forum.gif
Epson 4880pro problema ar melnbalto pareju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Epson 4880pro problema ar melnbalto pareju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.13 14:11
 citēt
Bac...

Problēma...

Tatad ja vajag no melnas krāsas pāreju uz baltu, tad izdrukajas šāda pāreja: MELNA -> PELEKA->LOTI PELEKA->BALTA
bet vajag vnk no melnā uz baltā.

ja vakar man scita, ka esmu problēmu atrisinājis parmainot krasu profilus, tad šodien vienā brīdī NEmainot profilus un setingus vnk atkal sāk printēt nepareizi. Esmu izrubijis un ierubijis visus color corection, mainijis gan to, ka softs regule krasu, gan printeris...vienmer rezultats viens un tas pats, nepareizs.
Tintes ir ok, sprauslas ir ok.
Nu, ko es varētu būt saspiedis nemanot? Zinu, ka ir kaut kas loti vienkarsh... :face-crying:
Publicēts: 09.10.13 14:15
 citēt
draft režīmu softā uzlicis :)
Publicēts: 09.10.13 14:33
 citēt
hmm...nju nē, tas taču nevaretu to iespaidot?

man ta problema ir tada, ka NAV šāda smuka pāreja:
www.lagom.nl...
bet man ir MELNA -> PELEKA->LOTI PELEKA->BALTA pāreja
Publicēts: 09.10.13 20:43
 citēt
hintLV:hmm...nju nē, tas taču nevaretu to iespaidot?

man ta problema ir tada, ka NAV šāda smuka pāreja:
www.lagom.nl...
bet man ir MELNA -> PELEKA->LOTI PELEKA->BALTA pāreja

protams., ka tas nevar iespaidot.. drafts taču ir tieši kvalitatīvu izdruku iegūšanai nevis maksimāli ātrākais un nekvalitatīvākais no visiem printera režīmiem :)
Publicēts: 09.10.13 20:49
 citēt
ieraksti lielaku pakapju skaitu, ja nepatik dazhas
Publicēts: 10.10.13 00:33
 citēt

protams., ka tas nevar iespaidot.. drafts taču ir tieši kvalitatīvu izdruku iegūšanai nevis maksimāli ātrākais un nekvalitatīvākais no visiem printera režīmiem :)

Rit skatisos, kas ar printera draiveriem, draftaa vai uber fine reziimaa, problema ir visur. Taa melnaa uz baltaa pareja ir sacakareta vismaz pa 30%, itkaa melnaas tintes butu sajauktas vietaam, kas isti nav iespejams. Tik mezonigi neprecizs nav pat drafts.

Kas taas par pakapem ir domatas un kur to rakstit?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):