Tatad ja vajag no melnas krāsas pāreju uz baltu, tad izdrukajas šāda pāreja: MELNA -> PELEKA->LOTI PELEKA->BALTA bet vajag vnk no melnā uz baltā.
ja vakar man scita, ka esmu problēmu atrisinājis parmainot krasu profilus, tad šodien vienā brīdī NEmainot profilus un setingus vnk atkal sāk printēt nepareizi. Esmu izrubijis un ierubijis visus color corection, mainijis gan to, ka softs regule krasu, gan printeris...vienmer rezultats viens un tas pats, nepareizs. Tintes ir ok, sprauslas ir ok. Nu, ko es varētu būt saspiedis nemanot? Zinu, ka ir kaut kas loti vienkarsh...
hintLV:hmm...nju nē, tas taču nevaretu to iespaidot?
man ta problema ir tada, ka NAV šāda smuka pāreja: www.lagom.nl... bet man ir MELNA -> PELEKA->LOTI PELEKA->BALTA pāreja
protams., ka tas nevar iespaidot.. drafts taču ir tieši kvalitatīvu izdruku iegūšanai nevis maksimāli ātrākais un nekvalitatīvākais no visiem printera režīmiem
protams., ka tas nevar iespaidot.. drafts taču ir tieši kvalitatīvu izdruku iegūšanai nevis maksimāli ātrākais un nekvalitatīvākais no visiem printera režīmiem
Rit skatisos, kas ar printera draiveriem, draftaa vai uber fine reziimaa, problema ir visur. Taa melnaa uz baltaa pareja ir sacakareta vismaz pa 30%, itkaa melnaas tintes butu sajauktas vietaam, kas isti nav iespejams. Tik mezonigi neprecizs nav pat drafts.
Kas taas par pakapem ir domatas un kur to rakstit?