - klients, un dizainera domas nevienu neinteresē. Ja klients uzskatīs, ka salātzaļš viņa izpratnē ir tas tur tirkīza zilais, tad tas būs jāpieņem. Iesācējam tas - saprast šo elementāro lietu, var prasīt pusgadu vai nepielekt vispār .. :) Un nebūs gluži tā, ka uzvarēs patiesi ekselentākais dizains vai fotošops. Klienti, dažkārt, ar savām prasībām spēj sačakarēt līdz nepazīšanai dizainera ieceri un tāpēc šis darbs nav priekš ūberjūtīgajām mākslinieciņdvēselēm un nespējniekiem izpildīt rīkojumus. Ja ar šo faktu spēj samierināties - strādāt ātri un nečammāties, tad jau pēc gada, mēnešalga var pārsniegt tūkstoti, neizejot no mājas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas