_VA_: "Nemaz ne tik sen, arī Tu vēlējies pa manu bikšupriekšu palodāt." (c). Ar karstu lodāmuru? Vellos, diez vai patiks. un tas jau tik sens periods, astoņdesmitie...
Haidrachuxx:Vieniigais ko ir jeega sabiidiit ir churaajamie.
Katram savs. Nespried pēc sevis (pareizāk- pēc izveidotā āksta tēla)...
Ha-Haidračuku pat nakamjā dzīvē nez vai var noķert pat uz aliņu sabīdīšanu.. Mūk tak kā no velna-laikam domā ka lāčs tūļīņ visus katla uz zupa izvāra..!
Meduslacis varētu būt Jams tikai izliekas-patiesībā jūtīga dvēselīte..
Tā varētu būt- man arī uz vecumdienām krāniņš sarāvies īsāks, bet es nebūt par to nestresoju- ir gana daudz jauku lietu , par ko priecāties- ceļojumi, mazbērni utt!..
Meduslacis varētu būt Jams tikai izliekas-patiesībā jūtīga dvēselīte..
Tā varētu būt- man arī uz vecumdienām krāniņš sarāvies īsāks, bet es nebūt par to nestresoju- ir gana daudz jauku lietu , par ko priecāties- ceļojumi, mazbērni utt!..
Tas laikam katram individuali,vienam mēnešreizes beigušās,otram ne..Tāda ir dzīve..Njem Haidračuku pie rokas un sabidam medus podiņ vai kād meduskūk..
Tas laikam katram individuali,vienam mēnešreizes beigušās,otram ne..Tāda ir dzīve..Njem Haidračuku pie rokas un sabidam medus podiņ vai kād meduskūk..
Lāčuk, paldies Dievam, mēnešreižu probzas večiem nav aktuālas. Bet dzīvē daudz patīkamāk komunicēt ar tik pozitīviem personāziem, kā Tu, nevis visādiem garīgi neveseliem un kompleksotiem dīvaiņiem ..
Lāčuk, paldies Dievam, mēnešreižu probzas večiem nav aktuālas. Bet dzīvē daudz patīkamāk komunicēt ar tik pozitīviem personāziem, kā Tu, nevis visādiem garīgi neveseliem un kompleksotiem dīvaiņiem ..
Paldies koņēšno! Bet internetā jau mēs visi ar savām dīvainībām un āxtībām..Dxīvē jau Haidračuks visticamāk ar ir komunicējams.. (Mēnešreizes bij jālasa kā ,,Mēnesreizes,,, )
Nu pa manam dievīgi, ka cilvēks garāmejot, ar 5 nevainīgiem vārdiem izsauc tekstu palagus kuros viss univers var lasīt par Frīža lineāro regresu, lāčureizēm utt - 5vārdi vietā un reizē pec vella
Maris:Nu pa manam dievīgi, ka cilvēks garāmejot, ar 5 nevainīgiem vārdiem izsauc tekstu palagus kuros viss univers var lasīt par Frīža lineāro regresu, lāčureizēm utt - 5vārdi vietā un reizē pec vella
Prieks, ka mums šeit ir īsteni speči un intelektuāļi, kuri uz sitiena visu atšifrē- gan Frīža paranoju un regresu, gan Lāčuka sievišķības problēmas...
Maris:Nu pa manam dievīgi, ka cilvēks garāmejot, ar 5 nevainīgiem vārdiem izsauc tekstu palagus kuros viss univers var lasīt par Frīža lineāro regresu, lāčureizēm utt - 5vārdi vietā un reizē pec vella
Sajauci lāčureizes ar vīriešreizēm..
Lācīt, piedod!!
Es Tevi cilvēcistiski mīlu un nekad neatļaušos darīt pāri!